Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
cps46
Entrenador del Barça

2008.06.20. 19:13:38

Fernando írta:Adebayor? Uramisten? Mennyünk már a fenébe... 2 napja nemvoltam az oldalon (rajtam kívülálló okokból). Erre ez... Pföjj.
Valahogy én is így vagyok ezzel, csak nekem nem kellett 2 napot távol lennem. 8)
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.06.20. 19:12:55

Úgy látom ez a csatárposzt eléggé.. érthetetlen lábakon áll.
Adebayor totál nem Barca játékos, én sehogy se tudom őt elképzelni, valahogy nem illik a játékunkba ő bele. Eto'o elküldése hatalmas baklövés, érthetetlen és megmagyarázhatatlan... R10-t talán megértem. Deco meg elakar menni sajnos, de Eto'o-t egyáltalán nem értem. Őt nem lehet helyettesíteni, főleg nem Trezeguettel vagy Adebayorral... talán Villát eltudnám képzelni a helyén, de azt Eto'o kisujjból hozza.
Nehogy valaki félre értse, semmi bajon a togói és a francia csatárral, de.. egyszerűen érthetetlen... Eto'o kiteszi a kettőt én mondom. Ha elküldik komolyan, mélységesen fog nekem fájni, aztán nézhetjük ahogy más klubokban rúgja a gólokat hármasával... Nagyon remélem, hogy jövő évben számol Guardiola Samuval, mert ha nem akkor már egyből egy hatalmas bakölést követ el, amit 1000x oda vissza fogunk megbánni!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.20. 19:11:25

gekkodan írta: Megnyugtatlak, hogy továbbra is az vagyok aki vagyok. Egyszerűen Alvest, Keitát és Cácerest leszámítva nem értek egyet az igazolási politikával. Baromira nem.
Ember, még csak Alvest, Keitát és Cacerest igazoltuk le. Ezek szerint minddel egyet értesz. Majd ha már aláírnak az említett játékosok, akkor lehet hőzöngeni, meg hupákolni itt. Még csak keresgélnek, nézelődnek, sőt a fele mindennek pletyka, ez mindíg így van. Majd ha aláírt 3 raty játékos, akik tényleg rosszak, akkor lehet mondani, hogy felelőtlen rossz vezetőség, és edző.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Lesy
Capitá del Barça

2008.06.20. 18:52:39

Csatársorba elsősorban Villát favorizálom. Pep nyilatkozta, hogy olyan támadóra van szüksége, aki termetével is úr a 16-oson belül. Erre sztem Henry is képes. Ő sem egy apró termet. De engem egyáltalán nem zavar Adebayor. Sőt, nagyon is jó játékosnak tartom. "Larsson-utódnak" meg szerintem Güiza tökéletes lenne. A legjobb korban van, harcos, gólérzékeny, és a gólkirályi címéhez képest nem is túl drága.
Danka00792
Director del Fútbol

2008.06.20. 18:44:25

Mosquito írta:A Ferdinand - Vidic féle védőkkel jó ha szezononként 2x összefutunk. Nem erre a pár mérkőzésre kell csatárteljesítmény hanem a többi ~40-re. Az Adebayor féle erős, robosztusabb játékosoknak nem a Barcaban a helyük.
Nem konkrétan az MU-ra céloztak szerintem, hanem a Ferdinand - Vidic féle védökre, mint utána le is irta a svédekkel. Kemény védökkel pedig sürün találkozni. :wink:
Mosquito írta:Nem tudom honnan az a téves képzet az emberekben, hogy Eto'o nem jó fejjel, mert alig kap beíveléseket. Szerintem jöhetne akár Klose is hozzánk amíg 99%-ban lapos passzokkal játszunk(a pontrugásaink kriminálisak) addig senki nem fog nálunk gólokat fejelni.
És valyon miért lapos paszokkal játszunk? Ez a taktika, mert Eto'o már többször is kijelentette, hogy a fejjátékában van mit fejlödnie. Tehát okkal játszik laposan a Barca.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.06.20. 18:43:39

Főleg David Villáról....
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
bandi06
Barça B

