Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
baas11
Entrenador del Barça

2008.07.05. 15:27:28

salvatore írta:------------------------------Valdes-------------------------------

-----Alves---------Puyol--------------Cáceres---------Abidal---

---------------------------Touré/Keita----------------------------

--------------------------------Xavi--------------------------------
-----------Messi--------------------------------Iniesta-----------

------------------Adebayor-----------Henry---------------------
Ez tetszik én is vmi ilyesmit képzelek el (támadó szekcióban ),de gyakorlatilag tavly is igy áltunk fel csaK Eto'o val és hát tudjuk mit nyertünk...egy "másfajta" közzépályás számomra még mindig nagyon hiányzik (Lucho,,Diego,Vdv,Lampard,Hleb,Moutinho...Atrhavin)akár Ini akár egyik csatár rovására is!DE kitudja egy megerősittett védelemmel ,Dani Alvessel lehet h igy is működne....csak még egyszer 2:0ról 3:2re nem kaphatunk ki ez szörnyű emlék !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.05. 15:20:52

KicsiDumszi írta:....
Kedves Árpád:
ad1. nem nyertünk Copa del Reyt, de a többiben egyet értek veled. Szerintem mki. Egyértelmű hogy butaság lenne leváltani Joant. Nahde ezmár egy másik topik. Az igazolásokról is szoltál.

Abban azért vitatkoznék veled, hogy én személy szerint 2 szer láttam játszani semmi extrát nem vontam le a játékából. Akkor most ez az én szegénységi bizonyítványom? Én ugyérzem, hogy én otthon vagyok a spanyol fociban és nem szégyenlem el magam azért mert nemtudok mindent egy oylan játékosról aki 1 évet játszott a spanyol élvonalban. Amugy nem Cáseres hanem Cáceres. Hogy azért legyünk otthon a spanyol fociban.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.07.05. 15:18:39

zolee008 írta:....................................valdes..............................
...abidal.............pulyol...........marques...........alves
.................................keita.......................
xavi.....................................................iniesta.
messi
eto henry

szerintem nem is kellene senki se és roni pedig a padon lesz mig vissza nem szerzi régi formáját.
Azért Alves-t és Abidal-t cseréld fel!!!!!!!!!
Abidal a bal oldali
Alves a jobb oldali védő!!
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
KicsiDumszi
Barça C

2008.07.05. 15:14:23

Üdvözlök minden fórumozót!!!!

Azért nem tudom hogy vagytok vele de én kicsit félek ettől a bizalmi szavazástól, de remélem nem lesznek olyan ostobák hogy válsági helyzetbe hozzák a csapatot. Szerintem Laporta jó elnök, mikor idekerült nagyon rossz helyzetben volt a Barca pénzügyileg,gazdaságilag. Ma már a 3.-ik legtöbb bevételt termelő klub a világon a gránátvörös-kék egyesület. Bár felhozhatnánk ellene h voltak hibái, ez a 2 év sikertelensége, de végülis ő emelte fel erre a szintre vissza a Barcelonát, és ezt újra meg fogja tenni a kellő reformokkal.... Lásd: edzőváltás, komoly keretváltoztatás.
Nagyon remélem hogy marad a posztján, mert ha nem az szerintem egy óriási válsághoz vezetne és még egy sikertelen évhez, senki nem végezhetné el az elkezdett munkát..... :( Felhozható még az is ,hogy vele nyertünk újra BL-t és még egyéb címeket Primera Division-t, Copa del Rey-t.......

