2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Fiatalabb és a világ 5 legjobb csatárjának egyike Villa. Szóval sokkal nagyobb üzlet lenne mint Arshavin,aki menjen csak a Cselzibe.Ott jó helyen lesz..danko94 írta:Mennyivel fiatalabb Villa mint Arshavin??? Nem sokkal 10 Hónappal szal... Arshavinnal jobban járnánk sokkal, egyrészt mert olcsóbb másrészt meg tökéletesen játszik bal oldali csatárt(Amolyan R10 féle poszton). Középcsatárnak ott van Henry és mellé cserének Bojan , Guddy és Ezquerro. Silva kéne bár kevés az esély rá. Én Mindenképpen szeretném Arshavint Gránátvörös kékben látni![]()
![]()
U.I.: Nem ártana ékezeteket használni![]()
Mennyivel fiatalabb Villa mint Arshavin??? Nem sokkal 10 Hónappal szal... Arshavinnal jobban járnánk sokkal, egyrészt mert olcsóbb másrészt meg tökéletesen játszik bal oldali csatárt(Amolyan R10 féle poszton). Középcsatárnak ott van Henry és mellé cserének Bojan , Guddy és Ezquerro. Silva kéne bár kevés az esély rá. Én Mindenképpen szeretném Arshavint Gránátvörös kékben látnibobby17 írta:egyszeru villa es silva kell a barcaba...fiatolokat kell leigazolni:D sztem arshavin rossz igazolas lett volna:Drem nem ide jonn:D
Nóbi írta:miért, láttad már a youtube-os videókon kívül játszani???MR.Barca írta:Most olvasom hogy Arsahvin a Chelsea-be igazol.Ha jobban belegondolok nem is baj mert legalább leigazoljuk Hernanest.Ő neki tetszik a játéka is.
ááá
miért, láttad már a youtube-os videókon kívül játszani???MR.Barca írta:Most olvasom hogy Arsahvin a Chelsea-be igazol.Ha jobban belegondolok nem is baj mert legalább leigazoljuk Hernanest.Ő neki tetszik a játéka is.
Subinho írta:sztem Crespo jöhetne!!! amolyan Larsson utódnak!!! ezt én már igen rég mondom!!! a padról beállva sokat segíthetne, rutinos csatár. lásd: Larsson, BL döntő!!!
Én akkor is azt mondom, ha fiatal játékost akar a klub R10 helyére, akkor nem szabad a pénzt sajnálni Agüero-ért!!! Bármennyit!!!
Agüero és Crespo fizetése nem lenne annyi együtt, mint mont Ronaldinhoé... ha nálunk marad!
Ezek az Adebayor, Malouda, Arshavin gyerekek... hát... velük csak többen lennének... ennyi!!!
jó lenne, ha máskor egyértelműen írná le...bati1989 írta:és ingyen focizna nálunk?arra gondolt h fizetését kéne fizetni feleslegesen
azzal nyitottuk a Crespo-témát, h nincs csapata és ingyen lehet vinniEbdon Lake írta:Teljesen fölösleges lenne. Kezdő nem lenne úgy se. Cserének meg millókat minek kéne adni, mikor van még több csatárunk is.Carles Puyol Saforcada írta:crespot meg minek vennénk?a padra?bár ha ingyen van...
Teljesen fölösleges lenne. Kezdő nem lenne úgy se. Cserének meg millókat minek kéne adni, mikor van még több csatárunk is.Carles Puyol Saforcada írta:crespot meg minek vennénk?a padra?bár ha ingyen van...
Lehetne Iniesta, Xavi vagy Hernanesbaas11 írta:norbert55 írta:Tudom h már unjátok a felálláselméletem de ezt még megosztom![]()
![]()
![]()
Szal Pep erősen fog rotációzni.Erre több jel is utal.
A 4-3-3,4-3-1-2,és a 4-2-4 közt lesz a rotáció.
4-3-3:Pep nyilatkozta h a 4-3-3 mint a Barca híresebb felállása is játszatva lesz.
4-3-1-2:Ezt akarja alap felállásnak és ez lesz használva legtöbbx.Ő a 2 csatáros rendszer híve.
4-2-4:Volt egy kijelentése miszerint Alves és Messi JOBB OLDALA naon erős.És még azt is mondta h vmikor csak 2 labdaszerző kp lesz a kezdőben és akkor Touré,Keita lesz a kezdő.És ezek a leírások csak a 4-2-4-re illenek.
Többet nem írok a felállásokról MEGÍGÉREM![]()
![]()
és a 4-3-1-2 -t szerinted h képzeli ?ki lesz Totti pozicióba ?
"A brazíliai játékos, melyik elvben a Sao Paulo ez becses tizenkét és tizenötmillió dollár között mikor Txiki odautazott Brazíliához, leejtették miközben most több mint 25-öt kérdezett. Jön, az töltsenek fel a szőlőbe, bár ez megjelenik az ha a klub leszorítja az ajánlatot. "---- elég értelmetlen de neten csak ennyire futjanorbert55 írta:33.MichaaBee írta:Gyerekek! Hernán Crespo hány éves????? A chelsea nem hosszabbított vele, ingyen vihető!
Könyörgök vki fordítsa már le aaz előző hsz-ben lévő szöveget.
Oda Messi-t képzelte.Ezt még a múltkor lenyilatkozta.baas11 írta:norbert55 írta:Tudom h már unjátok a felálláselméletem de ezt még megosztom![]()
![]()
![]()
Szal Pep erősen fog rotációzni.Erre több jel is utal.
A 4-3-3,4-3-1-2,és a 4-2-4 közt lesz a rotáció.
4-3-3:Pep nyilatkozta h a 4-3-3 mint a Barca híresebb felállása is játszatva lesz.
4-3-1-2:Ezt akarja alap felállásnak és ez lesz használva legtöbbx.Ő a 2 csatáros rendszer híve.
4-2-4:Volt egy kijelentése miszerint Alves és Messi JOBB OLDALA naon erős.És még azt is mondta h vmikor csak 2 labdaszerző kp lesz a kezdőben és akkor Touré,Keita lesz a kezdő.És ezek a leírások csak a 4-2-4-re illenek.
Többet nem írok a felállásokról MEGÍGÉREM![]()
![]()
és a 4-3-1-2 -t szerinted h képzeli ?ki lesz Totti pozicióba ?
Teljesen felesleges lenne szerintem, mert pár éven bell úgyis visszavonul és újabb csatárt kéne szerezni.MichaaBee írta:Gyerekek! Hernán Crespo hány éves????? A chelsea nem hosszabbított vele, ingyen vihető!