Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyen biztos nem lesz. Átrohannak rajtunk. Arshavin és Messi is már majdhogynem csatár. Ha két ilyen támadó szellemű játékossal lépünk pályára, akkor biztos, h csak egy középcsatár lesz.torrentkiller írta: Valami ilyesmire gondoltam:
--------Henry------Adebayor-----
-Arshavin---------------Messi-----
---------------Iniesta/Xavi--------
---------------Toure----------------
-Abidal---Milito----Puyol---Alves-
---------------VV-------------------
Egy pár dolgot nem tudok:Ticsi 23 írta:Szinte csak az érkezőkről beszélünk, de lesznek még távozók.
Az egész keretnek csak a magját akarták meghagyni,
tehát akkor még megy/mehet: Zambrotta,Thuram?,Oleguer,Marquez?,Edmilson?,Gudjohnsen,Deco?,
Eto'o???,Ronaldinho?,Dos Santos
Elég bő volt a keret, úgyhogy nem mindenki helyett kell új ember.
A védekező alakzat rendben
Zambrotta/Alves
ha megy:Thuram/Piqué
Marquez/Cáceres
Oleguer/talán egy ifi, de a védelemben már így is van elég ember
Edmilson/Keita
a támadó szekció: itt folyamatosan tárgyalnak
Dos Santos/ifi
ha megy:Deco/itt vannak jelöltek()most nem sorolom fel)
Ronaldinho/Silva(,Arshavin)
Eto'o/Adebayor(most ő, de itt is volt mindenki)
Gudjonsen/ifi
szóval érkezik a pótlás, kit jobban, kit kezésbé sikerül pótolni, de ha a
csapat összeáll...JAJ ELLENFELEK
Húúú, elkezdtem írni a választ erre, de aztán rájöttem, h ha már ilyen sok marhaságot összetudtál hordani ebben a pár mondatban, akkor teljesen felesleges, úgyse értenéd meg. Ezért csak nagyvonalakban.Barcelona144 írta: NEmtom miért vannak egyesek annyira oda Hlebért most olvastam egy cikket amenyben azt írták hogy lehet hogy a Wolfsburgba megy jó lehet hogy hülyeség de akkor is ha ilyen jó miért nem nyerte meg a BL-t az Arsenallal. Lehet hogy a BL-t nem lehet összehasonlítani az UEFA kupával de az UEFA kupába is jó csapatok voltak pl.:Bayern München. Ezt most azérthoztam föl mert a Zenit ahol Arshavin játszik megverte a BAyernt Azután pedig a döntőbe a Rangerst aki jól védekező csapat. És azt meg nem tudom honnan gondolod hogy nem bizonyított annyit. nemtom nyert-e már valamit Hleb.A fizetés meg behozza magát mert Arshavin nagyon jól játszik. A magasszinten való játszásról meg szerintem nem is kell beszélnem.
NEmtom miért vannak egyesek annyira oda Hlebért most olvastam egy cikket amenyben azt írták hogy lehet hogy a Wolfsburgba megy jó lehet hogy hülyeség de akkor is ha ilyen jó miért nem nyerte meg a BL-t az Arsenallal. Lehet hogy a BL-t nem lehet összehasonlítani az UEFA kupával de az UEFA kupába is jó csapatok voltak pl.:Bayern München. Ezt most azérthoztam föl mert a Zenit ahol Arshavin játszik megverte a BAyernt Azután pedig a döntőbe a Rangerst aki jól védekező csapat. És azt meg nem tudom honnan gondolod hogy nem bizonyított annyit. nemtom nyert-e már valamit Hleb.A fizetés meg behozza magát mert Arshavin nagyon jól játszik. A magasszinten való játszásról meg szerintem nem is kell beszélnem.depth írta:OFF:mindorokke_barca írta:szanalmasak vagytok ezzel a hirteln felkapott arshavin lazzal... komlyan... mint vmi hue pisis gyerekek akik meglatnak egy csillogo piros autot a kirkatban h nekik rogton o kell... hova tunt a diego,benzema, huntelaar mania? ok mar kimentek nalatok a divatbol... pedig h nyaladzottatok utanuk is....
