Barça Igazolások 2008-09
Szerintem jól játszott tegnap Moutinhó remek irányitóválhat belőle mert a
tegnap remek labdákat adott + egy gól paszt is.Amúgy Titinhó ha fent vagy
a mai hirekett légyszi megosztanád velünk ami a sport.esen van???előre is
kösszi!!!
tegnap remek labdákat adott + egy gól paszt is.Amúgy Titinhó ha fent vagy
a mai hirekett légyszi megosztanád velünk ami a sport.esen van???előre is
kösszi!!!
Csak hogy Eto'o-t el akarják küldeni.Szal mindenféleképpen új csatár kell.
Az esélyesek közül Villa lenne az akivel tuti nem fürödnénk be.
Jól igazolunk csak még kevés játékos távozott:Zambrotta,Giovani,Thuram,Edmilson,Ezquerro(csak az első 2-ért kaptunk pénzt)
Sztem ők is menni fognak:Márquez,Gudjohnsen,Eto'o,Ronaldinho,Deco,Oleguer,Jorquera
Az esélyesek közül Villa lenne az akivel tuti nem fürödnénk be.
Jól igazolunk csak még kevés játékos távozott:Zambrotta,Giovani,Thuram,Edmilson,Ezquerro(csak az első 2-ért kaptunk pénzt)
Sztem ők is menni fognak:Márquez,Gudjohnsen,Eto'o,Ronaldinho,Deco,Oleguer,Jorquera
- xbalix
- Jugador d'estrella
Utálatost paraszt? Ezt most mire alapozod?LG írta:Trezegé olyan játékos, akit ha jól kiszolgálnak, akkor gólerős tud lenni, de ha nem ugy semmit nem tud hozzátenni a játékhoz. + egyébb hátrányai, h elég sérülékeny, + egy utálatos paraszt. 11-st nem rúgatni vele, lásd BL ill. VB döntő.
Nekem sem kéne.

Látam a Trezeguet-s hirt
Jó csatár,de már 31 éves
és szerintem ilyen korban már nem szeretne állandóan padozni,és ki tudja lehet már nem is annyira sikeréhes , mint egy fiatalabb játékos
Ja és az ára 20 millkatehén
szóval ahoz hozzácsapnánk egy oan 8-10 milliót és vehetnénk belölle egy Huntelaar-t
Avagy szerintem az Ajaxhoz mehetne is egy-két távozó játékos,feltéve ha akar
..és akkor nem kerülne még annyiba se ... 

Ja és az ára 20 millkatehén

Legjobb sör a Dreher,egy csöpje se vész el... 
Legjobb sör a borsodi, attol megy a harckocsi!
Ha nem kapunk borsodit nem toljuk a harckocsit!

Legjobb sör a borsodi, attol megy a harckocsi!
Ha nem kapunk borsodit nem toljuk a harckocsit!

-
- Jugador del Barça
a legegyszerűbb az lenne ha maradna Eto'o!!norbert55 írta:A jövőévi csapatom:
----------------------------------------V.V.---------------------------------------
Alves-------------------Puyol------------------Milito-----------------------Abidal
-------------------------Xavi/Iniesta--------------Touré-------------------------
-----------------------------------------Hleb---------------------------------------
Messi-----------------------------?????????/Henry------------------------Silva
A keret többi tagja:Pinto,Piqué,Caceres,Xavi/Iniesta,Keita,Crosas,Thiago,Sylvinho,Assulin,Bojan,Cortes*,?/Henry
*=Cortes a Getafe jobbszélső védője Oleguer helyett lenne Alves cseréjének.
?=Tényleg nemtudom h ki legyen a középcsatár, ez lett a legkérdésesebb
dolog már az átigazolásunkban.
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
Trezegé olyan játékos, akit ha jól kiszolgálnak, akkor gólerős tud lenni, de ha nem ugy semmit nem tud hozzátenni a játékhoz. + egyébb hátrányai, h elég sérülékeny, + egy utálatos paraszt. 11-st nem rúgatni vele, lásd BL ill. VB döntő.
Nekem sem kéne.
Nekem sem kéne.
A jövőévi csapatom:
----------------------------------------V.V.---------------------------------------
Alves-------------------Puyol------------------Milito-----------------------Abidal
-------------------------Xavi/Iniesta--------------Touré-------------------------
-----------------------------------------Hleb---------------------------------------
A keret többi tagja:Pinto,Piqué,Caceres,Xavi/Iniesta,Keita,Crosas,Thiago,Sylvinho,Assulin,Bojan,Cortes*,?/Henry
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norbert55 2008.06.08. 09:49:39-kor.
- visca el barca
- Presidente del Barça
meg is indoklod? vagy csak a natúr fikázás megy?Ilúvatar írta:Trezeguet?! ez vmi vicc?...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Karashu
- Jugador d'estrella
Mondjuk akkor én itt megemlíteném Victor Valdes úrfit, aki már elnyerte a Zamora-díjat és több olyan meccse is volt ebbe az idényben, ahol az ellenfélnek kivédte a szemét! Tökéletes kapus, nem tudom minek kéne újat hozni a helyébe!?Messi-#19 írta:diego lopez is jó. de Hildebrand miket védettt a kupa-elődöntőbe??hajimegaben írta:Szerintem egy ujj kapus kéne a Diego Lopez a Barca elleni kupa meccsen mekorákat védett meg a messi szabadrugása hát beszarás.
Diego Lopez tényleg bámulatosan védett ellenünk, de nekem akkor se kéne, biztos nem olcsó, és egyértelműen Valdest támogatom!
Nekem a Valencia 0:6 Barca-n egyértelműen leszerepelet Hildebrand, eddig se bírtam, de amit csináltunk a Valencia ellen...
Nos, hagyjuk békén a kapus posztot, úgy jó ahogy van!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

