2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Valahogy én is így vagyok ezzel, csak nekem nem kellett 2 napot távol lennem.Fernando írta:Adebayor? Uramisten? Mennyünk már a fenébe... 2 napja nemvoltam az oldalon (rajtam kívülálló okokból). Erre ez... Pföjj.
Ember, még csak Alvest, Keitát és Cacerest igazoltuk le. Ezek szerint minddel egyet értesz. Majd ha már aláírnak az említett játékosok, akkor lehet hőzöngeni, meg hupákolni itt. Még csak keresgélnek, nézelődnek, sőt a fele mindennek pletyka, ez mindíg így van. Majd ha aláírt 3 raty játékos, akik tényleg rosszak, akkor lehet mondani, hogy felelőtlen rossz vezetőség, és edző.gekkodan írta: Megnyugtatlak, hogy továbbra is az vagyok aki vagyok. Egyszerűen Alvest, Keitát és Cácerest leszámítva nem értek egyet az igazolási politikával. Baromira nem.
Nem konkrétan az MU-ra céloztak szerintem, hanem a Ferdinand - Vidic féle védökre, mint utána le is irta a svédekkel. Kemény védökkel pedig sürün találkozni.Mosquito írta:A Ferdinand - Vidic féle védőkkel jó ha szezononként 2x összefutunk. Nem erre a pár mérkőzésre kell csatárteljesítmény hanem a többi ~40-re. Az Adebayor féle erős, robosztusabb játékosoknak nem a Barcaban a helyük.
És valyon miért lapos paszokkal játszunk? Ez a taktika, mert Eto'o már többször is kijelentette, hogy a fejjátékában van mit fejlödnie. Tehát okkal játszik laposan a Barca.Mosquito írta:Nem tudom honnan az a téves képzet az emberekben, hogy Eto'o nem jó fejjel, mert alig kap beíveléseket. Szerintem jöhetne akár Klose is hozzánk amíg 99%-ban lapos passzokkal játszunk(a pontrugásaink kriminálisak) addig senki nem fog nálunk gólokat fejelni.
csak figyeld meg h ez a Gomis gyerek 1-2 év múlva valamelyik nagycsapatnál fog játszani, és egyébként volt valaki aki jó volt a franciáknál?! Mer szerintem nem.stefanl10 írta:Gomis még a cserepadra se férne olyan kaki volt. nem is értem domenecht a húszgóltlövő trezeguet-et otthon hagyta ezt a senkit meg elhozta úgy h semmit sem csinált még egy normális és értelmes megmozdulása sem voltLaza írta:GOMIS JO LENNE CSERÉNEK...
fRANCIA VÁLOGATOTT OLYAN ADEBAYOROS CSAK FELE ANNYI SE LENNE
Ha nem csak nap képe,hanem nap vicce is lenne,akkor a tiéd tuti nyerő lenne!Méghogy Gomis!Laza írta:GOMIS JO LENNE CSERÉNEK...
Depht írta:
Áhhh, még amikor Mr.Rijjjkard néven írt ide, akkor mindenki hülye volt, mert nem jött szóba a vezetőségnél Kerlon, Nasri. Pedig akkor még átigazolási időszak se volt. Úgy szivatnának minket, mint a Realt, ha ő lenne a technikai igazgatónkMost megvan az új kiskedvenc, Moutinho. Látott róla egy-kettő youtube videot, hirtelen ő lett az isten.
Ügyes gyerek, de én nem bíznám rá egyből a karmesteri pálcát. Sokat kell még fejlődnie. EB-n meg tényleg Xavi/Iniesta poszton játszott. Náluk egyelőre biztos nem jobb. Az ára meg.... horribilis. Nálam ez nagyon sokat nyom a latba.
