Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jézusom! Te mekkora egy b...o paraszt vagy!kicsitjó írta:Boogess ki a francot érdekel hogy te nem tudsz jönni? hidd el hogy jobb ha nem vagy ott hisz rohadt béna vagy 1 labdát nem tudsz rendesen átvenni...
1000 helyzetből jó ha 2 értékesitesz és még talán sokat is mondok....
Barcafan hogy te micsoda 1 lúzer vagy..,veled mindig történik valami szerencsétlenség-de ez nem is gond mert így legalább nem jösz bénázni-tök égő,mindenki röhög a hátad mögött hogy milyen béna vagy-tényleg nem veszed észre? akkor szodásíts még 1 kicsit a szemüvegeden:)... de ne aggódj te még boogessnél is bénább vagy
ha ezt olvassátok akkor lehet hogy arra gondoltok hogy mekkora 1 [auto_cenzúra] vagyok mert ilyeneket mondok(persze lehet hogy tényleg szemét vagyok)de a ti érdeketekben mondtam el hogy milyen bénák vagytok-hisz mások is így gondolják-de tényleg-és remélem hogy 1-szer még megtanultok focizni-őszintén kívánom-sok gyakorlást és kitartást-nem olyan nehéz... de addig is ha nem akartok tovább égni akkor 1edül gyakoroltok![]()
Örülök ha ennyire tetszik.ui:
Charlie!
Tényleg nagyon szuperek a képeid, igazán szimpatikusak!
Bercy írta:mucs1: Lehet, hogy akkor csak a védő dolga ilyen nehéz, de a Roma elleni meccs sem volt kutya részemről.
Kiváncsi vagyok Melkornak mi a véleménye.
Az egyik csapattársad szétrúgta a sípcsontomat és utána vigyorogva hozzátette, hogy a labda volt, közben a sípcsontvédő átfordult a vádlimig.real_funghi írta:Van olyan meccs, hogy mindent lefújnak, van, amikor meg semmit sem. Bírótól függ szerintem.
Bercy írta: Aki nem volt még ilyen tornán az nem nagyon tudja mi van ott ( durvaság, keménykedés, alantas szabálytalanságok és egyebek ) .
En meg másokkal szebben nem szoktam szabálytalankodni, csak ha ok kezdik...Charlie írta:Ellenem sose szabálytalankodnak!Kár...Pedig én szeretném,de nem
.
C.
Bercy írta: Aki nem volt még ilyen tornán az nem nagyon tudja mi van ott ( durvaság, keménykedés, alantas szabálytalanságok és egyebek ) .
DE az ám!Charlie írta:Bárcsak ott lehetnék( durvaság, keménykedés, alantas szabálytalanságok és egyebek ) .Jó dolog ez a torna!
C.