Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Barcelona144 írta:Ezt találtam. DE szerintem hülyeség http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=76033
na hát ezen csak röhögni tudok!!Barcelona144 írta:Ezt találtam. DE szerintem hülyeség http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=76033
Nem vérbeli irányító de ott is tud játszani.xbalix írta:Silva mióta irányító?norbert55 írta:Én sem támogatom túlságosan Maloudát gyengébb és jóval öregebb mint Silva.Silva viszont a jövő és középen is játszik irányítót.Ha a Chelsea-nek kell Eto'o akk úgyis adnak érte nagyobb zs-t és azzal mi jobban járnánk.Ja igen.Silvával megoldódna a szélső kp és az irányító szerepe is.És így 25 milla.Ha ez nem akk mi éri meg?LOL
Silva mióta irányító?norbert55 írta:Én sem támogatom túlságosan Maloudát gyengébb és jóval öregebb mint Silva.Silva viszont a jövő és középen is játszik irányítót.Ha a Chelsea-nek kell Eto'o akk úgyis adnak érte nagyobb zs-t és azzal mi jobban járnánk.Ja igen.Silvával megoldódna a szélső kp és az irányító szerepe is.És így 25 milla.Ha ez nem akk mi éri meg?
Ha Eto'o menni akar és télleg nekünk se kell, akkor én kiegyeznék a Malouda+22 millióval! Legalább lenne 1 cserénk Henry mögé, és abból a 22 millából meg lehetne szerezni Arshavint, vagy Adebayor jó részét fedezné! Mondjuk ha Malouda jön ak sztem Arshavin már nem, inkább Ade, Eto'o helyére. Nem tudom miért van mindenki Malouda ellen. Az angol foci nem jött be neki, de sztem nem rossz player, és padra meg simán jó lenne.Carles Puyol Saforcada írta:malouda semmiképp sem lenne alapember a csapatban!
a cserepadra meg teljesen fölösleges mert már így is egy
YAYA TOURÉ,KEITA,INIESTA,XAVI
középpályánk van amit jobb emberekkel lehetne kiegészíteni mint malouda
mellesleg nem feltétlenül kéne eladni eto'o-t csak ha tényleg egy jó ajánlat érkezik vagy egy olyan csere-üzlet ami tényleg hasznos mert malouda nem győzött meg annyira a chelsea-ben![]()
a középpályára moutinho jó ötlet volt,szerintem nagyon jó képességű játékos
Egyet kell hogy értsek. Nem kell ide.lionelmessi19 írta:Amúgy nembirom a srácot, szerintem kifejezetten béna gyerek ahhoz képest h európai nagycsapatokban játszott, játszik.
Játszott ő már irányítót is a válogatotban+a Lyon-ban is.Én Silvát jobban favorizálom de Malouda sem lenne rossz sztem.Jobban bejönne neki egy mediterrán bajnokság mint az ANGOL ez tuti.Bár nekem jobban kéne csak készpénz de mivel Pep-nek kell és tetszik is neki Malouda ezért nagy az esély h meg vesszük.lionelmessi19 írta:Ugyan mégis Maloudát te hol láttad irányítani?![]()
Amúgy nembirom a srácot, szerintem kifejezetten béna gyerek ahhoz képest h európai nagycsapatokban játszott, játszik.
Ezt honnan veszed, hogy jobban tetszik Malouda?norbert55 írta:Basszus.Ha jobban meggondoljuk ezt a Maloudás hírt lehet h van igazság alapja.A Barca vezetőinek talán jobban tetszik mint Silváé.Szal.Malouda játszik irányíttó+szélsőt is vagyis lehet h a BARCA rábólint az ajánlatra és ezzel egy "felesleges" játékos is elmehet+egy hiányposztot betöltenek és még pénzt is kapunk.Hát.. lehet h Silva helyett mégis Malouda lesz.
Pedig vannak olyan indokok amiért valszeg h ő jön.Manomaffia írta:Berbatov nem kell.Én őt nem látom akkora sztárnak amekkorának beharangzták.Nem is teljesített rendesen(UEFA-kupa).Sztem rendszeresen kéne játszatni Bojan-t.És Henry mellett játszatni,hogy tanuljon is tőle,mert ugye kitől,ha tőle nemNem kell csatár.Csak koncentrálni Silvára.Meg az eligazolásokat figyleni és még párszor átgondolni.Figyelem az ifiakadémiára mert még egy Fábregast elengedni sem kéne.
A kölcsön télleg jó lenne, ha a Milan átválalná a fizetését. Malouda sztem sem kéne.norbert55 írta:Ronniet kölcsönadni érdemes lenne.Nem veszíthetünk.Ha jó vagy jobb formába lendülne végleg eladhatnánk több pénzért.Viszont Eto'o-ért sztem csak pénz kell.Nem olyan felállást játszunk amibe Malouda beférne.Replay írta:Napi gyors:
Ronnie-t újabban kölcsönbe venné a Milan.
Állitólag a Chelsea 22milliót + Malouda-t adná Eto'o-ért cserébe.
Oleguer magához képest igenis jól játszott régebben. Ronaldinho kölcsönbe? Szerintem buknánk vele. Elmenne, alig játszana, visszajönne, mégjobban nem kellene senkinek se. De, ha csak ez az egy választásunk van, akkor meggondolnám.Manomaffia írta:Oleguer nem segítette hozzá semmihez a csapatot,sza takaró neki.Gudjohnsen amikor a pályán van akkor teljesít,de már nem olyan jó mint volt...Ronaldinho kölcsönbe adása tényleg hatalmas ötlet lenne,sztem az egyik lejobb húzás.Meg azért mellesleg a Milan sem olyan rossz csapat...Silváért meg meg lehetne adni bármit amit kér a Valencia...21éves és nagy játékos már most...stabil lenne a középpálya nagyon.Ja,és örülök Dani Alvés érkezésének,ti ezzel hogy vagytok?
Ezt hol hallotad ez igen csak jól hangzik Maluda plusz 22 milió (szerintem nagyon megérné.Replay írta:Napi gyors:
Ronnie-t újabban kölcsönbe venné a Milan.
Állitólag a Chelsea 22milliót + Malouda-t adná Eto'o-ért cserébe.
Dani Alvés nagy húzás, + R10 kölcsönbe adása is, Oleguer+ Gudi is mehetne, főleg OleguerManomaffia írta:Oleguer nem segítette hozzá semmihez a csapatot,sza takaró neki.Gudjohnsen amikor a pályán van akkor teljesít,de már nem olyan jó mint volt...Ronaldinho kölcsönbe adása tényleg hatalmas ötlet lenne,sztem az egyik lejobb húzás.Meg azért mellesleg a Milan sem olyan rossz csapat...Silváért meg meg lehetne adni bármit amit kér a Valencia...21éves és nagy játékos már most...stabil lenne a középpálya nagyon.Ja,és örülök Dani Alvés érkezésének,ti ezzel hogy vagytok?