Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Laza
Capitá del Barça

2008.06.24. 10:15:40

3 játékos átigazolását kéne nagyon gyorsan lerendezni...
1.Adebayor(jobb hijján!!Véleményem:Rendkívül fontosnak tartom az átigazolását!!ha Eto'o marad!!ha viszont ade a helyére jön akor nevetségeskb 35 millio
2.Arshavin(Bal.közép.Vél.:talán az egyik nagy erősítése lehet ha tartja azt a formáját amin az EB-n láttunk...)kb15millio
3.Silva(jobbközép.Vél.:nagyon jol játszott a válogatottba jobszélen,hibái és rossz megoldásai voltak de hajtott és voltak szép labdái is és nem tartom lehetetlennek a leigazolását!!)kb.30 millio
ez öszzesen 80 ami 1 kicsit huzós de ha sikerül eladni a játékosokat vissza jöhet hiszen eto'o 40-ronnie 25-30 gudi is vag 5 millio de minuszba leszunk az biztos es reménykedhetunk h evvégén vissza jön a pénz :lol:
depth
Capitá del Barça

2008.06.24. 10:13:27

torrentkiller írta: Valami ilyesmire gondoltam:

--------Henry------Adebayor-----
-Arshavin---------------Messi-----
---------------Iniesta/Xavi--------
---------------Toure----------------
-Abidal---Milito----Puyol---Alves-
---------------VV-------------------
Ilyen biztos nem lesz. Átrohannak rajtunk. Arshavin és Messi is már majdhogynem csatár. Ha két ilyen támadó szellemű játékossal lépünk pályára, akkor biztos, h csak egy középcsatár lesz.
van Bommel
Capitá del Barça

2008.06.24. 10:06:33

Oleguer távozásáról addig volt szó, amíg úgy volt, hogy Henk a Panához megy. Guddy után a West Ham érdeklődik, de semmi konkrét. Thuram valszeg a PSG-é lesz, a maradékról még semmi. De Eto'o-t miért kell elküldeni?!
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.06.24. 10:02:19

Ticsi 23 írta:Szinte csak az érkezőkről beszélünk, de lesznek még távozók.
Az egész keretnek csak a magját akarták meghagyni,
tehát akkor még megy/mehet: Zambrotta,Thuram?,Oleguer,Marquez?,Edmilson?,Gudjohnsen,Deco?,
Eto'o???,Ronaldinho?,Dos Santos
Elég bő volt a keret, úgyhogy nem mindenki helyett kell új ember.
A védekező alakzat rendben
Zambrotta/Alves
ha megy:Thuram/Piqué
Marquez/Cáceres
Oleguer/talán egy ifi, de a védelemben már így is van elég ember
Edmilson/Keita
a támadó szekció: itt folyamatosan tárgyalnak
Dos Santos/ifi
ha megy:Deco/itt vannak jelöltek()most nem sorolom fel)
Ronaldinho/Silva(,Arshavin)
Eto'o/Adebayor(most ő, de itt is volt mindenki)
Gudjonsen/ifi
szóval érkezik a pótlás, kit jobban, kit kezésbé sikerül pótolni, de ha a
csapat összeáll...JAJ ELLENFELEK
Egy pár dolgot nem tudok:
Oleguert nem hívta az Ajax?
Gujohnsennel mi a helyzet? megy vagy marad?
Szerintem Arshavint meg kéne próbálni megszerezni, igaz nem fiatal, de ha tudja azt a teljesítményt hozni amit a zenitben és az EBn akkot hasznos lehet...
Valami ilyesmire gondoltam:

--------Henry------Adebayor-----
-Arshavin---------------Messi-----
---------------Iniesta/Xavi--------
---------------Toure----------------
-Abidal---Milito----Puyol---Alves-
---------------VV-------------------
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
depth
Capitá del Barça

