Én sem érzem azt hogy ott volna a hiba. Én sokkalta jobban gondolkok a csatár kérdésen. Ha Eto'o elmegy és Adebayor jön szerintem Hnery egy kicsit felszabadultabb lessz mert mellette nem egy ugynakokkra kvalitású játékos lessz. És így talán több gól lessz.Capon írta:Nálam Xavi lenne az irányitó. Én erre a posztra nem is igazolnék senkit.Mikor van egy ilyen képességű játékosunk aki szerintem szinte mindent tud a pályán fölösleges igazolni valakit arra a posztra.
Barça Igazolások 2008-09
- Varatrix
- Director del Fútbol
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Jugador d'estrella
Lehet hogy jó lenne ,de ha lesérül /isten ments hogy megtegye
/ nincs ki pótolja,és akkor már inkább vegyünk egy vérbeli irányítót Xavi meg szépen maradjon ott ahol eddig
Mondjuk tény hogy imádom!

Barca,Barca,Baaarca!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
- Capon
- Llegenda del Barça
Nálam Xavi lenne az irányitó. Én erre a posztra nem is igazolnék senkit.Mikor van egy ilyen képességű játékosunk aki szerintem szinte mindent tud a pályán fölösleges igazolni valakit arra a posztra. Nálam ő megkapná a szabad kezet a pályán.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Irányítónk még mindig nincs.Valbali írta:Ennyit Lédererről.G-Jay írta:Palaciot most igazolta le a Lazio.
G.![]()
Nagyon örülnék, ha Huntelaart igazolnák le, sztem sokkal jobb, mint Adebayor. Arsavin is borzasztó hasznos lenne, Huntelaarral és Messivel verhetetlen csapat lenne. Védelem az már oké, középpálya is, már csak elöl kell erősíteni.

Xavi mondjuk egész jól ellátná, de tavaly szinte irányító nélkül játszottunk.
Szerintem mindenképp kéne egy irányító felfogású játékos. Adebayor nagyon nem kéne, egyáltalán nem passzol a barca játékstílusába. Én is Huntelaart favorizálom, de talán annyira nem is fontos. Mit akarunk? Henry, Messi, Bojan...Kell még valaki? Max egy ember. De Pep úgyse fog 3 támadós játékot játszatni

" Nem beszélek angolul és nem szeretem a Beatles-t" mondta David Villa, amikor az esetleges Liverpoolba igazolásáról faggatták. Namármost: ha nem akar külföldre igazolni, a Valencia meg a [auto_cenzúra] anyagi helyzete miatt el akarja adni, sőt, a Real nem fogalalkozik vele, AKKOR MIÉRT NEM PRÓBÁLJUK MEGVENNI???:S
Jah, aki Pavlyuchenkoban reménykedik, annak üzenem, hogy elvileg aláírt a Bolognához...
Jah, aki Pavlyuchenkoban reménykedik, annak üzenem, hogy elvileg aláírt a Bolognához...
Itt lenne Lampard, aki kiváló irányító, és most elviszi az Inter, ahelett hogy megpróbálnánk megszerezni, Decot meg egy kis pénzt ajánlhatnánk lrt, és nem kéne fital vagy jó leszek vagy nem játéokssal betömni az irányító posztot.
Ennyit Lédererről.G-Jay írta:Palaciot most igazolta le a Lazio.
G.

Nagyon örülnék, ha Huntelaart igazolnák le, sztem sokkal jobb, mint Adebayor. Arsavin is borzasztó hasznos lenne, Huntelaarral és Messivel verhetetlen csapat lenne. Védelem az már oké, középpálya is, már csak elöl kell erősíteni.
Na akkormeg pláneG-Jay írta:Palaciot most igazolta le a Lazio.
G.

Palaciot most igazolta le a Lazio.
G.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Palació neve körülbelül 2 hónapja röppent fel nso-n, de másnap rögtön tagadták a hír igazságát( meg amúgy is a fele sem igaz, amit ott írnak). 100%, hogy Palacio nem jön ide.Valbali írta:Sztem Lédererre nem kell adni, ha igaz lenne a hír, akkor már írták volna a honlapon.albicelesteX írta:Szevasztok!Tegnap látta valaki a sportklubon a Boca Jr.-Fluminense meccset?Mert az elején a Léderer azt mondta hogy Palacio Barcához igazolt!
Lehet, hogy még mindig 2 évvel le van maradva.Monti írta:Pont azt az embert sikerült mondania akirő elég rég nem volt szó![]()

Sztem Lédererre nem kell adni, ha igaz lenne a hír, akkor már írták volna a honlapon.albicelesteX írta:Szevasztok!Tegnap látta valaki a sportklubon a Boca Jr.-Fluminense meccset?Mert az elején a Léderer azt mondta hogy Palacio Barcához igazolt!

- albicelesteX
- A Vadász
Szevasztok!Tegnap látta valaki a sportklubon a Boca Jr.-Fluminense meccset?Mert az elején a Léderer azt mondta hogy Palacio Barcához igazolt!

