Joan Laporta

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kire szavaznál a jelenlegi elnökjelöltek közül?

Laporta
68
66%
Bartomeu
17
17%
Majó
3
3%
Benedito
8
8%
Farré
6
6%
Freixa
1
1%

Szavazatok száma: 103
breywol
Jugador del Barça

2008.07.07. 02:43:17

Pocs írta:Jó ez így, hogy maradnak, mert kellenek az igazolások a megújuláshoz.
:idea: Majd meglátjuk! Én szerettem volna, ha mennek, bízom benne, hogy rosszul mértem fel a helyzetet. :wink:
Pocs
Barça C

2008.07.07. 01:28:01

Jó ez így, hogy maradnak, mert kellenek az igazolások a megújuláshoz.
bojan95
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.07. 01:10:09

rossel mit csinált volna tavaszal igazolt volna :?: v mi év közben simán meglehetett volna oldani ezt az egészet
Visca del Barca
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.07.07. 00:25:04

Mosquito írta:
Már hónapokkal ezelőtt -talán már 1/2éve is van- kiderült, hogy nem nyerünk semmit. Miért nem akkor álltak elő ezzel? Az ég világon semmit nem változtatott volna a szezon kimenetelén, ha hamarabb cselekednek. Ezt már rossz pontként fel is véshetik a Rosell fanok a főnök neve mellé, tétlenkedés címszó alatt.
Laporta töketlen, tutyi-mutyi alak mert nem rugta ki időben Rijkaardot és a lézengő focistákat, de akkor Rosell is elkövette ezt a hibát amiért csak most 2 sikertelen év után váltatja le a vezetőséget. ejnye
Teljesen egyetértek!

Örülök,h maradtak, igazolások szempontjából is,és kiváncsi is vagyok,hogy újboli sikertörténet veszi kezdetét,vagy sajna a rosszabb variáció. Most a leglényegesebb az volt,h ne tegyék Rosellék tönkre teljesen a következő idényt,így h maradtak Laportáék,van sansz az új csapat tényleges kialakítására,és el tudunk indulni egy úton. Remélhetőleg olyanon ami a csúcshoz vezet x időn belül.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mosquito

2008.07.07. 00:20:59

Ezzel eldőlt, hogy kedvenc játékosom(Eto'o) távozik a csapattól és egy olyan focista érkezik helyette aki nyomába se ér, de bízom a vezetőségben.
bojan95
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.07. 00:16:51

jobb h maradt laporta így legalább igazolhatunk
Visca del Barca
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.07.07. 00:16:30

