Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Laza írta:én is kiegyeznék vele...de ugy h Eto'o maradna...am Lennon is csak 10millio font...sokkal jobb lenne mint Hleb meg olcsobb is meg fiatalabb...jo volt 1 eredménytelen eve de hát ha itt magára találna
én is kiegyeznék vele...de ugy h Eto'o maradna...am Lennon is csak 10millio font...sokkal jobb lenne mint Hleb meg olcsobb is meg fiatalabb...jo volt 1 eredménytelen eve de hát ha itt magára találnachonggy írta:most hallottam,hogy podolski el akar menni a bayernbol.szerintem johetne ide.
És te mért vagy okosabb mindenkinél???mindorokke_barca írta:szal okosabbanak tartod magad pepnel.... es az a tuti amit te mondasz... orulok h ti mind ien okosak vagytok... nem is tudom h nem fedezett fel meg semmien nagy klub benneteket..... honnan a fenebol tudod h egyaltalan mi pep elkepzelese h milyen jatekot fog jatszani a fiukkal.... legalabb az elso meccset varnatok meg az ien kijelentesekkel...Adebayor jó játékos, de szerintem jobban illik a Premier League az adotságaihoz, és mielőtt félreértenéd, én a legjobbat akarom a csapatnak, Adebayorral vagy anélkül
szal okosabbanak tartod magad pepnel.... es az a tuti amit te mondasz... orulok h ti mind ien okosak vagytok... nem is tudom h nem fedezett fel meg semmien nagy klub benneteket..... honnan a fenebol tudod h egyaltalan mi pep elkepzelese h milyen jatekot fog jatszani a fiukkal.... legalabb az elso meccset varnatok meg az ien kijelentesekkel...Adebayor jó játékos, de szerintem jobban illik a Premier League az adotságaihoz, és mielőtt félreértenéd, én a legjobbat akarom a csapatnak, Adebayorral vagy anélkül
Adebayor jó játékos, de szerintem jobban illik a Premier League az adotságaihoz, és mielőtt félreértenéd, én a legjobbat akarom a csapatnak, Adebayorral vagy anélkül, de szeretem a Barca játékát és nem szeretném ha ilyen gyökereset változnahölör írta:vajon miért jó az, hogy egy olyan játékos, akivel az EDZŐ tervez és fatnáziát lát benne, nem jön? kinek jó ez?Ticsi 23 írta:há-há nem jön Adebayor
Hleb elfért volna, de a kezdőbe nem fért volna be
Nem adebayorról szól itt a történet, hanem arról, hogy a székéből mindenki olyan jól tudja, hogy az a játékrendszer amit guardiola akar játszatni (amiről még fogalmunk sincs) kinek milyen szerepe lesz. Lehet pep-nek nem kell csak egy toronydaru, aki mondjuk a saját lábában is elesik néha, de aki alves és talán arshavin mértani labdáit bestukkolja évvégén 40 góllal, akkor ő vajon barca szintű lesz vagy nem? képzett vagy képzetlen?
nekem tetszene
nézd meg légyszi, mit írtam az Henry-topicba pár hete. kíváncsi vagyiok a véleményedre, szerintem egyet fogsz érteni velem.Drukker írta:Henrynak nem volt rossz szezonja!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Gondoljatok már bele: 10 év után átmegy egy teljesen más bajnokságba más csapattársak más taktika más edző és kevés játéklehetőség + családi problémák mégis lőtt 18 gólt 10 assziszttal megspékelve és az idény végén már kezedett belelendülni (kopp-kopp-kopp)
Ha a barca kapna 3nap mulva egy 25ös ajánlatot oda adnáLesy írta:Úgy gondolom R10 számára ez lenne a tökéletes lehetőség. Jóformán már senkinek sem kell. Egyedül a City tűnik kitartó kérőnek. De ilyen pocakkal angol bajnokit játszani....matyi02 írta:LA Galaxy: évi 18 millió Ronaldinhónak
A kaliforniai klubnak állítólag mintegy 30 millió eurót kellene kifizetnie a brazil zseniért, azért, hogy elhagyja a Barcát, persze csak abban az esetben, ha a játékos és a Galaxy előbb megegyezik egymással.A Barca szerintem 30 millióért elengedné-többet már amúgy se nagyon kapna érte-és az az évi 18 milla is meggondolandó Roni részéről.