Az igazolásokról annyit, hogy a csapat jobb oldala így a világon az egyik legjobb lesz Messivel és Alvessel! Daniel nagyon támadó szellemű szélső és szerintem meghatározó játékosa lesz a kövezkető években Barcelonának!!!!
Cáseres és Piqué szerintem tehetséges, jó játékosok. Olvastam ilyeneket, hogy nem tudták ki az a Cáseres én erre azt tudom mondani, hogy saját szegénységi bozonyítványuk mert aki otthon van a spanyol fociban az biztosan ismeri, és tudja rólla hogy egy nagyon határozott, kemény védő akinek lesz helye a kezdőben, legalábbis addig biztosan amíg Milito sérült.
A barcelonai nevelésű "uj" belső védőnk.... Szerintem sokat tanult amíg Angliában volt, jól szervez hátulról, robosztus testalkatú de ennek ellenére jól bánik a labdával és jól fejel. Őt is hasonlóan jó igazolásnak tartom.
Keita van már csak hátra akiről nem mondtam el a véleményem nem is hiába hogy őt hagytam utoljára, mert én neki örültem a legjobban nállam hiába D.Alves :D
Végre egy jól lövő bal lábas középpályás, aki nem Yaya helyén fog játszani hanem a kicsit balra tolva a középpályán, szerintem stabilitást fog adni a középső alakzatnak, mert mind támadásban, szervezésben mind vétekezésben ki tudja venni a részét!!! Én örültem hogy elhagyta a kedvünkért a Sevillat, és biztos vagyok benne hogy idővel kirobbanthatatlan lesz a kezdőből. :D
Én igazából nem mennék bele ezekbe a találgazolási találgatásokba, hogy ki érkezik még, mert a sajtó nagyon sok mindent ír amit tényként kezel és persze ennek ellenére ez nem így van.
Mindenesetre azt tudom hogy a vezetőség biztos a dolgában, és olyan játékosokat igazol akire szügség van és a név most ebben az esetben nem számít, legyen az Adebayor vagy Arsavin! Én bízom azokban akik nállunk okosabbak és ez a munkájuk! :D
Ha az áttigazolást tényként lehet kezelni, és mekötötték a szerződést akkor rólluk is elmondom a véleményem!!! :D

Köszönöm annak aki elolvasta!!!

al: Árpád
zolee008
Barça C

2008.07.05. 15:13:40

....................................valdes..............................
...abidal.............pulyol...........marques...........alves
.................................keita.......................
xavi.....................................................iniesta.
messi
eto henry

szerintem nem is kellene senki se és roni pedig a padon lesz mig vissza nem szerzi régi formáját.
salvatore
Barça B

2008.07.05. 15:04:46

------------------------------Valdes-------------------------------

-----Alves---------Puyol--------------Cáceres---------Abidal---

---------------------------Touré/Keita----------------------------

--------------------------------Xavi--------------------------------
-----------Messi--------------------------------Iniesta-----------

------------------Adebayor-----------Henry---------------------
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.05. 14:43:18

currahee írta:xabi alonso is védekező középpályás. és hát ott van már keita is meg touré is szal... d.silva hát nem tom, nem volt rossz de annyira nem is jó. bár inkább ő mint vki más. kispadra jó lesz mer iniesta-t nem fogja kiszorítani az tuti! arsavin az meg nevetséges!! kell a f..sznak. egy kis gyökér. azért mert volt két jó meccse... áhh... különben is nem kell ide semmien büdös népmuvészeti cserépedény orosz szarházi. hleb-ért meg tul sokat kérnek sztem...
Xabi Alonso inkább középső középpályás mint védekező középpályás. Arsavin nem rosz játékos, de nálam keveset tett le az asztalra 27 éves kora ellenére. Arsavin, Hleb, Hernanes, Alonso közül egyértelmű melyiket válazstanám. Körülbelül egy poszt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.05. 14:30:56

norbert55 írta:A helyzet egyértelmű.Ronniet 40-ért senki sem viszi el.Laportáékra kell voksolni a klub érdeke miatt.Eto'o-ért most mennyit kérnek?
Van 1 olyan érzésem h Ronnie marad.
Barátaim!
Hát ezt már régóta tudjuk hogy Laportáékra kell voksolni, a klubb érdekébe ez az eggyetlen elfogatható döntés. Ami Roneet illeti énis kezdek úgy vélekedni hogy marad. De minek?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.05. 14:24:55