antiimperialista írta:Erre válaszolnom kell 8)
1. Én teljes mértékben laporta-ellenes vagyok, és nem Rosell-párti. Nekem mindegy, ki fogja vezetni a klubot, csak ne laporta. Sokan azt se bírják itt a fórumon felfogni, hogy attól, hogy valaki nem laportát akarja, még nem biztos, hogy Rosell miatt...
(A történeti hűség kedvéért azért hozzáteszem, hogy láttam az Inside Story-t, és a film alapján nekem Rosell szimpatikus volt, laporta pedig már akkor sem - ezt egy fórumtársunk is meg tudja erősíteni, ha kell.)
2. Szerintem igen, és ezt ez a vezetés már csak mélyíteni tudná (ld. az új vezetőedző személye és az igazolások).
Én elhiszem a fórumtárs megkérdezése nélkül is :) De nekem konkrétan nem oké, az, hogy mindegy, hogy ki ül ott, csak ne Laporta. Itt nyílván azért olyan emberek jönnek szóba, akiket nem az utcáról hívtak be, tehát értenek hozzá, de nem értem, hogy ebben nem látsz pont akkora rizikót, mint Pep padraültetésében, aminek egyik fő hangadója vagy. Az oké, hogy eredménytelen 2 év van mögöttük. De ha onnan nézzük, akkor őszintén szólva ilyen játékkal a 2. és 3. hely is bravúr. És akárhogy is mondjuk, hogy vezetőség így, vezetőség úgy, az ami a pályán történik nagyobb részben függ a játékosoktól. Attól még, hogy Laporta nem menesztette Rijkaardot időben, én mint focista meghalhatok a pályán, de ez hiányzott a játékosok nagy részénél. Ha nem maga Rosell személye indíttat, akkor (mondjuk nekem) félő, hogy a harag és düh előtérbe kerül, ami veszélyezteti, hogy a valódi klub érdekekt nézzük. Én igazából rohadtul nem tudom mi lenne a jobb. Nyugodtan mondanám, hogy váltsuk le Laportát márazonnal, ha egy olyan emeber jönne, aki azt mondja, hogy folytatja a megkezdett munkát (vagyis nem ígér fűt-fát, megtartja az addigi igazolásokat és kiáll az új edző mellett), csak a fatökűségen változtat, meg mittomén a kormányzási rendszeren (ezutóbbi csak példa). De Rosell mellett nem szól egyetlen olyan érv sem, mely horderejében meggyőzne, mert nekem az, hogy ő nem Laporta nem elég. Felfordulást okozni (mert lássuk be az lenne belőle) ennyi miatt szerintem sok hűhó lenne semmiért, az idényt már így kell elkezdeni. Szerintem nagyon pesszimista vagy, és sajnos nem tudom azt mondani egyértelműen, hogy nincs igazad, de nekem ennyire nem tűnik vészesnek a helyzet. Figyelj, volt már rosszabb is, legyünk bizakodóak. Főleg Pepnek add meg a bizalmat, ha valaki, akkor ő az aki biztosan 110%-osan akar majd teljesíteni, játékosként már bizonyította a hozzáállásának magas nivóját, Laport meg 1 vagy 2 éven belül menni fog, azért a katalánok nem felejtősek. Én is a távozása mellett vagyok, de nem minden áron. Jelwaz for president! :D
Andris
Adminisztrátor

2008.07.07. 00:10:34

Na eddig tartott a dráma.
Holnaptól vissza a fontos dolgokhoz, az új csapat építéséhez!!
Jóéjt mindenkinek!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
kennyke04
Entrenador del Barça

2008.07.07. 00:00:25

Azért ennyire szoros-mert sztem az volt- eredményre nem számítottam :o azt hittem 45 : 55 lesz laportáéknak erre meg... bár örülök h rendes igazgatóság marad az idény kezdetére is! Egy kérdésem lenne, bizalmi szavazást milyen időközönként lehet beadni? sejtem h nem naponta de mégis év, fél év? :) :?
Mosquito

2008.07.06. 23:58:04

torrestoni írta:Az a gond, hogy nagyon sűrű a szezon, kevés a holt idő, bármikor is jönnek ilyyen húzással, utána nem lehet eldönteni hogy kinek mi az érdeme, mi lenne jobb, mi lett volna jobb. Most végképp rossz időben jött volna a változás.
Már hónapokkal ezelőtt -talán már 1/2éve is van- kiderült, hogy nem nyerünk semmit. Miért nem akkor álltak elő ezzel? Az ég világon semmit nem változtatott volna a szezon kimenetelén, ha hamarabb cselekednek. Ezt már rossz pontként fel is véshetik a Rosell fanok a főnök neve mellé, tétlenkedés címszó alatt.
Laporta töketlen, tutyi-mutyi alak mert nem rugta ki időben Rijkaardot és a lézengő focistákat, de akkor Rosell is elkövette ezt a hibát amiért csak most 2 sikertelen év után váltatja le a vezetőséget. ejnye
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.06. 23:56:58

lionelmessi19 írta:Én egész komolyan gondolom.
Szerintem rengetegen gondolták, hogy majd úgyis a többiek szavaznak, és nemlesz kétharmados többség a túloldalon... :idea:
Igen, erről már volt szó, Torrestonival ugyanerről beszéltünk. Mind2-en arra jutottunk, h nagy baj, ha igy gondolkodik vki, az nem igazi támogató, aki annyit nem képes megtenni, h elmennyen szavazni, holott Laporta maga kérte. Az ilyen emberek ellárulták Laportát, mert könnyen baj lehetett volna a lazaságukból. Ez olyan, mint egy focimeccsen az elibizés, én nem hajtok, minek, majd a többiek megnyerik a meccset.
Andris
Adminisztrátor

