Deco #2
Én azt mondom, kár h elmegy. Még mindig a világ egyik legjobb irányítója.
Ha Deco így folytatja,25 millióra is fölmehet az ára!Plusz ha még 1-2 csapat is jelentkezne érte,akár 30 is!Gyerünk Deco 

.
-
- Director del Fútbol
Na lehet,h kicsit erősen fogalmaztam emg,amit akartam,de már kicsit untam,h a fő téma,h kit mennyiért tudunk eladni,miközben emberekről van szó és téyleg nem 2-3 millión fog múlni minden! Emberek jó játékosok,akik nagyon sok mindent letettek az asztalra a barcáért velünk ellentétben és attól,h adósságok vannak nem pár millión fog múlni a dolog,ezt továbbra is tartom,a mezeladásokból és a jegyekből sokkal több bevétel van. Ha 55 milliórtól van szó akkor sem annak kéne szurkolni innen 1000 km-ről,h egy-két milliával többért adjanak el egy zseniális játékost,azt hiszem ez gusztustalan és nem szurkolói magatartás,engem jobban érdekel a futball része és tényleg unalmas már ez számomra. DE ezt írhatnám a ronaldinho topikba is...........Az az ember kb 100 milliót keresett a klubnak mialatt itt volt,de sztem inkább többet. Ráadásul annyi örömet okozott nekünk,h nem győzzük meghálálni ne szuroljunk már azértr,h mennyiért adják el a piacon!!! Ezt hagyjuk a vezetőségre és mi az új játékosoknak örüljünk meg a jó játéknak! Köszöntem!Asys írta:Hát úgynézki nem nagyon vagy tisztában a klub anyagi helyzetével!Kalap1988 írta: Mr bocsánat,h ide írom és ez nem feltétlen ellened irányuló támadás,de mint szuroló asszem én sosem tudtam így figyelni a dolgokat,mint ti itt sokan. Kit érdekel,h mennyiért adjuk el???Ha ingyen akkor is a világ egyik leggazdagabb csapata a barca,akinek nem fő jövedelem forrása a játékos eladás! Nem fognak éhenhalni és nem lesznek szegények,ha mindenkit ingyen adnának el és akkor is bárkiért bármennyi pénzt tudnának adni. SZal sztem fölösleges erről mindig tépni a szátokat,nem a tulajdonosnak szurkolunk,h az több milliárd eurós vagyont pár millióval növelje,asszem ez nem annyira a csapa érdeke,ah ti itt kezelitek! Ezeken a pénzeken semmi sem múlik,szarkasztikusan mondhatnám úgyis,bár nehéz ezt kimondani:):),h ez aprópénz a csapat összkasszájához képest! Engem az érdekel,h mi lesz Decoval és nekem mindig is nagy kedvencem volt azok pedig hazudnak ,akik azt állítják,h valaha is olyan mentalitással játszott és edzett volna mint Ronnie. Nem ő sosem esett vissza annyira,ősszel is a csapat egyik legjobbja volt. Szeretném ha maradna,de sajnos én sem sok esélyt látok rá!
Laporta éra alatt nagyon sokat javult a helyzet, de még így is kb 200 millió eurós adóssággal küzdünk. Minden évben nyereséggel zártunk és folyamatosan növekedtek a bevételek, a Deloitte szerint a 3. leggazdagabb klub a Barcelona az árbevétel alapján, de ez nem azt jelenti, hogy szórhatjuk a pénzt mert van elég... Valójában nincs elég, a jelenlegi évet 35 millió eurós plusszal zártuk elsősorben amiatt mert nem kellett a prémiumokat kifizetni, mert nem nyert a csapat semmit, ez utóbbi a kalkulációban benne volt s e fölött körülbelül 20 milla volt a rendes nyereség, szóval 55 millió euró az amit szabadon elkölthet a vezetőség a többit az igazolásokból befolyó pénzből kell fedezni!
Szóval okosan kell gazdálkodni venni és eladni, nem lehet handabandázni hogy ugyse fognak éhen halni, mert tény hogy nem fognak, de ha nem sikerül megvenni a kiszemelteket itt fog sipákolni mindenki, hogy jaj mi lesz velünk, meg mocsok vezetőség...![]()
Na ennyit akartam mondani!
Hát úgynézki nem nagyon vagy tisztában a klub anyagi helyzetével!Kalap1988 írta: Mr bocsánat,h ide írom és ez nem feltétlen ellened irányuló támadás,de mint szuroló asszem én sosem tudtam így figyelni a dolgokat,mint ti itt sokan. Kit érdekel,h mennyiért adjuk el???Ha ingyen akkor is a világ egyik leggazdagabb csapata a barca,akinek nem fő jövedelem forrása a játékos eladás! Nem fognak éhenhalni és nem lesznek szegények,ha mindenkit ingyen adnának el és akkor is bárkiért bármennyi pénzt tudnának adni. SZal sztem fölösleges erről mindig tépni a szátokat,nem a tulajdonosnak szurkolunk,h az több milliárd eurós vagyont pár millióval növelje,asszem ez nem annyira a csapa érdeke,ah ti itt kezelitek! Ezeken a pénzeken semmi sem múlik,szarkasztikusan mondhatnám úgyis,bár nehéz ezt kimondani:):),h ez aprópénz a csapat összkasszájához képest! Engem az érdekel,h mi lesz Decoval és nekem mindig is nagy kedvencem volt azok pedig hazudnak ,akik azt állítják,h valaha is olyan mentalitással játszott és edzett volna mint Ronnie. Nem ő sosem esett vissza annyira,ősszel is a csapat egyik legjobbja volt. Szeretném ha maradna,de sajnos én sem sok esélyt látok rá!
Laporta éra alatt nagyon sokat javult a helyzet, de még így is kb 200 millió eurós adóssággal küzdünk. Minden évben nyereséggel zártunk és folyamatosan növekedtek a bevételek, a Deloitte szerint a 3. leggazdagabb klub a Barcelona az árbevétel alapján, de ez nem azt jelenti, hogy szórhatjuk a pénzt mert van elég... Valójában nincs elég