2008.06.20. 18:36:41

Most akkor meglesz Adebayor vagy nem??Annyi név felmerült már csatár és középpályás poszton,hogy nem tudom már követni.Mutinhó vagy Hleb?Vagy a kis Hernandes?Jó lenne valami már történne!Sztem kicsit határozottabnak kéne lenniük a fejeseknek.Még a végén mindeggyikről lemaradunk. :shock:
MOCSKOS REAL
mezenga
Jugador del Barça

2008.06.20. 18:34:39

stefanl10 írta:
Laza írta:GOMIS JO LENNE CSERÉNEK...
fRANCIA VÁLOGATOTT OLYAN ADEBAYOROS CSAK FELE ANNYI SE LENNE
Gomis még a cserepadra se férne olyan kaki volt. nem is értem domenecht a húszgóltlövő trezeguet-et otthon hagyta ezt a senkit meg elhozta úgy h semmit sem csinált még egy normális és értelmes megmozdulása sem volt
csak figyeld meg h ez a Gomis gyerek 1-2 év múlva valamelyik nagycsapatnál fog játszani, és egyébként volt valaki aki jó volt a franciáknál?! Mer szerintem nem.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.06.20. 18:33:46

Ha nem csak nap képe,hanem nap vicce is lenne,akkor a tiéd tuti nyerő lenne!Méghogy Gomis! :evil:

Egy rendes megmozdulása sem volt....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára B. Tamás 2008.06.20. 18:40:57-kor.
.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.06.20. 18:30:43

Adebayor? Uramisten? Mennyünk már a fenébe... 2 napja nemvoltam az oldalon (rajtam kívülálló okokból). Erre ez... Pföjj.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
André T.
Jugador del Barça

2008.06.20. 18:22:29

Depht írta:
Áhhh, még amikor Mr.Rijjjkard néven írt ide, akkor mindenki hülye volt, mert nem jött szóba a vezetőségnél Kerlon, Nasri. Pedig akkor még átigazolási időszak se volt. Úgy szivatnának minket, mint a Realt, ha ő lenne a technikai igazgatónk :D Most megvan az új kiskedvenc, Moutinho. Látott róla egy-kettő youtube videot, hirtelen ő lett az isten.

Ügyes gyerek, de én nem bíznám rá egyből a karmesteri pálcát. Sokat kell még fejlődnie. EB-n meg tényleg Xavi/Iniesta poszton játszott. Náluk egyelőre biztos nem jobb. Az ára meg.... horribilis. Nálam ez nagyon sokat nyom a latba.

Na áljon meg a nászmenett!!! Kedves Depht te kinek képzeled magad
hogy megvádolgatsz mindenféle dolgokkal???Hiszen nem is ismersz!!!!
aztsem tudod ki vagyok!!!A másik dolog pedig:
1.Ki az a Mr.Riijkaard???? :?:
2.Nasri és Kerlon???nekem ők sohasem voltak kedvenceim!!!
3.Moutinhó számomra nem isten csupán szimpatikus ügyessráccnak tart
tom aki úgygondolom simán helyetesithetné Decótt ha ő távozna.
4.Utálom ha vádolnak főleg ha erkörlcstelenül és alaptalanul.
5.Én nem vagyok sportigazgató és soha nem is akarttam lenni csupán ideg
esitt ez a tétlenkedés amit most láttunk a vezetőségtől.És ha nem zavar ez
egy fórum ahol mindenkinek joga van elmondani a véleményétt de ha nek
ed ez nemtetszik akkor menjél oda ahol csak magad vagy sztem.
.

