Barça Igazolások 2008-09
-
- Barça C
Oleguer nem segítette hozzá semmihez a csapatot,sza takaró neki.Gudjohnsen amikor a pályán van akkor teljesít,de már nem olyan jó mint volt...Ronaldinho kölcsönbe adása tényleg hatalmas ötlet lenne,sztem az egyik lejobb húzás.Meg azért mellesleg a Milan sem olyan rossz csapat...Silváért meg meg lehetne adni bármit amit kér a Valencia...21éves és nagy játékos már most...stabil lenne a középpálya nagyon.Ja,és örülök Dani Alvés érkezésének,ti ezzel hogy vagytok?
Ronniet kölcsönadni érdemes lenne.Nem veszíthetünk.Ha jó vagy jobb formába lendülne végleg eladhatnánk több pénzért.Viszont Eto'o-ért sztem csak pénz kell.Nem olyan felállást játszunk amibe Malouda beférne.Replay írta:Napi gyors:
Ronnie-t újabban kölcsönbe venné a Milan.
Állitólag a Chelsea 22milliót + Malouda-t adná Eto'o-ért cserébe.
Napi gyors:
Ezt már én is olvastam.Na ez meg a másik.MR.Barca írta:David Villa maradna a Valenciában
David Villa iránt már az Európa-bajnokság előtt mutatott érdeklődést a Real Madrid, a támadó kontinenstornán való játéka pedig vélhetően tovább erősítette a fővárosiak vételi szándékát. Ettől függetlenül mostanra egyáltalán nem tűnik biztosnak az, hogy David Villa a nyáron elhagyja jelenlegi csapatát, a szurkolók ugyanis David Silvával egyetemben mindenképp marasztalnák, és ő maga is kijelentette: maradni akar a Turia-parton.
1.Nagyon magas az ára szal valszeg marad.
2.Alapból maradni akar.
-
- Director del Fútbol
Tapasztalt eurobarcás lévén ( 3. hozzászólásom
) eddig jól és gördülékenyen mentek az igazolások. DE! Hernanes mondjuk 23 éves és 1 gyengébb brazil bajnokságban muzsikált eddig és az ára se túl biztató. Amúgy meg Arshavin!! Ma olvastam ( pletyka oldal ne vegyétek biztosra, bár a világ 1ik vezető foci oldala:D) de a Zenit elfogadta Cselszki ajánlatát és úgy tervezték h menjen Andrei medicalra a héten viszont Laporta is indított 1 nagy rohamot emiatt szal ki tudja mi sül ki belőle... De eddigi 4 srácnak nagyon örülök eddig csak amondó vok így Eb után h Giot hiba volt elengedni:S Viszont Silva jöhetne 

-
- Jugador del Barça
David Villa maradna a Valenciában
David Villa iránt már az Európa-bajnokság előtt mutatott érdeklődést a Real Madrid, a támadó kontinenstornán való játéka pedig vélhetően tovább erősítette a fővárosiak vételi szándékát. Ettől függetlenül mostanra egyáltalán nem tűnik biztosnak az, hogy David Villa a nyáron elhagyja jelenlegi csapatát, a szurkolók ugyanis David Silvával egyetemben mindenképp marasztalnák, és ő maga is kijelentette: maradni akar a Turia-parton.
Pedig Berbatov most az esélyes mert Villa sokba kerül a Barcának.lui1698 írta:norbert55 írta:Nem kell itt egy rahedli támadójátékosokat igazolni csak 2 játékost:Silva-Berbatov.
Silva-25 (Az érte semmi)
Berbatov 25-30 között simán elhozhatjuk.
----------------V.V-----------------
Alves---Puyol----Caceres-----Abidal
---------------Touré-------------------
-----Xavi/Iniesta-------Silva--------
-------------------Messi----------------
---------Berbatov----------Henry--------
Ez elégg pofás kis csapat lenne.
Berbatovot hadd má rá!
Az a csávó olyan, mint a fszom!(szöme oszt köpni tud)
Nehogy má 1 ilyen bohóckodjon itt csakazér mer a vezetők skót majmok akik nem hajlandóak fizetni a minőségi játékosokér többet!
- lui1698
- Llegenda del Barça
norbert55 írta:Nem kell itt egy rahedli támadójátékosokat igazolni csak 2 játékost:Silva-Berbatov.
Silva-25 (Az érte semmi)
Berbatovot hadd má rá!
Az a csávó olyan, mint a fszom!(szöme oszt köpni tud)
Nehogy má 1 ilyen bohóckodjon itt csakazér mer a vezetők skót majmok akik nem hajlandóak fizetni a minőségi játékosokér többet!

- Andris
- Adminisztrátor
Már megint kezded?? MI az istennek?
Még egy felállást meglátok, ami 2 v kevesebb helyen változott, kitörlöm mind a 900 akráhány hozzászólásodat, és elküldelek szabadságolni.
Természetesen ezt nem tehetem, de fejezd már be..
Még egy felállást meglátok, ami 2 v kevesebb helyen változott, kitörlöm mind a 900 akráhány hozzászólásodat, és elküldelek szabadságolni.
Természetesen ezt nem tehetem, de fejezd már be..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Nem kell itt egy rahedli támadójátékosokat igazolni csak 2 játékost:Silva-Berbatov.
Silva-25 (Az érte semmi)
Silva-25 (Az érte semmi)
- matyi02
- Entrenador del Barça
norbert55 írta:Silva 25 milkáért megszerzhető és nemtom h mé nem fizetjük ki ennyiért ami nem túl nagy összeg.Ha már Alves-ért fizettünk 30-at.
Meghát... 25mila sztem semi egy 21éves tehetségér vagy már 22??:D

