Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. Nem Perrero az egyetlen akit idegesítesz... Sőőőt...André T. írta: Tudod amikor idekerültem a fórumra akkor a legelső figyelmeztetés az volt
az egyik fórumozó társamtól hogy Perreróval nefoglalkozz mert az 1 sikk hülye
és mindenbe belekött.Vagyis én a helyedbe nem a másiknak ajánlga
tnám a jótanácsaidatt hanem megtartanám magamnak.A másik szerinted
ez baromság hogy Laportát kritizálom???Ha jól tudom ő neki gyűjtenek ös
sze aláirásokatt és elhiheted biztos nem azért mert kurv...ra megvannak
vele elégedve.
Mégis mennyit fizesssenek azért a játékosért,aki az elmúlt egy évben nem mutatott semmit?Azonkívűl meg az is nagyon csökentett az árán,hogy ő akart menni,mivel a kölcsön neki nem volt jó!Szal még örülni lehet,hogy Zambrotta árával egyenlően el tudtuk adni!Pedig Zamib már letett egy s mást az asztalara,igaz,hoggy védő,de akkor is!André T. írta: most Dos Santos eladás
ára
André: Szerintem te kevered a csokit a kocsival. Egy elnöknek nem az a feladata, hogy összeállítsa a keretet és játékosokat igazoljon, vagy adjon el. Ez az edző, adott esetben (Quaresma) Frank dolga volt. Ő úgy ítélte meg - szerintem helyesen, mert később az a poszt lett Messié - hogy nincs szüksége a portugálra. Hogy bele lett vonva a Deco üzletbe, igenis jó döntés volt, mert részben ennek köszönhetően jött hozzánk, s a segítségével nyertünk BL-t. Ezt sosem szabad elfelejteni. Hogy mostanra kissé savanyú a szőlő, mert Deco már nem teljesített úgy, mint korábban az már más kérdés. Nem tudom mióta nézel Barca meccseket, de ha nem csak az elmúlt 3 évben, akkor tudhatnád (s nem quaresmáznál folyamatosan), hogy mikor Guilyvel küzdöttek a kezdőbe kerülésért, a francia simán lenyomta, mert ő tudott csapatember lenni.André T. írta:képzeld tényleg nem tudom hogy mifolyik a háttérben.Asys írta:TE aztán innét 2000 km távolságból biztos jól tudod, hogy mi folyik a háttérben, biztos egésznap a klub kávéházában ücsörögnek és sütiznek vagy fagyiznak!!!![]()
Csak az
hogy valakki úgyanabba a hibába esen!!!gondolok most Dos Santos eladás
ára és Quaresmáéra.Ezt röhelyesnek tartom és ezek óriási hibáknak számit
anak szerintem.Tehát szerinted ez Frank hibája???könyörgöm hát nem Lap
orta az elnök???tudtommal ő a csapattelső embere vagy nem???Vagyis ő
neki kellenne meghozni a döntést én szerintem.
képzeld tényleg nem tudom hogy mifolyik a háttérben.Asys írta:TE aztán innét 2000 km távolságból biztos jól tudod, hogy mi folyik a háttérben, biztos egésznap a klub kávéházában ücsörögnek és sütiznek vagy fagyiznak!!!
Mi alapján lett Moutinho a kedvenced? Mert az EB-n eddig semmit sem csinált, portugál meccseket meg sehol se lehet látni, csak összefoglalótAndré T. írta:Ezt hiába mondogatod Messiás!!!Az a helyzet hogy Laportáéknak és Pepék
éknek sajnos Pirlo,Hleb,TREZEGÚÉTna és persze Mancini kell.Úgy
hogy sajnos én szerintem sokkjóra nemszámithatunk mert valószinű hogy
ezek fognak érkezni.Nem pedig Moutinhó(aki mellesleg a kedvencem)D.Si
lva....stb.Akiket sorolgatunk többen is hogy jöhetnének.
TE aztán innét 2000 km távolságból biztos jól tudod, hogy mi folyik a háttérben, biztos egésznap a klub kávéházában ücsörögnek és sütiznek vagy fagyiznak!!!André T. írta:Azon kivül hogy már hetek óta csak dumálnak és dumálnak hogy ezt igazolják meg azt.
De ha belegondolsz ennyit (vagy többet) kéne adni Villáért is 26 évesen de Aguero még fiatalabb is jobb befektetés lenne.DaNNy írta:soknorbert55 írta:Laporta elnökségével Villa lenne a csatár.
Nektek mi a véleményetek arról h 40-42 milka+Márquez elég lenne Aguero-hoz?
soknorbert55 írta:Laporta elnökségével Villa lenne a csatár.
Nektek mi a véleményetek arról h 40-42 milka+Márquez elég lenne Aguero-hoz?
Fabregas a saját lelkén, meg a spanyol szövetség lelkén és Wenger lelkén szárad, hogy angliában már 16 évesen profi szerzősdést lehet aláírni, míg a spanyoloknál nem. De van még sok ilyen, pl. Pique, Meira.André T. írta:Nemtudja valaki esetleg hogy Fabrégas és Quaresma eladása melyik elnö
künk lelkén szárad???
Jah értelek!Poszi írta:Azt tudom de a többiek azt mondták!Én se azt mondtam!
Azt írtam hogy támadó!
Azt tudom de a többiek azt mondták!Én se azt mondtam!
Azt írtam hogy támadó!
lopakodo írta:nem érted![]()
olvasd el hernandeses cikket
most azt írja hogy védekező kp.(arr meg ott van touré,keita és xavi)
Érted, hogy miről beszélek?az eurobarca tegnap írta:A SPORT egyébként ismét - csakúgy mint az elmúlt napokban - a Sao Paulo brazil középpályásával Hernanessel is foglalkozik, leginkább a brazil aranylabdás Kakával hasonlítják össze, sőt ki is jelenti a katalán újság, hogy Hernanest egy az egyben Kaká klónjaként lehet számon tartani.