Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem erted....ahoz képest h 20-25 millioert akkarták...Fernando írta:Olcsón? Az elég erős. Garay 10 millió, Piqué 5, Juan 10, Cuéllar 6, Cáceres 17. Nem mondanám, hogy a legolcsóbb. Elmandert énis sokra tartom. Kár, hogy kevés az esélye h itt játszon.
Hallod Larsson se volt fiatal mikor idejöttAprieto írta:Az Elmundo szerint a Barca keresi az "új" Larssont!
Hogy kik a kiszemeltek...?![]()
Cruz, Inzaghi, Güiza, Trezeguet...
Szvsz, ide nem kell semmiféle cserecsatár,arra ott van Bojan.De továbbmegyek...van a csapatba egy Francia támadó is,Thierry Henry.Aprieto írta:Az Elmundo szerint a Barca keresi az "új" Larssont!
hat ha tenyleg kell nekik eto'o es deco.. es ha nekunk is kell cruz.. sztem bele lesz vonva vmifelekeppen az uzletbe eto'o + deco = cruz + 45 milla... en benne lennek...Cruz-t meg ne mfogja elengedni az Inter
Ezekkel a nevekkel ugye csak viccelszAprieto írta:Az Elmundo szerint a Barca keresi az "új" Larssont!
Olvasd el előbb,amiket írtam,aztán egy kis minimális logikával választ kaphatsz az első kérdésedre.kleno04 írta:Xavinho te Barca drukkre vagyvagy csak egy kiritikus aki csak azt tudja mondani hogy ez nem jó az nem jó ez miért így va nez miért úgy van.
Ember próbálj meg egy kicsit pozitívan hozzálni a dolgokhoz oké![]()
Hleb-ben sajnos egyet kell értenem veled mert szerinte nem akkor duranás mit aminek mutatják, Piqué meg szerintem egy jó védő csak még fiatal és nagyon jó karriert futhat be (ő lehet szerinetm Puyol utódja) és még jó hogy most vettük meg mielőtt még valaki elvitt volan előlünk és az ára meg egyáltalán nem volt vészes ennyit simán megért szerintem![]()
Alves arról meg nem tehetünk hogy ilyen drága élklubbok álnak érte sorban és az egyik legjobb jobhátvéd a világon! (bár azért egy kicsit még mindíg sok érte ennyi pénz)
Keita meg keita megérte az ártát ennyi ehez nincs mit hozzáfűzni![]()
![]()
Sokmindenben igazad van. Viszont, sztem már 2003 előtt is nagycsapat voltunk...Lampiao írta:Kicsit érteltlenül állok a történtek előtt. Miért nem folytatják Laportáék a 2003-2004-es játékospolitikát? Akkor bevált, jó eséllyel most is beválhatna! 2004-ben jó játékosokat vettünk viszonylag olcsón. Előtte már jött Ronaldinho világbajnokként, de még nem akkora sztárként. Utnána Giuly és Márquez a BL döntős Monacoból, Deco a BL győztes Portóból. Eto a Mallorcából aki ott 17 gólig jutott, Edmilson a többszörös bajnok Lyonból világbajnokként. Ja és nem utolsósorban Larsson... Nem igazoltunk nagyon nagy sztárokat, de jó, sikerre éhes játékosok jöttek, ja és mindig posztra igazoltunk, nem horribilis összegekért. Kérdem én hol van ez a játékos politika? 30 millión felüli összegért kívánunk leigazolni egy jobbhátvédet (Alves), 14 millióért igazoltunk valszeg a padra egy 28 éves védekező középpályást (Keita), 17 milliót készülünk adni egy ismeretlen 21 éves srácért aki a 16. Recreativonál játszott (Cáceres)...
Kérdem én: Biztos h ezek a játékosok Guardiola kiszemeltjei, vagy őneki mind1 és Txikiék vesznek pár embert (hogy bő legyen a keret) és elköltik a megadott pénzt? Confused Sad
Ezzel az a baj, hogy akkor még a kiscsapatoktól simán el lehetett hozni a jó játékosokat, sőt a kiscsapatokban jobban megmutatkoztak a jó játékosok! Sőt a kiscsapatok el tudtak érni valamit a nemzetközi porondon... Mára vannak Abramovicsok és más nagy befektetők akik hozzászoktatták a kiscssapatokat a nagypénzhez... Például amikor le akartak valakit igazolni és a kiscsapat azt mondta nem... Akkor olyxan összegeket mondtak maiket nem lehet visszautasítani, még csak nem is alkudoztak... Így a kiscsapat mit mond? Hát megéri, ha kitartóan nemet mondok mindenkinek előbb utóbb úgyis megfizetik amit kérek... Például anno Arsene Wenger sem akart 15-öt fizetni Hlebért a Stuttgartnak... ÚŐk azonban addig nyomták amíg kifizette... A kiscsapatok ezt csinálják a nagyokkal... Mint tudjuk a Barcelona nagy csapat sőt 2006-ban a legjobb volt így megnövekedett a státusza ezért aztán mindenki húzza föl az árakat.... Pláne, ha látják, hogy meg kell újulnunk tehát sürgős az igazolás.. Például amikor tavaly a Real 8 embert vett akkor ők is fizettek mint a katonatiszt... (Pepe 30 misi..) Most annyira nem sürgős nekik ezért a kicsik is visszafogottabb árakat kérnek (bár még mindig nem keveset...). Nekünk most sürgős és ezt is megfizettetik velünk...
Nem lenne rossz, Roni helyére, de kötve hiszem hogy megvennénk, mivel egyszer már eladtuk!Amúgy miért nem prbáljuk meg leigazolni Quaresmát? Very Happy
kérdezd guardiolát...Eto'o_09 írta:Amúgy miért nem prbáljuk meg leigazolni Quaresmát?