2008.06.20. 18:16:01

barca99 írta:Most már Eto'o eladását sem látom világvégének, főleg, hogy egy erőcsatár helyettesítené. Nő a taktikai repertoárunk. Amíg mondjuk Villa ugyanúgy örlődne a Ferdinand - Vidic páros között, mint tette azt Eto'o, vagy Villa a böhöm svédek között, addig a nagyobb, erősebb csatárok sokkal jobban felveszik a harcot ezekkel a 'droidokkal'. Persze Samu is veszett sok gólt rúg, ahogy azt Villa is megteszi, sőt nálunk is megtenné, de akkor se lenne fejjátékunk. Amíg az említett kettős lő cirka 22-t szezononként, addig Adebayor lőne 15-t, meg fejelne 5-öt.
A Ferdinand - Vidic féle védőkkel jó ha szezononként 2x összefutunk. Nem erre a pár mérkőzésre kell csatárteljesítmény hanem a többi ~40-re. Az Adebayor féle erős, robosztusabb játékosoknak nem a Barcaban a helyük.
Nem tudom honnan az a téves képzet az emberekben, hogy Eto'o nem jó fejjel, mert alig kap beíveléseket. Szerintem jöhetne akár Klose is hozzánk amíg 99%-ban lapos passzokkal játszunk(a pontrugásaink kriminálisak) addig senki nem fog nálunk gólokat fejelni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mosquito 2008.06.20. 18:32:42-kor.
stefanl10
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.20. 17:15:51

Gomis még a cserepadra se férne olyan kaki volt. nem is értem domenecht a húszgóltlövő trezeguet-et otthon hagyta ezt a senkit meg elhozta úgy h semmit sem csinált még egy normális és értelmes megmozdulása sem volt
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
Laza
Capitá del Barça

2008.06.20. 17:08:47

GOMIS JO LENNE CSERÉNEK...
barca99
Llegenda del Barça

2008.06.20. 17:06:02

gekkodan írta:Örülök Tamás, hogy ismét egyetértünk. Kapom itt a kritikákat, hogy nem én írok már a nevem alatt, megváltoztam, bekattantam stb. Közben csak mondom amit idáig is mondtam, hű vagyok a véleményemhez és az elképzeléseimhez. Én sem azt mondtam, hogy Txiki akarja, nagyjából egyetértek veled abban, hogy egy szerelmi háromszögről van szó :) De azt még kihagytam az eszmefuttatásból, hogy ha Hleb-ért fizetünk 15-öt, az ismeretlen "nagy tehetségnek" kikiáltott Hernan-ért pedig 12-őt, akkor bőven lerakhatnánk a kettejükért kifizetett 27 millát és vígan válogathatnánk Moutinho, VdV, Lucho, Diego között. Borzasztó pénzeket költenénk számunkra kevésbé szükséges, másodvonalas, vagy ismeretlen játékosokra, zsákbamacskákra.

Remélem jön Rossell és rendet csinál. Várom, imádkozom érte és reménykedek, hogy a socíok-nak megmarad a józan esze.

Örülök, hogy vannak még emberek akik értik miről beszélek, mi több rá is bólintanak és nem neveznek kattant idiótának :) Bár ezt te tudod a legjobban: engem az sem zavar túlzottan :)
Félreértés ne essék, nem azzal van a baj amit, hanem ahogy. :wink:

Mellesleg a te általad sorolt négy irányító miért jobb, mint Hleb? Csak mert "kenyérsanyi" a szemkápráztatóan játszó Arsenalt irányítgatta. Persze az általad felsoroltak se rosszak, de én vhogy nem látom azt a hatalmas nagy különbséget köztük. Főleg, hogy Moutinhot is inkább a Xavi - Ini vonalhoz hasonlítgatják mostanában.
stefanl10
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.20. 17:04:10

lui1698 írta:
stefanl10 írta:nem tudom mit akartok henryvel. Ebben a szezonban szinte semmit sem csinált sőt most az eb-n is a gólja mellett kaki volt. Bojan jobb volt ebben a szezonban mint ő!