2008.06.24. 10:00:03

Barcelona144 írta: NEmtom miért vannak egyesek annyira oda Hlebért most olvastam egy cikket amenyben azt írták hogy lehet hogy a Wolfsburgba megy jó lehet hogy hülyeség de akkor is ha ilyen jó miért nem nyerte meg a BL-t az Arsenallal. Lehet hogy a BL-t nem lehet összehasonlítani az UEFA kupával de az UEFA kupába is jó csapatok voltak pl.:Bayern München. Ezt most azérthoztam föl mert a Zenit ahol Arshavin játszik megverte a BAyernt Azután pedig a döntőbe a Rangerst aki jól védekező csapat. És azt meg nem tudom honnan gondolod hogy nem bizonyított annyit. nemtom nyert-e már valamit Hleb.A fizetés meg behozza magát mert Arshavin nagyon jól játszik. A magasszinten való játszásról meg szerintem nem is kell beszélnem.
Húúú, elkezdtem írni a választ erre, de aztán rájöttem, h ha már ilyen sok marhaságot összetudtál hordani ebben a pár mondatban, akkor teljesen felesleges, úgyse értenéd meg. Ezért csak nagyvonalakban.

Azért vannak egyesek oda Hlebért, mert jó játékos.

Nem nyerte meg a BL-t az Arsenalal, tehát annyira nem jó játékos? WTF? :lol:
Szóval Fabregas se jó? Clichy? Touré? Flamini? Essien se nyert BL-t, Terry se, Drogba se, Ibrahimovic se stb.

De Arshavin jobb, mert ők megverték a Bayernt és a Rangerst , aztán meg megnyerték az UEFA kupát? Érdekes észjárás :)

Amúgy lehet, h jobb, nemtudom. Nemsokat láttam játszani, UEFA kupa utolsó meccsei + EB. Amikor láttam jól játszott.

A magasszintent meg arra értettem, h eddig, ha jól tudom, egész végig csak az orosz bajnokságban játszott.
matador
Jugador d'estrella

2008.06.24. 09:55:34

Arshavin nem most az EB-n tűnt, fel, már korábban is jó teljesítményt nyújtott... én azért preferálom Hlebbel szemben, mert sokkal gólerősebb, valamint gyorsabb is... az biztos, hogy a Barca nem ugyanazt a játékot fogja mostantól játszani, mint Rijkaard idejében, én szinte biztosra veszem, hogy visszaállunk 4-4-2-re...viszont nem tudom, hogy Pep megkockáztatja-e, hgy kirakja jobbszélre Messit...szerintem egy ék kell, akit Henryval lehetne rotálni, Bojan Messi cseréje lenne, és a négy középpályás szerepe erősödne meg...látszik hogy mostantól sok beívelés lesz fejre (mi másnak Adebayor...), ezért én még szereznék olyan középpályásokat, akik jól tudnak beadni, nem csak a rövidpasszos játékban jók...aki meg azt hiszi, hogy Messi kevés lesz elöl, az nézze meg egyszer az argentin válogatottat játszani...
BENZEMÁT HAGYJÁTOK MÁR!!! Egy gyökér a Lyon elnöke, szerinte 40 milla az egyik füle??? AZ EGÉSZ JÁTÉKOS NEM ÉR TÖBBET 20-NÁL!
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2008.06.24. 09:40:47

Szinte csak az érkezőkről beszélünk, de lesznek még távozók.
Az egész keretnek csak a magját akarták meghagyni,
tehát akkor még megy/mehet: Zambrotta,Thuram?,Oleguer,Marquez?,Edmilson?,Gudjohnsen,Deco?,
Eto'o???,Ronaldinho?,Dos Santos
Elég bő volt a keret, úgyhogy nem mindenki helyett kell új ember.
A védekező alakzat rendben
Zambrotta/Alves
Edmilson/Keita
ha megy:-Thuram/Piqué
-Marquez/Cáceres
-Oleguer/talán egy ifi, de a védelemben már így is van elég ember
A támadó szekció: itt folyamatosan tárgyalnak
Dos Santos/ifi
ha megy:-Deco/itt vannak jelöltek()most nem sorolom fel)
-Ronaldinho/Silva(,Arshavin)
-Eto'o/Adebayor(most ő, de itt is volt mindenki)
-Gudjonsen/ifi
szóval érkezik a pótlás, kit jobban, kit kezésbé sikerül pótolni, de ha a
csapat összeáll...JAJ ELLENFELEK
Barcelona144
Barça B

2008.06.24. 09:35:38

depth írta:
mindorokke_barca írta:szanalmasak vagytok ezzel a hirteln felkapott arshavin lazzal... komlyan... mint vmi hue pisis gyerekek akik meglatnak egy csillogo piros autot a kirkatban h nekik rogton o kell... hova tunt a diego,benzema, huntelaar mania? ok mar kimentek nalatok a divatbol... pedig h nyaladzottatok utanuk is....
OFF:

Az természetes, h most ő van a középpontban. Pont, h ez a normális, az lenne a szánalmas, h ha még mindig Benzema és Diego lenne itt a téma. Eleve unalmas lenne és amúgy sincs semmi esély a szerződtetésükre.

