André T. írta:Asys írta:TE aztán innét 2000 km távolságból biztos jól tudod, hogy mi folyik a háttérben, biztos egésznap a klub kávéházában ücsörögnek és sütiznek vagy fagyiznak!!!
képzeld tényleg nem tudom hogy mifolyik a háttérben.

Csak az
hogy valakki úgyanabba a hibába esen!!!gondolok most Dos Santos eladás
ára és Quaresmáéra.Ezt röhelyesnek tartom és ezek óriási hibáknak számit
anak szerintem.Tehát szerinted ez Frank hibája???könyörgöm hát nem Lap
orta az elnök???tudtommal ő a csapattelső embere vagy nem???Vagyis ő
neki kellenne meghozni a döntést én szerintem.
André: Szerintem te kevered a csokit a kocsival. Egy elnöknek nem az a feladata, hogy összeállítsa a keretet és játékosokat igazoljon, vagy adjon el. Ez az edző, adott esetben (Quaresma) Frank dolga volt. Ő úgy ítélte meg - szerintem helyesen, mert később az a poszt lett Messié - hogy nincs szüksége a portugálra. Hogy bele lett vonva a Deco üzletbe, igenis jó döntés volt, mert részben ennek köszönhetően jött hozzánk, s a segítségével nyertünk BL-t. Ezt sosem szabad elfelejteni. Hogy mostanra kissé savanyú a szőlő, mert Deco már nem teljesített úgy, mint korábban az már más kérdés. Nem tudom mióta nézel Barca meccseket, de ha nem csak az elmúlt 3 évben, akkor tudhatnád (s nem quaresmáznál folyamatosan), hogy mikor Guilyvel küzdöttek a kezdőbe kerülésért, a francia simán lenyomta, mert ő tudott csapatember lenni.
Dos Santos más tészta, ő kissé elszált, s ez az elnökség INDOKOLATLANUL nem ad horribilis fizetéseket. Pont ez a jó bennük, hogy a helyén tudják kezelni a dolgokat.
Kíváncsi lennék, hogy ha mindenkinek magas fizuja lenne, mi volna a véleményed.