Szóval okosan kell gazdálkodni venni és eladni, nem lehet handabandázni hogy ugyse fognak éhen halni, mert tény hogy nem fognak, de ha nem sikerül megvenni a kiszemelteket itt fog sipákolni mindenki, hogy jaj mi lesz velünk, meg mocsok vezetőség...

Na ennyit akartam mondani!

-
- Director del Fútbol
Adom sztem is hatalmas baromság! Meccset is szoktál nézni?,mert szem nem ha ilyeneket írsz.....lionelmessi19 írta:Na ez a HATALMAS BAROMSÁG.Zsolti írta:jajj..hagyjuk már..volt két jónak mondható meccse a vállógatottban..a klubját meg lexarja..ilyen játékost minek megtartani? Hogy majd ősszel megint nézzük hogyna alibizik?...![]()
- Andris
- Adminisztrátor
Na ez a HATALMAS BAROMSÁG. Ugyan miből gonolsz ilyet? Mert abból nem lehet, amit a pályán csinált. Akármennyire is nem ment, a lelkét kihajtotta a pályán.Zsolti írta:jajj..hagyjuk már..volt két jónak mondható meccse a vállógatottban..a klubját meg lexarja..ilyen játékost minek megtartani? Hogy majd ősszel megint nézzük hogyna alibizik?...![]()
Lusta vagyok minden eshetőséget leírni, de kiváncsian várom a válaszokat, ugyan miért hanyagolta ő el a klubot? Szerintem mindenre van válaszom.

