Fernando írta:Nem az a bajom, hogy ezekre a posztokra igazolunk játékosok hanem, hogy ezeket a játékosokat.
1. A középpálya közepére inkább egy irányítót vennék, Hleb amolyan Iniesta stílusú játékos. Nem irányító.
2. Tisztában vagyok, hogy középső védő hiányban szenvedünk. Márquez, Piqué, Milito, Puyol, 4 játékos. Abból 1 sérült fél szezonra. Node kérdem én egy 20 és 21 éves belső védővel megszilárdul a védelmünk tengelye? Nemcáfolom tehetség van a srácban. De itt nem elég a tehetség, sztem egy rutinosabb, tapasztaltabb játékos kellene. Sokallom alapból azt a 20 milliót érte. Rengeteg.
De ha én látom rosszul akkor hüye vok.
Nem, sajnos tökéletesen jól látod, de pár napja megkaptam én is, hogy Hlebet miért fikázom, mikor olyan kiváló játékos és illik is a Barca játékképébe. Nem baj leírom még 1x! Hleb nem irányító , DE! nekünk arra van égető szükségünk! Ne dobjunk ki érte + pénzt!
Garay nem kellet 1/2 pénzért, pedig már zsebben is volt a szerződése! Ugye mondanom sem kell, hogy ár érték arányban milyen játékos csúszott ki a kezünkből.
Zambit elengedtük apró pénzért!! és most képesek lennénk kiadni 35 millát a pótlására????
MIT CSINÁL A VEZETŐSÉG?? - SEMMIVEL SEM KÜLÖNBEK MINT A TÁVOZÁSRA ITÉLT JÁTÉKOSOK!