Itt a lehetséges igazolásokról beszélünk, akikről cikkeznek, akik felmerülnek, nem pedig mindenki egyéni kedvencéről és álomcsapatáról.

Ezért téma most Adebayor azoknál is akik eddig nem az ő érkezését várták.

Ezért téma most Arshavin azoknál is akik eddig Silvat vagy Mancinit láttak volna szívesen a Barcelona színeiben.

ON:

Ha Anglia, akkor én Arsenal. Ezért elég sok meccset láttam. Adebayor nagyon nagy játékos. Sokan írják, h lassú, de ez egyáltalán nem igaz. A nagy lábaival jól tud szaladni, emelett pedig kitudja használni a testi fölényét is ilyen sprinteknél. Hiába néz ki botlábúnak, földön is megállja a helyét. A fejjátékára nem áldozok külön részt, ezt még a kritikusai is elismerik. A rövidpasszos játékban is otthon van, az Arsenal is ezt játsza.

Mindezek ellenére én nem szeretném Barcelonában látni. Nem szimpatikus, egyszerűen nem tudnám elképzelni Barca mezben. Lehet, h meg fog változni a véleményem, ha itt játszik majd, de egyelőre Eto'o mellett állok teljes mellszéleséggel.

Arshavinról már leírtam a véleményem. Tetszik a játéka, szerintem hasonló kvalitású, mint Hleb. De pont ezért ( vagy lehet az elfogultságom miatt) én Hlebet preferálom.

Ami Arshavin ellen szól:

- sokkal több lenne a fizetése
- nem játszott olyan magas szinten még annyit, mint Hleb
- értelemszerűen ezért nem is bizonyított annyit
NEmtom miért vannak egyesek annyira oda Hlebért most olvastam egy cikket amenyben azt írták hogy lehet hogy a Wolfsburgba megy jó lehet hogy hülyeség de akkor is ha ilyen jó miért nem nyerte meg a BL-t az Arsenallal. Lehet hogy a BL-t nem lehet összehasonlítani az UEFA kupával de az UEFA kupába is jó csapatok voltak pl.:Bayern München. Ezt most azérthoztam föl mert a Zenit ahol Arshavin játszik megverte a BAyernt Azután pedig a döntőbe a Rangerst aki jól védekező csapat. És azt meg nem tudom honnan gondolod hogy nem bizonyított annyit. nemtom nyert-e már valamit Hleb.A fizetés meg behozza magát mert Arshavin nagyon jól játszik. A magasszinten való játszásról meg szerintem nem is kell beszélnem.
Barcelona144
Barça B

2008.06.24. 09:21:55

redmiller írta:
xbalix írta:Hát Arshavinnal nagyon sok variációs lehetőségünk nyílna... :twisted: De most komolyan. Tud a szélen is játszani és hátravont csatárt is, egyfajta irányítót. Sőt még sztem árnyék éket is. (ez a személyes véleményem) Nagyon nem lenne rossz ha idehoznánk! A cikkíróval meg nem értek egyet. A neve sztem már az EB előtt is ismert volt, az UEFA kupából és nem csak két jó meccse volt. Ott is brillírozott végig, Pogrebnyakkal együtt. Ja azon én is gondolkoztam h miért csak most tűnt fel... A válaszom: Nézzük meg hány orosz játékos játszik az elit ligákban. Nem sok. :arrow: Nehéz kikerülni onnan. A Zenit most került olyan szintre sztem h felfigyelhessen rá Európa. 27 éves, még nagyon jó korban van, szal MOST kell elhozni.
Na jóccakát! :)
A futballista berkekben az szokták mondani, hogy egy játékos - általában - 27-32 éves kora közt éri virágkorát! Ha ez igaz, akkor Arshavinnek van 5-6 jó éve. 27 évesen UEFA kupagyőztes és a EB-n már négy között van a csapata! Nem lehetetlen, hogy kiverik a spanyolokat sem, mivel erősebb a középpályájuk és 35-40 méterről is elég pontosan tüzelnek...
Anno Rivaldo 25 évesen - 1997 nyarán - került a Barcához. 27 évesen lett aranylabdás, 30 évesen világbajnok - szenzációsan játszott a VB -n!
Ezaz és vannak akik már aztmondják Arshavinra hogy öreg!!! :lol:
MESSIás(z)
Barça B

