Kalap1988 írta:
Mr bocsánat,h ide írom és ez nem feltétlen ellened irányuló támadás,de mint szuroló asszem én sosem tudtam így figyelni a dolgokat,mint ti itt sokan. Kit érdekel,h mennyiért adjuk el???Ha ingyen akkor is a világ egyik leggazdagabb csapata a barca,akinek nem fő jövedelem forrása a játékos eladás! Nem fognak éhenhalni és nem lesznek szegények,ha mindenkit ingyen adnának el és akkor is bárkiért bármennyi pénzt tudnának adni. SZal sztem fölösleges erről mindig tépni a szátokat,nem a tulajdonosnak szurkolunk,h az több milliárd eurós vagyont pár millióval növelje,asszem ez nem annyira a csapa érdeke,ah ti itt kezelitek! Ezeken a pénzeken semmi sem múlik,szarkasztikusan mondhatnám úgyis,bár nehéz ezt kimondani:):),h ez aprópénz a csapat összkasszájához képest! Engem az érdekel,h mi lesz Decoval és nekem mindig is nagy kedvencem volt azok pedig hazudnak ,akik azt állítják,h valaha is olyan mentalitással játszott és edzett volna mint Ronnie. Nem ő sosem esett vissza annyira,ősszel is a csapat egyik legjobbja volt. Szeretném ha maradna,de sajnos én sem sok esélyt látok rá!
Hát úgynézki nem nagyon vagy tisztában a klub anyagi helyzetével!
Laporta éra alatt nagyon sokat javult a helyzet, de még így is kb 200 millió eurós adóssággal küzdünk. Minden évben nyereséggel zártunk és folyamatosan növekedtek a bevételek, a Deloitte szerint a 3. leggazdagabb klub a Barcelona az árbevétel alapján, de ez nem azt jelenti, hogy szórhatjuk a pénzt mert van elég... Valójában nincs elég

, a jelenlegi évet 35 millió eurós plusszal zártuk elsősorben amiatt mert nem kellett a prémiumokat kifizetni, mert nem nyert a csapat semmit, ez utóbbi a kalkulációban benne volt s e fölött körülbelül 20 milla volt a rendes nyereség, szóval 55 millió euró az amit szabadon elkölthet a vezetőség a többit az igazolásokból befolyó pénzből kell fedezni!
Szóval okosan kell gazdálkodni venni és eladni, nem lehet handabandázni hogy ugyse fognak éhen halni, mert tény hogy nem fognak, de ha nem sikerül megvenni a kiszemelteket itt fog sipákolni mindenki, hogy jaj mi lesz velünk, meg mocsok vezetőség...
Na ennyit akartam mondani!