2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
isti010 írta:Sztem ez a legjobb:Dsalvatore írta:_________________Valdes/Neuer_________________________
__Alves_______Puyol_________Cáceres/Milito_______Abidal___
____________________________Touré____________________
______________Xavi/Keita______________________________
____________________________________Arshavin/Iniesta___
______Messi__________________________________________
______________________________Henry__________________
_______________Eto´o/Villa_____________________________
Eto'o nem zárta ki a maradását még azok után sem, hogy az edzőnk úgy debütált, hogy "na, neki nem kell, bocs". Úgyhogy meg lehetne győzni simán.Lionel85 írta:Ha Frank maradt volna az edző, akkor gondolom Eto'o is maradna, és a bajnoki címek idején is volt probléma, pont Samuval, akit azon az emlékezetes estén gyalázta a Madridot...Zozzy 5 írta:Hagyjuk már ezt a szöveget, akkora sablon. Érdekes, a BL győzelem idején és azelőtt egy évvel is ott volt Samu az öltözőben és mégis remek csapatösszetartás és fegyelem volt. Tanulja meg Sir Pep, hogy kell egy ilyen játékost kezelni, attól nagy edző egy edző.
Sztem ez a legjobb:Dsalvatore írta:_________________Valdes/Neuer_________________________
__Alves_______Puyol_________Cáceres/Milito_______Abidal___
____________________________Touré____________________
______________Xavi/Keita______________________________
____________________________________Arshavin/Iniesta___
______Messi__________________________________________
______________________________Henry__________________
_______________Eto´o/Villa_____________________________
Ha Frank maradt volna az edző, akkor gondolom Eto'o is maradna, és a bajnoki címek idején is volt probléma, pont Samuval, akit azon az emlékezetes estén gyalázta a Madridot...Zozzy 5 írta:Hagyjuk már ezt a szöveget, akkora sablon. Érdekes, a BL győzelem idején és azelőtt egy évvel is ott volt Samu az öltözőben és mégis remek csapatösszetartás és fegyelem volt. Tanulja meg Sir Pep, hogy kell egy ilyen játékost kezelni, attól nagy edző egy edző.
Manuel tudom h Diego brazil irányito de mi köze a szélső Hlebhez ezt magyarázd már meg nekem mert itt azért vannak problémák:D és hiába brazil akkor is abba a fos werderben van és akkor is bundes ligában a másik az hogy ő onnan szinte kimozdithatatlan:)Varatrix írta:Ne haragud te se de teljesen jogos amit Fregat mondott. Nem lehet eligazolni nincs az a pénz amiért most eljönne. Amúgy szóba se kerül, 99% hogy nem fog el menni sehova.manuel írta:Már ne is haragudj kedves Fregat!!!de Diégó brazil ha nemtudnád.Az más kérdés hogy a bundesligában játszik amúgymeg ő szerintem remek irányitó és szervező kp talán az egyik legjobb a világon úgyhogy én szerintem igen is nagyobb szükség van rá mint Hlebre.
Én örülnék Arshavinnak, Hlebnek, és Silvának is jöjjenek mind. Lessz így is elég távozónk a középpályáról.
Ne haragud te se de teljesen jogos amit Fregat mondott. Nem lehet eligazolni nincs az a pénz amiért most eljönne. Amúgy szóba se kerül, 99% hogy nem fog el menni sehova.manuel írta:Már ne is haragudj kedves Fregat!!!de Diégó brazil ha nemtudnád.Az más kérdés hogy a bundesligában játszik amúgymeg ő szerintem remek irányitó és szervező kp talán az egyik legjobb a világon úgyhogy én szerintem igen is nagyobb szükség van rá mint Hlebre.
Sokkal inkább Diego és Silva mint Arshavin és Hleb.manuel írta:Én egy Diégó és egy Silva párost is jobban eltudnák képzelni elől a középályán mint egy ilyen Hleb és Arshavin duót.Na és szerintettek?
Szerintem halott ügy lenne:) ha orosz foci nem kell ide akkor a németországi tapasztalat sem:) meg a fricc foci technologiát zárjuk ki a csapatbol nah meg robbantsd ki a werderből Diegot:D vicces gyerek vagy te:Dmanuel írta:Én egy Diégó és egy Silva párost is jobban eltudnák képzelni elől a középályán mint egy ilyen Hleb és Arshavin duót.Na és szerintettek?
Ha meg is vesszük Henríquét, akkor is csak jövőre csatlakozna a kerethez. Legalábbis erről szólt a fáma eddig. Amúgy egyetértek, nem ártana kicsit a támadószekcióban is frissíteni a csapaton.Barcaboy08 írta:Nem hiszem el!Most olvasom a sport.es-en,meg már a goal.com-on is fent van,hogy még egy védőt sikerül vásárolni,tovább megyek a sport.es már úgy emlegeti Henrique-t mint a Barca 5. igazolását....de minek???Mért nem orientálódunk át már egy kicsit a középpálya felé?????
Halló????????![]()
Hihetetlen....most nem azt mondom,ha Milito nem épülne fel,akkor talán de szerintem másogyis át lehetne ezt hidalni...
Nemértem...?kicsit fejetlennek érzem itt a dolgokat...
Hagyjuk már ezt a szöveget, akkora sablon. Érdekes, a BL győzelem idején és azelőtt egy évvel is ott volt Samu az öltözőben és mégis remek csapatösszetartás és fegyelem volt. Tanulja meg Sir Pep, hogy kell egy ilyen játékost kezelni, attól nagy edző egy edző.Lionel85 írta:Zozzy, Pep megmondta hogy fegyelem lesz az öltözőben és mint tudjuk hogy Eto'o nem egy fegyelmezett ember, kiváló labdarúgó az elvitathatatlan, de Guardiola azért küldi el, mert nem használ a csapatmorál javításában az ő személye.
csak kacsa!Messi egy példakép(már most)!!Mindig a barcában fog játszani!!Innen fog visszavonulni!!!!Bojan is a klubhűség szimbóluma lesz!Amúgy André t-t bannolták?Leo19 írta:Messi remélhetőleg olyan lesz mint Maldini a klubhűség mintaképe!!!!:D:D
jah meg a Barcából miért akarna elmenni egy Zenitbe![]()