2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én nem vagyok MTK-s (és remélem sosem leszek az), de azért nem jáccottak rosszul. A nagyságrendekkel nagyobb költségvetés, és a rengeteg sztár ellenére nem muzsikált vmi fényesen a Fener. Azt a taktikát amit kidolgozott az edző egész jól véghezvitték, nem kell szerintem szégyenkezni. Nem azért de azt hitted, hogy Törökországban rögtön 5-öt vág az MTK?van Bommel írta:Én szégyellném magam minden MTK játékos helyében. 90 perc alatt nem sikerült kaput eltaláló lövést feljegyezni, úgy, hogy az ellenfél fél(vagy még annyi se)gőzzel játszott. Teli nadrággal nem lehet futballozni!!!
Ha jól tudom, kettőt. Lehetetlen.MeNnOn írta:és ha tovább mennek még hány selejtezőt kell nekik játsszani a csoportkörbe való bejutáshoz?:Dhejnekem írta:75. perc 2-1 a Győrnek idegenben, innen már nem kéne elrontani
és ha tovább mennek még hány selejtezőt kell nekik játsszani a csoportkörbe való bejutáshoz?:Dhejnekem írta:75. perc 2-1 a Győrnek idegenben, innen már nem kéne elrontani
Na az érdekes klub lenne....Schumi a Ferrarival lerobbanna és Romárió tologatná a pályánHaider írta:Ezt olvassátok:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=188309
akkor nagy valószínűséggel velük fognak játszanirobertfcb írta:A Honvéd ha tobábbjut, akkor a Sturm Graz - Shakhtyor Soligorsk győztesével fog játszani az UEFA kupába jutásért. A Graz az 1. meccset otthon 2-0 ra nyerte.
Ha megnyerik az ulti kört, akkor mehetnek az UEFA kupába.kleno04 írta:Szép volt Honvéd![]()
Nagy grat nekik ha itt továbbjutnak már pedig tovább jutnak![]()
Akkor mi következik mert ezt az intertoto kupát sosem vágtam
Na, most hallom először! Kösz az infót, és grat a Hovédnak.robertfcb írta:Uefa Intertoto Kupa 2. kör első meccs: Teplice 1 - 3 Budapest Honvéd
Nagy Gratula a Honvédnak! Innen már szinte biztos a 3. és egyben utolsó kör az Intertotoban
És az a baj, hogy ez nem fog változni. Ma már minden a pénz körül forog. Lehetsz te akárki, ha nincs elég pénzed. És ne mondja nekem senki, hogy az UEFA mag FIFA nagyvezíreknek nem jönne jól egy kis prémium.Varga Tamás írta:Beigazolódott az örökérvényű latin mondás:
"Quod licet Iovi, non licet bovi".
A nagyoknak mindent szabad: csalhatnak, megvehetnek bírókat, ellenfeleket, büntetésük egy csendes ejnye-bejnye. Mert az üzleti érdek ezt kívánja. És a morális?
Hagyjuk, szhar világot élünk, és a helyzet csak romlani fog.