[quote="merxoff: van aki nagy reményeket fűz hozzá és máris megváltóként kezeli és van aki egyáltalán nem hisz benne, mint pl én(de kellemesen szeretnék benne csalódni)
a kérdésre, hogy miért becsülik alá(néhányan) guardiola-t, csak még egy kérdéssel tudok válaszolni, miért hiszitek, hogy olyan fantasztikus csapatot rak össze, és hogy jövőre mindenkit megverünk(mert már ilyet is olvastam)?
[/quote]
Én nem mondtam, hogy mindent megnyerünk, helyén kell kezelni a dolgokat: szeptembertől januárig biztos vergődni fogunk, alakulni, hogy összeálljon a csapat. Attól még bízom Guardiolában. Szerintem azért volt jó válsztás, mert most egy olyan karizmatikus ember kell a csapatnak, mint ő (és még mielőtt megkérdezik...nem, még soha nem találkoztam vele és nem is beszéltünk

), tetszik a hozzáállása, tetszik, hogy a Barca nevelte föl és meglátjuk mit alkot....az igazolásokról ugye meg nem ő dönt elsősorban, de egyeztettek a játékosokról ennyit tudok...
Egyébként én személy szerint Aguerot én is nagyon szeretem, szerintem is jó lenne ide...dehát ő ugye tervben sincs, gondoltam csak én is megosztom midenkivel a dolgot...