2008.06.24. 09:21:39

Matyi02-nek üzenem h Farfán már a Schalke játékosa....
Barcelona144
Barça B

2008.06.24. 09:00:48

visca el barca írta:
mindorokke_barca írta:szanalmasak vagytok ezzel a hirteln felkapott arshavin lazzal... komlyan... mint vmi hue pisis gyerekek akik meglatnak egy csillogo piros autot a kirkatban h nekik rogton o kell... hova tunt a diego,benzema, huntelaar mania? ok mar kimentek nalatok a divatbol... pedig h nyaladzottatok utanuk is....
olvassál más topicot. az biztos megfelel érzékeny lelkivilágodnak. én sem szeretem ami itt megy, de nyáron mindig ez van. majd jön az ősz és kikopnak a 20-30 hozzászólásos regek :wink:
hallod itt most nem az a lényeg hogy mindenki elmondja hogy kit szeretne és miért? nem értem mit kell mindig parázni. ha nem szereted valamelyiket akkor ne szolj a róla írt dolgokhoz, de ne is cikizd
visca el barca
Presidente del Barça

2008.06.24. 08:53:49

olvassál más topicot. az biztos megfelel érzékeny lelkivilágodnak. én sem szeretem ami itt megy, de nyáron mindig ez van. majd jön az ősz és kikopnak a 20-30 hozzászólásos regek :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.06.24. 08:41:05

xbalix írta:Hát Arshavinnal nagyon sok variációs lehetőségünk nyílna... :twisted: De most komolyan. Tud a szélen is játszani és hátravont csatárt is, egyfajta irányítót. Sőt még sztem árnyék éket is. (ez a személyes véleményem) Nagyon nem lenne rossz ha idehoznánk! A cikkíróval meg nem értek egyet. A neve sztem már az EB előtt is ismert volt, az UEFA kupából és nem csak két jó meccse volt. Ott is brillírozott végig, Pogrebnyakkal együtt. Ja azon én is gondolkoztam h miért csak most tűnt fel... A válaszom: Nézzük meg hány orosz játékos játszik az elit ligákban. Nem sok. :arrow: Nehéz kikerülni onnan. A Zenit most került olyan szintre sztem h felfigyelhessen rá Európa. 27 éves, még nagyon jó korban van, szal MOST kell elhozni.
A futballista berkekben az szokták mondani, hogy egy játékos - általában - 27-32 éves kora közt éri virágkorát! Ha ez igaz, akkor Arshavinnek van 5-6 jó éve. 27 évesen UEFA kupagyőztes és a EB-n már négy között van a csapata! Nem lehetetlen, hogy kiverik a spanyolokat sem, mivel erősebb a középpályájuk és 35-40 méterről is elég pontosan tüzelnek...
Anno Rivaldo 25 évesen - 1997 nyarán - került a Barcához. 27 évesen lett aranylabdás, 30 évesen világbajnok - szenzációsan játszott a VB -n!
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.06.24. 08:35:27

"Itt a lehetséges igazolásokról beszélünk, akikről cikkeznek, akik felmerülnek, nem pedig mindenki egyéni kedvencéről és álomcsapatáról."
nagyon ritkan jarhatsz ide forumra ha szerinted csak olyanokrol esik szo akit megemlitett a sajto... de kulonben is... szeritned akit megemlit a sajto az mind lehetseges igazolas? nah ne viccelj... es rohadtul 70%-a az embereknek az egyeni kedvencerol beszel es tuszkolna be a barcaba szive szerint... nezz szet a topicon h mi folyik itt.. es meglatod h igazam van... egy moderatorral beszeltem es az o velemenye is ugyanaz... mondta h csak azert nem zarjak be ezt a topicot mert a sok hulladek hozzaszolas leglaabb csak ide osszpontosul.... legalbb mashova nem ir a sok huegyerek...
depth
Capitá del Barça

2008.06.24. 08:01:30

mindorokke_barca írta:hat ember ha szerinted az termeszetes h legalabb 50 nev merult fel itt a draga forumozok kozott akit mindenkeppen le kene igazolnia a csapatnak....
Talán ha elolvasnád amit írtam...