szerk: csak most vettem észre az utsó részben az alibizést. Akkor te már ne is válaszolj, csak mások. Elég nyilvánvaló hogy másképp látjuk a dolgokat.
Amúgy mindenem telelenne nekem is egy olyan társasággal, aki annak ellenére hogy egész évben sérülésekkel küzdöttem, és annak ellenére hogy itt vagyok a pályán és küzdök, ahogy tudok, mégha ez nem is elég, minden rossz passzomért megtalálnak. Nem is csodálom hogy a legvégére kiborult a srác. Márpedig rengeteg ilyen szurkoló van, nemcsak odakint, hanem itt a fórumon is. Ha valaki nem szimpatikus, akkor aztán mindenért elküldik a .. melegebb éghajlatra. (rám is igaz h kritikusabb vok pl Henryvel, de nem unszimpátia miatt..) Lehetett Xavinak akár egy egész fél éve is, mert volt, amikor majd minden meccsen játszott, és teljesen elveszett a pályán, sőt még a sok pontos passza sem úgy sikerült... Hogy mikor volt? hát a sérülése után. Senki se cseszegette...
Emlékezzetek már rá hogy ősszel amikor nem jött egymás után két három komolyabb izomsérülés Deconak, mennyire sokan lepődtek meg rajta, hogy ő bizony tudott valamit újítani és visszanyerni a formájából.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.06.12. 09:11:21-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
Mr bocsánat,h ide írom és ez nem feltétlen ellened irányuló támadás,de mint szuroló asszem én sosem tudtam így figyelni a dolgokat,mint ti itt sokan. Kit érdekel,h mennyiért adjuk el???Ha ingyen akkor is a világ egyik leggazdagabb csapata a barca,akinek nem fő jövedelem forrása a játékos eladás! Nem fognak éhenhalni és nem lesznek szegények,ha mindenkit ingyen adnának el és akkor is bárkiért bármennyi pénzt tudnának adni. SZal sztem fölösleges erről mindig tépni a szátokat,nem a tulajdonosnak szurkolunk,h az több milliárd eurós vagyont pár millióval növelje,asszem ez nem annyira a csapa érdeke,ah ti itt kezelitek! Ezeken a pénzeken semmi sem múlik,szarkasztikusan mondhatnám úgyis,bár nehéz ezt kimondani:):),h ez aprópénz a csapat összkasszájához képest! Engem az érdekel,h mi lesz Decoval és nekem mindig is nagy kedvencem volt azok pedig hazudnak ,akik azt állítják,h valaha is olyan mentalitással játszott és edzett volna mint Ronnie. Nem ő sosem esett vissza annyira,ősszel is a csapat egyik legjobbja volt. Szeretném ha maradna,de sajnos én sem sok esélyt látok rá!Fernando írta:Megtartani esélytelen. Szurkolok neki, hogy jol játszon az EB-n és akkor nem 13 M Euroért adjuk el hanem 23-ért.
- senzu
- Entrenador del Barça
elképzelhető, hogy ő is a gyenge fizikális felkészülés áldozatául esett? mert ha beteg a fia, és az nyomta rá a bélyegét, akkor itt az eb-n miért játszik így?
gyanítom sose fog kiderülni, de jó lenne, ha végre normalizálódna a helyzet a csapat körül
gyanítom sose fog kiderülni, de jó lenne, ha végre normalizálódna a helyzet a csapat körül

