Hibernian Hibs - FC BarcelonaBiceboca írta:jajjj de hülye vagyok! Asztem ma péntek van és tegnap volt csüt.:D:D
Július 24. Csütörtök (20:45)
Előkészületi mérkőzés
Hibernian Hibs - FC BarcelonaBiceboca írta:jajjj de hülye vagyok! Asztem ma péntek van és tegnap volt csüt.:D:D
Berba van olyan jó mint Ibra!!!albicelesteX írta:Középszintű csatárunk van!Klasszis kell!!!
ha marad a taktika(4-3-3) akkor Xavi helyén tudnám elképzelni,és akkor lenne egy Yaya Toure-irányito KP-Hleb talán.. irányítóként nem lenne megfelelő...westerngom írta: oké! tedd lécccci bele a játékrendszerünk alkalmas posztjára! (: de ne úgy, hogy hova férne be, henem ahova ŐT keressük!
Válaszod előre is köszönöm!!!
Hehe.Fernando írta:Te! Ez kancsalLehet ettől oylan pokoli jo játékos
![]()
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
oké! tedd lécccci bele a játékrendszerünk alkalmas posztjára! (: de ne úgy, hogy hova férne be, henem ahova ŐT keressük!socio66 írta:már miért járnánk úgy?? Ha nézel PL meccseket,láthatnád hogy Hleb abszolút a rövidpasszos,gyors,egyérintős játék képviselője! Hát nem ez a Barca stílus?westerngom írta: Úgy járunk vele mint Gudjohnsennel, nem Barca stílusú játékos, én relatíve sokat nézem a Premier Ligát, de ebben a fiúban nem azt látom amit ezen a poszton keresünk!![]()
Miért nem a hiányposztokra vásárolunk megfelelő embereket????
július 24.socio66 írta:ma lesz,ki van irva a kövi meccsek ablakba is...Biceboca írta:Sziasztok! Nem tudkja valaki mennyi let a tegnap esti meccs?(Hibernian - Barca)
Mi lesz ma?socio66 írta:ma lesz,ki van irva a kövi meccsek ablakba is...Biceboca írta:Sziasztok! Nem tudkja valaki mennyi let a tegnap esti meccs?(Hibernian - Barca)
már miért járnánk úgy?? Ha nézel PL meccseket,láthatnád hogy Hleb abszolút a rövidpasszos,gyors,egyérintős játék képviselője! Hát nem ez a Barca stílus?westerngom írta: Úgy járunk vele mint Gudjohnsennel, nem Barca stílusú játékos, én relatíve sokat nézem a Premier Ligát, de ebben a fiúban nem azt látom amit ezen a poszton keresünk!![]()
ma lesz,ki van irva a kövi meccsek ablakba is...Biceboca írta:Sziasztok! Nem tudkja valaki mennyi let a tegnap esti meccs?(Hibernian - Barca)
hát barátom ha te relatíve sok premier ligát nézel akkor nem értem mit beszélsz... érzi a játék ritmusát, jol osztogat, nem körülményes... sztem azért kissé többet tud mint a bálnavadász...westerngom írta:Úgy járunk vele mint Gudjohnsennel, nem Barca stílusú játékos, én relatíve sokat nézem a Premier Ligát, de ebben a fiúban nem azt látom amit ezen a poszton keresünk!Ilúvatar írta:Hlebb?! Ammeg ki?!![]()
Mondjátok, hogy jót igazoltunk le!!! Mert nekem fooogalmam sincs, hogy kiez a Hlebb fa.szi...
![]()