Nekem semmi bajom Laportával, szerintem nem ő a hibás, gazdaságilag jól megy a klubnak, szakmai ügyekért meg nem ő felel. Egyetlen félrelépése: a Villareal eleni hazai vereség után meneszteni kellett volna az edzőt.mezenga írta:Nemtom mi a bajotok Laportával. Ő hozta ide Ronaldinhot(MU-t és a Realt megelőzve) Eto'ot Decot. Bl győztes csapatot csinált, 2 spanyol bajnokságot nyertek. Most meg sokan szidják. Tipikus. Ha jól megy a csapatnak akkor minden f*sza,mindenki király de ha baj van mindenki takarodjon.
Összegeket számolgatni meg tök fölösleges, sztem itt senki nem lát bele a Barca pénztárcájába, ezt hagyjátok rá a szakemberekre.
Ez nem a Fifa Manager játék.
Barça Igazolások 2008-09
Nemtom mi a bajotok Laportával. Ő hozta ide Ronaldinhot(MU-t és a Realt megelőzve) Eto'ot Decot. Bl győztes csapatot csinált, 2 spanyol bajnokságot nyertek. Most meg sokan szidják. Tipikus. Ha jól megy a csapatnak akkor minden f*sza,mindenki király de ha baj van mindenki takarodjon.
Összegeket számolgatni meg tök fölösleges, sztem itt senki nem lát bele a Barca pénztárcájába, ezt hagyjátok rá a szakemberekre.
DaNNy írta:Ronaldinhot mar akkor el kellett volna adni, amikor a Milan nagy kedvel bejelentkezett érte és 20-22Milláért elpasszolni. Abból kb Silva ára meg is lett volna,és beljebb lennénk. De nem,mert a vezetőség úgyis okos,és így majd ténlyeg alig fogunk kapni Dinhoból valamit.
Én is igyláttom a helyzetett hogy Laportáék töketlenül varriálnak addig am
ig az érintettjátékos lassan már a kutyánaksem kell.Ezeknek a tárgyaló ké
pességükkel lehet baj szerintem hogy valamihez nagyon ragaszkodnak és
nem képessek megalkudni az érdeklődő csapatt vezetőivel szerintem.Vegy
ük pl:(Hlebbet és Garayt.)Amúgy a Dani Alvés féle üzlett is egy kabarénak
nevezhető eseményvolt ami kb.egyhónapig tartott hiszen mostmár sikerült
megszereznünk de maga az üzlett előtti pillanatok egy szappanoperába is
simán megálták volna a helyüket.Röviden:(Laportáék egytöketlen,spórrolós
eszetlen,tárgyalóképtelen,makacs állatok.SZTEM)

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=741537
A Valencia megakarja tartani Villát és Silvát elégg nekik Joaquint eladni.
A Valencia megakarja tartani Villát és Silvát elégg nekik Joaquint eladni.
- xbalix
- Jugador d'estrella
Igen, de akkor még nem mondta Guardiola h nem tart rájuk igényt.norbert55 írta:De a klubbvezetés kijelentette h áron alul nem fognak elengedni senkit.Csak világossá tették h ők menni fognak.Attól az ár megmarad.xbalix írta:norbert55!
Te nem érted amit mondani akarok! Szted mikor fognak értük kifizetni 75 milliót ha nem tartunk rájuk igényt? A Barcának el kell adni őket, mert nem akarják az éves fizetését állni egyiknek sem, mivel nem is fognak játszani. Tehát el kell őket adni, és ezt tudja a többi klub is már. Talán akkor lehetne többet kisajtolni a klubokból ha lenne 2-3 komoly kérő. R10nél ez nem áll fenn, Deconál talán, de nála meg figyelembe kell venni h 31 éves már. 12-13 lehet az ára, meg is írták a lapok. Maximum 15 lehet. Eto'o a legpiacképesebb, talán ő érte remélhetjük a legtöbbet (40M) de ez sztem kevesebb lesz mert annyit alkudnak majd belőle.35 M

Danny!
Nem szerkesztettem, sztem te nem tudod mivan. Nem baj legalább megpróbáltad!

