Labdarúgó EB 2008
- ozsimiki
- Adminisztrátor
11esek ne legyenek, ott elég ritkán alkotnak maradandót a Hollandok 

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Bocs, hogy beleszólok, de már engem is idegesít, hogy mindenféle ökörséget írogatsz itt össze-vissza. Inkább gondold át, hogy pár szó mit jelent, mielőtt leírod!maXwelL írta:Nem látsz jól kedves szovjetbérenc barátom, az [auto_cenzúra] nem volt kinn

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
A hosszabbításban sokkal jobb az orosz csapat.
Csak ne legyenek 11-esek.
Mert jobban szeretném, ha az oroszok nyernének, viszont a hollandokra tettem iwiwen, és ha tizenegyesekkel nyernének a hollandok, akkor bszhatom mindkettőt.
Hálistennek tovább boldogít minket max/lioneé19/gyeptégla/tegnaputan, bocs ha valamit kihagytam DDD
Csak ne legyenek 11-esek.
Mert jobban szeretném, ha az oroszok nyernének, viszont a hollandokra tettem iwiwen, és ha tizenegyesekkel nyernének a hollandok, akkor bszhatom mindkettőt.
Hálistennek tovább boldogít minket max/lioneé19/gyeptégla/tegnaputan, bocs ha valamit kihagytam DDD
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kovi 2008.06.21. 22:49:35-kor.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én írtam el még meccs elején,azóta ezzel menőzik:DPerrero írta:nem ugy volt h nem irsz többet suttyókamaXwelL írta:"VORONIN" MEHET HAZA.
HELYETT JÖTT AZ OROSZ MAFFIA..voronin az ukrán...
Most megfogjuk nyomni,és 2-1re hozzuk a cuccost! Go Hollandia!

- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
nah ez megint érdekes bírói döntés 

„Leo a legjobb. Kaká és Ronaldo jók, de amit ő tud alkotni a pályán, az összehasonlíthatatlan más megoldásokkal…”
"VORONIN" MEHET HAZA. 
HELYETT JÖTT AZ OROSZ MAFFIA..

HELYETT JÖTT AZ OROSZ MAFFIA..

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maXwelL 2008.06.21. 22:34:36-kor.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én is Hollandoknak szurkolok,de szntem semmivel sem csináltunk többet,mint az oroszok. Helyzetek terén sem. De GO HOLLANDIA!!!maXwelL írta:Egész meccsen 2helyzetük volt meg 3 távoli lövésük, teljesen érdemtelen lett volna a szovjetek továbbjutása. Mellesleg ez arsavin eddig nem volt ilyen undorító.ozsimiki írta:YES,YEEES,YEEEEES![]()
Hú...pedig akkor se szólhattunk volna,ha megnyerik az oroszok...még így sincs vége....

Egész meccsen 2helyzetük volt meg 3 távoli lövésük, teljesen érdemtelen lett volna a szovjetek továbbjutása. Mellesleg ez arsavin eddig nem volt ilyen undorító.ozsimiki írta:YES,YEEES,YEEEEES![]()
Hú...pedig akkor se szólhattunk volna,ha megnyerik az oroszok...még így sincs vége....
ott az 1-1 ! megint a madridisták villogtak 

- Danka00792
- Director del Fútbol
Gól, szép volt.
Lehet itt is 11es párbaj lesz.
Lehet itt is 11es párbaj lesz.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
YES,YEEES,YEEEEES

Hiddink nagy koponya az biztos, kevesen hitték volna sztem a spanyol 4-1 után hogy az oroszok idáig jutnak 

- Messa

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
0-1...vezetnek az oroszok
mi lesz veled Hollandia?? 

- Danka00792
- Director del Fútbol
Hmm. Azt gondoltam, hogy az oroszok megszorongatják a Hollandokat, de azt nem, hogy ennyire. Szerintem nem tudnak forditani.
Szép kis meglepetéscsapat.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Voronint benéztem, ennyi,amúgy amikor írtam a hszt jobban nyomtak az oroszok,te meg még hányszor regelszmaXwelL írta:WTF?! Ember, te mit nézel?ozsimiki írta:Mekkora löketeket enged el ez a Voronin30-40méterről
VDS azért a helyén van,nagyon magabiztos,és már volt egy óriási védése,Hollandoktól több kellene,igaz 1mm választotta el RVN-t a góltól,de oroszok eddig veszélyesebbek sokkal.

Sokáig bírtad

-
Az ember az első 10-15 perc után írta ezt.maXwelL írta:WTF?! Ember, te mit nézel?ozsimiki írta:Mekkora löketeket enged el ez a Voronin30-40méterről
VDS azért a helyén van,nagyon magabiztos,és már volt egy óriási védése,Hollandoktól több kellene,igaz 1mm választotta el RVN-t a góltól,de oroszok eddig veszélyesebbek sokkal.
WTF?! Ember, te mit nézel?ozsimiki írta:Mekkora löketeket enged el ez a Voronin30-40méterről
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem mindenki elismeri ,h a hosszabbításban a törökök voltak a jobbak,csak te nem,ahogy azt is elismerte mindenki, igen én is,hogy a rendes játékidőben vmivel a horvátok. Erről többet nem írok,ha nem látod be,az a te dolgod,de értelmetlen ezen tovább vitatkozni.balboa7 írta:hagyjál már istenem...veszélyesség nálad az h az ellenfél térfelén passzolgatsz a félpálya felénél...ezt nem tudtam...mindig tanul az ember valami újat..ozsimiki írta:Ejha horvát találatra a hosszabbításban jobban ráillet,h találták azt a gólt,ne a 90perccel gyere,hanem a játéknak abban a periodusában ki volt a veszélyesebb? érdekes,h a horvátok találata megérdemelt, a török bombagól meg talált
azon röhögcsélek,h mindig elkezded,azt hittem tegnap abbahagytuk,de ma megint előjött a téma
MichaBee: lehetséges

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2008.06.21. 21:42:11-kor.