Az természetes, h most ő van a középpontban. Pont, h ez a normális, az lenne a szánalmas, h ha még mindig Benzema és Diego lenne itt a téma. Eleve unalmas lenne és amúgy sincs semmi esély a szerződtetésükre.
Itt a lehetséges igazolásokról beszélünk, akikről cikkeznek, akik felmerülnek, nem pedig mindenki egyéni kedvencéről és álomcsapatáról.
Ezért téma most Adebayor azoknál is akik eddig nem az ő érkezését várták.
Ezért téma most Arshavin azoknál is akik eddig Silvat vagy Mancinit láttak volna szívesen a Barcelona színeiben.
ON:
Ha Anglia, akkor én Arsenal. Ezért elég sok meccset láttam. Adebayor nagyon nagy játékos. Sokan írják, h lassú, de ez egyáltalán nem igaz. A nagy lábaival jól tud szaladni, emelett pedig kitudja használni a testi fölényét is ilyen sprinteknél. Hiába néz ki botlábúnak, földön is megállja a helyét. A fejjátékára nem áldozok külön részt, ezt még a kritikusai is elismerik. A rövidpasszos játékban is otthon van, az Arsenal is ezt játsza.
Mindezek ellenére én nem szeretném Barcelonában látni. Nem szimpatikus, egyszerűen nem tudnám elképzelni Barca mezben. Lehet, h meg fog változni a véleményem, ha itt játszik majd, de egyelőre Eto'o mellett állok teljes mellszéleséggel.
Arshavinról már leírtam a véleményem. Tetszik a játéka, szerintem hasonló kvalitású, mint Hleb. De pont ezért ( vagy lehet az elfogultságom miatt) én Hlebet preferálom.
Ami Arshavin ellen szól:
- sokkal több lenne a fizetése
- nem játszott olyan magas szinten még annyit, mint Hleb
- értelemszerűen ezért nem is bizonyított annyit
Ezaz és vannak akik már aztmondják Arshavinra hogy öreg!!!redmiller írta:A futballista berkekben az szokták mondani, hogy egy játékos - általában - 27-32 éves kora közt éri virágkorát! Ha ez igaz, akkor Arshavinnek van 5-6 jó éve. 27 évesen UEFA kupagyőztes és a EB-n már négy között van a csapata! Nem lehetetlen, hogy kiverik a spanyolokat sem, mivel erősebb a középpályájuk és 35-40 méterről is elég pontosan tüzelnek...xbalix írta:Hát Arshavinnal nagyon sok variációs lehetőségünk nyílna...De most komolyan. Tud a szélen is játszani és hátravont csatárt is, egyfajta irányítót. Sőt még sztem árnyék éket is. (ez a személyes véleményem) Nagyon nem lenne rossz ha idehoznánk! A cikkíróval meg nem értek egyet. A neve sztem már az EB előtt is ismert volt, az UEFA kupából és nem csak két jó meccse volt. Ott is brillírozott végig, Pogrebnyakkal együtt. Ja azon én is gondolkoztam h miért csak most tűnt fel... A válaszom: Nézzük meg hány orosz játékos játszik az elit ligákban. Nem sok.
Nehéz kikerülni onnan. A Zenit most került olyan szintre sztem h felfigyelhessen rá Európa. 27 éves, még nagyon jó korban van, szal MOST kell elhozni.
Na jóccakát!
Anno Rivaldo 25 évesen - 1997 nyarán - került a Barcához. 27 évesen lett aranylabdás, 30 évesen világbajnok - szenzációsan játszott a VB -n!
hallod itt most nem az a lényeg hogy mindenki elmondja hogy kit szeretne és miért? nem értem mit kell mindig parázni. ha nem szereted valamelyiket akkor ne szolj a róla írt dolgokhoz, de ne is cikizdvisca el barca írta:olvassál más topicot. az biztos megfelel érzékeny lelkivilágodnak. én sem szeretem ami itt megy, de nyáron mindig ez van. majd jön az ősz és kikopnak a 20-30 hozzászólásos regekmindorokke_barca írta:szanalmasak vagytok ezzel a hirteln felkapott arshavin lazzal... komlyan... mint vmi hue pisis gyerekek akik meglatnak egy csillogo piros autot a kirkatban h nekik rogton o kell... hova tunt a diego,benzema, huntelaar mania? ok mar kimentek nalatok a divatbol... pedig h nyaladzottatok utanuk is....
