Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.05.31. 17:02:24

Kiváncsi lezek ha Rosell lesz az uj eénök egyáltalán marad Guardiola az edző?
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.31. 16:55:18

LPKeke írta:Szerintem nem mi fogunk profitálni az EB-ből. Mármint szeritnem nem fogunk venni valakit csak azért mert azon a tornán jól teljesített. Esetleg Mutinho vagy Huntelaar biztosíthatja be az igazolását. Szerintem fölösleges azon gondolkodni hogy van egy fiatal svájci aki jól játszik , ha vége az EB-nek akkor megvesszük. Akit akarunk, azzal már egyezkedünk és nem várunk a kontinensviadalig! :wink:
yaya.Ezt is kell csinálni.Minnél előbb ujjá kell építeni a csapatot.

Remélem ilyen lesz a keretünk jövőre:

Valdés,Pinto

Alves,Cortes,Puyol,Milito,Abidal,Piqué,Caceres,Sylvinho

Xavi,Iniesta,Hleb,Touré,Keita,Crosas,Thiago

Messi,Ibrahimovic,Henry,Bojan,Silva,Assulin

Ez egy 23 fős keret ez ideállis lenne.
tarich
Barça B

2008.05.31. 16:54:47

André T. írta:Én nem érttem pl.azt hogy minek Benzemáért annyi sokk pénzt ki adni???
Ezt azért hoztam fel mert azt irják valamelyik focioldalon hogy Txkiki mind
ent megtesz azért hogy ideigazolja.Csak azt nem érttem hogy nemjobban
járnánk ha helyette megvennénk K.Agüerótt és Huntelaart mert valjukbe
őszintén Benzema árából valószinű hogy kijönne ez a kétjátékos.Ezeknek
ezek szerint egycsepp eszük nincs ha óriási öszegekett kifizetnek egyjáték
osért akinek az árából mégakár 3 játékos is kijönne.Szerintettek hogy van
ez???
Aguerö 30 misi alatt nem jönne...
LPKeke
Jugador del Barça

2008.05.31. 16:44:49

Szerintem nem mi fogunk profitálni az EB-ből. Mármint szeritnem nem fogunk venni valakit csak azért mert azon a tornán jól teljesített. Esetleg Mutinho vagy Huntelaar biztosíthatja be az igazolását. Szerintem fölösleges azon gondolkodni hogy van egy fiatal svájci aki jól játszik , ha vége az EB-nek akkor megvesszük. Akit akarunk, azzal már egyezkedünk és nem várunk a kontinensviadalig! :wink:
norbert55
Entrenador del Barça

2008.05.31. 16:44:41

Azért szépen haladnak a tárgyalások ahoz képest h lesz ez a szavazás.
MLaci
Barça C

2008.05.31. 16:27:49

André T. írta:Szerintettek srácok ez a Vonathlen (remélem jól irom a nevétt)szóval ez az
állitólag svájci nemzetiségű futtbalista szerintettek jójátékos e?és ha igen
akkor érdemes lenne e megvásásrolnúnk???
Szerintem közel nem Barca szintű játékos, és nem is lesz az. Legalábbis az alapján, amit eddig láttam tőle. Max. Svájcban lehet nagy szám, bár ott már most az.
Kép
Kép
depth
Capitá del Barça

2008.05.31. 16:26:45

Mire gondoltok az alatt, h Eto'onak is olyan a viselkedése mint Ibrahimovicnak? Valaki egyszer itt leírta ezt, aztán most már mindenki készpénznek veszi? Messze nem olyan hisztis és alattomos és neki legalább tényleg fontos volt a klub és mindent megtett érte, addig ameddig az ilyen szurkolók nem kezdték el fikázni. Legjobb meccs/gól arány mutatója neki volt a spanyol ligában. Messi, Touré mellett ő volt az aki miatt legalább ennyit eltudtunk érni. Azt nyilatkozta, h ha a következő évben se nyerünk semmit akkor távozni szeretne, erre mindenki neki esett. Nem lehet megérteni? A világ egyik legjobb csapatában játszik, ő a világ egyik legjobb csatára, aki ezt minden évben bizonyítja is és mégis maradjon, 3 sikertelen év után? Meglehet érteni, minden meccsen odateszi magát, kihajtja a belét és aztán ennyit kap vissza a szurkolóktól? Hogy támadják, hogy elakarják cserélni egy sunyi, gerinctelen alakkal, aki akkor játszik jól, ha kedve van. Ez tényleg No Comment. Én akkor is Barcelona szurkoló maradok örökké, ha Ibra, C.Ronaldo, Chivu, Materazzi és hasonlók ide jönnek, de azért nem lesz az igazi.
André T.
Jugador del Barça