- DaNNy
- Jugador d'estrella
Ronaldinhot mar akkor el kellett volna adni, amikor a Milan nagy kedvel bejelentkezett érte és 20-22Milláért elpasszolni. Abból kb Silva ára meg is lett volna,és beljebb lennénk. De nem,mert a vezetőség úgyis okos,és így majd ténlyeg alig fogunk kapni Dinhoból valamit.
Amúgy , ezzel az Abidal témával mivan? Most komoly,hogy a Lyon vissza akarja vásárolni őt? Mennyiért vettük Abidalt? durván 20körül?
Nahh mind1,de csak nehogy az legyen,hogy Abidal vissza akar menni és kéri a klubbot,hogy engedje,aztán akkor leszünk bajban bal bekkel,mert,ugye Zambrotta elment aki ott használható lett volna és már 1-2védőt nyáron.
Na mind1 , én kíváncsi leszek mi sül ki a dologból...
Amúgy , ezzel az Abidal témával mivan? Most komoly,hogy a Lyon vissza akarja vásárolni őt? Mennyiért vettük Abidalt? durván 20körül?
Nahh mind1,de csak nehogy az legyen,hogy Abidal vissza akar menni és kéri a klubbot,hogy engedje,aztán akkor leszünk bajban bal bekkel,mert,ugye Zambrotta elment aki ott használható lett volna és már 1-2védőt nyáron.
Na mind1 , én kíváncsi leszek mi sül ki a dologból...
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
De a klubbvezetés kijelentette h áron alul nem fognak elengedni senkit.Csak világossá tették h ők menni fognak.Attól az ár megmarad.xbalix írta:norbert55!
Te nem érted amit mondani akarok! Szted mikor fognak értük kifizetni 75 milliót ha nem tartunk rájuk igényt? A Barcának el kell adni őket, mert nem akarják az éves fizetését állni egyiknek sem, mivel nem is fognak játszani. Tehát el kell őket adni, és ezt tudja a többi klub is már. Talán akkor lehetne többet kisajtolni a klubokból ha lenne 2-3 komoly kérő. R10nél ez nem áll fenn, Deconál talán, de nála meg figyelembe kell venni h 31 éves már. 12-13 lehet az ára, meg is írták a lapok. Maximum 15 lehet. Eto'o a legpiacképesebb, talán ő érte remélhetjük a legtöbbet (40M) de ez sztem kevesebb lesz mert annyit alkudnak majd belőle.35 M
Néhány játékos erőnlétével sajnos vannak problémáink, pl. Puyol, így most az elsődleges szempont a pihentetés, nem az eredmény
Aragones nyilatkozta a mai válogatot meccsre vonatkozóan.Erről ennyit h mijen az orvosi stáb.Tényleg akkor az orvosi stáb lelett cserélve?
Aragones nyilatkozta a mai válogatot meccsre vonatkozóan.Erről ennyit h mijen az orvosi stáb.Tényleg akkor az orvosi stáb lelett cserélve?
- xbalix
- Jugador d'estrella
norbert55!
Te nem érted amit mondani akarok! Szted mikor fognak értük kifizetni 75 milliót ha nem tartunk rájuk igényt? A Barcának el kell adni őket, mert nem akarják az éves fizetését állni egyiknek sem, mivel nem is fognak játszani. Tehát el kell őket adni, és ezt tudja a többi klub is már. Talán akkor lehetne többet kisajtolni a klubokból ha lenne 2-3 komoly kérő. R10nél ez nem áll fenn, Deconál talán, de nála meg figyelembe kell venni h 31 éves már. 12-13 lehet az ára, meg is írták a lapok. Maximum 15 lehet. Eto'o a legpiacképesebb, talán ő érte remélhetjük a legtöbbet (40M) de ez sztem kevesebb lesz mert annyit alkudnak majd belőle.
35 M
Te nem érted amit mondani akarok! Szted mikor fognak értük kifizetni 75 milliót ha nem tartunk rájuk igényt? A Barcának el kell adni őket, mert nem akarják az éves fizetését állni egyiknek sem, mivel nem is fognak játszani. Tehát el kell őket adni, és ezt tudja a többi klub is már. Talán akkor lehetne többet kisajtolni a klubokból ha lenne 2-3 komoly kérő. R10nél ez nem áll fenn, Deconál talán, de nála meg figyelembe kell venni h 31 éves már. 12-13 lehet az ára, meg is írták a lapok. Maximum 15 lehet. Eto'o a legpiacképesebb, talán ő érte remélhetjük a legtöbbet (40M) de ez sztem kevesebb lesz mert annyit alkudnak majd belőle.