A helyzet egyértelmű.Ronniet 40-ért senki sem viszi el.Laportáékra kell voksolni a klub érdeke miatt.Eto'o-ért most mennyit kérnek?
Van 1 olyan érzésem h Ronnie marad.
djtrack
Capitá del Barça

2008.07.05. 14:18:49

az a probléma h akiket el akarunk adni azokat kellene pótolni.legfőképpen az ő helyükre kellett volna igazolni,nem 4 db hátvédet venni.egy komplett védelmet vettünk:D

Először kellett volna támadó jellegű embereket igazolni utána védőket.mert ha tényleg elmegy Roni ,Deco elment és nem tudunk senkit igazolni [auto_cenzúra] kakiban leszünk.főleg ha a bizalmi szavazáson megbukik Laporta!!!
salvatore
Barça B

2008.07.05. 14:14:10

zolee008 írta:és mit szolnátok Rayn Babelhez?
ő nem rossz játékos,szerintem jó lenne,de a pool aligha fogja őt eladni meg ha el is adná,akkor 30mil.nál olcsóbban úgy sem
baas11
Entrenador del Barça

2008.07.05. 14:11:36

Szerintem Roni-Eto'o bol végül egyik biztos maradni fog(v mind 2) ha igaz h fix 40-t kérnek érte annyit a Milan biztos h nem fog kifizetni sőt egyik olasz klub se ,a Citybe meg nem akar menni..., és Eto'o -val is ugyanez a helyzet , ennyi lóvét jelenleg sztem 3 klub "tudna" kifizetni a Real,Chelsea,Manchester .a Real kilőve a Mu-ról nem tudunk , és marad a Chelsea aki vagy Eto't vagy Ronit viheti de ott is attól függ mi lesz Lamparddal, Drogbával Shevaval!esetleg vmi csereüzlet elképzelhető ! Addig Ade csatár kérdés off ! És a két "gyermekünk" közül kéne választani h melyik menjen ,hááát nemtudom Ronit nemtudom elképzelni más csapatba,stadionba....Eto'o-t meg nem akarom ! Viszont azt nem értem h DECO pótlása sztem sokkal fontosabb lenne (mint megszabadulni ilyen kutya játékosoktól mint ET-R10 ) és nem látok semmi féle komoly elképzelést erre Pep "vezére" hol van ??!!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
mezenga
Jugador del Barça

2008.07.05. 14:08:46

zolee008 írta:és mit szolnátok Rayn Babelhez?

nekem nem tetszik a játéka és nagyon drágán lehetne csak megvenni
zolee008
Barça C

2008.07.05. 14:07:42

és mit szolnátok Rayn Babelhez?
mezenga
Jugador del Barça

2008.07.05. 14:02:18

én bal oldalon ben arfat láttam volna nagyon szívesen, csak ő már a Marseillehez ment 15 millióért, még csak 21 éves. Én jobbnak tartom mint Silvat. Meg olcsobb is lett volna.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.05. 13:58:15

Mondjuk lehet Adebayort többet láttam játszani mint te, mert tavaly kb. összes Arsenal meccset láttam, akkor ment is neki. De tavalyelőtt azért nem ontotta a gólokat. Még maga Wenger is azt nyilatkozta meglepte Adebayor, olyan 12 gólt várt volna tőle. Szóval egy igazán jó szezonja volt eddig, és azért még 30 milliót nem kéne érnie.
salvatore
Barça B

2008.07.05. 13:44:52

currahee írta:adebayornak sem egy jó szezonja volt csak ugy látszik...
Hát az elejen naon jól ment neki,majdnem minden mecsen betalalt,csak a végefele nemment neki olyan jól,és ezt észre is lehetett venni a táblázaton
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.05. 13:41:24

Azért Arshavinnal egy kicsit elfogult vagy. Annyira nem lehet rossz játékos, mert pl. a Barca is már az EB előtt figyelte. Én is csak az EB-on láttam játszani, de gondolom annyira előtte se lehetett [auto_cenzúra]. Ettől függetlenül és se tartom olyan jó megoldásnak, de a Silva, Malouda, Arshavin 3-ból sztem még mindig ő a legkisbb rossz.
currahee
Jugador d'estrella

