Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is így vagyok vele...csak én még Huntelaar és Alvés mellé, van der Vaart-ot és David Silvát venném. Ha ez a 4-es a Barcáé lenne...phúúú te jó ég!!!Fernando írta:Kis érdekesség arról az emberről akit a legszívesebben látnék Barca mezben Alvés mellett jelenleg.
Lucho nekem nem különösebben szimpatikus,bár az itt belinkelt videókon kívül nem sokat láttam még belőle. De azért az,hogy 27 évesen még a Portóban játszik,nem világklasszisra vall..
fcbarcelonazsombi írta:Ebbe a topicba is nádjából csak Titinho összefoglalóját érdemes elolvasni vagyis nekem elég ennyi.
Etooka írta:Én a leggyorsabban Silvát és Alvest zárnám le,Adriano meg az Inter még várhat!Egyébként nem tudom,hogy Alvessel mit tökölnek ennyit?Le kell rakni a pénzt és 100x fog megtérülni!Del Nido meg örüljön majd magának,hogy megint kiharcolt ennyi pénzt,majd jövőre meg mi leszünk bajnokok mondjuk Alves remeklésével!Ennyit megér a srác!Ráadásul a klub most pénzszűkében sincs,nem értem akkor a dolgot!Mjad megvárják,mig verseny alakul majd ki,azt felmegy majd az ára 15 millióval!Ezt akarják/juk?
Gomis-t nagyon akarja a Milan. Én 2 góltol nemvok elájulva tőle. Mert mki csak a francia meccs után nyitotta ki a száját Gomissal kapcsolatban.Lesy írta:Ez nem arról szól, hogy MI kit látnánk szivesen a csapatba. Itt nem MI döntünk arról kiket igazolnak. Nekünk azt kell megennünk, amit elénk tesznek.Bence22 írta:Mit szólnátok Gomishoz?...amolyan erőcsatár, technikás, és nagyon gólerős...fiatal, de nem túl olcsó...
Ez nem arról szól, hogy MI kit látnánk szivesen a csapatba. Itt nem MI döntünk arról kiket igazolnak. Nekünk azt kell megennünk, amit elénk tesznek.Bence22 írta:Mit szólnátok Gomishoz?...amolyan erőcsatár, technikás, és nagyon gólerős...fiatal, de nem túl olcsó...
Figyelmetlen vagy már neharagudj, de több téren is. Senki sem akarja megvenni Adriano-t, az Inter akarja belevonni az üzletbe mi nem. Huntelaar Pippo féle lesipuskás lenne? Azt kétlem. Remekül cselez. Remekül lő messziről, minden szögből. Nagyonis, hogy technikás. Most linkelhetnék videókat de fölösleges.robag írta:Eladunk egy mentálisan gyenge játékost ( Roni ) hogy aztán vegyünk egy másikat ( Adriano ) !?
Na, ezt azért már neee...
Eto'o méltó utódja csakis Zlatan lehet, Huntelaar csak egy Pippo féle lesipuskás, egy cselt sem tud megcsinálni, jó pár meccsen láttam idén játszani.
Dos Santos-t eladni óriási hiba!!!!
Nekem egyre jobban úgy tűnik, hogy ugrik a 4-3-3.
Szerintem nem lesz kihatással rá. Laportáék teszik a dolgukat és enyi. A 2/3 nem lesz meg úgy sem, és Laporta marad.Titinho írta:Fogadni mernék, hogy nem lesz itt se Alvés, se Silva, se Hleb, se senki. Ez az egész felfordulás hatással lesz az igazolásokra...érzem...
Amennyiben Mourinho leül az Inter kispadjára, nem hinném, hogy Hleb lesz a vágya. Ő már kijelentette, hogy Deco és Lampard megszerzése a cél. Az angolra elég kevés az esélye. Talán Hlebbel pótolnáTitinho írta:Beszámolnak még arról is, hogy elkezdik a tárgyalásokat az Arsenal-lal Hleb ügyében, viszont soknak tartják az érte kért 15-18 millió €-t, ezért ezen az összegen csökkentenének, viszont az Inter ajánlatától is függ majd, hogy mennyi lesz a fehérorosz játékos kiinduló ára.
Igen ezt írtam le énis, akkora ökörség.Titinho írta: Ez az egész felfordulás hatással lesz az igazolásokra...érzem...![]()