Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lionel Messi Fan írta:Hernanes sztem nem lenne olyan rossz igazolás fiatal és állítólag tehetséges is. Barcának ilyen játékosokat kell igazolni :legyenek fiatalok és minnél tehetségesebbek vagy már majdnem kiforrot játékosok. Így jöhet létre csak a jövö Barcája
Láttál már brazil bajnokit? Mindenki áll a pályán..hagyjuk már...Rrichie írta:Szerintem nem kéne leirni ezt a Hernanes gyereket mert a brazil foci is kemény...aztán ki tudja hogy ha leigazolná a barca akkor hogyan fog szerepelni ....lehet hogy jol....brazilok hamar áttudnak szokni az európai focira......
Attól még, hogy valaki nem Eto'o szint, lehet jó játékos és ki tudja, hogy Samu jövőre is olyan jó lesz, mint eddig? Viszont a három csatár egyikére lehetne alapozni a jövő Barcáját.Iminho írta:pff ezek a nevek, 3 koppon [auto_cenzúra] csatár szégyen ha téllleg bennük gondoklkoznak... gomez. hát nála szarab csatár kevésvan, berbatov meg adebayor jodd de ök se eto'o szintüek, szánalmas az egész ha ieneket hoznak... ameleltt laporta állásába kerülnének az biztos... mig real egy c.ronaldoba gondolkozik, a barca egy gomezen... nevetséges
az Eb-n kívül láttad már Mario Gómez-t játszani????? ha nem akkor meg ne jártasd a szádat!Iminho írta:pff ezek a nevek, 3 koppon [auto_cenzúra] csatár szégyen ha téllleg bennük gondoklkoznak... gomez. hát nála szarab csatár kevésvan, berbatov meg adebayor jodd de ök se eto'o szintüek, szánalmas az egész ha ieneket hoznak... ameleltt laporta állásába kerülnének az biztos... mig real egy c.ronaldoba gondolkozik, a barca egy gomezen... nevetséges
Ez mi??? Úgy van megfogalmazva, mintha egy tízéves írta volna. (bocs tízévesek)ke.andy írta:hááát ez nagyon vicces... Van Bronckhorst újra itt lenne??? nagyon benézte az nso
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=185698&
Láttad Gomezt játszani az Eb-n kívül ? Szerintem nem, ha láttad volna nem mondanád ezt. Szerintem sem alkalmas Eto'o pótlására,de az hogy egy nulla az óriási túlzás.OvaMind írta: Gomez pedig egy nulla, szerintem nem jobb, mint Gudjohnsen.
Én azt mondom, nincs.matador írta:Akiket eddig most felvetettek, mint lehetséges csatárok, mind alkalmatlanok Eto'o pótlására. Berbatov jó játékos, de nem világsztár, nem is lesz az, valamint azért nem Barca-szintű befejező csatár, csakúgy, mint az idén erőn felül teljesítő, egyetlen jó szezont produkáló Adebayor, vagy a Stuttgartban helytálló, ugyanakkor az Eb-n teljesen leszereplő Gomez. Ha Eto'o elmegy, akkor csak Villa vagy Ibra alkalmas a pótlására. Én azt mondom, ha nem sikerül megszerezni Villát, akkor ne adjuk el Eto'ot, mert nála jobb gólvágó nagyon kevés van.