2008.06.28. 12:01:01
Én alapvetően támogatom a radikális változásokat is a csapaton belül, így a 3 klasszis eladásával is egyetértek, de már látva, hogy a vezetőség "Adebayorokban" gondolkodik( meg Mario Gomez, el se hittem, mikor olvastam), a fejemet fogom olykor.
Ezek egyrészt nem minőségi emberek, másrészt ha nagyobb nevekben (Ibra, Villa, Drogba) gondolkodik a vezetőség, akkor ott vagyunk, ahol a part szakad, alázat nélküli csapatot fogunk látni. Én azt tartom, hogy egy csapatba kell 8 munkás,
egy vezér, meg még 2 technikailag képzett, gólerős játékos.
Én Arsavin leigazolását tartanám jó döntésnek, szerintem tudná pótolni Ronaldinhót, óriási játékintelligenciával, technikai tudással és csibészséggel megáldott játékos. Nem két meccs óta, hanem ezelőtt produkált 2 nagy idényt, és vezére votl az uefa-győztes gárdának. Emellett Dos Santost kellett volna megtartani, az ő eladását "bagóért" a vezetőség legnagyobb hibájának tartom.
Én más igazolást már nem is tartanék indokoltnak, van egy Bojanunk meg egy Henry középcsatárnak, előbbi csak jobb lesz, és Henry papíron világklasszis, igaz, hogy szerintem kiégett egy kicsit, ugyanakkor a rutinjával ellensúlyozhatja Krkic éretlenségét.