2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
the Legend írta:martin120 írta:Ez se lenne rossz szerintem:
Valdes
D.Alves Puyol Piqué Abidal
Xavi Touré Iniesta
Messi Adebayor Arshavin
Ez ku.va jo lenne. föleg ha xavi és inieste hozza az eb-s formáját. de sztem ade helyett jo lesz eto'o vagy henry is
Nem tűnik rossznak szvsz, bár én Ade helyett egy támadóközéppályást vennék,mert a középpálya rövidnek tűnik, bár ha jól hallottam, akkor Piqué és Marquez is tud vkp-t játszani.norbert55 írta:Mi a véleményetek erről a keretről?
-1-----13-------
V.V.,Pinto
--2------5-----3------22------15------19------16--------4-----------
Alves,Puyol,Milito,Abidal,Cacéres,Piqué,Sylvinho,Márquez
--6-----8-------24-------20------21----23------
Xavi,Iniesta,Touré,Hernanes,Keita,Thiago
--10--------9-------14-----7-----17----18--------
Messi,Adebayor,Henry,Bojan,Gai,Pedrito
Írtátok többen h minek Gai+Thiago.Csak h Guardiola megmondta h ha ő lesz az edző(és ő lett) akk felhozza Gai-t+Thiago-t.
Gai.pedrito nem kel !norbert55 írta:Mi a véleményetek erről a keretről?
-1-----13-------
V.V.,Pinto
--2------5-----3------22------15------19------16--------4-----------
Alves,Puyol,Milito,Abidal,Cacéres,Piqué,Sylvinho,Márquez
--6-----8-------24-------20------21----23------
Xavi,Iniesta,Touré,Hernanes,Keita,Thiago
--10--------9-------14-----7-----17----18--------
Messi,Adebayor,Henry,Bojan,Gai,Pedrito
Írtátok többen h minek Gai+Thiago.Csak h Guardiola megmondta h ha ő lesz az edző(és ő lett) akk felhozza Gai-t+Thiago-t.
jól tudodFernando írta:Jol tudom, hogy Ezquerronak és Thuramnak ma járt le a szerződése? Ezquerronak nincs új igaz? Tehát mától nem tekinthető a Barca labdarúgójának ők.
Miért, Te úgy írtad? Szerintem egyértelmű volt a hszem.norbert55 írta:Ezt most nekem is szántad?Dave87 írta:Könyörgöm!!!! Caceres, Cáceres v tedd az ékezetet ahova akarod, még az is jobb. De kérlek jegyezd már meg! Megreccsenek ezektől a cerc, cesares, meg hasonló nevektől. Hogy lehet egy ember, aki nagy Barca fan ennyire láma, hogy nem tudja megjegyezni valamelyik játékosunk nevét, aki egy hónapja terítéken van????
the Legend írta:martin120 írta:Ez se lenne rossz szerintem:
Valdes
Xavi Touré Iniesta
Messi Adebayor Arshavin
Ez ku.va jo lenne. föleg ha xavi és inieste hozza az eb-s formáját. de sztem ade helyett jo lesz eto'o vagy henry is
Én is ugy tudomFernando írta:Jol tudom, hogy Ezquerronak és Thuramnak ma járt le a szerződése? Ezquerronak nincs új igaz? Tehát mától nem tekinthető a Barca labdarúgójának ők.
Ezt most nekem is szántad?Dave87 írta:Könyörgöm!!!! Caceres, Cáceres v tedd az ékezetet ahova akarod, még az is jobb. De kérlek jegyezd már meg! Megreccsenek ezektől a cerc, cesares, meg hasonló nevektől. Hogy lehet egy ember, aki nagy Barca fan ennyire láma, hogy nem tudja megjegyezni valamelyik játékosunk nevét, aki egy hónapja terítéken van????
martin120 írta:Ez se lenne rossz szerintem:
Valdes
Xavi Touré Iniesta
Messi Adebayor Arshavin
Piqué helyére Casares meg majd Milito ha felépül azt jó is bár Henry-t én hiányolommartin120 írta:Ez se lenne rossz szerintem:
Valdes
Xavi Touré Iniesta
Messi Adebayor Arshavin
1.Hát remélem hogy ez egy rossz vicc!Barcaman14 írta:sztem abidal is elég gyenge!!evra-t kéne megvenni!!zseniális futvalista és nem megszerezhetetlen!! az én kezdőm
Nem tartom valószínütlennek, Trezeguet ről már korábban is szó esett, szerintem elképzelhető.matador írta:Gyerekek, itt egy új vitatéma:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=758624
sport -on is írnak erről , de valószínűleg nem lesz belöle semmi. Trez fiatalabb lenne 3-4 évvel akkor még azt mondom de így ...matador írta:Gyerekek, itt egy új vitatéma:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=758624