2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
amugy emiatt a nyilatkozat miatt tudnek mostmar parhuzamot huzni giovani es fabregas esete kozott.... fabregasnak penzt ajanlottak...es nem tudta megvarni h a barcanal is megkapja ezt... tovabba hamarabb akart jateklehetoseghez jutni... most ugyanez tortent giovanival is... leszamitva a fizetest..mivel mar itt is volt profi szerzodese.... igy csak a jateklehetosegre kellett volna varnia....Szomorúan olvasom ezeket a sorokat (amennyiben valósak, és megbízhatóak).
Szomorú vagyok, hogy ahol hat évet eltöltött, nevelkedett, nem volt több türelme várni a pillanatra, amikor kiteljesedhet a tudása.
vszinuleg azert adjuk kolcson mert mar nem szamitanak ra... es altalaban rossz formaban levo jatekost szoktak kolcsonadni.. akinek ha esetleg felmegy az ara a koclsonadas alatt... akkor el lehet drabgabban adni.... ha szetnezel..... hany olyan europai nagycsapatot tudsz mondani akinel bejott egy kolcsonadas? h utlag visszahivtak es naon jol jatszott???"dolog, amit sose fogok megérteni... nálunk nem lehet kölcsönadni senkit,
mert a barca... es meg hozzank hasonlo europai elitklubok szamiatnak a csucsnak... innen mar csak lefele lehet haladni... nagyon ritkan szoktak top jatekosok elcsapatbol elcsapatba valtani.... letezik persze... figo, zidane,beckham, talan most c. ronaldo.... de ienkor szuletnek az atigazolasi rekordok... ami azt jelenti h nem egy szokvanyos dolog... es vannak a majdnem elit csapatok akik hasznohuznak a nagyokbol ... pl lyon sevilla ajax... akik adjak el a sztarjaikat... baromi sok penzert...vagy nem megy el jóáron játékos,
szezononkent... azert akad par ilyen gol is...a barca jatekstilusa a kombinativ lapos rovidpasszokon alapszik es nem oan sokoldaluak a jatekosaink h parhuzamosan olykor olyan oldalt felfutok beadom es gol stilusban is jatszanak ... oszinten szolva sztem pep most iden iesmit szeretne megvalositani... alacsony kozeppalyasaink mellett harcbadobni a koztudottan jol beadni kepes alvest es adebaytort kozepre... v akar trezeguet.... nekem ez jon le... azon keves ember koze tartozom innen a forumrol...aki probalja megerteni a vezetoseg donteseit h mit miert csinalnak... mert ugy gondolom h jobban ertenek hozza... nem csak hoborogni minden igazolas miatt...nem lehet labdát beadni...
Szomorúan olvasom ezeket a sorokat (amennyiben valósak, és megbízhatóak).mindorokke_barca írta:ugy gondolom h most szepen johetnek a nagyszajuak es sorban kerjenek elnezest amiatt h a vezetoseget szidtak giovani eligazolasa miat...mert ezt giovani nyilatkozta:„Tudom, hogy nagy klubot hagytam ott, és türelmesnek kellett volna lennem, én azonban nem tudtam tovább várni – indokolta döntését a mexikói tini. – A Barca próbált marasztalni, de én folyamatos játéklehetőségre vágytam, szeretném hétről hétre megmutatni, mire vagyok képes.
„Tudom, hogy nagy klubot hagytam ott, és türelmesnek kellett volna lennem, én azonban nem tudtam tovább várni – indokolta döntését a mexikói tini. – A Barca próbált marasztalni, de én folyamatos játéklehetőségre vágytam, szeretném hétről hétre megmutatni, mire vagyok képes.
Talán érthető, hogy nem szeretett volna kölcsönbe menni. Volt pár negatív példa az elmúlt pár évben, akiknek marhára nem jött be a kölcsönszerződés. Ráadásul azt hiszem csak 2009-ig volt aláírva a Baçához, ergo nem sok esélye lett volna visszatérni. Akkor meg miért akart volna ideiglenesen egy évre olyan helyre kerülni, ahová nem feltétlenül ment volna magától.barca99 írta:Burokban éltek? Azért lett eladva, mert nem akart kölcsönbe menni...
Hagyjuk már,hogy nem játszott eleget...mégis mennyit kellett volna játszania 18 évesen az A keretben? még harmad ennyit sem normális esetben....játszott,megbukott,kész...az az 5-3 meg csak egy meccs volt. Koplárovics is eldöntött egy meccset...Zsolti írta:
Hagyjuk már,hogy nem játszott eleget...mégis mennyit kellett volna játszania 18 évesen az A keretben? még harmad ennyit sem normális esetben....játszott,megbukott,kész...az az 5-3 meg csak egy meccs volt. Koplárovics is eldöntött egy meccset...davi10 írta: Hát persze, mert NEM JÁTSZATTÁK![]()
![]()
Ja, persze nem csinált semmit, 5-3-nál ha nem lett volna ott kikaptunk volna 2-3 ra...Nagyon nagy tehetség volt...
Mondjuk azért, mert Pep szerint még érnie kell, és nem számolt vele az első évében.LG írta:Azért jó, h itt van az okos ember, aki mindent pontosan meg tud magyarázni. Ezt pontosan honnan tudod, h azért ment elHa meg télleg azért, akkor miért kellett volna kölcsön adni
Azért jó, h itt van az okos ember, aki mindent pontosan meg tud magyarázni. Ezt pontosan honnan tudod, h azért ment elbarca99 írta:Burokban éltek? Azért lett eladva, mert nem akart kölcsönbe menni...
Vagy kölcsönbe ahol többet játszik...Én a Fifa 08 ban ezt csinálombadboyracing írta:szerintem se kellet5 volna eladni..majd 5 év ulva ő lesz a legjobb..
Hát persze, mert NEM JÁTSZATTÁKvaLe5 írta:Nem tudom mit sírtok ló.s.zart se csinált , és én nem láttam benne fantáziát se ami a jövőt illeti , lehet tévedek. Meg nagyon beharangozták Roni utódnak aztán kb annyit ért mintha 1 szekrényajtó lett volna a pályán.
ez igaz!!Thuram21 írta:Bojan 17 éves! És saját döntéséből kifolyólag nem válogatott (mondjuk valószínűleg nem sokat játszott volna, de ki tudja). A válogatottság nem minden. Pl. Trezeguet se válogatott most, pedig a Serie A-ban idén ő lőtte a 2. legtöbb gólt (ha jól tudom) + remek formában játszott, és helyette van egy Gomis, akinek vízhordóként több hasznát venné a csapat. (Akár egy Anelka-Trezeguet hasonlítás is megállná a helyét.)
tenkl írta:miért ebből mi következik hogy nem fér be a kezdőbe? VV se válogatott, Bojan se, és Toure se mindig kezdő, mégis szeretjük őket itt a Bracában.mindorokke_barca írta:miert? ti visszasirjatok quaresmat???? pfffffff semmit nem csinalt tegnap se... lazan kikaptak svajctol... sirankoztok egy olyan jatekos utan aki a nemzeti csapataba se fer be a kezdobe...
miért ebből mi következik hogy nem fér be a kezdőbe? VV se válogatott, Bojan se, és Toure se mindig kezdő, mégis szeretjük őket itt a Bracában.mindorokke_barca írta:miert? ti visszasirjatok quaresmat???? pfffffff semmit nem csinalt tegnap se... lazan kikaptak svajctol... sirankoztok egy olyan jatekos utan aki a nemzeti csapataba se fer be a kezdobe...