Úgy gondolom R10 számára ez lenne a tökéletes lehetőség. Jóformán már senkinek sem kell. Egyedül a City tűnik kitartó kérőnek. De ilyen pocakkal angol bajnokit játszani....matyi02 írta:LA Galaxy: évi 18 millió Ronaldinhónak
A kaliforniai klubnak állítólag mintegy 30 millió eurót kellene kifizetnie a brazil zseniért, azért, hogy elhagyja a Barcát, persze csak abban az esetben, ha a játékos és a Galaxy előbb megegyezik egymással.
igen, az eddigi igazolásaink mind jók, csak az a baj hogy a támadó szekció ehhez hasonló körültekintő és megfelelő megerősítésére nem maradt idő. pedig fontos lenne. Bár én remélem hogy Laportáék maradhatnak most még. Rossel meg várjon a sorára. Seninek se lenne jó most ez az átmeneti elnökség vagy mi a franc.Dave87 írta:Gondoltam nem írom meg, míg 100%ig nem biztos: Nagyon örülök Dani Alves leigazolásának!!! Srácok, olyan jobb oldalunk lesz!!!
Még ha nem is (csak) világsztárokat igazoltunk, minden eddig megszerzett játékos olyan, aki rengeteg mindent el szeretne még érni pályafutása alatt. Ez nagyon fontos szempont. Azt hiszem, a motivációval nem lesz gond, ami nagy előny tavalyhoz képest.
Nem a játékrendszerről van szó, egyszerűen csak azt a játékot ,amit Guardiola Adebayornak szánt,azt Eto'o is meg tudja csinálni,sőt a kameruni képzettebb,jobb mutatókkal rendelkezik és a csapatmunkából is jobban kiveszi a részét.Adebayor azért volt olyab eredményes ebben a szezonban,mert a csapat jó volt a háta mögött, amikor meg az egyéni képességeit kellett volna csillogtatni ( BL),akkor csődöt mondott.hölör írta: Nem adebayorról szól itt a történet, hanem arról, hogy a székéből mindenki olyan jól tudja, hogy az a játékrendszer amit guardiola akar játszatni (amiről még fogalmunk sincs) kinek milyen szerepe lesz. Lehet pep-nek nem kell csak egy toronydaru, aki mondjuk a saját lábában is elesik néha, de aki alves és talán arshavin mértani labdáit bestukkolja évvégén 40 góllal, akkor ő vajon barca szintű lesz vagy nem? képzett vagy képzetlen?
PontosanOvaMind írta:Gyakran írok én ebbe a topicba, személyi kérdésekről van szó természetesen. Néha azért elgondolkodom viszont, hogyha a Barca egy Edmilson, van Bommel, Deco középpályával* bajnokságot, BL-t tudott nyerni, akkor valószínűleg nem a kerettel, hanem a mentalitással van probléma. Túl sok a dudás 1 csárdában.
* Deco klasszis, a másik 2 emberre utaltam ezzel. Xavi pedig ugyebár sérült volt, Iniesta pedig még sehol nem volt. + volt egy Mottánk.
vajon miért jó az, hogy egy olyan játékos, akivel az EDZŐ tervez és fatnáziát lát benne, nem jön? kinek jó ez?Ticsi 23 írta:há-há nem jön Adebayor
Hleb elfért volna, de a kezdőbe nem fért volna be
Nemárt ha olvasod a cikkeket a főoldalon és az archivumban..T.Henry írta:hello
Csak aszt szeretnem megkerezni hogy eddig kiket igazoltunk le???![]()
De mar ugy hogy itt is jacik mint pl: Dani Alves
Meg mas kik vannak:::...
Koszonom a Valaszokat _@/**