Édös drága Öcsém!
Nemtom láttá-é má meccsöt életödbe,de nem hiszöm me akko nem mondaná ilyen marahságokat!!!
Bojannak volt 1 jó szezonja,de ettől még nem lesz TITI!
Henry-t Frank szinte végig a bal szélen játszatta ami nem az Ő posztja!
Ha a következő szezonban Pep beteszi középre oda ahova való akkor 25 gól minimum benne van a lábában!
A "takony" meg maradjon csak Henry cseréje!
:wink:
öhh bocs de ronaldo is szélen volt egész évben és mégis ő lett az aranycipős jah és egy jó csatárnak mindenhol jól kell szerepelnie. és igen láttam már meccset nem is eggyett. Na de visszatérve henryhez most az eb-n is középcsatárt játszott
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
barca99
Llegenda del Barça

2008.06.20. 17:00:27

Na ez pölö egy sokkal komolyabb hsz volt, nem egy 12 éves szartól habzó szája. :) És még a színvonal is megmarad. :wink:

Vannak dolgok, amikben a radikálisabbakkal soha nem fogok zöld ágra vergődni.

Most már Eto'o eladását sem látom világvégének, főleg, hogy egy erőcsatár helyettesítené. Nő a taktikai repertoárunk. Amíg mondjuk Villa ugyanúgy örlődne a Ferdinand - Vidic páros között, mint tette azt Eto'o, vagy Villa a böhöm svédek között, addig a nagyobb, erősebb csatárok sokkal jobban felveszik a harcot ezekkel a 'droidokkal'. Persze Samu is veszett sok gólt rúg, ahogy azt Villa is megteszi, sőt nálunk is megtenné, de akkor se lenne fejjátékunk. Amíg az említett kettős lő cirka 22-t szezononként, addig Adebayor lőne 15-t, meg fejelne 5-öt. Mellesleg az sem túl kifizetődő, ha nagyon a csatárra építünk mindent, mert ha megsérül, nagy gáz van. Tehát lehet, hogy a csatárunk nem lesz annyira gólerős, de mondjuk szabadrúgás és szögletvariációkból plusz átlövésekből ezt pótolhatjuk.

Irányító témakörben - a brazil gyerektől én is félek, legfeljebb a pad közelébe engedném, azonban Hlebtől egyáltalán nem félek. Mint már írtam, nagyon sok véleményt hallottam, mennyire jól mozgatja a csapatot. A fehérorosz jelzőt meg nagyon sokan pejoratív értelemben használják, mintha ettől rosszabb játékos lenne. :)

Eto'o is csak egy jó góllövő volt (hol volt ő akkoriban Kluiverttől), R10 is egy nagy tehetség (bár a VB-n nagyon nagy volt), Deco volt, aki kiforott a pályája csúcsán lévő sztár volt. Mégis müködött a dolog. Szerintem sokkal több múlik azon, hogy igazi csapat legyünk, minthogy világklasszisokkal pótoljuk a távozókat.

Viszont annak örülök, hogy valahol Ti is azon vagytok, hogy az én/mi elgondolásunk alapján történjenek a dolgok, elvégre itt kinek lenne érdeke, hogy ne legyen sikeres a klub. :D
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.20. 16:57:04

Varga Tamás írta:Dani!
Én kritikával nem tudok szolgálni, viszont helyeslő bólogatással - IGEN. :lol:
Teljes mértékben egyetértek Veled! Amit Laporta és Csíkibegirisztájn' művelnek, arra nincs megfelelő jelző. Mint akik meg vannak szédülve. Elkergetik a Liga legjobb csatárát, és egy togóival akarják pótolni, akinek volt egy elfogadható szezonja? Samu fele annyi meccsen lőtt majdnem annyi gólt, mint Adebayor. Ragaszkodunk Hlebhez, aki teljesen felesleges. Abban nem egyezik a véleményünk, hogy ezeket az emberkéket Txiki akarja. Szerintem Senor Presidente van beléjük szerelmesedve, mint Henry-ba. Remélem, már csak két hétig kell őket elviselnünk, és a sociók elzavarják a náthásba ezt a két töketlenkedőt! Imádkozom érte, hogy leváltsák őket.
Örülök Tamás, hogy ismét egyetértünk. Kapom itt a kritikákat, hogy nem én írok már a nevem alatt, megváltoztam, bekattantam stb. Közben csak mondom amit idáig is mondtam, hű vagyok a véleményemhez és az elképzeléseimhez. Én sem azt mondtam, hogy Txiki akarja, nagyjából egyetértek veled abban, hogy egy szerelmi háromszögről van szó :) De azt még kihagytam az eszmefuttatásból, hogy ha Hleb-ért fizetünk 15-öt, az ismeretlen "nagy tehetségnek" kikiáltott Hernan-ért pedig 12-őt, akkor bőven lerakhatnánk a kettejükért kifizetett 27 millát és vígan válogathatnánk Moutinho, VdV, Lucho, Diego között. Borzasztó pénzeket költenénk számunkra kevésbé szükséges, másodvonalas, vagy ismeretlen játékosokra, zsákbamacskákra.

