Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Fregat
Barça C

2008.06.28. 02:37:09

Komolyan néhány ember itt akkora fotball zseni h az vmi hihetetlen 26-27 éves játékosra aztmondjuk h kiöregedőben van...ugyan már akkor Henryt-t minek vettük meg tavaly?:DDD ez kész vicc parádé az a szerencsétlen szívét lelkét beleadná a klubba és egy ilyen nem kell nekünk vagyis néhány ember szerint egyébként is Andrei Arshavin csatár alapvetően nem középpályás ugye erről azért vki tud vmit rajtam kívűl?:DD Jah igen meg vegyük meg Silvát mert most golt is rugott Gera meg Petr Cechnek rugott golt őt nem akarjuk egyből megvenni?? most komolyan meg mindenki villa Elton lett meg leteetünk rola meg anyámkinnya az a szerencsétlen hányszor mondja el H CSAK EB UTÁN FOGLALKOZIK A JÖVŐJÉVEL???? mert néhány embernek olyan magas az agyi kapacitása h nem képes felfogni meg miért is akarjuk eladni a Ronaldinhot mert cselezés nélkül rugott 10en x golt... hát gratulálok adjuk el a világkalsszisainkat és vegyünk hülye gyerekeket meg külömbenis meik nagyokos tudja h Villa 27 éves nos??? ha már Arshavint ennyire szapuljuk... komolyan aki azt se tudja merre hány óra inkább halgasson mélyen én azt mondom azt élje ki magát a fifa managerben... meg nekünk nem kell az a Deco aki ugy passzol sarokkal mint más belsővel végülis minek is... pfff meg az h Etonak már nincs itt mit bizonyitani az annyit tesz h ő le tett már itt mindent az asztalra és egy kis elismerést akar élvezni nem azt h akkor már adjuk is el meg ha mákunk van CR-7 is annyit tud kezdeni a realban mint Anno beckham mert akkor nincs nagy probléma:DDD
Messi10
Barça B

2008.06.28. 01:00:29

Szerintem most Villa minden pénzt megér!!!! Meg szerintem inkább ö mint Adebayor!!!!!
Xavinho
Capitá del Barça

2008.06.28. 00:39:49

Laza írta: de ha eto'o megy akkor kell egy csatár nem?már pedig nagy esély van rá h megy :?
És szted hova menne? A francia bajnokságba?Oda kötve hiszem...
Chelsea-be? Drogba,Shevchenko,Kalou,Anelka-tudtommal egyik sem megy el ,így nem hiszem,h még Eto'o-t is megvennék( bár orosz barátunk pénztárcája feneketlen)
Interbe?Ibra,Crespo,Cruz,Adriano,Balotelli- detto,mint a chelsea
Milan? nekik már fontosabb Adebayor...
Arsenal?Adebayor távozása esetén is Crouch lenne az elsődleges célpont

Persze nem mondom 100%-ra,h marad,de ezek tudatában én nagyon nagyon bízom benne.
Laza
Capitá del Barça

2008.06.28. 00:30:58

Xavinho írta:
Ronaldinho&Barca írta:Adebayor jó döntést hozott, július 22-n majd megköszönöm neki, amikor itt játszik majd.. :D
Villa és Samu a két lehetőség most. Villa talán túl drága, és annyit pedig nem ér nekünk. vagyis úgy értem Samu középcsatár poszton kiváló, talán a legjobb, jó lenne ha Pep számolna vele jövőre, és lezárnánk ezt az ügyet és nyugodtan aludhatnék. :)
Más scatár igazolás viszont nagy hiba lenne, és semmi értelme nincs. Van egy Titink és egy Samunk, és itt nyugtalankodunk, más csapat ilyen csatárokkal rég el lenne és hosszabbítaná a szerződéseket velük...
És azt se felejtsük el,h Eto'o és Henry mögött még ott van Bojan is :!: :wink:
Nem kell más középcsatár, ők hárman tökéletesek a Barcának ezen a poszton. 1 csatáros taktikánál Eto'o kezd, kétcsatáros esetén meg Eto'o-Henry duó.Én a kétcsatárosat preferálnám jövőre:
Valdes
Alves-Puyol-Milito(Márquez)-Abidal
Messi- Xavi-Toure-Valaki(Arshavin/Hleb/Silva/esetleg R10,de nem hinném)
Eto'o-Henry
de ha eto'o megy akkor kell egy csatár nem?már pedig nagy esély van rá h megy :?
Xavinho
Capitá del Barça