"Itt a lehetséges igazolásokról beszélünk, akikről cikkeznek, akik felmerülnek, nem pedig mindenki egyéni kedvencéről és álomcsapatáról."

Szóval igen, szerintem természetes, h ha érdeklődünk valaki iránt, akkor itt megvitatjuk és nagyobb teret nyer, mint addig. Lehet, h valakinél egyből ő lesz a tökéletes megoldás. De ez még mindig jobb annál, mintha valaki még mindig Fabregast és/vagy Villat/Benzemat írná be a kezdőcsapatba, amikor mindenki tudja, h esélytelenek. Annak tényleg nincs értelme.

Viszont abban egyertértünk, h ez nagyon gáz, h egyből a vezetőség fejét követelik, mert nem azt a játékost akarják leigazolni akit ők.

Villaért nem adunk ki 40-50millát? Hülye Laporta!
Moutinhot nem vesszük meg kb. 30milliárt? Igaz, h még nem bizonyított semmit se, de akkor is tehetséges. Hülye Laporta!
Hlebet akarják, meg Hernanest, meg Adebayort? Hülye Laporta! "Nem Barca szint" :lol:

Nah, ez pl. nekem se tetszik, de azért nem kell átesni a ló túloldalára.
CS-KO
Barça B

2008.06.24. 07:42:44

mindorokke_barca írta:abban is biztos vagyok h az elsok kozott leszel aki nyaladzani fog h mekkora vetel volt, ha bejon...
Hát látod ebben nagyon tévedsz, akit nem kedvelek, annak elég nehéz ezen változtatnia! Alvest sem kedvelem, bár elismerem hogy nem rossz spíler, de soha nem lessz a kedven barca játékosom, Adebayorrol nem is beszélve!!!
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.06.24. 07:33:40

abban is biztos vagyok h az elsok kozott leszel aki nyaladzani fog h mekkora vetel volt, ha bejon...
CS-KO
Barça B

2008.06.24. 07:18:33

Sajnos egyre közelebb kerül Adebayor :x
Sokan írjátok, hogy ne itéljünk meg játékosokat 1-2 meccs alapján ( lásd. Arsavin ), pedig egy elég komoly szezon van mögöttük, amikor Adebayor is "csak" 1 jó szezont tud felmutatni!
Előtte azért nem ment neki, mert " Henry árnyékában volt "!!!!
Hát most nem csak az ő árnyékában kellen játszania, hanem még vannak egy páran rajta kívül akik nagyobb játékosok nála!
Sehol nincs Eto-hoz Henry-hez Messi-hez képest, és még sorolhatnánk tovább!
Nem Barca szintű játékos, és ezt a saját bőrünkön fogjuk tapasztalni :cry:
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.06.24. 06:44:26

hat ember ha szerinted az termeszetes h legalabb 50 nev merult fel itt a draga forumozok kozott akit mindenkeppen le kene igazolnia a csapatnak.... akkor nem tom mit mondjak...az 1 dolog v van mindenkinek velemenye de ami a legrosszabb h hue fukar ,munkajahoz nem ertonek nevezik vezetoseget h ha nem igazoljak le xyz-t... nem beszelve arrol h milyen velmeny,allaspont az ami naprol napra valtozik? es 2 hetig sem tart a nagy laz egy adott jatekosrol...
depth
Capitá del Barça

2008.06.24. 05:37:43

OFF:

Az természetes, h most ő van a középpontban. Pont, h ez a normális, az lenne a szánalmas, h ha még mindig Benzema és Diego lenne itt a téma. Eleve unalmas lenne és amúgy sincs semmi esély a szerződtetésükre.

Itt a lehetséges igazolásokról beszélünk, akikről cikkeznek, akik felmerülnek, nem pedig mindenki egyéni kedvencéről és álomcsapatáról.

Ezért téma most Adebayor azoknál is akik eddig nem az ő érkezését várták.

Ezért téma most Arshavin azoknál is akik eddig Silvat vagy Mancinit láttak volna szívesen a Barcelona színeiben.

