Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
És szted hova menne? A francia bajnokságba?Oda kötve hiszem...Laza írta: de ha eto'o megy akkor kell egy csatár nem?már pedig nagy esély van rá h megy
de ha eto'o megy akkor kell egy csatár nem?már pedig nagy esély van rá h megyXavinho írta:És azt se felejtsük el,h Eto'o és Henry mögött még ott van Bojan isRonaldinho&Barca írta:Adebayor jó döntést hozott, július 22-n majd megköszönöm neki, amikor itt játszik majd..
Villa és Samu a két lehetőség most. Villa talán túl drága, és annyit pedig nem ér nekünk. vagyis úgy értem Samu középcsatár poszton kiváló, talán a legjobb, jó lenne ha Pep számolna vele jövőre, és lezárnánk ezt az ügyet és nyugodtan aludhatnék.
Más scatár igazolás viszont nagy hiba lenne, és semmi értelme nincs. Van egy Titink és egy Samunk, és itt nyugtalankodunk, más csapat ilyen csatárokkal rég el lenne és hosszabbítaná a szerződéseket velük...![]()
![]()
Nem kell más középcsatár, ők hárman tökéletesek a Barcának ezen a poszton. 1 csatáros taktikánál Eto'o kezd, kétcsatáros esetén meg Eto'o-Henry duó.Én a kétcsatárosat preferálnám jövőre:
Valdes
Alves-Puyol-Milito(Márquez)-Abidal
Messi- Xavi-Toure-Valaki(Arshavin/Hleb/Silva/esetleg R10,de nem hinném)
Eto'o-Henry
És azt se felejtsük el,h Eto'o és Henry mögött még ott van Bojan isRonaldinho&Barca írta:Adebayor jó döntést hozott, július 22-n majd megköszönöm neki, amikor itt játszik majd..
Villa és Samu a két lehetőség most. Villa talán túl drága, és annyit pedig nem ér nekünk. vagyis úgy értem Samu középcsatár poszton kiváló, talán a legjobb, jó lenne ha Pep számolna vele jövőre, és lezárnánk ezt az ügyet és nyugodtan aludhatnék.
Más scatár igazolás viszont nagy hiba lenne, és semmi értelme nincs. Van egy Titink és egy Samunk, és itt nyugtalankodunk, más csapat ilyen csatárokkal rég el lenne és hosszabbítaná a szerződéseket velük...
tudom tudom de annyi de annyi csatár van aki jobb nála es nem olyan drága...ott van pl Pogrebnyak, Vágner Love(haarkon írta:Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem Berbatov lesz a következő célpont, ne adja isten, én se szeretném, én is inkább Villa-nak örülnék, de szerintem túl sok pénzt már nem tudunk elkölteni új játékosokra.Laza írta:egyet értek...csak nehogy valami Berbatov félét hozzunk mert tuti meg őrülök..most már nincs más választás kikell fizetni Villat...Silvat...meg Arshavint...kb 85 euró az nb1en meg olvastam h a marseile-nek IS kell Eto'o reménykedjunk h Abramovics véget vett ennek az eto'o-s hisztériának es ad erte 60 milliot![]()
![]()
![]()
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem Berbatov lesz a következő célpont, ne adja isten, én se szeretném, én is inkább Villa-nak örülnék, de szerintem túl sok pénzt már nem tudunk elkölteni új játékosokra.Laza írta:egyet értek...csak nehogy valami Berbatov félét hozzunk mert tuti meg őrülök..most már nincs más választás kikell fizetni Villat...Silvat...meg Arshavint...kb 85 euró az nb1en meg olvastam h a marseile-nek IS kell Eto'o reménykedjunk h Abramovics véget vett ennek az eto'o-s hisztériának es ad erte 60 milliot![]()
![]()
![]()
egyet értek...csak nehogy valami Berbatov félét hozzunk mert tuti meg őrülök..most már nincs más választás kikell fizetni Villat...Silvat...meg Arshavint...kb 85 euró az nb1en meg olvastam h a marseile-nek IS kell Eto'o reménykedjunk h Abramovics véget vett ennek az eto'o-s hisztériának es ad erte 60 milliotfcbarcelonazsombi írta:Fúú ennek a hírnek nagyon örülök, hogy nem jön Adebayor. Nagy kő eset le a szívemről.
Meg mondjuk ebből a nyolc gólból hetet a spanyploktól kapott. A különbözet már nem is olyan rossz!Valbali írta:Azért kapott 8 gólt a torna alatt( ha jól számolom), ezzel a legtöbb gólt kapó kapus lett.Mondjuk emlékeztem szerint egyik gól sem írható a számlájára.$dudu$ írta:Sztem az Orosz kapus sem ügyetlen(Akinfeev)
Benzemáról sztem letettünk, Villáról nem nagyon olvastam mostanában hírt, hogy akarjuk.boixosnoisbarca írta:Hahaha![]()
Sergio a legjobb?Sztem meg a legszarabb!!!Iszonyat sok labdát elad,jó néhányat visszaszerez,de közel sincs a legjobbhoz!
Adebayor nem is kell!Maradjon az Arsenalban!
Villat v Benzemat!!!
Azért kapott 8 gólt a torna alatt( ha jól számolom), ezzel a legtöbb gólt kapó kapus lett.Mondjuk emlékeztem szerint egyik gól sem írható a számlájára.$dudu$ írta:Sztem az Orosz kapus sem ügyetlen(Akinfeev)
Elhiszem,nem is ez a bajom arról és azt gondolz amit akarsz csak az hogy "nem barca szintű" az majdnem minden esetben hülyeség.Leo19 írta:ott volt h sztem ami azt jelenti hogy véleményem szerint!!!!
Am ha olyan nagyon jó lenne akkor már előbb felfedezik nem csak az Uefa kupa győzelem és az Eb-n nyújtott kiváló (mert ezt elismered) teljesítmény után!!!Ez az én véleményem!!!:D
Hát igen, jelen állapotban emelné a színvonalat Arshavin. Úristen de rossz ezt bevallaniMonti írta:Szeretem ezt a kifejezést "nem barca szintű",főleg ha olyanra használják akiLeo19 írta:Sztem ebben 1 játékos nem illik oda Arshavin!!!Jó játékos de nem Barca szintű és nem hiszem h Spanyolországban a helye inkább Anglia,Olaszország vagy maradjon Oroszországban az fekszik neki!!!Szerintem!!
jelenleg az egyik legjob/magánvélemén/
![]()
Szeretem ezt a kifejezést "nem barca szintű",főleg ha olyanra használják akiLeo19 írta:Sztem ebben 1 játékos nem illik oda Arshavin!!!Jó játékos de nem Barca szintű és nem hiszem h Spanyolországban a helye inkább Anglia,Olaszország vagy maradjon Oroszországban az fekszik neki!!!Szerintem!!