Csak azt sem kell elfelejteni, hogy van még 200 milla adóság, amit törleszteni kell, és az átigazolási díjak ÁFA nélkül értendők, nem tudom Spanyolba mennyi, de a 40 milla után még le kéne csekkolni egy keveset.norbert55 írta: A kegyvesztett 3-asból 75 milka kijön.A vezetőség meg 15-20 milkát nemtud hozzátenni szted?A Barca az eggyik leggazdagabb klub nehogy már ne bírjunk fizetni semmit.
Ne essünk már abba a hibába, hogy hitelből veszünk játékost, mert ha jól tudom az előző elnökség pont így vitte csődközelbe a világ legszerethetőbb klubját.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára haarkon 2008.06.18. 15:04:15-kor.
És Silváé sem.gekkodan írta:Lassan odáig süllyed ez a topic, hogy elkezdenek gyűjteni az emberek az igazolásokra, mert szegény Barca hitelből igazol....![]()
Emberek, kicsit észhez kéne már téni, lekapcsolni a hülyeségek lámpáját a fejekben és várni, hogy eldőljenek a dolgok.
Az EB végéig úgysem lesz semmi érdemleges, legalábbis azokkal kapcsolatban, akik játszanak az EB-n. Eddig annyit lehet az EB-érintettekkel kapcsolatban tudni, hogy Xabi Alonso aláírt a Juvéhoz és Scolari átveszi a Chelsea-t. De ezek sem újkeletű dolgok, már az EB előtt volt róla szó.
Sem Villa, sem Moutinho ügye nem fog elindulni addig, ameddig bármelyikük is érintett még.
-
- Director del Fútbol
Lassan odáig süllyed ez a topic, hogy elkezdenek gyűjteni az emberek az igazolásokra, mert szegény Barca hitelből igazol....
Emberek, kicsit észhez kéne már téni, lekapcsolni a hülyeségek lámpáját a fejekben és várni, hogy eldőljenek a dolgok.
Az EB végéig úgysem lesz semmi érdemleges, legalábbis azokkal kapcsolatban, akik játszanak az EB-n. Eddig annyit lehet az EB-érintettekkel kapcsolatban tudni, hogy Xabi Alonso aláírt a Juvéhoz és Scolari átveszi a Chelsea-t. De ezek sem újkeletű dolgok, már az EB előtt volt róla szó.
Sem Villa, sem Moutinho ügye nem fog elindulni addig, ameddig bármelyikük is érintett még.

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
-
- Jugador d'estrella
Hernanes: ügyes, technikás, gyors, Barcában pakolnak rá még 5,5-6kg izmot, meg kicsit pontosabba lesz, fél évig csere, aztán tökjó irányító lenne! Legalábbis a videók alapján...dehát az nem minden ugyebár. Moutinhoról is ez a véleményem. 

Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Deco,Ronnie,Eto'o biztos megy.De még itt van Márquez,Oleguer és Gudy.
Velük mi lesz?
Oleguer sztem megy a PANA-ba ahol Henk tárt karokkal várja.
Gudy visszamegy egy angol középcsapathoz(Everton,West Ham)
Márquez-el milesz?Sztetek marad?
Velük mi lesz?
Oleguer sztem megy a PANA-ba ahol Henk tárt karokkal várja.
Gudy visszamegy egy angol középcsapathoz(Everton,West Ham)
Márquez-el milesz?Sztetek marad?
Ne csináljátok már a cirkuszt hülyeségek végett. A pénzügyi dolgokat meg kell hagyni a vezetőségnek annak a részére, akik ezzel foglalkoznak, és értenek hozzá. Aztán majd meglátjuk, h ki mennyibe fog kerülni, mert most ezen vitatkozni, hülyeség.
Mind1 akkor is hülyeség amit írtál.75-öt kapunk értük az tuti.xbalix írta:Olvasd el mit írtam azután sértegess!DaNNy írta:Xbalix, te számolni nem tudsz már bocsánat?!
7+10+20+15+35=87
Milyen 60ról beszélsz?
akkor hitelt kell felvenni és elhozni ezeket az embereket, nincs kérdés!Én 3 játékosról írtam(R10,Deco,Samu) akikért max 60at fogunk kapni...
Ha laporta elnök akar maradni akkor meg KELL vegye ezt a 3 játékost:Moutinho,Silva,Villa.
- DaNNy
- Jugador d'estrella
Tőlem idéztél,úgyhogy arról beszéltél... Ha nem arról beszélsz amiről én írtam ne idézzél , ennyi .xbalix írta:Olvasd el mit írtam azután sértegess!DaNNy írta:Xbalix, te számolni nem tudsz már bocsánat?!
7+10+20+15+35=87
Milyen 60ról beszélsz?
akkor hitelt kell felvenni és elhozni ezeket az embereket, nincs kérdés!Én 3 játékosról írtam(R10,Deco,Samu) akikért max 60at fogunk kapni...
az én reakcióm után szerkeszteni nagy okosság amúgy

Amire reagáltam abban a hszedben meg sem említetted a neveket,csak benyomtad,hogy hogy 65millió. aztán szerkesztetted,grat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DaNNy 2008.06.18. 14:48:31-kor.
Silva / Villa
Silva / Villa
- xbalix
- Jugador d'estrella
Olvasd el mit írtam azután sértegess!DaNNy írta:Xbalix, te számolni nem tudsz már bocsánat?!
7+10+20+15+35=87
Milyen 60ról beszélsz?
akkor hitelt kell felvenni és elhozni ezeket az embereket, nincs kérdés!

