Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nemigen Ronaldinho posztján játszik, mert ő nem a bal szélen rohangál. Egyébként simán elférnének ketten a pályán (ha az eu-s papíroktól eltekintenénk).Morminho írta:Sztem ha Rijkaard tavalyelőtt nem játszatta akkor jővőre sem fogjaSzerintem nem jön vissza, pedig jó játékos, de pont Ronaldinho posztján
És sem őt sem Decot nem fogja Rijkaard kihagyni jövőre sem
Ezt honnan veszed?LG írta:De hisz már rég eldolt h nem jon vissza...
Jó kérdés...antiimperialista írta:Köszönöm! Elolvastam ott is, jó volt a fordítás.
A Sky Sports elvileg komoly oldal, nekem csak az a furcsa, hogy spanyol honlapokon ez miért nem jelent meg...
Sky Sports: http://footballmsn.skysports.com/list.a ... nnel=Spainantiimperialista írta:Akkor honnan van?Enrique írta:Nem a hivatalos honlapról volt a cikk, de nem is a Marcáról...![]()
Ki fog derülni hamarosan, mi igaz és mi nem belőle.
Nem szeressük.LG írta:Es ha visszahozzuk Riquelmét akkor Xavi csere leszVagy Riq fog a padon ulni
![]()
Akkor honnan van?Enrique írta:Nem a hivatalos honlapról volt a cikk, de nem is a Marcáról...![]()
Ki fog derülni hamarosan, mi igaz és mi nem belőle.
Nem a hivatalos honlapról volt a cikk, de nem is a Marcáról...antiimperialista írta:Saviola lenne jó szélsőnek. Riqelme meg, akárki akármit mond, még kezdőként is beférne a csapatba egy kis szerkezeti változtatással (persze elképzelhető, hogy ez a védekezésünknek nem válna hasznára, de nem hiszem, hogy gáz lenne).
Igaz ez a hír? Tényleg ezt mondta rijkaard? Persze könnyen lehet, hogy csak a két argentin mellőzése miatt elégedetlenkedőket akarta kicsit lenyugtatni. Eléggé esetlegesnek hangzik az egész...
Nem is egyszer láttam. Az mind igaz, amit mondtál, kivéve egyet, a lényegeset: jobb, mint a francia.Zsolti írta:Láttad márjátszani az Ezquerrot? mer,ha igen,akkor nem ezt mondanád!sokkal jobb,mint a francia és cselezni is tud,meg nagyon jó a rugótechnikája,meg nagyon gyors.simán be fog férni a kezdőbe Giuly helyére.SAviola meg nem fog visszajöni ezért kell Ezquerro.
Láttad márjátszani az Ezquerrot? mer,ha igen,akkor nem ezt mondanád!sokkal jobb,mint a francia és cselezni is tud,meg nagyon jó a rugótechnikája,meg nagyon gyors.simán be fog férni a kezdőbe Giuly helyére.SAviola meg nem fog visszajöni ezért kell Ezquerro.mrmonster írta:Még szerencse hogy csak itt van pörgés a fórumon, a vezetőségnél nem annyira. Ezquerro... Ugyan már, szerintem senki sem gondolja komolyan a vezetőségbőlBoixos írta:az a gáz, h olyan pörgés van már most a nevekkel, h az ember azt sem tudja, kit hozzon és kit zavarjon el... még jó, h nem nekünk kell dönteni.
Ja, igazad van. Remélem, az itt felmerülő nevek többsége meg sem fordul a vezetők fejében.mrmonster írta:Még szerencse hogy csak itt van pörgés a fórumon, a vezetőségnél nem annyira. Ezquerro... Ugyan már, szerintem senki sem gondolja komolyan a vezetőségbőlBoixos írta:az a gáz, h olyan pörgés van már most a nevekkel, h az ember azt sem tudja, kit hozzon és kit zavarjon el... még jó, h nem nekünk kell dönteni.