Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Bocs, hogy beleszólok, de már engem is idegesít, hogy mindenféle ökörséget írogatsz itt össze-vissza. Inkább gondold át, hogy pár szó mit jelent, mielőtt leírod!maXwelL írta:Nem látsz jól kedves szovjetbérenc barátom, az [auto_cenzúra] nem volt kinn
Én írtam el még meccs elején,azóta ezzel menőzik:DPerrero írta:nem ugy volt h nem irsz többet suttyókamaXwelL írta:"VORONIN" MEHET HAZA.
HELYETT JÖTT AZ OROSZ MAFFIA..voronin az ukrán...
Én is Hollandoknak szurkolok,de szntem semmivel sem csináltunk többet,mint az oroszok. Helyzetek terén sem. De GO HOLLANDIA!!!maXwelL írta:Egész meccsen 2helyzetük volt meg 3 távoli lövésük, teljesen érdemtelen lett volna a szovjetek továbbjutása. Mellesleg ez arsavin eddig nem volt ilyen undorító.ozsimiki írta:YES,YEEES,YEEEEES![]()
Hú...pedig akkor se szólhattunk volna,ha megnyerik az oroszok...még így sincs vége....
Egész meccsen 2helyzetük volt meg 3 távoli lövésük, teljesen érdemtelen lett volna a szovjetek továbbjutása. Mellesleg ez arsavin eddig nem volt ilyen undorító.ozsimiki írta:YES,YEEES,YEEEEES![]()
Hú...pedig akkor se szólhattunk volna,ha megnyerik az oroszok...még így sincs vége....
Voronint benéztem, ennyi,amúgy amikor írtam a hszt jobban nyomtak az oroszok,te meg még hányszor regelszmaXwelL írta:WTF?! Ember, te mit nézel?ozsimiki írta:Mekkora löketeket enged el ez a Voronin30-40méterről
VDS azért a helyén van,nagyon magabiztos,és már volt egy óriási védése,Hollandoktól több kellene,igaz 1mm választotta el RVN-t a góltól,de oroszok eddig veszélyesebbek sokkal.
Az ember az első 10-15 perc után írta ezt.maXwelL írta:WTF?! Ember, te mit nézel?ozsimiki írta:Mekkora löketeket enged el ez a Voronin30-40méterről
VDS azért a helyén van,nagyon magabiztos,és már volt egy óriási védése,Hollandoktól több kellene,igaz 1mm választotta el RVN-t a góltól,de oroszok eddig veszélyesebbek sokkal.
WTF?! Ember, te mit nézel?ozsimiki írta:Mekkora löketeket enged el ez a Voronin30-40méterről
Szerintem mindenki elismeri ,h a hosszabbításban a törökök voltak a jobbak,csak te nem,ahogy azt is elismerte mindenki, igen én is,hogy a rendes játékidőben vmivel a horvátok. Erről többet nem írok,ha nem látod be,az a te dolgod,de értelmetlen ezen tovább vitatkozni.balboa7 írta:hagyjál már istenem...veszélyesség nálad az h az ellenfél térfelén passzolgatsz a félpálya felénél...ezt nem tudtam...mindig tanul az ember valami újat..ozsimiki írta:Ejha horvát találatra a hosszabbításban jobban ráillet,h találták azt a gólt,ne a 90perccel gyere,hanem a játéknak abban a periodusában ki volt a veszélyesebb? érdekes,h a horvátok találata megérdemelt, a török bombagól meg talált