2008.05.31. 16:20:12

Én nem érttem pl.azt hogy minek Benzemáért annyi sokk pénzt ki adni???
Ezt azért hoztam fel mert azt irják valamelyik focioldalon hogy Txkiki mind
ent megtesz azért hogy ideigazolja.Csak azt nem érttem hogy nemjobban
járnánk ha helyette megvennénk K.Agüerótt és Huntelaart mert valjukbe
őszintén Benzema árából valószinű hogy kijönne ez a kétjátékos.Ezeknek
ezek szerint egycsepp eszük nincs ha óriási öszegekett kifizetnek egyjáték
osért akinek az árából mégakár 3 játékos is kijönne.Szerintettek hogy van
ez???
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.05.31. 16:16:33

André T. írta:Szerintettek srácok ez a Vonathlen (remélem jól irom a nevétt)szóval ez az
Én nem is hallottam róla, de itt egy kis infó róla:http://focitipp.hu/?content=cikkek&id=2568
Állítólag tehetséges. :D Majd az EB-n meglátjuk!
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
visca el barca
Presidente del Barça

2008.05.31. 16:15:19

Johan Vonlanthen a becsületes neve. Én nem láttam még soha játszani, de azért ne ausztriából igazolgassunk már...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.31. 16:14:55

barca99 írta:Detén ylegkva jó a hejjesírássi hibákkkkal telle tűzdelt szövget lvasni.-

És ha arabok, akkor is utánanézek, hogy írják a nevét. Nem eto meg imbra meg ilyenekek.

Ha vkinek nem tetszik, kívül tágasabb. Higyjétek el senkinek nem hiányzik az a sok mocsok, ami néha előfordul itt a fórumon. Sőt. 8)
Így van, de a higyjétek helytelen írásmód. Helyesen: higgyétek. Teljes hasonulás.
Amúgy igazad van. Már ezerszer leírtam: szégyen, ahogy egyes felhasználók használják a magyar nyelvet. Ahogyan naponta követnek el erőszakot az anyanyelvükön. Oda kellene figyelni.
Kép
socio66

2008.05.31. 16:13:10

Johann Vonlanthen a neve. Nem ismerem a képességeit,annyit tudok róla hogy svájci,22 éves és szélsőcsatár.
khtomka
Jugador d'estrella

2008.05.31. 16:13:05

barca99 írta:Nem csak az utolsó két évében, előtte is csak ezt tudta játszani a Barca. Akkor működött. Utána is csak azért nem, mert 2/2 karmester vált ki a csapatból Deco és Ronaldinho sérüléseivel/formahanyatlásával. Ők azért olyan játékosok, akiket nem egyszerű pótolni.

Másrészt irányító vétele tervben van, labdaszerző emberünk meg nem egy van. Sőt, 4. Régen is csak Giuly volt az igazi szélső, Ronaldinho közel sem a szélső kategória (mint ahogy Messi sem). De itt is tervben van Silva, plusz ott van Messi (ez végülis az R10 - Giuly páros pepitában).

Nistynek sem kellett egy év... első évében Pichichi-díjas lett. Csatár meg azért kell, mert Eto'o nem szeretne maradni.

Bár ha Pep jól tudná használni Henry képességeit, akkor simán elég lenne az Henry - Güiza - Bojan csatárhármas.

Összességében én csak arra jutottom, hogy ha marad a 4-3-3, akkor sem lehetsz olyan nyugodt, mint ahogyan beállítottad. :)
Henry esetében pont ott a bibi, hogy balszélen nem az igazi. Ö vérbeli center. Régen a három csatár Dinho-Etoo-Messi és ehhez jött három középpályás. Rendben is volt minden. Ahogy írtad, Henry-Güiza-Bojan a három támadó, + Messi, ez így inkább 4-2-4 lesz. Toure ugye biztos, a maradék egy helyre Iniesta,Xavi,Keita, + talán Silva.
Ez a 4-2-4 kicsit veszélyes játék. A Bl-t inkább egy 4-3-2-1-el nyertétek, de sztem a klasszikus 4-3-3 nem fog feküdni nektek. Otthon igen, de idegenben semmiféleképpen.
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
André T.
Jugador del Barça

2008.05.31. 16:04:08

Szerintettek srácok ez a Vonathlen (remélem jól irom a nevétt)szóval ez az
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.05.31. 15:54:04

Szegény Sir Alex... :) Kezdem sajnálni, most éppen Tevez nyilatkozta azt hogy szívesen kipróbálná magát a spanyol bajnokságba! :) Én mindig is mondtam, a spanyol a legjobb liga! :D Hát Tevezt én Madridba tudnám elképzelni leginkább... :(
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
Dave87
Capitá del Barça

2008.05.31. 15:43:37

Ez az Ibra sztori sztem a nyár legnagyobb kamuja :D
Abban bízom, hogy előbb-utóbb komolyabban porondra kerül Huntelaar, ha már annyira csatárt szeretnénk venni.
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.31. 15:33:57

Detén ylegkva jó a hejjesírássi hibákkkkal telle tűzdelt szövget lvasni.-

És ha arabok, akkor is utánanézek, hogy írják a nevét. Nem eto meg imbra meg ilyenekek.

