Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Adebayorral az a baj, hogy túl sok Arsenal meccset láttam. A vb-n leszerepelt, azóta várom, hogy meggyőzzön, nem sikerült. Szerintem az Arsenal nagyon jó csapat, de a játékosai egyenként túl vannak sztárolva (Fabregas, Adebayor). Ha ki kéne emelnem onnan pár embert az idei csapatból, akkor nálam a top3: Hleb, Flamini, Clichy. Meg még szegény Eduardo tartozhatna ide. Fabregas nagy tehetség, de még mindig kb azon a szinten van, ahol 17 éves korában volt. Xavi, Iniesta simán jobb. De ezt most csak zárójelben jegyeztem meg.kilibarca írta:Adebayor: ő miért is vicc ? Főleg hogy Berbatovot meg elfogadnád. Betrbatovnál jobb játékos ! Ő megfelelő lenne Eto'o pótlására.cps46 írta:Adebayor, Gomez -> vicc
Villa, Berbatov -> OK
Güiza -> nem rossz, még vele is kiegyeznék
Mutu -> zsákbamacska
Az én javaslatom: két pofon Guardiolának, és Eto'o marad.
Gomez: Jóval többet tud mint amit eddig az EB mutatott. Habár ha ma rúg egyet holnap egypáran be írják a nevét ide![]()
Berbatov: Benne látok a legkevesebbet.
Villa : sajna túl drága lesz , de ha maradni akar spanyolban akkor lehet rá esélyünk.
Zlatan : sokaknak nem szimpatikus de nagyon nagy játékos. Én most hogy kiderült Eto'o megyén egy Ibra-Eto'o cserébe simán benne lennék.
Nyavaját, nem kell ide még egy 30 éves csatár, fiatalt!!!!Bocsi the best Barca-fan írta:NA ehhez mit szóltok:
A Tuttosport szerint a Juventus labdarúgó-csapata kész eladni David Trezeguet a Barcelonának, amennyiben a katalán klub kifizeti a 25 millió fontos vételárat
Abszolut egyetértek,ha abból indulunk amit Pep mondott ,fontos hogy Henry ékpárját keressük...és igy Henry-Adebayor,Henry-Zlatan a legjobb válszatás lenne...és hát Villa meg "szív" ügy !Berbatov ,Gomez szerintem nem passzol a Barcába és kevesek lennének h Eto'o-t pótolják!kilibarca írta:Adebayor: ő miért is vicc ? Főleg hogy Berbatovot meg elfogadnád. Betrbatovnál jobb játékos ! Ő megfelelő lenne Eto'o pótlására.cps46 írta:Adebayor, Gomez -> vicc
Villa, Berbatov -> OK
Mutu -> zsákbamacska
Gomez: Jóval többet tud mint amit eddig az EB mutatott. Habár ha ma rúg egyet holnap egypáran be írják a nevét ide![]()
Berbatov: Benne látok a legkevesebbet.
Villa : sajna túl drága lesz , de ha maradni akar spanyolban akkor lehet rá esélyünk.
Zlatan : sokaknak nem szimpatikus de nagyon nagy játékos. Én most hogy kiderült Eto'o megyén egy Ibra-Eto'o cserébe simán benne lennék.
Adebayor: ő miért is vicc ? Főleg hogy Berbatovot meg elfogadnád. Betrbatovnál jobb játékos ! Ő megfelelő lenne Eto'o pótlására.cps46 írta:Adebayor, Gomez -> vicc
Villa, Berbatov -> OK
Mutu -> zsákbamacska
Csakhogy ha itt júlis 6.-án elnökbuktatás lesz (amit nagyon nem szeretnék), akkor az idén senk nem megy el, és senki nem jönn.lui1698 írta:Srácok nyugi van!!!!
Még csak június közepe van és már most csak azt lehet a fórumon olvasni hogy pánikoltok azon hogy nem lesz jó erősítés a nyáron!
Már így is megerősítették a védelmet pedig még 1 hónapja se tart az átigazolási időszak!
Biztos vagyok benne hogy lesznek még nagyon jó igazolások a nyár folyamán!
Csak meg kell várni hogy vége legyen az EB-nek!
Utánna már lehet tárgyalni az európai sztárokkal!(Moutinho,Silva,Villa,Güiza,Ibra)
És a "selejtet" is utánna lehet majd elpasszolni(Gudy,Ezq,Ole)!
adnál linket ahol ezt nyilatkozta????MESSIás(z) írta:Pep kijelentette h ö nem számit Valdesre mint elsö számu kapus!!
Sebastian Frey
Igor Akinfeev
itt vitatkoztok olvassátok már el néha a híreket vdv már a chelsea játékosa az eb után már hivatalosanis mai kijelentések szerint villat nem is akarjuk silva nincs eladó státuszban ami megincsak sok lóvé és irták ezt a gomezt a németektől hát ritka egy szarjátékos! kapus rem rájön Guardiola h vales nemér semmitKarashu írta:Na és Mr. Nagytudású Szakember kit hozna ide a kapuba? Elárulná?MESSIás(z) írta:Már +int védöt akar igazolni![]()
3igazolás kell még: Silva,Hernanes/VdV,Adebayor/Villa
és ha marad egy kisebb összeg vmi jó kapus is kéne....![]()
Na és Mr. Nagytudású Szakember kit hozna ide a kapuba? Elárulná?MESSIás(z) írta:Már +int védöt akar igazolni![]()
3igazolás kell még: Silva,Hernanes/VdV,Adebayor/Villa
és ha marad egy kisebb összeg vmi jó kapus is kéne....
én szerintem meg lehetne próbálni egy Messi-Henry-Güiza csatársorral.Benga írta:Adebayort bírom, de akkor már miért nem FELE annyiért Güiza?
Aki ráadásul spanyol.
Ha már el akarjuk adnii Eto'o-t akkor nem értem, hogy miért nem Villa vagy Güiza? Eléggé lutri lenne Gomez is. Mert ők legalább bizonyítottak a PD-ben