Keita,Piqué,Caceres és Alves.A védelmünk már nagyon megerősödött.Az irányító sem kérdéses Hleb a legvalószínűbb a szélső sem Silva de a csatár viszont igen.Itt rengeteg lehetőség van:Villa,Benzema,Adebayor,Trezeguet stb.
Most olvastam egy cikket h Guardiola szeretné megszerezni Villát és h ő a legfontosabb jelölt a csatárposztra.
Most olvastam egy cikket h Guardiola szeretné megszerezni Villát és h ő a legfontosabb jelölt a csatárposztra.
- Messi-#19
- Capitá del Barça
diego lopez is jó. de Hildebrand miket védettt a kupa-elődöntőbe??hajimegaben írta:Szerintem egy ujj kapus kéne a Diego Lopez a Barca elleni kupa meccsen mekorákat védett meg a messi szabadrugása hát beszarás.

Més que un club
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Szerintem egy ujj kapus kéne a Diego Lopez a Barca elleni kupa meccsen mekorákat védett meg a messi szabadrugása hát beszarás.

gárnát vörös a szív kék a lélek antimadridista leszek amíg élek !!
- ádeszsz
- Barça B
- Kapcsolat:
ez a moutinho srác lenne a legjobb a középpályára
hleb is jó de moutinho szerintem jobb befektetés lenne...én nem fukarkodnék a pénzel, ha róla van szó..egy két cserét is be lehetne vonni, hallottam már hogy piquét is adnánk kölcsönbe, így biztos olcsóbb lenne valamivel

hleb is jó de moutinho szerintem jobb befektetés lenne...én nem fukarkodnék a pénzel, ha róla van szó..egy két cserét is be lehetne vonni, hallottam már hogy piquét is adnánk kölcsönbe, így biztos olcsóbb lenne valamivel
-
- Jugador del Barça
A hétvégén megállapodhat Ronaldinho az angol klubbal! 
A Barcelona Márquezt is odadná Trezeguetért
Tegnap a Francia játékos kijelentette hogy boldog a Juventus együttesénél, de nem ellenszenves számára a Barcelona érdeklődése.
A Barca együttese egyik védőjét, Rafael Márquez is felajánlanák az Öreg Hölgy csapatának a Francia válogatott EB keretéből kimaradó játékosért.

A Barcelona Márquezt is odadná Trezeguetért
Tegnap a Francia játékos kijelentette hogy boldog a Juventus együttesénél, de nem ellenszenves számára a Barcelona érdeklődése.
A Barca együttese egyik védőjét, Rafael Márquez is felajánlanák az Öreg Hölgy csapatának a Francia válogatott EB keretéből kimaradó játékosért.
-
- Jugador del Barça
NEM ÉRKEZETT AJÁNLAT SILVAÉRT
A fiatal középpályást már egy ideje a Barcelonával hozzák kapcsolatba, miután a katalánok egy új edzőt, Josep Guardiolát nevezeték ki a csapat élére. De Sánchez biztosított róla mindenkit, hogy még nem kaptak ajánlatot Silváért, és ha valaki szeretné leigazolni a 22 éves játékost, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia.
A fiatal középpályást már egy ideje a Barcelonával hozzák kapcsolatba, miután a katalánok egy új edzőt, Josep Guardiolát nevezeték ki a csapat élére. De Sánchez biztosított róla mindenkit, hogy még nem kaptak ajánlatot Silváért, és ha valaki szeretné leigazolni a 22 éves játékost, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia.
-
- Jugador d'estrella
Arról szól, hogy megkérdezték mit tud arról, hogy a Valencia nem eladó státuszba helyezte és ő azt mondta, hogy kérdezzék erről a Valenciát... Ő most csak az EB-vel foglalkozik. Beszél az oroszok elleni nyitómeccsről... Mennyire nehéz először nyerni. Azt mondja az amcsik ellen fájt a torka és antibiotikumokat szedett de már jól van... Ennyi... Semmi nincs benne az átigazolásáról.henry&eto írta:http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 41478.html
itt mit irnak silváról??????