- Fernando
- Llegenda del Barça
Megtartani esélytelen. Szurkolok neki, hogy jol játszon az EB-n és akkor nem 13 M Euroért adjuk el hanem 23-ért.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Andris
- Adminisztrátor
Mundo beizzított.. felteszik a kérdést az olvasóknak: Mit csináljon a klub Decoval?
Legtöbben vagy tanácstalanok, vagy azt mondják, próbálják megtartani, ha jól veszem ki.
Persze ez semmit nem jelent. Kiváncsi vagyok hogy alakul majd az ügy.
Öröm volt ma (is) nézni a játékát.
Legtöbben vagy tanácstalanok, vagy azt mondják, próbálják megtartani, ha jól veszem ki.
Persze ez semmit nem jelent. Kiváncsi vagyok hogy alakul majd az ügy.
Öröm volt ma (is) nézni a játékát.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
lionelmessi19 - én teljesen egyetértek veled. Hasonló volt az álláspontom nekem is pár hozzászólással korábban. R10 is egy van és én Decot is ide sorolnám. Bár különböző posztokon játszanak, de felbecsülhetetlen játékosok. Red is megfogalmazta és talán ott a kulcs a sikerhez, hogy ha egész csapat akarna játszani, szeretné játszani a focit, akkor nem beszélnénk most Deco távozásáról... Hanem olyan szép megmozdulásokat látnánk amit ma ő bemutatott...lehet ezzel az ő ára nő, hogy eb egyik legjobbja lesz, de nekünk a szívünk fájhat így egyre jobban, mert az a csapat amelyiknél végül kiköt hihetetlenül jól fog járni. Én reménykedek még, hogy marad, de elég egyenes korrekt embernek ismertem meg őt, és ha azt mondta megy sajnos úgy is lesz... 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Andris
- Adminisztrátor
És ez nagyon sajnálatos. Hogy csak ennyit jelent. Én egészen az aláírásáig reménykedni fogok, de hát megmondta hogy elmegy. Pedig úgy van, ahogy Red mondja.
Nincs most ilyen karmester európában, sehol, és senkinek. Vannak jók, vannak klasszisok, de Deco az egyetlen ember aki a tökéletes és látványos, technikás támadójátékba teljesen illeszkedő irányító.
És szerintem igenis csak és kizárólag a fizikumával van és volt a probléma. Még most is látom hogy néha nem éri utol a cselét, kicsit rosszabb a reakcióideje, de óriásit javult már.
Lehet hogy valami mással kitölthetjük az űrt nagyjából utánna, de ugyanilyen szinten nem.
Megjegyzem sokan úgy gondolják, hogy Deco végigalibizte az évet, illetve hogy nem hajtott dolgozott eleget a csapatért.
Egyáltalán semmi alapját nem látom. Max azt amikor voltak az edzést lelógó játékosokról hírek.
Áh. nem. lusta vagyok leírni az egészet, ami a fejemben van, meg amúgy se olvasná végig senki úgy, hogy bármilyen formában is meggyőzhető legyen. Ezen a fórumon qva nagy ciki ha az ember fejet kellene hogy hajtson.
Sajnálom, hogy nem is akarna maradni, nagyszerű játékos, eddig az EBn magasan az ő játéka tetszik legjobban, és a nagyszerű és abszolút esélyes portugálok közül is kiemelkedik. Nem ám a MOutinho meg a Ronaldo...
És valaki nagyon jól fog járni vele.
Nincs most ilyen karmester európában, sehol, és senkinek. Vannak jók, vannak klasszisok, de Deco az egyetlen ember aki a tökéletes és látványos, technikás támadójátékba teljesen illeszkedő irányító.
És szerintem igenis csak és kizárólag a fizikumával van és volt a probléma. Még most is látom hogy néha nem éri utol a cselét, kicsit rosszabb a reakcióideje, de óriásit javult már.
Lehet hogy valami mással kitölthetjük az űrt nagyjából utánna, de ugyanilyen szinten nem.
Megjegyzem sokan úgy gondolják, hogy Deco végigalibizte az évet, illetve hogy nem hajtott dolgozott eleget a csapatért.
Egyáltalán semmi alapját nem látom. Max azt amikor voltak az edzést lelógó játékosokról hírek.
Áh. nem. lusta vagyok leírni az egészet, ami a fejemben van, meg amúgy se olvasná végig senki úgy, hogy bármilyen formában is meggyőzhető legyen. Ezen a fórumon qva nagy ciki ha az ember fejet kellene hogy hajtson.
Sajnálom, hogy nem is akarna maradni, nagyszerű játékos, eddig az EBn magasan az ő játéka tetszik legjobban, és a nagyszerű és abszolút esélyes portugálok közül is kiemelkedik. Nem ám a MOutinho meg a Ronaldo...
És valaki nagyon jól fog járni vele.
- József Attila
- József Attila
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Laza írta:Nem baj golt rugott csörrent a kassza megint...
Én is pont erre gondoltam, miközben néztem a játékát. Tényleg ügyes volt, de ez nekünk már csak annyit jelent, hogy max drágábban tudjuk elpasszolni.
- Karashu
- Jugador d'estrella
Csatlakoznék Lazához, remélem EB végére lesz már 20 misi az ára! 

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Kár hogy de Deco elmegy most megint úgy játszik mint élete nagy formájában ha nem jobban
Nem lehetne már valahogy visszahívni

