Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
lui1698
Llegenda del Barça

2008.06.11. 13:45:01

tudomka958 írta:jé!
most olvastam ,hogy agüerot vinné az inter 25 milla+sztankovicsért...
ennyit +dinhot nekünk is megérne oda a baloldalra...
nem akarom leszólni,de silva a lábanyomába sem ér+ messivel oltárira érzik egymást(lásd legutóbbi mexico elleni 4:1...)
az európai játékosoknak most úgyis egekben lesz az ára,egy kicsivel többért ő lehetne az év igazolása nekünk...

Hmmm.... :-k Van benne valami!:D
Fernando
Llegenda del Barça

2008.06.11. 13:41:03

Örülnék ha idehoznák 4. csatárnak Gomezt, de azért egy klasszis kell ha Eto'o elmegy- David Villa tökéletes lenne szerintem.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
tudomka958
Jugador d'estrella

2008.06.11. 13:19:08

jé!
most olvastam ,hogy agüerot vinné az inter 25 milla+sztankovicsért...
ennyit +dinhot nekünk is megérne oda a baloldalra...
nem akarom leszólni,de silva a lábanyomába sem ér+ messivel oltárira érzik egymást(lásd legutóbbi mexico elleni 4:1...)
az európai játékosoknak most úgyis egekben lesz az ára,egy kicsivel többért ő lehetne az év igazolása nekünk...
Andris
Adminisztrátor

2008.06.11. 13:14:38

Nemzetisport se süllyedhet már tovább. Olyat leírni, hogy ezzel a gyerekkel akarnán HELYETTESÍTENI Samut... ](*,) #-o
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
shevy
Capitá del Barça

2008.06.11. 13:07:02

Etooka írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=184339&

Fiatalabb és olcsóbb is lenne,mint Villa!
meg rosszabb is...
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.06.11. 13:02:36

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=184339&

Fiatalabb és olcsóbb is lenne,mint Villa!
.
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.11. 12:39:25

Kaka10 írta:Na akkor írány Valencia!!!Villa nélkül haza se jöjjünk!!!Nagyon nagyon örülnék neki!!!Minden melette szól!Fiatal sikeréhes gyors technikás gólerős!!
Amíg Eto'o nem megy el addig kétlem, hogy leigazolnák Villa-t!!!
ugyhogy addig ott kell maradniuk Valenciában Txiki-éknek!! :lol:
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
Kaka10
Jugador del Barça

2008.06.11. 12:19:57

Na akkor írány Valencia!!!Villa nélkül haza se jöjjünk!!!Nagyon nagyon örülnék neki!!!Minden melette szól!Fiatal sikeréhes gyors technikás gólerős!!
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
van Bommel
Capitá del Barça

2008.06.11. 12:18:44

Ha Pep tényleg 2 csatárral játszatja a csapatot, akor a keretbe kell a 4 ék. Bojan és Henry helye biztos(szerintem), ha Eto'o marad akkor nem kell Villa, max ha Henry megy. 4. csatárnak Gomez és Güiza közül választanék. Hlebet továbbra sem érzem Barca szintnek, akkor már inkább Moutinho.
matador
Jugador d'estrella

2008.06.11. 12:17:08

Nagyon el tudnám képzelni hogy a Barca Rijkaard távozásával visszaálljon egy 4-1-3-2-re...a hollandok mindig is erőltették a 3csatáros játékot, most ez Pep érkezésével könnyen felborulhat...a spanyol válogatott is ebben a felállásban játszik, a francia is (megemlítve itt Abidalt és Henryt) és tegnap bzonyították a fiúk hogy tudnak ebben a felállásban jól játszani...szerintem első számú célpont mindenképp a Valencia párosa legyen ketten együtt mondjuk 55 milla, ha elmegy R10 akkor nem is olyan vészes a mínusz...Moutinho remek játékos, de tegnap Iniesta és Xavi is bizonyította hogy képes irányítani, így szerintem a padra kéne még legfeljebb egy irányító...és eljátszottam a gondolattal, hogy ha megvennénk Villát és Silvát, a spanyol válogatott kezdőjének majdnem fele (5 játékos) Barca-focista lenne...a válogatottban megy nekik, a Barcában is kéne...
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.11. 12:03:40

Köszi Titinho! Sztem jó választás lenne Villa, de Gomez is ha 15-20 között odaadnák. Na majd meglátjuk! :D
bogen
Jugador del Barça

2008.06.11. 12:00:59

"Giovani dos Santos pedig kijelentette, hogy nagy álma (!!!) vált valóra azzal, hogy a Tottenhambe igazolt"

most már tuti ez is zsoldos lett! 2 év múlva vagy margit vagy inter :lol:
Titinho
Director del Fútbol

2008.06.11. 11:54:37

Na megérkeztem a spanyol sajtó legfrissebb csemegéivel. Lássuk őket:

A katalán SPORT címlapján nem más szerepel, mint a jelenlegi spanyol hős: David Villa. Nem csak a tegnap esti teljesítménye miatt került a címlapra, hanem azért is mert a Barca élénken érdeklődik a leigazolása iránt és hajlandóak lennének egy nagyobb összeget is áldozni a spanyol csatár érkezéséért. Azt írják, hogy aki eddig kételkedett benne, hogy miért is akarják Spanyolországból, Angliából és Olaszországból különböző sztárklubok leigazolni, azok tegnap este megkapták a választ. A Barca technikai vezetése tehát ismét Valencia felé veszi az irányt és megpróbálják elhozni Silvával együtt, ám ha tényleg komolyan gondolja a klub akkor elég mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia. Pepnek és Txikinek egyébként pont ilyen játékos kellene: gyors, ismeri a spanyol bajnokságot, tapasztalt, sikerre éhes futballista. Évenként 20 gól az átlaga a spanyol csatárnak.

A katalán újság értesülései szerint van egy másik csatárjelöltje is Guardiolanak, mégpedig a német-spanyol Mario Gomez személyében. A jelenleg a német válottatnál szereplő Gomezért állíótalag 15-20 millió €-t fizetne a katalán vezetés és a lényeges pont az, hogy nem feltétlenül csak akkor igazolnák le, ha Eto'o távozna. Vagyis...a következő idénybeli csatár mögé igazolnák le a Bundesliga legjobb játékosának választott spanyol származású csatárt. (25 meccsen 19 gólt lőtt a Bundesligában) Úgymond ő is mostmár a "Larsson-utódok" közé sorolható, mivel úgy néz ki, hogy a klub szeretné betölteni a Larsson távozása óta hagyott űrt.

Megszólal még a SPORT hasábjain a klub balhátvédje Eric Abidal, aki egyhén szólva kritizálta a Barcánál történő fizikai felkészítést, és külön meg kellett szoknia a francia válogatott edzőtáborában az erőnléti edzéseket, mivel sokkal jobban készítik ott fel őket mint saját klubjában. (ez azért már nem gyenge mínusz a klubnak :? )

A katalán újság szerint tegnap megtörténtek az első(???) lépések az Arsenal vezetése felé, Hleb ügyében. Állítólag közel a megállapodás. Giovani dos Santos pedig kijelentette, hogy nagy álma (!!!) vált valóra azzal, hogy a Tottenhambe igazolt, valamint hogy a Premiershipbe folytathatja a pályafutását. (azért én ezt nem nyilatkoztam volna, azok után, hogy miket nyilatkozott még 2 hete is :? )

Az El Mundo Deportivo is természetesen a spanyol válogatottat dicsőíti, valamint David Villát.

Az El Mundo is beszámol Mario Gomez esetleges átigazolásáról, akinek az ügynöke egyébként elismerte, hogy kapcsolatba lépett vele a katalán klub és Gomez felől érdeklődött. Gomez egyébként 22 éves, 189 cm magas, 2012-ig szól jelenleg a szerződése a Stuttgarttal.

Fent van még az a Dani Alvés interjú amelyet itt az Eurobarcán a főoldalon is el lehet olvasni.

Chivu pedig kijelentette, hogy hallott a Barca illetve Guardiola érdeklődéséről felőle, de Ő nem szándékozik elhagyni az Intert és az olasz klubban szeretné folytatni a pályafutását. (áldásom rá... :wink: )

Ennyi lenne akkor mára. Kellemes "mazsolázgatást" mindenkinek! :)
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
newtone
Barça C

2008.06.11. 11:47:53

socio66 írta:Villa nagyszerű csatár,tegnap is bizonyíotta! El lehetne hozni a Valenciából Silvával együtt! Szerintem kb 50-55 millába kerülne a két játékos így csomagban,amit az Eto'o-Ronnie páros eladásából majdnem fedezni is tudnánk! Benzemáról ugy tűnik lemondhatunk,viszont így előtérbe kerülhet Huntelaar megszerzése akit viszont a Real is le akar igazolni. :?
én személyszerint annyira nem is támogatom Benzema leigazolását, fele annyiért is lehetne venni ugyanannyira gólerős támadót! És ha Eto'o elmegy, Henry mellé nem is szükséges egy 40 millás támadót venni. szerintem
socio66

2008.06.11. 11:20:12

Villa nagyszerű csatár,tegnap is bizonyíotta! El lehetne hozni a Valenciából Silvával együtt! Szerintem kb 50-55 millába kerülne a két játékos így csomagban,amit az Eto'o-Ronnie páros eladásából majdnem fedezni is tudnánk! Benzemáról ugy tűnik lemondhatunk,viszont így előtérbe kerülhet Huntelaar megszerzése akit viszont a Real is le akar igazolni. :?
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.11. 11:14:31

lionelmessi19 írta:[quote="Csiszi"6""]Van egy Villa-s hír a Sport.es-en Barcával kapcsolatban!!!
valaki esetleg ért belőle valamit??
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Semmi extra.
Mindig is jelölt volt csatárposztra, a tegnapi után meg pláne megerősödött ez.
Minden bizonnyal majd jelentkezünk érte, de nem lesz olcsó mulatság.
És még leírják hogy Villa ugye nem eladó státuszban van hivatalosan jelenleg, akár csak Silva, meg hogy Villa mennyire jó gyors gólérzékeny satöbbi, ahogy ezt leírták anno Benzemáról, vagy Ibráról is..[/quote]

okés!!!Köszi szépen a segítséget!!! :) :wink:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.06.11. 11:11:41