Remélem jön Rossell és rendet csinál. Várom, imádkozom érte és reménykedek, hogy a socíok-nak megmarad a józan esze.

Örülök, hogy vannak még emberek akik értik miről beszélek, mi több rá is bólintanak és nem neveznek kattant idiótának :) Bár ezt te tudod a legjobban: engem az sem zavar túlzottan :)
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.20. 16:47:22

Dani!
Én kritikával nem tudok szolgálni, viszont helyeslő bólogatással - IGEN. :lol:
Teljes mértékben egyetértek Veled! Amit Laporta és Csíkibegirisztájn' művelnek, arra nincs megfelelő jelző. Mint akik meg vannak szédülve. Elkergetik a Liga legjobb csatárát, és egy togóival akarják pótolni, akinek volt egy elfogadható szezonja? Samu fele annyi meccsen lőtt majdnem annyi gólt, mint Adebayor. Ragaszkodunk Hlebhez, aki teljesen felesleges. Abban nem egyezik a véleményünk, hogy ezeket az emberkéket Txiki akarja. Szerintem Senor Presidente van beléjük szerelmesedve, mint Henry-ba. Remélem, már csak két hétig kell őket elviselnünk, és a sociók elzavarják a náthásba ezt a két töketlenkedőt! Imádkozom érte, hogy leváltsák őket.
Kép
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.06.20. 16:42:18

Balinho írta: Eddig igazoltunk 4 védekező játékost iszonyat áron (köztük több nonszensz tranzakciót végrehajtottunk), a legfontosabb posztokra eddig semmilyen erősítés nincs, és aki felmerül, az sem az igazi. Az viszont, hogy a piacon lévő legjobbakról viszont ezen nevek hajkurászása miatt csúszúnk le, az nekem iszonyatosan b*ssza a csőröm.

Könyörgöm elmegy 3 hatalmas vezér a csapatból (R10, Eto'o, Deco). Amíg sikeres volt a Barca ezek az emberek hátukon vitték a csapatot. Nekem ne mondja senki, hogy Hlebbel vagy Hernanessel pótolhatóak ezek az emberek, de Gomezzel vagy Adebayorral sem. Igazi világklasszisok kellenek, akiket igen kumma drágán fognak csak eladni csapataik, (ezért nem kellett volna 15-öt adni Keitáért - cserének ott lett volna Crosas, vagy majd 20at Caceresért...) viszont az új Barca rájuk fog épülni és nem Keitára, sőt nem is egy egyébként ügyes jobbhátvédre (jelzem a BL-győzelem idején a szélsőink: Belletti, Oleguer, Sylvinho, Gio voltak).

Én igenis úgy gondolom, hogy a vezetőség idei munkája kritikán aluli, még inkább minősíthetetlen! Egyszer már eljátszottuk ezt a várjuk ki mi lesz a vége játékot Rijkaarddal, nem jött be, s azt hiszem legtöbbünknél elfogyott a türelem. Az szerintem érthető ha legtöbben nem Hleb, Hernanes, Gomez vagy Berbatov személyével képzeljük el a jövő nagy Barcáját.
Már megbocsájts, de azthiszed hogy annyi a keret mint a szomszédban?
Ez nem a margit, itt gazdálkodni is szokás. Azon kívül ha nem vetted vna észre az idény 2/3adában a védelem nem állt a helyzet magaslatán. Laportáék is tudják az alapszabájt, hogy ha jó támadójátékot akarsz akkor kell egy MEGBÍZHATÓ védelem. Ami idén nem igen volt meg. Azonkívül nem egy galaktikus csapatot akarnak létrehozni hanem fiatalokat keresnek akik a jövő nagy sztárjai lesznek. Nem várd hogy egyből CRt meg Kakát igazoljuk le. (igaz a nagypofájú szépfiú nem is kéne nekem)
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.20. 16:39:23