2008.06.28. 00:05:58

Ronaldinho&Barca írta:Adebayor jó döntést hozott, július 22-n majd megköszönöm neki, amikor itt játszik majd.. :D
Villa és Samu a két lehetőség most. Villa talán túl drága, és annyit pedig nem ér nekünk. vagyis úgy értem Samu középcsatár poszton kiváló, talán a legjobb, jó lenne ha Pep számolna vele jövőre, és lezárnánk ezt az ügyet és nyugodtan aludhatnék. :)
Más scatár igazolás viszont nagy hiba lenne, és semmi értelme nincs. Van egy Titink és egy Samunk, és itt nyugtalankodunk, más csapat ilyen csatárokkal rég el lenne és hosszabbítaná a szerződéseket velük...
És azt se felejtsük el,h Eto'o és Henry mögött még ott van Bojan is :!: :wink:
Nem kell más középcsatár, ők hárman tökéletesek a Barcának ezen a poszton. 1 csatáros taktikánál Eto'o kezd, kétcsatáros esetén meg Eto'o-Henry duó.Én a kétcsatárosat preferálnám jövőre:
Valdes
Alves-Puyol-Milito(Márquez)-Abidal
Messi- Xavi-Toure-Valaki(Arshavin/Hleb/Silva/esetleg R10,de nem hinném)
Eto'o-Henry
Laza
Capitá del Barça

2008.06.28. 00:00:56

haarkon írta:
Laza írta:egyet értek...csak nehogy valami Berbatov félét hozzunk mert tuti meg őrülök..most már nincs más választás kikell fizetni Villat...Silvat...meg Arshavint...kb 85 euró az nb1en meg olvastam h a marseile-nek IS kell Eto'o reménykedjunk h Abramovics véget vett ennek az eto'o-s hisztériának es ad erte 60 milliot :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem Berbatov lesz a következő célpont, ne adja isten, én se szeretném, én is inkább Villa-nak örülnék, de szerintem túl sok pénzt már nem tudunk elkölteni új játékosokra.
tudom tudom de annyi de annyi csatár van aki jobb nála es nem olyan drága...ott van pl Pogrebnyak, Vágner Love( :lol: na jol van azert ez egy kicsit durva de inkább mint Berba nem?) Jô(21 eves brazil csatár-CSKA)Pavlyuchenko,Suaréz,Gomis,Pazzini,Huntelaar...
nem hiszem h mi 1 ilyen Berbatov fajtára lenne szükségünk..inkább akkor ne vegyunk senkit ott van Gudi(hátha össze jön neki egy ev azt jó pénzért el tudjuk adni)meg Bojan
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.06.27. 23:51:27

Adebayor jó döntést hozott, július 22-n majd megköszönöm neki, amikor itt játszik majd.. :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Andris
Adminisztrátor

2008.06.27. 23:45:39

Szerintem innentől fogva abszolút tiszta az ügy. Két lehetőség maradt, ami a Barcelonának igazán megfelelhet. Az egyik David Villa, a másik Samu. Nincs mese, szépen lassan minden egyéb olyan opció megszűnt, ami elképzelhető volt.

Gomesek meg Berbatovok helyett inkább Bojan játszana..+
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
haarkon
Barça B

2008.06.27. 23:42:26

Laza írta:egyet értek...csak nehogy valami Berbatov félét hozzunk mert tuti meg őrülök..most már nincs más választás kikell fizetni Villat...Silvat...meg Arshavint...kb 85 euró az nb1en meg olvastam h a marseile-nek IS kell Eto'o reménykedjunk h Abramovics véget vett ennek az eto'o-s hisztériának es ad erte 60 milliot :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem Berbatov lesz a következő célpont, ne adja isten, én se szeretném, én is inkább Villa-nak örülnék, de szerintem túl sok pénzt már nem tudunk elkölteni új játékosokra.
Laza
Capitá del Barça

2008.06.27. 23:39:29

fcbarcelonazsombi írta:Fúú ennek a hírnek nagyon örülök, hogy nem jön Adebayor. Nagy kő eset le a szívemről.
egyet értek...csak nehogy valami Berbatov félét hozzunk mert tuti meg őrülök..most már nincs más választás kikell fizetni Villat...Silvat...meg Arshavint...kb 85 euró az nb1en meg olvastam h a marseile-nek IS kell Eto'o reménykedjunk h Abramovics véget vett ennek az eto'o-s hisztériának es ad erte 60 milliot :lol: :lol: :lol: :lol:
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.06.27. 23:33:32

Fúú ennek a hírnek nagyon örülök, hogy nem jön Adebayor. Nagy kő eset le a szívemről.
Bokke
Barça B

2008.06.27. 22:56:43

Valbali írta:
$dudu$ írta:Sztem az Orosz kapus sem ügyetlen(Akinfeev) :wink:
Azért kapott 8 gólt a torna alatt( ha jól számolom), ezzel a legtöbb gólt kapó kapus lett.Mondjuk emlékeztem szerint egyik gól sem írható a számlájára.
Meg mondjuk ebből a nyolc gólból hetet a spanyploktól kapott. A különbözet már nem is olyan rossz!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.06.27. 22:56:19

Még mindig BARCA IGAZOLÁSOK topik!
Valbali
Capitá del Barça

2008.06.27. 22:50:19

boixosnoisbarca írta:Hahaha :lol:
Sergio a legjobb?Sztem meg a legszarabb!!!Iszonyat sok labdát elad,jó néhányat visszaszerez,de közel sincs a legjobbhoz!
Adebayor nem is kell!Maradjon az Arsenalban!
Villat v Benzemat!!!
Benzemáról sztem letettünk, Villáról nem nagyon olvastam mostanában hírt, hogy akarjuk.
Kép
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2008.06.27. 22:42:30