olvassál más topicot. az biztos megfelel érzékeny lelkivilágodnak. én sem szeretem ami itt megy, de nyáron mindig ez van. majd jön az ősz és kikopnak a 20-30 hozzászólásos regekmindorokke_barca írta:szanalmasak vagytok ezzel a hirteln felkapott arshavin lazzal... komlyan... mint vmi hue pisis gyerekek akik meglatnak egy csillogo piros autot a kirkatban h nekik rogton o kell... hova tunt a diego,benzema, huntelaar mania? ok mar kimentek nalatok a divatbol... pedig h nyaladzottatok utanuk is....
A futballista berkekben az szokták mondani, hogy egy játékos - általában - 27-32 éves kora közt éri virágkorát! Ha ez igaz, akkor Arshavinnek van 5-6 jó éve. 27 évesen UEFA kupagyőztes és a EB-n már négy között van a csapata! Nem lehetetlen, hogy kiverik a spanyolokat sem, mivel erősebb a középpályájuk és 35-40 méterről is elég pontosan tüzelnek...xbalix írta:Hát Arshavinnal nagyon sok variációs lehetőségünk nyílna...De most komolyan. Tud a szélen is játszani és hátravont csatárt is, egyfajta irányítót. Sőt még sztem árnyék éket is. (ez a személyes véleményem) Nagyon nem lenne rossz ha idehoznánk! A cikkíróval meg nem értek egyet. A neve sztem már az EB előtt is ismert volt, az UEFA kupából és nem csak két jó meccse volt. Ott is brillírozott végig, Pogrebnyakkal együtt. Ja azon én is gondolkoztam h miért csak most tűnt fel... A válaszom: Nézzük meg hány orosz játékos játszik az elit ligákban. Nem sok.
Nehéz kikerülni onnan. A Zenit most került olyan szintre sztem h felfigyelhessen rá Európa. 27 éves, még nagyon jó korban van, szal MOST kell elhozni.
Na jóccakát!
nagyon ritkan jarhatsz ide forumra ha szerinted csak olyanokrol esik szo akit megemlitett a sajto... de kulonben is... szeritned akit megemlit a sajto az mind lehetseges igazolas? nah ne viccelj... es rohadtul 70%-a az embereknek az egyeni kedvencerol beszel es tuszkolna be a barcaba szive szerint... nezz szet a topicon h mi folyik itt.. es meglatod h igazam van... egy moderatorral beszeltem es az o velemenye is ugyanaz... mondta h csak azert nem zarjak be ezt a topicot mert a sok hulladek hozzaszolas leglaabb csak ide osszpontosul.... legalbb mashova nem ir a sok huegyerek..."Itt a lehetséges igazolásokról beszélünk, akikről cikkeznek, akik felmerülnek, nem pedig mindenki egyéni kedvencéről és álomcsapatáról."
Talán ha elolvasnád amit írtam...mindorokke_barca írta:hat ember ha szerinted az termeszetes h legalabb 50 nev merult fel itt a draga forumozok kozott akit mindenkeppen le kene igazolnia a csapatnak....
Hát látod ebben nagyon tévedsz, akit nem kedvelek, annak elég nehéz ezen változtatnia! Alvest sem kedvelem, bár elismerem hogy nem rossz spíler, de soha nem lessz a kedven barca játékosom, Adebayorrol nem is beszélve!!!mindorokke_barca írta:abban is biztos vagyok h az elsok kozott leszel aki nyaladzani fog h mekkora vetel volt, ha bejon...
OFF:mindorokke_barca írta:szanalmasak vagytok ezzel a hirteln felkapott arshavin lazzal... komlyan... mint vmi hue pisis gyerekek akik meglatnak egy csillogo piros autot a kirkatban h nekik rogton o kell... hova tunt a diego,benzema, huntelaar mania? ok mar kimentek nalatok a divatbol... pedig h nyaladzottatok utanuk is....
Be is b.....na ha Bojan elmenne akkor aztán lenne hepaly nem elég hogy Gio elmentMonti írta:Ha Bojan is elmenne jobban fájna mint Eto'o esetleges távozása.De nem megy el ,azért mert én azt mondom