2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
LG a pont nálad!LG írta:Az meg, h rühelled, nem szurkoló hozzáálás, meg nem is emberiManomaffia írta:Én személy szerint nagyon rühellem Oleguert,mert sztem nem jó focista,egy Barca kvalitású csapatba,meg állítólag katalán nacionalista állat.Az meg nem focista hozzáállás
Az meg, h rühelled, nem szurkoló hozzáálás, meg nem is emberiManomaffia írta:Én személy szerint nagyon rühellem Oleguert,mert sztem nem jó focista,egy Barca kvalitású csapatba,meg állítólag katalán nacionalista állat.Az meg nem focista hozzáállás
Álomvilágban élsz...matyi02 írta:Sztem ezt kéne a fradinak csinálnia nagy kluboktol kis játékosokat veni
Mint pl.:Ezqerro,oleguer,Jorguegre(nem tom a nevét:() És máris lene 3 barcás játékosuk és hát sztem 7miliobol elintéznékde it van Ronaldo ingyen az se lene rosz
Ezeket megvenék jó kis fradi lene magyar szinten ...egyszerün szuper de nem ???:D
Amugy szernte Oleguernek Hollandiába kéne menie sztem ott meglenne
A Fradiba az angol negyedik vonalból, meg kínai csapatokból érkeznek trinidadi játékosok. Ingyen. Oleguer ára megfelel a Fradi éves költségénekstefanl10 írta:Ezek a játékosok nem lennének olyan hülyék h elmenjeknek egy ilyen cspatba mint a fradi és baktalórántházával játszani ilyen tehén legelő színvonalú pályán:D Ráadásul a másodosztályba még a magyar első osztálynál is jobb a spanyol harmadosztálymatyi02 írta:Sztem ezt kéne a fradinak csinálnia nagy kluboktol kis játékosokat veni
Mint pl.:Ezqerro,oleguer,Jorguegre(nem tom a nevét:() És máris lene 3 barcás játékosuk és hát sztem 7miliobol elintéznékde it van Ronaldo ingyen az se lene rosz
Ezeket megvenék jó kis fradi lene magyar szinten ...egyszerün szuper de nem ???:D
Ezek a játékosok nem lennének olyan hülyék h elmenjeknek egy ilyen cspatba mint a fradi és baktalórántházával játszani ilyen tehén legelő színvonalú pályán:D Ráadásul a másodosztályba még a magyar első osztálynál is jobb a spanyol harmadosztálymatyi02 írta:Sztem ezt kéne a fradinak csinálnia nagy kluboktol kis játékosokat veni
Háááát 4-5 öt talán talán valahogy csak csak......matyi02 írta:Azé sztem ne nézd le mert még a végén téged meg lesoznaklui1698 írta:Oleguer kivásárlási ára szerintem kb. 27Ft 30 fillér körül lehet most!
![]()
El kéne sózni valahova a csávót!
Azért 5milkát sztem megér
Azé sztem ne nézd le mert még a végén téged meg lesoznaklui1698 írta:Oleguer kivásárlási ára szerintem kb. 27Ft 30 fillér körül lehet most!
![]()
El kéne sózni valahova a csávót!
Nem kicsit!!!Én má nagyon rég észrevettem!!!Amikor előszőr megláttam mondom Oleguer mit keres ittLaza írta:oleguer ugy néz ki mint a Hősök cimű sorozatban a gonosz nem?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De ha úgy vesszük 20-12(Oleguer)= 8 millió annyit nagyon ér. Na jó ez csak vicc volt.kleno04 írta:Fernando írta:Egy ilyen üzletbe benne lennék:
Oleguer+20 millió euro=Huntelaar
hát én azért sokallom azt a 20 millió euro-t még mellé lehet egy kicsivel kevesebbért és akkor jöhet is![]()
![]()
Szerintem kicsit sem néz ki úgy, mint Oleguer. Piquénak jobb a hajaStoichkov írta:Oleguer habár volt kezdőember, de jól sosem játszott...
én csak ettől a pique gyerektől ijedtem most meg, úgy néz ki mint oleguer...
remélem nem veszünk egy új falábút helyette
Azért volt egy olyan időszak, mikor alapember volt, és igenis jól játszott, szvsz.kleno04 írta:hát lehet hogy nincs rossz híre, de azért nekünk nem mutatott olyan maradandót volt jó pár hajmeresztő megoldásaLos Banditos írta:Egyébként nemzetközi szinten egyáltalán nincs rossz híre, sőt Katalóniába se... Inkább mi szoktuk őt megtalálni bűnbakként.szerinted nem
hát lehet hogy nincs rossz híre, de azért nekünk nem mutatott olyan maradandót volt jó pár hajmeresztő megoldásaLos Banditos írta:Egyébként nemzetközi szinten egyáltalán nincs rossz híre, sőt Katalóniába se... Inkább mi szoktuk őt megtalálni bűnbakként.