Hahaha :lol:
Sergio a legjobb?Sztem meg a legszarabb!!!Iszonyat sok labdát elad,jó néhányat visszaszerez,de közel sincs a legjobbhoz!
Adebayor nem is kell!Maradjon az Arsenalban!
Villat v Benzemat!!!
bali 15
Director del Fútbol

2008.06.27. 22:41:06

Szerintem is Sergio Ramos a legjobb, ő és Puyol nagyszerű páros. Leradírozták Arshavint és Pavlychenko-t a pályáról. Ez az Arshavin szerintem sem nagy durranás. A barca azért jó az átigazolások tekintetében mert figyelemmel követik a világ legjobb támadókkal teli bajnokságát: Az Argentín bajnokságot, bár onnan most asszem nem igazoltak. De régen így szerezték meg Maradonát bár nem töltött sok időt ott de azért 58 meccsen 38 gólt szerezni középpályásként nem semmi. De ez a múlt. A védelem nagyon jó lett, de a csatároknál még sehol sem tartanak, valaki mondja már meg hogy most kik vannak kiátásban mert meg vagyok kavarodva.
Szabika69
Barça B

2008.06.27. 22:22:15

Lehet h utálom a Madridot de az Eb-én a Spanyoloknál a legjobb eddíg Sergio Ramos...Adebayor 100 h nemjön pontosan ezt nyilatkozta: Emmanuel Adebayor véget vetett a találgatásoknak, hiszen kijelentette, hogy a jövőben is az Arsenal játékosa szeretne maradni.
Szabika69
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2008.06.27. 22:16:57

Nem tudom mért sztárolják ezt az Arshavint.sztem nem nagy szám!
Valbali
Capitá del Barça

2008.06.27. 22:15:36

$dudu$ írta:Sztem az Orosz kapus sem ügyetlen(Akinfeev) :wink:
Azért kapott 8 gólt a torna alatt( ha jól számolom), ezzel a legtöbb gólt kapó kapus lett.Mondjuk emlékeztem szerint egyik gól sem írható a számlájára.
Kép
$dudu$
Barça B

2008.06.27. 22:10:54

Sztem az Orosz kapus sem ügyetlen(Akinfeev) :wink:
Forca Barca!

EGY OLYAN CSAPAT MINT BARÇA, NEM KERESHET KIFOGÁSOKAT! (Carles Puyol)
A játékosok jönnek-mennek,de 1 biztos a BARCA ÖRÖK!
Monti
Jugador d'estrella

2008.06.27. 22:03:56

Leo19 írta:ott volt h sztem ami azt jelenti hogy véleményem szerint!!!!
Am ha olyan nagyon jó lenne akkor már előbb felfedezik nem csak az Uefa kupa győzelem és az Eb-n nyújtott kiváló (mert ezt elismered) teljesítmény után!!!Ez az én véleményem!!!:D
Elhiszem,nem is ez a bajom arról és azt gondolz amit akarsz csak az hogy "nem barca szintű" az majdnem minden esetben hülyeség.
Szerintem :D :D
Barca,Barca,Baaarca!

Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Leo19
Barça B

2008.06.27. 22:00:55

ott volt h sztem ami azt jelenti hogy véleményem szerint!!!!
Am ha olyan nagyon jó lenne akkor már előbb felfedezik nem csak az Uefa kupa győzelem és az Eb-n nyújtott kiváló (mert ezt elismered) teljesítmény után!!!Ez az én véleményem!!!:D
Mes que un club!!!!Hajrá Barca!!!!
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.06.27. 21:59:49

Monti írta:
Leo19 írta:Sztem ebben 1 játékos nem illik oda Arshavin!!!Jó játékos de nem Barca szintű és nem hiszem h Spanyolországban a helye inkább Anglia,Olaszország vagy maradjon Oroszországban az fekszik neki!!!Szerintem!! :wink:
Szeretem ezt a kifejezést "nem barca szintű",főleg ha olyanra használják aki
jelenleg az egyik legjob/magánvélemén :) / :x :x
Hát igen, jelen állapotban emelné a színvonalat Arshavin. Úristen de rossz ezt bevallani
Monti
Jugador d'estrella

2008.06.27. 21:57:42

Leo19 írta:Sztem ebben 1 játékos nem illik oda Arshavin!!!Jó játékos de nem Barca szintű és nem hiszem h Spanyolországban a helye inkább Anglia,Olaszország vagy maradjon Oroszországban az fekszik neki!!!Szerintem!! :wink:
Szeretem ezt a kifejezést "nem barca szintű",főleg ha olyanra használják aki
jelenleg az egyik legjob/magánvélemén :) / :x :x
Barca,Barca,Baaarca!

Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Leo19
Barça B

2008.06.27. 21:53:48

Sztem ebben 1 játékos nem illik oda Arshavin!!!Jó játékos de nem Barca szintű és nem hiszem h Spanyolországban a helye inkább Anglia,Olaszország vagy maradjon Oroszországban az fekszik neki!!!Szerintem!! :wink:
Mes que un club!!!!Hajrá Barca!!!!
Lezárt