barca99 írta:
Pedig eddig sokkal komolyabb hsz-eid voltak... Kár, hogy ebben a topicban mindenki megbolondul egy kicsit. :?
Megnyugtatlak, hogy továbbra is az vagyok aki vagyok. Egyszerűen Alvest, Keitát és Cácerest leszámítva nem értek egyet az igazolási politikával. Baromira nem.

Mi a francért udvarlunk Hleb-nek, amikor elmegy Ronaldinho és Deco akik 2003 óta nagyjából a csapat arculatát és játékát határozták meg. Nem tartom Hleb-et rossz játékosnak, de meg sem közelíti a klasszikus, Deco által mutatott irányító szerepét. Nem tartom fontosnak, hogy rá dobjuk ki a pénzt, amikor van egy Iniestánk, aki éppen most bizonyítja be az EB-n, hogy bármelyik szélen megállja a helyét. Minek vennénk egy Hleb-et, aki hasonló ehhez, de azért Iniesta szintjét sosem fogja elérni? Azt hiszem sokan olvassátok az Index foci-oldalait (sportgéza, nst, blogok), ott fogalmazta meg valaki, hogy Iniesta a világ egyik legjobbja:

"Porcelánképű kisgyereknek álcázott Chucky baba, illik nagyon komolyan venni. Megoldásai zseniálisan egyszerűek, vagy egyszerűen zseniálisak."

Nem tetszik az igazolási politika. Nem tetszik, mert nem engedném el Eto'o-t mert az edzőként másodosztályú Guardiola kijelenti. Ostobaság, baromság és felháborító. A Primera Division legjobb csatáráról beszélünk, akit egy Adebayorral akarunk pótolni???? Kizárólag egy Villa tudná megfelelően helyettesíteni.

Irányító kell és Eto'o-t meg kell tartani. Ha utóbbi mégsem marad, akkor minőségi támadó kell, nem spórolni kell, hanem megvenni Villát. Irányító kell, nem pedig Hleb. Akár 25, akár 30 millióért, de meg kell venni Van Der Vaartot, vagy Lucho Gonzalest, Moutinhot, Diegot. De nem egy fehéroroszra kell kivágni 15 misit, amikor igazából nem feltétlenül rá van szükségünk. Ha a kulcsposztok megvannak és marad pénz, akkor lehet Hlebre költeni, de addig ne.

Mit gondoltok miért szedik szét Laportát ízekre Barcelonában a szavazással és mindennel együtt? Mert teljesen evleszítette az irányítást, ostobaságokat csinál és néha úgy dolgozik, mint egy dilettáns, aki baromira nem hasonlít arra az emberre, aki már 5 éve irányítja a klubbot. Ahogy a politikusok is kifáradnak, cserélődnek, úgy a cégek/csapatok/vállalatok vezetői is. Laporta mehet mostmár, Guardiolával és Hleb-el együtt. Rossell Scolarit hozta volna 2 éve már, nézzük majd meg a Chelsea-t, hogy mit alkot. Ahogy megnézhetjük majd az Intert is Joséval 1 év mulva.

2 év sikertelenség után minőségi, drága igazolásokra lett volna szükségünk és egy világszinten is kimagasló edzőre, hogy ne zsákbamacskát vegyünk, hanem már a nevek is garantálják a következő évi sikereinket.

