2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
barca99 írta: Efölött a holland válogatott fölött még mindig nem térek napirendre... évekkel ezelőtt úgy imádtam őket, de ez a mostani annyira hidegen hagy, hogy nem igaz...
Hihi. Mindenki az iwiw-es fogadása miatt aggódik?kovinho írta:
Iwiwen nekem is jól jönne a német győzelem...
Hát reméljük hogy lesznek is ott izgalmak! Csak nehogy a spanyolok úgyjárjanak mint 2004-bengekkodan írta:Azért az EB csak holnap kezdődik. Elég szánalmas, hogy az A, B csoport ennyire gagyi és a C, D meg a halállal lesz egyenlő.... A németek és a portugálok egyellőre fél lábbal az elődöntőben, mert a török és a horvát csapat sem fogja meg egyiket sem ezzel a [auto_cenzúra] játékkal.
Ellenben a C, D csoportok halálosak.... Gáz ez így...
Azért 4 meccsből még nem lehet következtetéseket levonni. Megeshet az eredményekből adódóan, hogy a C csoport sokkal egyértelműbb lesz mint az A vagy Bgekkodan írta:Azért az EB csak holnap kezdődik. Elég szánalmas, hogy az A, B csoport ennyire gagyi és a C, D meg a halállal lesz egyenlő.... A németek és a portugálok egyellőre fél lábbal az elődöntőben, mert a török és a horvát csapat sem fogja meg egyiket sem ezzel a [auto_cenzúra] játékkal.
Ellenben a C, D csoportok halálosak.... Gáz ez így...
Najó, valahol énisG-Jay írta:Én csak az iwiw miatt szurkolok nekik ezen a meccsen![]()
G.
talán azért mer van két gólerős csatáruk Toni és Klose személyében?laxa1990 írta:Szerintem Podolski a legjobb a németeknél, nem értem, h. miért nem kezdő a Bayern-nél. Hajrá Hollandia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
a szünetben írtam, amit írtam, addig jóformán két jó passzuk nem volt egymás után. később feljavultak, de ez a lényegen nem változtatott. a kutyát nem érdekli, h mennyire focizták le a horvátokat a semmiért. gondolom, ők sem elégedettek túlságosan emiatt.the Legend írta:Hát hallod en mtudom te meik meccset néz(T)ed de vmit nagyon elnéztél lefocizták a horvátokat akár nyerhettek is volna és velünk ellentétbe küzdöttek nem hagyták cserbe közönségüket... divatbol meg ne szidjuk a gyengébb csapatot.....Boixos írta:l......
Varga Tamás írta:Mondta is egyszer a riporter, hogy erről a "nagyhalálról" Céronaldo véleményét kellene kikérni.
Hát hallod en mtudom te meik meccset néz(T)ed de vmit nagyon elnéztél lefocizták a horvátokat akár nyerhettek is volna és velünk ellentétbe küzdöttek nem hagyták cserbe közönségüket... divatbol meg ne szidjuk a gyengébb csapatot.....Boixos írta:látszik az osztrákokon, h ezek is kb akkor vehetnek részt vmi világversenyen, ha ők a rendezők, egy kalap szr amit játszanak.
inkább maradjanak a mustkátliknál és a házak alatti pincerendszerek benépesítésénél, mert az jobban megy nekik.
a horvátok pedig annyit mutatnak, amennyi ezen a meccsen kell.
a tegnapi decoról az a véleményem, mint a legutóbbi vb-n szereplő zidaneról. ha az egész évét végigalibizve most kiemelkedően fog játszani, akkor nem egy tisztességes alak. a klubjától kapja/kapta a nem kicsi fizetését, így kötelessége lett volna a maximumot nyújtani.
Hát, igen. Elég sokat fetrengtek. Mondta is egyszer a riporter, hogy erről a "nagyhalálról" Céronaldo véleményét kellene kikérni.VIII.Henrik írta:Hát ez ölég nyögve nyelős volt horvát részről, ahogy tegnap a cseheké. De nem is ez amiről írnék. Sokszor idegesít, amikor szeretett csapatom révén hozzám is szólnak a riporterek, hogy a latin focisták milyen remek színészek. Ezután a meccs után nem lehet az olasz, spanyol bajnokság sajátjának tekinteni a színészkedést, rájátszást. A horvát játékosokról egy sport jutott eszembe, de nem a labdarúgás. Nézzétek a képet, és mondjátok, hogy Nektek is beugrott valami hasonló:
http://i165.photobucket.com/albums/u60/ ... ngfoto.jpg
Igen a sziklaugrás (cliff diving - nem tudom a pontos magyar nevét).