- lui1698
- Llegenda del Barça
Monti írta:Ronnie az a focista akinél egy pillanat alatt változhatnak a dolgok.
Lehet egy nap alatt egyszer csak megint ő lesz minden idők legjobbja,de lehet hogy nem változik semmi.Akár elmegy akár marad én drukkolok neki mert amit ő művel a Croni x10,én csak Maradonához és Ronaldohoz tudnám hasonlítani.
Diegohoz ne hasonlítsad mer' az az ISTEN!

Mindenesetre remélem, hogy az zseniális vezetők nem fogják első csatárnak leszerződtetni Berbatovot...jó játékos, kétségtelen, de nem olyan kaliberű szerintem, hogy minden meccsen nagyot nyújtson...akkor inkább Adebayor jöjjön, de ő meg állítólag inkább Milan-párti...legjobb Villa lenne, sajnos mostanában róla egyre kevesebbet hallunk, mint leendő igazolásról...
-
- Jugador d'estrella
Ronnie az a focista akinél egy pillanat alatt változhatnak a dolgok.
Lehet egy nap alatt egyszer csak megint ő lesz minden idők legjobbja,de lehet hogy nem változik semmi.Akár elmegy akár marad én drukkolok neki mert amit ő művel a Croni x10,én csak Maradonához és Ronaldohoz tudnám hasonlítani.
Barca,Barca,Baaarca!
Igazad van, ha Ronnie nem változtat a magatartásán, akkor repüljön minél előbb..szerintem akár az alapozás alatt kiderülhet Pep számára, hogy Ronnie mennyire veszi komolyan a dolgokat, ha nem változott, mehet, amerre lát, ha viszont igen, talán megérdemel egy esélyt...talán...Capon írta:Részben egyet értek veled. Roninak sokkal kevesebb ideje is lenne minden más tevékenységre mivel Pep 2 edzést tervez naponta. Másrészről Roninak is be kellet már látnija, hogy ezzel a hozzáállásával nagyon hamar le tudja húzni magát a wc-n. Akármennyit is tett eddig le az asztalra abból nem fog itt élete végéig megélni.matador írta:Kétségtelen, hogy amit tavaly Ronaldinho művelt, az elfogadhatatlan. Ha Rijkaard maradt volna az edző, én azonnal elzavartam volna, de most, hogy Pep az új edző, elgondolkoznék. Szerintem Ronnie életmódjának köze van a Rijkaard által képviselt nemtörődöm magatartáshoz, ha egy keménykezű edző megfogja, talán még kihozhatunk belőle valamit. És hát ne feledjük, azért nem valószínű, hogy elfelejtett focizni, és ha ő formában van, a világ legjobbja
- Capon
- Llegenda del Barça
Részben egyet értek veled. Roninak sokkal kevesebb ideje is lenne minden más tevékenységre mivel Pep 2 edzést tervez naponta. Másrészről Roninak is be kellet már látnija, hogy ezzel a hozzáállásával nagyon hamar le tudja húzni magát a wc-n. Akármennyit is tett eddig le az asztalra abból nem fog itt élete végéig megélni.matador írta:Kétségtelen, hogy amit tavaly Ronaldinho művelt, az elfogadhatatlan. Ha Rijkaard maradt volna az edző, én azonnal elzavartam volna, de most, hogy Pep az új edző, elgondolkoznék. Szerintem Ronnie életmódjának köze van a Rijkaard által képviselt nemtörődöm magatartáshoz, ha egy keménykezű edző megfogja, talán még kihozhatunk belőle valamit. És hát ne feledjük, azért nem valószínű, hogy elfelejtett focizni, és ha ő formában van, a világ legjobbja
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Barça B
Egyetértek!!!!!
Deco szavai: "Ő egy csoda!"
Deco szavai: "Ő egy csoda!"
Kétségtelen, hogy amit tavaly Ronaldinho művelt, az elfogadhatatlan. Ha Rijkaard maradt volna az edző, én azonnal elzavartam volna, de most, hogy Pep az új edző, elgondolkoznék. Szerintem Ronnie életmódjának köze van a Rijkaard által képviselt nemtörődöm magatartáshoz, ha egy keménykezű edző megfogja, talán még kihozhatunk belőle valamit. És hát ne feledjük, azért nem valószínű, hogy elfelejtett focizni, és ha ő formában van, a világ legjobbja
igen.vinczebalazs írta: el tudod képzelni, hogy roni nem akar játszani?????
-
- Barça B
Elismerem össze kell kapnia magát, de azt nem hogy nem lehet már a régi!!!!!
Pep képes erre, játszott ő ilyen játékosokkal tudja mire lehet képes,ha nem megy akkor mehet világgá.
Pep képes erre, játszott ő ilyen játékosokkal tudja mire lehet képes,ha nem megy akkor mehet világgá.
Az év elején még bőven kezdő volt és ott sem ment nek ia játék.Meg nem is a tavalyi évről van szó.Hanem a hozzáálásával.Az nem profi dolog amit ő csinál.Lásd Henryt.A magánélete miatt nem állt le piálni+bulizni hanem próbált továbbjutni és az évvége felé kilábalt a gödörből.vinczebalazs írta:Milyen esélyt kapott tavaly???????????????
cserepad neked az???