Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
yaya.Ezt is kell csinálni.Minnél előbb ujjá kell építeni a csapatot.LPKeke írta:Szerintem nem mi fogunk profitálni az EB-ből. Mármint szeritnem nem fogunk venni valakit csak azért mert azon a tornán jól teljesített. Esetleg Mutinho vagy Huntelaar biztosíthatja be az igazolását. Szerintem fölösleges azon gondolkodni hogy van egy fiatal svájci aki jól játszik , ha vége az EB-nek akkor megvesszük. Akit akarunk, azzal már egyezkedünk és nem várunk a kontinensviadalig!
Aguerö 30 misi alatt nem jönne...André T. írta:Én nem érttem pl.azt hogy minek Benzemáért annyi sokk pénzt ki adni???
Ezt azért hoztam fel mert azt irják valamelyik focioldalon hogy Txkiki mind
ent megtesz azért hogy ideigazolja.Csak azt nem érttem hogy nemjobban
járnánk ha helyette megvennénk K.Agüerótt és Huntelaart mert valjukbe
őszintén Benzema árából valószinű hogy kijönne ez a kétjátékos.Ezeknek
ezek szerint egycsepp eszük nincs ha óriási öszegekett kifizetnek egyjáték
osért akinek az árából mégakár 3 játékos is kijönne.Szerintettek hogy van
ez???
Szerintem közel nem Barca szintű játékos, és nem is lesz az. Legalábbis az alapján, amit eddig láttam tőle. Max. Svájcban lehet nagy szám, bár ott már most az.André T. írta:Szerintettek srácok ez a Vonathlen (remélem jól irom a nevétt)szóval ez az
állitólag svájci nemzetiségű futtbalista szerintettek jójátékos e?és ha igen
akkor érdemes lenne e megvásásrolnúnk???
Én nem is hallottam róla, de itt egy kis infó róla:http://focitipp.hu/?content=cikkek&id=2568André T. írta:Szerintettek srácok ez a Vonathlen (remélem jól irom a nevétt)szóval ez az
André T. írta:Szerintettek srácok ez a Vonathlen (remélem jól irom a nevétt)szóval ez az
Így van, de a higyjétek helytelen írásmód. Helyesen: higgyétek. Teljes hasonulás.barca99 írta:Detén ylegkva jó a hejjesírássi hibákkkkal telle tűzdelt szövget lvasni.-
És ha arabok, akkor is utánanézek, hogy írják a nevét. Nem eto meg imbra meg ilyenekek.
Ha vkinek nem tetszik, kívül tágasabb. Higyjétek el senkinek nem hiányzik az a sok mocsok, ami néha előfordul itt a fórumon. Sőt.
Johann Vonlanthen a neve. Nem ismerem a képességeit,annyit tudok róla hogy svájci,22 éves és szélsőcsatár.André T. írta:Szerintettek srácok ez a Vonathlen (remélem jól irom a nevétt)szóval ez az
Henry esetében pont ott a bibi, hogy balszélen nem az igazi. Ö vérbeli center. Régen a három csatár Dinho-Etoo-Messi és ehhez jött három középpályás. Rendben is volt minden. Ahogy írtad, Henry-Güiza-Bojan a három támadó, + Messi, ez így inkább 4-2-4 lesz. Toure ugye biztos, a maradék egy helyre Iniesta,Xavi,Keita, + talán Silva.barca99 írta:Nem csak az utolsó két évében, előtte is csak ezt tudta játszani a Barca. Akkor működött. Utána is csak azért nem, mert 2/2 karmester vált ki a csapatból Deco és Ronaldinho sérüléseivel/formahanyatlásával. Ők azért olyan játékosok, akiket nem egyszerű pótolni.
Másrészt irányító vétele tervben van, labdaszerző emberünk meg nem egy van. Sőt, 4. Régen is csak Giuly volt az igazi szélső, Ronaldinho közel sem a szélső kategória (mint ahogy Messi sem). De itt is tervben van Silva, plusz ott van Messi (ez végülis az R10 - Giuly páros pepitában).
Nistynek sem kellett egy év... első évében Pichichi-díjas lett. Csatár meg azért kell, mert Eto'o nem szeretne maradni.
Bár ha Pep jól tudná használni Henry képességeit, akkor simán elég lenne az Henry - Güiza - Bojan csatárhármas.
Összességében én csak arra jutottom, hogy ha marad a 4-3-3, akkor sem lehetsz olyan nyugodt, mint ahogyan beállítottad.![]()
Most attól hogy valaki helyesírásból kettes, az még nem jelenti azt hogy Mucsaröcsögei meg paraszt! Szerintem ez elég durva kijelentésed volt!senzu írta:mostanában csak címeres parasztok írnak ebbe a topikba (tisztelet a kivételnek)
tényleg alapvető helyesírási hiányosságotok van, néhányan még a játékosok nevét is képtelenek normálisan leírni![]()
de sebaj, éljen Mucsaröcsöge!
Úristen!djtrack írta:ha lehet választani a majom Eto vagy a flegma undorító Ibra akko én mégis rá szavaznék mert sokkal több van benne csak ki kellene hozni! ETo itt már nem tud mit hozzátenni a csapathoz. ha már itt tartunk mki Ibrát fikázza akkor gondoljunk már bele h ETO h viselkedik miket mondogat pofázik a meccsen sárgalapot kap lefikázza a Realt. akkko melyikük a szánalmasabb?
Osztom a véleményedet! A világ szégyene lenne ha ez bekövetkezne!40 ből már veszünk egy Huntelart meg egy VdV-ot! ennyi!visca el barca írta:sztem az lenne a nyár legnagyobb vicce ha odaadnánk az internek eto'o-t meg decot 40 ért és vennénk egy jobbhátvádet abból a pénzből