[quote="Csiszi"6""]Van egy Villa-s hír a Sport.es-en Barcával kapcsolatban!!!
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803[/quote]

Semmi extra.
Mindig is jelölt volt csatárposztra, a tegnapi után meg pláne megerősödött ez.
Minden bizonnyal majd jelentkezünk érte, de nem lesz olcsó mulatság.
És még leírják hogy Villa ugye nem eladó státuszban van hivatalosan jelenleg, akár csak Silva, meg hogy Villa mennyire jó gyors gólérzékeny satöbbi, ahogy ezt leírták anno Benzemáról, vagy Ibráról is..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
robbyt
Barça B

2008.06.11. 11:04:30

Nem tudom,hogy vagytok vele,de nekem tetszett Silva játéka!Villa-ról nem is kéne beszélni,csak megszerezni!Minél előbb pontot kéne tenni az eto'o ügy végére,mert kifutunk az időből!
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.11. 10:56:35

Van egy Villa-s hír a Sport.es-en Barcával kapcsolatban!!!
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Kép
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.11. 10:52:29

Joli17 írta:Jah és azt olvastam h Eto'oért 27milliót adna a Chelsea! Zambrottan és Giovannin kivül ment még el vki?

Több igazolás nem lesz? Mi van a Moutinhoval? Mert Deco helyére kell vki? Akkor Hleb se jön? Nem todsz igazolásokrol szolo pletykát?

Használd a szerekszt gombot! :wink: Egyébként üdv a fórumon! L.
Moutinho csak az EB után dönti el, hogy megy e valahova és, ha megy akkor hova!!!de állítólag a Barca küldött már ajánlatot!!
Kép
Joli17
Barça C

2008.06.11. 10:10:29

Jah és azt olvastam h Eto'oért 27milliót adna a Chelsea! Zambrottan és Giovannin kivül ment még el vki?

Több igazolás nem lesz? Mi van a Moutinhoval? Mert Deco helyére kell vki? Akkor Hleb se jön? Nem todsz igazolásokrol szolo pletykát?

Használd a szerekszt gombot! :wink: Egyébként üdv a fórumon! L.
Horváth Zolee
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.11. 10:09:53

Joli17 írta:Csá mkinek! Nem gondoljátok milyen jól játszott tnap a spanyol meccsen a Barca 3-as de főleg Xavi! Mit tudtok a z igazolásokról? Azt tom h keita,pique,alves,cáceres megvan! A többi? Mi van Hlebbel? Silvaval? Hány igazolás lesz még? nagyon mondjátok villat ö jön?
max akkor próbálnák megszerezni, ha Eto'o elmegy!!
Silva-t meg akkor, ha Ronaldinho-t sikerül eladni!!
Jah és azt olvastam h Eto'oért 27milliót adna a Chelsea! Zambrottan és Giovannin kivül ment még el vki?
ment!!Edmilson a Villareal-ba!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Csiszi"6" 2008.06.11. 10:11:44-kor.
Kép
Joli17
Barça C

2008.06.11. 10:04:00

Csá mkinek! Nem gondoljátok milyen jól játszott tnap a spanyol meccsen a Barca 3-as de főleg Xavi! Mit tudtok a z igazolásokról? Azt tom h keita,pique,alves,cáceres megvan! A többi? Mi van Hlebbel? Silvaval? Hány igazolás lesz még? nagyon mondjátok villat ö jön?
Horváth Zolee
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.11. 09:07:15

gekkodan írta:
ozsimiki írta: Ez semmit,viszont azt is mondta,h jövőre tutira odamegy,bár ezt se lehet készpénznek venni,de azért ilyeneekt nem szoktak csak úgy kijelenteni...

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem kummára elegem van a Real-kultuszból. Ideje lesz leszedni őket a trónról jövőre, mert még a végén elbízzák magukat. És most nem Benzema miatt mondom.
menjen csak Benzema a real-ba!!ha marad Eto'o akkor nekünk sokkal jobb csatárunk lesz így is!, ha viszont elmegy Eto'o akkor meg kell szerezni Villa-t
és ebben az esetben is jobb csatárunk lesz!! :D és akkor még ott van egy feltörekvő Bojan, aki 20évesen már jobb lesz, mint Benzema!!! :lol:
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.11. 07:15:49

ozsimiki írta: Ez semmit,viszont azt is mondta,h jövőre tutira odamegy,bár ezt se lehet készpénznek venni,de azért ilyeneekt nem szoktak csak úgy kijelenteni...

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem kummára elegem van a Real-kultuszból. Ideje lesz leszedni őket a trónról jövőre, mert még a végén elbízzák magukat. És most nem Benzema miatt mondom.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Lezárt