A Ferdinand - Vidic féle védőkkel jó ha szezononként 2x összefutunk. Nem erre a pár mérkőzésre kell csatárteljesítmény hanem a többi ~40-re. Az Adebayor féle erős, robosztusabb játékosoknak nem a Barcaban a helyük.barca99 írta:Most már Eto'o eladását sem látom világvégének, főleg, hogy egy erőcsatár helyettesítené. Nő a taktikai repertoárunk. Amíg mondjuk Villa ugyanúgy örlődne a Ferdinand - Vidic páros között, mint tette azt Eto'o, vagy Villa a böhöm svédek között, addig a nagyobb, erősebb csatárok sokkal jobban felveszik a harcot ezekkel a 'droidokkal'. Persze Samu is veszett sok gólt rúg, ahogy azt Villa is megteszi, sőt nálunk is megtenné, de akkor se lenne fejjátékunk. Amíg az említett kettős lő cirka 22-t szezononként, addig Adebayor lőne 15-t, meg fejelne 5-öt.
Gomis még a cserepadra se férne olyan kaki volt. nem is értem domenecht a húszgóltlövő trezeguet-et otthon hagyta ezt a senkit meg elhozta úgy h semmit sem csinált még egy normális és értelmes megmozdulása sem voltLaza írta:GOMIS JO LENNE CSERÉNEK...
Félreértés ne essék, nem azzal van a baj amit, hanem ahogy.gekkodan írta:Örülök Tamás, hogy ismét egyetértünk. Kapom itt a kritikákat, hogy nem én írok már a nevem alatt, megváltoztam, bekattantam stb. Közben csak mondom amit idáig is mondtam, hű vagyok a véleményemhez és az elképzeléseimhez. Én sem azt mondtam, hogy Txiki akarja, nagyjából egyetértek veled abban, hogy egy szerelmi háromszögről van szóDe azt még kihagytam az eszmefuttatásból, hogy ha Hleb-ért fizetünk 15-öt, az ismeretlen "nagy tehetségnek" kikiáltott Hernan-ért pedig 12-őt, akkor bőven lerakhatnánk a kettejükért kifizetett 27 millát és vígan válogathatnánk Moutinho, VdV, Lucho, Diego között. Borzasztó pénzeket költenénk számunkra kevésbé szükséges, másodvonalas, vagy ismeretlen játékosokra, zsákbamacskákra.
Remélem jön Rossell és rendet csinál. Várom, imádkozom érte és reménykedek, hogy a socíok-nak megmarad a józan esze.
Örülök, hogy vannak még emberek akik értik miről beszélek, mi több rá is bólintanak és nem neveznek kattant idiótánakBár ezt te tudod a legjobban: engem az sem zavar túlzottan
öhh bocs de ronaldo is szélen volt egész évben és mégis ő lett az aranycipős jah és egy jó csatárnak mindenhol jól kell szerepelnie. és igen láttam már meccset nem is eggyett. Na de visszatérve henryhez most az eb-n is középcsatárt játszottlui1698 írta:stefanl10 írta:nem tudom mit akartok henryvel. Ebben a szezonban szinte semmit sem csinált sőt most az eb-n is a gólja mellett kaki volt. Bojan jobb volt ebben a szezonban mint ő!
Édös drága Öcsém!
Nemtom láttá-é má meccsöt életödbe,de nem hiszöm me akko nem mondaná ilyen marahságokat!!!
Bojannak volt 1 jó szezonja,de ettől még nem lesz TITI!
Henry-t Frank szinte végig a bal szélen játszatta ami nem az Ő posztja!
Ha a következő szezonban Pep beteszi középre oda ahova való akkor 25 gól minimum benne van a lábában!
A "takony" meg maradjon csak Henry cseréje!
Örülök Tamás, hogy ismét egyetértünk. Kapom itt a kritikákat, hogy nem én írok már a nevem alatt, megváltoztam, bekattantam stb. Közben csak mondom amit idáig is mondtam, hű vagyok a véleményemhez és az elképzeléseimhez. Én sem azt mondtam, hogy Txiki akarja, nagyjából egyetértek veled abban, hogy egy szerelmi háromszögről van szóVarga Tamás írta:Dani!