Nem lehetne már valahogy visszahívni

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A harmadik gólnál meg szenzációsan indított a gyors szabadrúgásból! Ha egy csapat hajlandó játszani, akkor ő is tud játszani.Ronaldinho&Barca írta:Hát-hát... pár napja, az első meccsen amikor Portugália játszott azt mondtam fáj a szívem kicsit.. akkor most mit mondjak? Nagyon érzi ez a srác a játékot, lehet hogy ez az év nem jött neki össze sok sérülése volt, és a fia nagyon beteg volt.De.. ő a legjobb a posztján, nincs hozzá hasonló játékos... nagyon tudja és érti a dolgát. Év elején ahogy bekezdett.. csak sajnos a sok sérülés, a sajtó és a szurkolók kikezdték eléggé...
Nyilatkozataiban is mindig korrekt egyenes ember, nekem nagyon hiányzik már most, és rossz látni, hogy parádézik a pályán igaz még Barca játékos, de kimondta, hogy biztos távozik.Nehéz lesz pótolni, talán lehet, de Decoból csak egy van. Portugálokat nem nagyon kedvelem, de ő miatta drukkoltam nekik.. gól mellett adott egy gól paszt Egó úrnak... nagyon sajnálom, hogy elmegy, talán ha egységesebb lett volna a csapat, és akartak volna is focizni akkor most arról beszélhetnénk, hogy milyen értékes egy játékosunk erősíti a Portugálokat. Így is gratula neki, és további sok sikert kívánók!
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Jugador d'estrella
Hát hogy direkt így volt-e vagy, hogy a sérüléseivel mi volt? Azt mi soha nem tudhatjuk meg, ti. sajna nem vagyunk benne a csapatban és a stábbanVarga Tamás írta:Ez a gondolatmenet fájdalmasan tényszerű, de elfogadhatatlan. Attól, hogy tudom, az év végén elmegyek, attól még a távozásom pillanatáig mindent megteszek a csapat érdekeiért. Ha szándékosan nemtette meg, akkor tisztességtelen volt a klubbal és szurkolóikkal szemben. Újabb ok arra, miért örülök a távozásának.

Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Hát-hát... pár napja, az első meccsen amikor Portugália játszott azt mondtam fáj a szívem kicsit.. akkor most mit mondjak? Nagyon érzi ez a srác a játékot, lehet hogy ez az év nem jött neki össze sok sérülése volt, és a fia nagyon beteg volt.
De.. ő a legjobb a posztján, nincs hozzá hasonló játékos... nagyon tudja és érti a dolgát. Év elején ahogy bekezdett.. csak sajnos a sok sérülés, a sajtó és a szurkolók kikezdték eléggé...
Nyilatkozataiban is mindig korrekt egyenes ember, nekem nagyon hiányzik már most, és rossz látni, hogy parádézik a pályán igaz még Barca játékos, de kimondta, hogy biztos távozik.
Nehéz lesz pótolni, talán lehet, de Decoból csak egy van. Portugálokat nem nagyon kedvelem, de ő miatta drukkoltam nekik.. gól mellett adott egy gól paszt Egó úrnak... nagyon sajnálom, hogy elmegy, talán ha egységesebb lett volna a csapat, és akartak volna is focizni akkor most arról beszélhetnénk, hogy milyen értékes egy játékosunk erősíti a Portugálokat. Így is gratula neki, és további sok sikert kívánók!

