Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha tippelnem kéne senki. Amennyiben Eto'o-t nem adjuk el minél hamarabb. 35 millióért én eladnám már. Hozzacsapnék még 5-öt és megvan Villa. Az a 3-4 év pont annyit ér, kb 5 millió eurót.zolee008 írta:eto helyére villa lehetne a másik csatár jelölt csak sajnálják rá a pénzt..
kiváncsi leszek ki lesz az első támadó játékos akit leigazolunk.
Annyi módon írjátok.currahee írta:én sem tudom h mien játékos ez a caçares
Magabiztosabb? Életemben 2 szer ha láttam játszani Cácerest. Semmi nem fogott meg benne. Értelmetlen és költséges igazolásnak tartom. Nemtudom te hányszor láttad játszani Cácerest hogy a játékát korszakokra is tudod bontani...danianevem írta:Számomra mindegy ki lesz a védelem tengelyében Puyol mellett, a lényeg hogy nyerjünk... Egyébként azért kerülhet Cáceres Márquez elé, mert az utóbbi időben jóval magabiztosabb mint a mexikói... A lényeg viszont, hogy nem gyengült vele a védelem...
És 30 éves.zolee008 írta:sziasztok szerintem ha eto elmegy akko csak drogba tudná potolni. Minden megvan benne ami kell egy jó csatárhoz l
Igy van..drága volt, ugyhogí játszania kell, mint a madridban az isteni Pepének. Amugy én sem tenném Rafa elé. De ugy látszik nem számolnak Rafaval, inkább hoztak két gyengébb védőt, sok millióért. Rafat meg gondolom olyan jó áron adják majd el, amennyiért el szoktuk adni a játékosainkat.visca el barca írta:azért, mert 16 millió euróért nem a padra vettünk játékost.Fernando írta:Miért teszi mki Cácerest Márquez elé? Még nem igazolt el Márquez, és hírek sincsenek róla.
Akárhogyis nálam Márquez többet bizonyított mint Cáceres akinek volt egy jo idénye. Egyébként szerintem ezért is meglepő a 16 milliós ára.visca el barca írta:azért, mert 16 millió euróért nem a padra vettünk játékost.Fernando írta:Miért teszi mki Cácerest Márquez elé? Még nem igazolt el Márquez, és hírek sincsenek róla.
azért, mert 16 millió euróért nem a padra vettünk játékost.Fernando írta:Miért teszi mki Cácerest Márquez elé? Még nem igazolt el Márquez, és hírek sincsenek róla.
Azért akárhogy is, egy kieső csapattól vettük meg...kicsit emlékeztet ez a dolog a Real-Pepe dologra.Persze Cáceres olcsóbb volt lényegesen, de azért ne várjunk már rögtön hatalmas durranást a fiútól...Capon írta:Én pl. Márquez elé azért teszem mert Pep ahogy lehetet láni és hallani egy "rombolo" védöt akart (Materazi) Cáceres lett belőle. Ö a csapata legjobbja volt az elmult idényben a szurkolók szerint és biztos mi is okkal igazoltuk le. Márquez annak ellenére, hogy az egyik legszimpatikusabb játékos nekem a keretben nagyon lassú volt szerintem. Nem azt mondom, hogy rosszul játszott. Hirek pedig voltak vele kapcsolatban, hogy pl. az Atletico Madrid akarja vagy ő akar oda menni. Én úgy érzem elmegy egyébként, bár tényleg nem sok hír volt erről.Fernando írta:Miért teszi mki Cácerest Márquez elé? Még nem igazolt el Márquez, és hírek sincsenek róla.
szerintem akkor is meg vesszük ha nem tudjuk eladni..mert most ha jol tudom akkor most van messi etoo bojan henry meg gudi(talán)ez 5,és ha ezekből 3 a bályán lesz akkor sztm kicsit kevesen vagyunk elől nem??matador írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=188177
Tudom, nso, de attól még megéri elolvasni...eszerint ha Eto'o-t nem tudjuk eladni, akkor nem vesszük meg Adebayort.