ON:

Ha Anglia, akkor én Arsenal. Ezért elég sok meccset láttam. Adebayor nagyon nagy játékos. Sokan írják, h lassú, de ez egyáltalán nem igaz. A nagy lábaival jól tud szaladni, emelett pedig kitudja használni a testi fölényét is ilyen sprinteknél. Hiába néz ki botlábúnak, földön is megállja a helyét. A fejjátékára nem áldozok külön részt, ezt még a kritikusai is elismerik. A rövidpasszos játékban is otthon van, az Arsenal is ezt játsza.

Mindezek ellenére én nem szeretném Barcelonában látni. Nem szimpatikus, egyszerűen nem tudnám elképzelni Barca mezben. Lehet, h meg fog változni a véleményem, ha itt játszik majd, de egyelőre Eto'o mellett állok teljes mellszéleséggel.

Arshavinról már leírtam a véleményem. Tetszik a játéka, szerintem hasonló kvalitású, mint Hleb. De pont ezért ( vagy lehet az elfogultságom miatt) én Hlebet preferálom.

Ami Arshavin ellen szól:

- sokkal több lenne a fizetése
- nem játszott olyan magas szinten még annyit, mint Hleb
- értelemszerűen ezért nem is bizonyított annyit
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.06.24. 03:38:39

szanalmasak vagytok ezzel a hirteln felkapott arshavin lazzal... komlyan... mint vmi hue pisis gyerekek akik meglatnak egy csillogo piros autot a kirkatban h nekik rogton o kell... hova tunt a diego,benzema, huntelaar mania? ok mar kimentek nalatok a divatbol... pedig h nyaladzottatok utanuk is....
baas11
Entrenador del Barça

2008.06.24. 03:35:06

Ezt szivesen megnézném , tutira látnék vmi újat a játékunkban :):

-----------Puyol--------Milito--------
D.Alves---------Toure--------Abidal
-----------Xavi-------------------------
Messi----------- Hleb -------- Arsavin
---------------- Henry --------------

csere: Bojan,Iniesta,Keita,Eto'o/Adebayor,Marquez,.....

És h tutira legyen érkező a(rövidre és a hosszura is) két villámgyors szélső megoldásaira:

--------------Toure----------------

Messi------Xavi/Ini/Hleb-----Arsavin

---------Henry----Adebayor------
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Szabika69
Barça B

2008.06.24. 00:36:05

Villa 100% h nemjön a Barcába mivel annyi eszük a valneciásoknak h a nagy riváloskank nem adják oda Adebayor meg már jöhetne Arshavin is elfér Eto'o úgyis elmegy valahova Bojan az marad én szímen szerint Moutinhot látnám Barcás mezbe....Hernyt pedig középre kell betenni csatártnak mer az az igazi helye!!De jobban megfigyeltem akik eddíg idejöttek a Barcába sokkal s z a r a b b a k lettek..Herny is az ameddíg az Arsenalba volt ő volt az eggyik legjobb csatár és most pedig 1 nagy k a k i......BARCA 4EVER
Szabika69
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.23. 23:52:04

Hát Arshavinnal nagyon sok variációs lehetőségünk nyílna... :twisted: De most komolyan. Tud a szélen is játszani és hátravont csatárt is, egyfajta irányítót. Sőt még sztem árnyék éket is. (ez a személyes véleményem) Nagyon nem lenne rossz ha idehoznánk! A cikkíróval meg nem értek egyet. A neve sztem már az EB előtt is ismert volt, az UEFA kupából és nem csak két jó meccse volt. Ott is brillírozott végig, Pogrebnyakkal együtt. Ja azon én is gondolkoztam h miért csak most tűnt fel... A válaszom: Nézzük meg hány orosz játékos játszik az elit ligákban. Nem sok. :arrow: Nehéz kikerülni onnan. A Zenit most került olyan szintre sztem h felfigyelhessen rá Európa. 27 éves, még nagyon jó korban van, szal MOST kell elhozni.
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.06.23. 21:46:38

Monti írta:Ha Bojan is elmenne jobban fájna mint Eto'o esetleges távozása.De nem megy el ,azért mert én azt mondom :D
Be is b.....na ha Bojan elmenne akkor aztán lenne hepaly nem elég hogy Gio elment :(
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Lezárt