2008.07.05. 13:36:40

xabi alonso is védekező középpályás. és hát ott van már keita is meg touré is szal... d.silva hát nem tom, nem volt rossz de annyira nem is jó. bár inkább ő mint vki más. kispadra jó lesz mer iniesta-t nem fogja kiszorítani az tuti! arsavin az meg nevetséges!! kell a f..sznak. egy kis gyökér. azért mert volt két jó meccse... áhh... különben is nem kell ide semmien büdös népművészeti cserépedény orosz szarházi. hleb-ért meg tul sokat kérnek sztem...
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.05. 13:34:23

Azért Villának nem egy jó szezonja volt, mint Adebyornak.
zolee008
Barça C

2008.07.05. 13:32:21

szerintem ronaldinho posztjára a legalkalmasabb jelölt C.Ronaldo lenne de őt meg nem fogják leigazolni , a másik Quaresma lenne de ő se jönne vissza tehát marad (maluda,silva,)
Rayn Babel kellene ő igazán nagy tehetség szerintem és megszerezhető lenne .
currahee
Jugador d'estrella

2008.07.05. 13:30:43

LG írta:Csak az a vicc, h Villaárt szerintük sok a 40, de Adebayorért a 30-35 az nem. Pedig sztem a felét éri a togói :roll:
hát ezt azért nem mondtam volna... mindkettő naon jo csatár és sztem mind a ketten megfelelnének a célnak. én nem naon tudnék dönteni. max annyiban h akit olcsóban meg lehet szerezni az jöjjön. a másikfele viszont az h villa spanyol, és hát így nem lenne az h túl "elkülföldiesedik" a csapat... na meg elmondhatá a Barça h van 5 spanyol válogatottja: puyol, iniesta, xavi, d.villa, és lassan krkic.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.05. 13:25:11

currahee írta:uhhh ki ez a srác, te???? hogy betiltott......... fernando...
én kérek elnézést de sztem megértette mindenki, még te is. bocs de még nem nagyon hallottam a srác nevét meg nem sokszor láttam így könnyű elírni...
na de akkor: cáceres
remélem így már megfelel....
Higgadj le tesó :D Nem kötözködésből írtam, nagyon jol tudod. :wink:

Szerk.: Ranierinek Sztankovics kell a középpályára, Xabi Alonso pedig valószínűleg akkor nemfog a Juvéhoz igazolni. Szerintem lelehetne rá csapni 17 millió euró az ára. Hleb és Hernanes is kb ennyibe kerülne.

Azért ezekkel az igazolásokkal jobban kibékülnék a jövőre:

Xabi Alonso, Villa, Silva, mint; Adebayor, Hernanes/Hleb, Arsavin.
currahee
Jugador d'estrella

2008.07.05. 13:24:53

zolee008 írta:és közzéppályára van már valami nagynevű játékos akit kinéztek ? mert az ilyen Hleb nem az és malouda sem kell szerintem inkább kéne Mouthino v Kaka.
és mégis hova tennéd kaka-t vagy mouthino-t???? mert a kezdőbe nem férne be egyik sem. lehet h kaka jó játékos de nem kell ide és tuti nem is engedné el őt a milan. de nem is kell!!!!!
ott van xavi, keita, touré. kit akarsz még??? nem férne be senki már. ezért kell vmi oan középpályás aki cserének jó és nem fog azon kiakadni h a padra ül... meg azért nem illik oat leigazolni, vmi nagy játkésot h csak a padot koptassa... sztem.
currahee
Jugador d'estrella

2008.07.05. 13:19:42

uhhh ki ez a srác, te???? hogy betiltott......... fernando...
én kérek elnézést de sztem megértette mindenki, még te is. bocs de még nem nagyon hallottam a srác nevét meg nem sokszor láttam így könnyű elírni...
na de akkor: cáceres
remélem így már megfelel....
Lezárt