Nyilatkozataiban is mindig korrekt egyenes ember, nekem nagyon hiányzik már most, és rossz látni, hogy parádézik a pályán igaz még Barca játékos, de kimondta, hogy biztos távozik.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Egyetértek!!!Deconak mennie kell!!Amikor idejött nem nagyon szerettem de mostmár imádom!!Fantsztikus játékos de sajnos lejárt itt az ideje!!Remélem így folytatja az EBn és megduplázza az árát amiből hozzuk Moutinhot meg még marad egy kevés a Valenciai csomaghoz!!!gonosz írta:Most komolyan...Ti miről beszéltek???!!! Nem tudtok különbséget tenni a válogatott és a csapat között? Deconak már innen "kiállt a szénája" és egyértelmű volt eddigis (sztem mindenkinek), hogy nem [auto_cenzúra] játékos, hanem vezér tipus és oda tudja tenni magát, ha akarja...node nálunk már nem akarta! Amikor már edzésről lóg, meg nincs kedve az egészhez, akkor minek firtatni a dolgot??
Akinek meg van egy kis esze, az tudja, hogy a legfontosabb egy eladó játékosnál az, ha a kapóra jövő kontinensviadalon nagyon rendben játszik, mert nyilván, akkor jó csapatba kerül....
Így sztem teljesen fölösleges fikázni, meg "bárcsak ittmaradna" mondatokat elereszteni, mert ez már rég egy lezárt kérdés!! Komolyan nem értek egyeseket itt....![]()
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
Visca Barca Visca Catalunya!
Ez pontosan így van, azzal kiegészítve, hogy nem Deco a legfontosabb láncszem, hanem Deco posztja a kulcs a rijkaardi taktikában a támadásoknál. Márpedig Deco teljesítménye a középpálya és a csatárok közti kapcsolat megteremtése, illetve ennek hiánya, a portugál hozzáállása a csapathoz remekül példázza az évünket...redmiller írta:Ne haragudj, de én mindig Decot tartottam a Barca középpályájának legfontosabb láncszemének!
Én egy könnycseppet nem hullatok olyan játékosért aki megsértődik ha lecserélik és durcából nem megy másnap edzésre, aki értékelhetetlen teljesítménye mellett is fenyegetőzik hogy ha a klub nem nyer semmit tiplizik. Tisztességes játékos ilyen helyzetben összeszorítja a fogát és dolgozik a sikerért 120%on pörögve (lásd: Messi, Henry, Puyol, Xavi, Iniesta etc.) Akinek ez nem tetszik hívják akár Ronaldinhonak, Deconak ne maradjon a klubnál...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ez a gondolatmenet fájdalmasan tényszerű, de elfogadhatatlan. Attól, hogy tudom, az év végén elmegyek, attól még a távozásom pillanatáig mindent megteszek a csapat érdekeiért. Ha szándékosan nemtette meg, akkor tisztességtelen volt a klubbal és szurkolóikkal szemben. Újabb ok arra, miért örülök a távozásának.gonosz írta:Most komolyan...Ti miről beszéltek???!!! Nem tudtok különbséget tenni a válogatott és a csapat között? Deconak már innen "kiállt a szénája" és egyértelmű volt eddigis (sztem mindenkinek), hogy nem [auto_cenzúra] játékos, hanem vezér tipus és oda tudja tenni magát, ha akarja...node nálunk már nem akarta! Amikor már edzésről lóg, meg nincs kedve az egészhez, akkor minek firtatni a dolgot??
Akinek meg van egy kis esze, az tudja, hogy a legfontosabb egy eladó játékosnál az, ha a kapóra jövő kontinensviadalon nagyon rendben játszik, mert nyilván, akkor jó csapatba kerül....
Így sztem teljesen fölösleges fikázni, meg "bárcsak ittmaradna" mondatokat elereszteni, mert ez már rég egy lezárt kérdés!! Komolyan nem értek egyeseket itt....![]()

-
- Jugador d'estrella
Most komolyan...Ti miről beszéltek???!!! Nem tudtok különbséget tenni a válogatott és a csapat között? Deconak már innen "kiállt a szénája" és egyértelmű volt eddigis (sztem mindenkinek), hogy nem [auto_cenzúra] játékos, hanem vezér tipus és oda tudja tenni magát, ha akarja...node nálunk már nem akarta! Amikor már edzésről lóg, meg nincs kedve az egészhez, akkor minek firtatni a dolgot??
Így sztem teljesen fölösleges fikázni, meg "bárcsak ittmaradna" mondatokat elereszteni, mert ez már rég egy lezárt kérdés!! Komolyan nem értek egyeseket itt....

Így sztem teljesen fölösleges fikázni, meg "bárcsak ittmaradna" mondatokat elereszteni, mert ez már rég egy lezárt kérdés!! Komolyan nem értek egyeseket itt....

Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Érdekes, hogy az első sérülése előtt - akkor még olvastam a fórumot - még dicsérték jópáran, hogy mennyire képes volt megújulni! Aztán jöttek a sérülések...socio66 írta:Azért adjuk el,mert végig alibizte az évet! Nem halt meg a pályán,Ronnie-val együtt ő is elszállt magától,borzasztó fizikai állapotban volt az egész idényben ami pedig a sérüléseit illeti...hát nem tenném rá az életem,hogy télleg sérült volt(R10-el egyetemben)Most maximumot nyújt az ebén,mert el akarja magát adni,ez természetes,de hidd el,ha jövőre Barcás maradna,akkor megint meg sem közelítené ezt a formáját!redmiller írta:DEEEECOOOOOOOOOOOO!!!
! És mi eladjuk, mert egy béna Rijkaard nem tudta formába hozni, illetve sokat volt sérült...
By red