2008.07.05. 12:37:35
az előttem íróhoz hasonlóan vagyok én is az átigazolásokkal. gudjohnsen, ronnie mehet. ronnie sajnos elveszítette a motivációját és tényleg váltásra van szüksége. azt hiszem h nem fog tudni már jól játszani a Barça-ba. ez kiderült az elmúlt két évben. én reménykedtem de hát sajna nem sikerült "visszatérnie". elveszítette a motivációt, a játékszenvedélyét, a vidámságát és ez mind a futball, a munka rovására ment. de én még midnig őt tartom a világ legjobbjának és hiszem h ujra úgy fog játszani ahogy régen. csak sajnos már nem itt mert innen ien hozzáállásssal mennie kell. eto'o elküldését viszont teljességgel nem értem a vezetők részéről, így teszik tönkre a csapatot. mondjuk ez mindig is így volt h a sztárokat így küldik el, nem méltó módon... de csak akkor menjen eto'o ha jön helyetter adebayor v david villa! csak ők ketten lennének jó megoldások a csatár posztra. (esetleg adriano ha már visszanyerte a formáját, de ő nincs a kiszemeltek között. egyenlőre...)
balszélsőnek malouda jó megoldás lenne, kérdés h beférne-e a kezdőbe... :S
ugyanígy vagyok hleb-bel... nem biztos h ő kell ide mert lehet h csak a kispadra férne. ezért lenne talán jobb vmi fiatal tehetség (mint pl hernanes) mert ő a kispadon is elfér.
jah ami nevetséges még ez a bizonyos arsavin-ról szóló pletykák... hát ez vicc. ki ez a gyerek?????? de komolyan?! ez egy senki! attól h volt két jo meccse az eb-n azért még nem kell szerződtetni, főleg ha még kimondja h a Barça az álma... ki nem tojja le?!?! többet kell ennél bizonyítania h egy ien nagy klubba bekerüljön. másrészt szerintem nem egy nagy durranás a srác.... nem kell ide! nagyon remélem h a Barça vezetői nem lesznek hülyék h megvásárolják.
na és akkor így utolsónak megemlítvén h igen elég sok pénzt kiadnak a vezetők az igazolásokra, ami nem baj, csak az h egyes játékosokért túl sokat adnak... de ez régóta így van sajnos, és mikor esetleg arra kerül a sor h elszerződnek akkor csak anyagilag veszít velük a Club. meg persze kis csapatok midnig ugy vannak h jol lehúzzák a nagyokat még ha nem is érne annyit az adott játékos. de hát ez az örök törvény...