Ha vkinek nem tetszik, kívül tágasabb. Higyjétek el senkinek nem hiányzik az a sok mocsok, ami néha előfordul itt a fórumon. Sőt. 8)
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.31. 15:24:46

senzu írta:mostanában csak címeres parasztok írnak ebbe a topikba (tisztelet a kivételnek)
tényleg alapvető helyesírási hiányosságotok van, néhányan még a játékosok nevét is képtelenek normálisan leírni :shock:

de sebaj, éljen Mucsaröcsöge!
Most attól hogy valaki helyesírásból kettes, az még nem jelenti azt hogy Mucsaröcsögei meg paraszt! Szerintem ez elég durva kijelentésed volt!
még jó ,hogy nem arab játékosokat igazolunk hogy te is elb*d a nevét leirva!Nem tudom mi élvezet van abban, hogy más szövegét lesve hibákat találj!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
senzu
Entrenador del Barça

2008.05.31. 15:15:21

mostanában csak címeres parasztok írnak ebbe a topikba (tisztelet a kivételnek)
tényleg alapvető helyesírási hiányosságotok van, néhányan még a játékosok nevét is képtelenek normálisan leírni :shock:

de sebaj, éljen Mucsaröcsöge!
Danka00792
Director del Fútbol

2008.05.31. 14:51:20

djtrack írta:ha lehet választani a majom Eto vagy a flegma undorító Ibra akko én mégis rá szavaznék mert sokkal több van benne csak ki kellene hozni! ETo itt már nem tud mit hozzátenni a csapathoz. ha már itt tartunk mki Ibrát fikázza akkor gondoljunk már bele h ETO h viselkedik miket mondogat pofázik a meccsen sárgalapot kap lefikázza a Realt. akkko melyikük a szánalmasabb?
Úristen! :shock: Miközben olvastam ezt a hsz-t röhögtem, és sírtam egyszerre.
Eto'o nem tud mit hozzátenni a csapathoz? :shock: Ontja a gólokat könyörgöm. Ebben a szezonban sokszor volt sérült az igaz, de erröl ö tehet? Nem hiszem.. amikor pedig pályán volt akkor a maximumot nyújtotta szerintem. (Nézd csak meg a meccsenkénti gólarányt :wink: )És amig rugja a gólokat, addig engem speciel nem érdekel, hogy pofázik...

(off: http://bookline.sk/control/producthome?id=55567&type=22 vedd meg, hasznos lesz :wink: )
gonosz
Jugador d'estrella

2008.05.31. 14:37:59

[quote="merxoff: van aki nagy reményeket fűz hozzá és máris megváltóként kezeli és van aki egyáltalán nem hisz benne, mint pl én(de kellemesen szeretnék benne csalódni)
a kérdésre, hogy miért becsülik alá(néhányan) guardiola-t, csak még egy kérdéssel tudok válaszolni, miért hiszitek, hogy olyan fantasztikus csapatot rak össze, és hogy jövőre mindenkit megverünk(mert már ilyet is olvastam)?

[/quote]

Én nem mondtam, hogy mindent megnyerünk, helyén kell kezelni a dolgokat: szeptembertől januárig biztos vergődni fogunk, alakulni, hogy összeálljon a csapat. Attól még bízom Guardiolában. Szerintem azért volt jó válsztás, mert most egy olyan karizmatikus ember kell a csapatnak, mint ő (és még mielőtt megkérdezik...nem, még soha nem találkoztam vele és nem is beszéltünk :)), tetszik a hozzáállása, tetszik, hogy a Barca nevelte föl és meglátjuk mit alkot....az igazolásokról ugye meg nem ő dönt elsősorban, de egyeztettek a játékosokról ennyit tudok...
Egyébként én személy szerint Aguerot én is nagyon szeretem, szerintem is jó lenne ide...dehát ő ugye tervben sincs, gondoltam csak én is megosztom midenkivel a dolgot... :)
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.05.31. 14:30:00

visca el barca írta:sztem az lenne a nyár legnagyobb vicce ha odaadnánk az internek eto'o-t meg decot 40 ért és vennénk egy jobbhátvádet abból a pénzből :D
Osztom a véleményedet! A világ szégyene lenne ha ez bekövetkezne!40 ből már veszünk egy Huntelart meg egy VdV-ot! ennyi! :D
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
visca el barca
Presidente del Barça

2008.05.31. 14:27:52

sztem az lenne a nyár legnagyobb vicce ha odaadnánk az internek eto'o-t meg decot 40 ért és vennénk egy jobbhátvádet abból a pénzből :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.05.31. 14:23:22

csatárnak Agüero sem lenne rossz igazolás egyébként! :lol: :lol:
de ez csak álom...és egy feltételezés részemről :lol:
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
Lezárt