Mi ez a nagy matekozás gyerekek, ne már, h ti akkora szakik vagytok, h mindenkinek tudjátok a pontos árát 

- DaNNy
- Jugador d'estrella
Xbalix, te számolni nem tudsz már bocsánat?!
7+10+20+15+35=87
Milyen 65ről beszélsz?
7+10+20+15+35=87
Milyen 65ről beszélsz?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára DaNNy 2008.06.18. 14:45:14-kor.
Silva / Villa
Silva / Villa
- Capon
- Llegenda del Barça
Ehhez a Barca ki dud fizetni 90 milliót vagy sem hez szólnék hozzá. Úgy számoljatok, hogy 1 évben kb. 30-35milliós a nyeresége a klubnak. Nem tudom pontosan hogy ebből már le van-e vonva az adósság fizetés részlete, de mindegy is mert nagyságrendekkel nem változik ez az összeg. Szóval mikor a klub 100 millió körüli összegeket költ évente igazolásokra akkor azt bizony hitelből teszik, de nem csak mi hanem az összes többi klub is (lásd MU 700valamennyi milliós adósság). Ha igy nézitek, hogy már igazoltunk 3 játékost nem tudom menyiért és még 90 millió közeli összeget miért nem tud kifizetni szól nélkül ez a "tehetetlen" vezetés akkor arra kell gondolni, hogy a bevétel 35 milcsi. a kiadás új játékosokra meg évente 100...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Ha vezetőségnek van esze, akkor kihozzák ebből a hármasból a 75 milkát.xbalix írta: 75 milla?LOL Ez neked hogy jött ki?
![]()
![]()
R10 16 millióért mehet, mert kivásárolhatja magát, Decoért MAX 15öt kapunk, Eto'oért meg jó ha 30 bejön. Ez legjobb esetben is 61 millió.
Eto'o- 35-40
Deco- 20
Ronnie- 20
- Karashu
- Jugador d'estrella
ÉDES ISTENEM! MIT CSINÁL A VEZETŐSÉG??? Veszünk 16 és fél millió €-ért egy védőt, mikor 2 "elvileg" tehetséges barzil védőt összesen 12 millióért el tudnánk hozni! HÁT HOGY LEHET EGY CSAPAT VEZETŐSÉGE IYLEN BAROM MINT A BARCÁÉ?????
Meg a másik, Adebayor! Ki a francnak kell? Miért vagyunk ilyen spórolósak? Ott van Villa, 40 millió az ára! Már megvan, ha Ronaldinho és Deco megy és még marad is belőlük egy kis pénzünk! Ha Eto'ot vagy 35-40 millóért eladjuk, máris tudjuk hozni Silva-t és még egy jó játékost, ha vagy 10-15 milliót hozzájuk rakunk! 2 szélső már van belőlük! Kérdem én, hogy lehet vki olyan hülye, hogy ezeket a tényeket nem veszi észre? Nem igaz, miért van az, hogy csak az bír rájönni ezekre, aki nem ott ül a vezetőségben!!!??? /gondolok itt a sok fórumozóra/
Laporta menjen a francba, ilyen hülyeséget is csak ő tud csinálni, hogy egy szinte senki afrikait vagy egy kétballábas bolgár nyomorékot küldene a pályára! Villa fél lábon kiüti mind2t!

3-4 év múlva mi leszünk a leggazdagabb csapat a világon, az egyik legrosszabb kezdő 11-gyel!

/őszintén remélem, hogy egy nagy kacsa az egész, ami Berbatovról és Adebayorról van!!/
Meg a másik, Adebayor! Ki a francnak kell? Miért vagyunk ilyen spórolósak? Ott van Villa, 40 millió az ára! Már megvan, ha Ronaldinho és Deco megy és még marad is belőlük egy kis pénzünk! Ha Eto'ot vagy 35-40 millóért eladjuk, máris tudjuk hozni Silva-t és még egy jó játékost, ha vagy 10-15 milliót hozzájuk rakunk! 2 szélső már van belőlük! Kérdem én, hogy lehet vki olyan hülye, hogy ezeket a tényeket nem veszi észre? Nem igaz, miért van az, hogy csak az bír rájönni ezekre, aki nem ott ül a vezetőségben!!!??? /gondolok itt a sok fórumozóra/
Laporta menjen a francba, ilyen hülyeséget is csak ő tud csinálni, hogy egy szinte senki afrikait vagy egy kétballábas bolgár nyomorékot küldene a pályára! Villa fél lábon kiüti mind2t!

3-4 év múlva mi leszünk a leggazdagabb csapat a világon, az egyik legrosszabb kezdő 11-gyel!

/őszintén remélem, hogy egy nagy kacsa az egész, ami Berbatovról és Adebayorról van!!/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Karashu 2008.06.18. 14:35:42-kor.
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!