És még mindig vagyok aki vagyok, köszönöm a kritikákat srácok :)
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
depth
Capitá del Barça

2008.06.20. 16:33:26

bali 15 írta:Fel kell kötni a gatyát az átigazolások tekintetében. Cristiano Ronaldo bejelentette hogy biztosan eligazol. Nem nehéz kitalálni hogy hova......nah?
És ez, h kapcsolódik a Barcelonahoz? Nem érdekel senkit ez a majom.
dekor írta:Itt nem az a lényeg hogy hol olvasta. Ezek már konkrét tények, Ronaldo idén a Madrid játékosa lesz. Az Mu nem tud mit tenni ha a játékos odamegye eléjük és azt mondja: -na már most én el szeretnék menni. Ott fogja hagyni manchestert, és ez már csak napok vagy hetek kérdése.
És ez, h kapcsolódik a Barcelonahoz? Nem érdekel senkit ez a majom.

Amúgy meg, még nem járt le a szerződése. Ha a Manchester nem adja el, akkor bizony ott fog játszani. Úgy is játszani fog, nem fog besértődni, mert akkor jövőre nem vinné el senki se. Ha meg pattog, akkor megkapja a büntetését.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.20. 16:28:35

dekor írta:Itt nem az a lényeg hogy hol olvasta. Ezek már konkrét tények, Ronaldo idén a Madrid játékosa lesz. Az Mu nem tud mit tenni ha a játékos odamegye eléjük és azt mondja: -na már most én el szeretnék menni. Ott fogja hagyni manchestert, és ez már csak napok vagy hetek kérdése.
Mindannyian emlékszünk, hogy tavaly nyáron ugyanezt kijelentette Dani Alves - és maradt a valagán. Meg van der Vaart is ezerszer elmondta, hogy a Valenciába akar igazolni, már Valencia-mezzel is pózolt, és mi lett az ügylet vége - maradt Hamburgban.
Ha Sir Alex azt mondja, hogy NO, akkor marad Manchesterben. Ezt Roni is tudja, nem véletlenül mondta, hogy nem rajta múlik az eligazolás. És én tartom annyira tökös csávónak a skótot, hogy nem engedi el. Sőt, a kispadot is megismerteti a portugál 'színésznővel', hogy tudja, ki az Úr a háznál.
Kép
dekor
Jugador del Barça

2008.06.20. 16:23:52

Itt nem az a lényeg hogy hol olvasta. Ezek már konkrét tények, Ronaldo idén a Madrid játékosa lesz. Az Mu nem tud mit tenni ha a játékos odamegye eléjük és azt mondja: -na már most én el szeretnék menni. Ott fogja hagyni manchestert, és ez már csak napok vagy hetek kérdése.
cruyff
Entrenador del Barça

2008.06.20. 16:22:50

Lui! Nem akartam írni ide, csak gondoltam feljövök a fórumra és nézelődök, de.... nem tudtam megállni! Az a legnagyobb marhaság, hogy Henry centerben jó. Nem a posztján játszott? Ezt ő mondja persze, de mit mondjon egy olyan futballista, akitől azt vártták, hogy megváltja a világot, helyette pedig 5 méterre nem tudott passzolni normálisan... Angliában szinte az összes gólját úgy szerezte, hogy a baloldalon elviharzott, aztán keresztbe cselezett és lőtt, vagy csak egyszerűen kinyeste a hosszúsarkot. Szinte az ÖSSZES gólja ilyen. Az utolsó éveiben Wenger berakta centerbe, de csak szenvedett... A spanyol védőket viszont nem lehet úgy lekontrázni mint a premiership védőit, mert azok nem nyílnak ki, lekereszteznek, területet fognak stb.... ott Henry már elnézést, de egy kalap sz :oops: rt sem ér.... ahogy a juventusban sem! Erről már mindenki elfelejtkezett? Trezeguet-vel együtt a Monacóból a juvéba mentek. Trezeguet ottragadt. Henryt fél év után pi :oops: án rúgták onnan... na ott játszott (volna, ha tudott volna) centert... erről ennyit. Bojan viszont tényleg a klasszikus középcsatár megtestesítője. Az öregedő, páváskodó, agyonmajmolt, agyonsztárolt ,sérült és öregedő Henrynak esélye sem lesz ellene sem... megjegyzem, Bojannál rosszabb játékosok ellen sem.... :idea: :!:
VISCA EL BARCA!
Lezárt