Üdvözlök minden fórumozót!!!!
Azért nem tudom hogy vagytok vele de én kicsit félek ettől a bizalmi szavazástól, de remélem nem lesznek olyan ostobák hogy válsági helyzetbe hozzák a csapatot. Szerintem Laporta jó elnök, mikor idekerült nagyon rossz helyzetben volt a Barca pénzügyileg,gazdaságilag. Ma már a 3.-ik legtöbb bevételt termelő klub a világon a gránátvörös-kék egyesület. Bár felhozhatnánk ellene h voltak hibái, ez a 2 év sikertelensége, de végülis ő emelte fel erre a szintre vissza a Barcelonát, és ezt újra meg fogja tenni a kellő reformokkal.... Lásd: edzőváltás, komoly keretváltoztatás.
Nagyon remélem hogy marad a posztján, mert ha nem az szerintem egy óriási válsághoz vezetne és még egy sikertelen évhez, senki nem végezhetné el az elkezdett munkát.....

Felhozható még az is ,hogy vele nyertünk újra BL-t és még egyéb címeket Primera Division-t, Copa del Rey-t.......
Az igazolásokról annyit, hogy a csapat jobb oldala így a világon az egyik legjobb lesz Messivel és Alvessel! Daniel nagyon támadó szellemű szélső és szerintem meghatározó játékosa lesz a kövezkető években Barcelonának!!!!
Cáseres és Piqué szerintem tehetséges, jó játékosok. Olvastam ilyeneket, hogy nem tudták ki az a Cáseres én erre azt tudom mondani, hogy saját szegénységi bozonyítványuk mert aki otthon van a spanyol fociban az biztosan ismeri, és tudja rólla hogy egy nagyon határozott, kemény védő akinek lesz helye a kezdőben, legalábbis addig biztosan amíg Milito sérült.
A barcelonai nevelésű "uj" belső védőnk.... Szerintem sokat tanult amíg Angliában volt, jól szervez hátulról, robosztus testalkatú de ennek ellenére jól bánik a labdával és jól fejel. Őt is hasonlóan jó igazolásnak tartom.
Keita van már csak hátra akiről nem mondtam el a véleményem nem is hiába hogy őt hagytam utoljára, mert én neki örültem a legjobban nállam hiába D.Alves
Végre egy jól lövő bal lábas középpályás, aki nem Yaya helyén fog játszani hanem a kicsit balra tolva a középpályán, szerintem stabilitást fog adni a középső alakzatnak, mert mind támadásban, szervezésben mind vétekezésben ki tudja venni a részét!!! Én örültem hogy elhagyta a kedvünkért a Sevillat, és biztos vagyok benne hogy idővel kirobbanthatatlan lesz a kezdőből.
Én igazából nem mennék bele ezekbe a találgazolási találgatásokba, hogy ki érkezik még, mert a sajtó nagyon sok mindent ír amit tényként kezel és persze ennek ellenére ez nem így van.
Mindenesetre azt tudom hogy a vezetőség biztos a dolgában, és olyan játékosokat igazol akire szügség van és a név most ebben az esetben nem számít, legyen az Adebayor vagy Arsavin! Én bízom azokban akik nállunk okosabbak és ez a munkájuk!
Ha az áttigazolást tényként lehet kezelni, és mekötötték a szerződést akkor rólluk is elmondom a véleményem!!!
Köszönöm annak aki elolvasta!!!
al: Árpád