Én kritikával nem tudok szolgálni, viszont helyeslő bólogatással - IGEN.![]()
Teljes mértékben egyetértek Veled! Amit Laporta és Csíkibegirisztájn' művelnek, arra nincs megfelelő jelző. Mint akik meg vannak szédülve. Elkergetik a Liga legjobb csatárát, és egy togóival akarják pótolni, akinek volt egy elfogadható szezonja? Samu fele annyi meccsen lőtt majdnem annyi gólt, mint Adebayor. Ragaszkodunk Hlebhez, aki teljesen felesleges. Abban nem egyezik a véleményünk, hogy ezeket az emberkéket Txiki akarja. Szerintem Senor Presidente van beléjük szerelmesedve, mint Henry-ba. Remélem, már csak két hétig kell őket elviselnünk, és a sociók elzavarják a náthásba ezt a két töketlenkedőt! Imádkozom érte, hogy leváltsák őket.
Már megbocsájts, de azthiszed hogy annyi a keret mint a szomszédban?Balinho írta: Eddig igazoltunk 4 védekező játékost iszonyat áron (köztük több nonszensz tranzakciót végrehajtottunk), a legfontosabb posztokra eddig semmilyen erősítés nincs, és aki felmerül, az sem az igazi. Az viszont, hogy a piacon lévő legjobbakról viszont ezen nevek hajkurászása miatt csúszúnk le, az nekem iszonyatosan b*ssza a csőröm.
Könyörgöm elmegy 3 hatalmas vezér a csapatból (R10, Eto'o, Deco). Amíg sikeres volt a Barca ezek az emberek hátukon vitték a csapatot. Nekem ne mondja senki, hogy Hlebbel vagy Hernanessel pótolhatóak ezek az emberek, de Gomezzel vagy Adebayorral sem. Igazi világklasszisok kellenek, akiket igen kumma drágán fognak csak eladni csapataik, (ezért nem kellett volna 15-öt adni Keitáért - cserének ott lett volna Crosas, vagy majd 20at Caceresért...) viszont az új Barca rájuk fog épülni és nem Keitára, sőt nem is egy egyébként ügyes jobbhátvédre (jelzem a BL-győzelem idején a szélsőink: Belletti, Oleguer, Sylvinho, Gio voltak).
Én igenis úgy gondolom, hogy a vezetőség idei munkája kritikán aluli, még inkább minősíthetetlen! Egyszer már eljátszottuk ezt a várjuk ki mi lesz a vége játékot Rijkaarddal, nem jött be, s azt hiszem legtöbbünknél elfogyott a türelem. Az szerintem érthető ha legtöbben nem Hleb, Hernanes, Gomez vagy Berbatov személyével képzeljük el a jövő nagy Barcáját.
Megnyugtatlak, hogy továbbra is az vagyok aki vagyok. Egyszerűen Alvest, Keitát és Cácerest leszámítva nem értek egyet az igazolási politikával. Baromira nem.barca99 írta:
Pedig eddig sokkal komolyabb hsz-eid voltak... Kár, hogy ebben a topicban mindenki megbolondul egy kicsit.![]()
És ez, h kapcsolódik a Barcelonahoz? Nem érdekel senkit ez a majom.bali 15 írta:Fel kell kötni a gatyát az átigazolások tekintetében. Cristiano Ronaldo bejelentette hogy biztosan eligazol. Nem nehéz kitalálni hogy hova......nah?
És ez, h kapcsolódik a Barcelonahoz? Nem érdekel senkit ez a majom.dekor írta:Itt nem az a lényeg hogy hol olvasta. Ezek már konkrét tények, Ronaldo idén a Madrid játékosa lesz. Az Mu nem tud mit tenni ha a játékos odamegye eléjük és azt mondja: -na már most én el szeretnék menni. Ott fogja hagyni manchestert, és ez már csak napok vagy hetek kérdése.
Mindannyian emlékszünk, hogy tavaly nyáron ugyanezt kijelentette Dani Alves - és maradt a valagán. Meg van der Vaart is ezerszer elmondta, hogy a Valenciába akar igazolni, már Valencia-mezzel is pózolt, és mi lett az ügylet vége - maradt Hamburgban.dekor írta:Itt nem az a lényeg hogy hol olvasta. Ezek már konkrét tények, Ronaldo idén a Madrid játékosa lesz. Az Mu nem tud mit tenni ha a játékos odamegye eléjük és azt mondja: -na már most én el szeretnék menni. Ott fogja hagyni manchestert, és ez már csak napok vagy hetek kérdése.