-
- Barça C
szerintem az Arsenal nem adja:D

Més que un club , ¡Visca el Barça, visca Catalunya!
- Nastradamus
- Jugador del Barça
Fabregast és Silvát szerintem elfelejthetjük tutira nem fognak idén idejönni, irreális magas sztem az áruk....matyi02 írta:Sztem 35milio lene demivel a Arsenal legjobja :50milcsi xDcniv írta:Fabregas mennyibe kerülne?
Silva 25 milkáért megszerzhető és nemtom h mé nem fizetjük ki ennyiért ami nem túl nagy összeg.Ha már Alves-ért fizettünk 30-at.
Sőt.Silva játszhat irányítót vagy szélsőt ha olyan felállás lesz 1-2 alkalommal.Messa írta:norbert55 írta: De ha megnézed Xavi+Iniesta is irányító féle játékosok.
-----------------Touré----------
----------Xavi------------Iniesta
És Hernanes játszhatna itt Touré+Xaviék posztján is.De én inkább Silvának drukkolok.
De ha megnézed sem Xavi, sem pedig Iniesta nem irányítók. Touré meg pláne nem. Ők a kp. motorjai, de csak vedd példának az Eb-t, egyikük sem az irányító poszton játszott, Iniesta bal szélen, Xavi pedig középen, de nem irányító volt. Meg a Barcában sem irányítót játszanak. Éppen ezért kell nekünk irányító. Bár, őszintén a cikken kívül nekem fogalmam sincs, hogy mi a posztja, de ott nem irányítót írtak.
Szerk.: Silva sem irányító, ő szélső, de nagyon elférne a csapatban.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
norbert55 írta: De ha megnézed Xavi+Iniesta is irányító féle játékosok.
És Hernanes játszhatna itt Touré+Xaviék posztján is.De én inkább Silvának drukkolok.
De ha megnézed sem Xavi, sem pedig Iniesta nem irányítók. Touré meg pláne nem. Ők a kp. motorjai, de csak vedd példának az Eb-t, egyikük sem az irányító poszton játszott, Iniesta bal szélen, Xavi pedig középen, de nem irányító volt. Meg a Barcában sem irányítót játszanak. Éppen ezért kell nekünk irányító. Bár, őszintén a cikken kívül nekem fogalmam sincs, hogy mi a posztja, de ott nem irányítót írtak.
Szerk.: Silva sem irányító, ő szélső, de nagyon elférne a csapatban.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Am Berbatov mozgása nekem hasonlít Van Nistelrooy-ra.
Ha igazolnánk egy Silva-Berbatov ketőst akk elől is rendbe lennénk.
Ha igazolnánk egy Silva-Berbatov ketőst akk elől is rendbe lennénk.
Fabregas mennyibe kerülne? 

De ha megnézed Xavi+Iniesta is irányító féle játékosok.Messa írta:Azt, hogy Hernanes nem irányítónorbert55 írta:A lehetséges forgatókönyv:
Eladják a maradék 4 felesleget(Ronnie,Eto'o,Gudy,Oleguer) migeg megvesszük Hernanest(már csak ő maradt a Barca jelöltje között irányítónak)...
Ti erről mit gondoltok?
- lui1698
- Llegenda del Barça
Messa írta:Hát, a goal.com az a magyar foci24...Zehii írta:http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=760766
Messi álma hogy A Serie A-ban játszon (a goal.com szerint ....)
Ilyen baromságot összeírkálni.
Tiszta szégyen az ilyen majom pletykaszhar!
Olyan, mint a Blikkkkk!
UNDORÍTÓAK!!!!

hmm...azt nem vágtam, hogy a csapat körüli stábot sem igazgathatjákHarusz írta:Az ideiglenes ügyvezető elnökség nem írhat alá szerződéseket... emiatt nem tud igazolni. S ezek felvételéhez is kell szerződést aláírni. Szóval ez így nem működik.bogen írta: Nem lehet igazolni. Marad Eto'oés R10 is
![]()
Az igazolásra szánt pénzből:
- felvesznek egy jó pszihomókustR10 elfogadhatót nyújt
és segíthet Pepnek a csapatmorál helyrehozásában, fenntartásában
+ Eto'o-nak is tart dühkitöréskontroll órákat![]()
- felvesznek profi orvosi stábotnem sérül le mindenki mindíg, ha igen akkor sem olyan hosszú időkre

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bogen 2008.07.03. 12:14:36-kor.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Azt, hogy Hernanes nem irányítónorbert55 írta:A lehetséges forgatókönyv:
Eladják a maradék 4 felesleget(Ronnie,Eto'o,Gudy,Oleguer) migeg megvesszük Hernanest(már csak ő maradt a Barca jelöltje között irányítónak)...
Ti erről mit gondoltok?

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Jugador del Barça
Az ideiglenes ügyvezető elnökség nem írhat alá szerződéseket... emiatt nem tud igazolni. S ezek felvételéhez is kell szerződést aláírni. Szóval ez így nem működik.bogen írta: Nem lehet igazolni. Marad Eto'oés R10 is
![]()
Az igazolásra szánt pénzből:
- felvesznek egy jó pszihomókustR10 elfogadhatót nyújt
és segíthet Pepnek a csapatmorál helyrehozásában, fenntartásában
+ Eto'o-nak is tart dühkitöréskontroll órákat![]()
- felvesznek profi orvosi stábotnem sérül le mindenki mindíg, ha igen akkor sem olyan hosszú időkre