2005.05.05. 15:53:04
Bakker, a Norbit teljesen elfelejtettem, gáz, pont a VEZÉRünket,bocs. Javitom is.!szóval ő tényleg jó lenne középpályásnak. Én tudom, hol a helyem, a cserék közt, nem vagyok olyan nagy spiler. De kapust tényleg ígértem, öcsémet elhoznám, ha aznap épp nincs meccse, nem véd rosszul. Egyébként a tornára visszatérve: ez szerintem egy tök korrekt torna volt eddig(legalábbis az a 2,amin voltam), mégiscsak mindenki a szeretett klubját képviseli, de ha pl. kimész egy majálisra, mindenki részeg és anyázik,verekedések,stb. ilyenben volt már részem,nem is egyszer, ez ahhoz képest tök kulturált, maximum a bírói tévedések bosszanthatják az embert, most is volt rá példa, szerencsére pont minket segitett a bíró! Lásd Juventino esete. De ez benne van a játékban.Tény, vannak szabálytalanságok is, de itt nem játszik senki alattomosan vagy direkt durván.
Ja, és Bercy: szerintem nem kell attól félni, hogy 3 db csapatot is ki tudunk állítani,sajna.
Ronaldinnyó17: te Rafaelre gondolsz, ő vidéki, csak Pestre jár suliba, hétvégén otthon van, csak a torna miatt maradt fenn, meg egyszer lejött focizni. Na mára ennyit, akkor szombaton. csáko