2008.07.06. 23:52:41

Én egész komolyan gondolom.
Szerintem rengetegen gondolták, hogy majd úgyis a többiek szavaznak, és nemlesz kétharmados többség a túloldalon... :idea:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Capon
Llegenda del Barça

2008.07.06. 23:52:18

Én örülök ennek az eredménynek. Minden marad a régiben ennek ellenére Laporta-ék szembesültek azzal, hogy nem ülhetnek a babérjaikon. Szerintem erre a vezetésre eddig nem lehetet nagy panasz. Bizom benne, hogy gazdaságilag megmerad a növekedés, a csapat pedig hasonló képpen sikeres lessz az elkövetkezendő idökben.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.06. 23:51:57

lionelmessi19 írta:
Bányász írta:
Persze...de akik nem akarják leváltani azok miért nem mentek el akkor mondjuk "megvédeni"? :roll:
Talán mert sokan úgy voltak vele, főleg az értelmesebbje, hogy nevetséges az egész, és az idióta fuerázós lázadóknál még a vasárnapi összcsaládi ebéd is izgalmasabb a nagyinál..
Na, azért ezt te sem gondolhatod komolyan. Azért ennek volt egy kis tétje..
Akárhogyan is végez a csapat,, ha Laporta nem mond le, azzal azt bizonyitja, h egy [auto_cenzúra] ember, akinek 0 az önbecsülése. Világosan látthatta, h a többség nem kér belőle, sőt, utállja...
Amugy van igazság abba, h lejet rosszabb lett volna MOST a válltás, mint Laporta maradása. Sztem ezért is nem lett meg a kellő szavazat sztem, mert ha ez egy sima választás lett volna, ott Rosse lemosta volna Joant.
Mind1, ha a nép bizalmat szavazott Laportának, akkor maradjon, és bizonyitsa be, h rá is szolgál. De legyen akárhogy is, emberileg most nagyon elássa magát, ha nem mond le.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.06. 23:44:29

Mosquito írta:
LG írta:Igen, de ha nem vállnak be az igazolások, és következő szezonban is olyan lesz a Barca mint idén :?:
És mi van akkor ha Laportáék befejezik az igazolásokat, lemondanak majd a csapat bajnok lesz vagy trófeákat nyer? Kinek lesz az érdeme?
Ezért szánalmas az egész. Jöhettek volna ezzel a szavazósdival jóval hamarabb és akkor dolgoztak volna meg az eredményekért, nem csak úgy beülni a készbe a tutiba vagy várhattak volna még 1 ki..szott évet mire sorra kerülnek.
Az a gond, hogy nagyon sűrű a szezon, kevés a holt idő, bármikor is jönnek ilyyen húzással, utána nem lehet eldönteni hogy kinek mi az érdeme, mi lenne jobb, mi lett volna jobb. Most végképp rossz időben jött volna a változás. Nem kellene ilyen szavazásokkal bajlódni, remélem ez a dolog nem fog úgy elfajulni, bárhogy is alakulnak a dolgok, mint például hazánkban a népszavazások. Angliában nincs ilyen gond, talán itt is változtani kellene, rövidebb időintervallumban elnök lenni, de akár három négy újraválasztással kitolni a mandátumot, viszont akkor hagy dolgozzanak.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.07.06. 23:43:21

lionelmessi19 írta:
Bányász írta:
Persze...de akik nem akarják leváltani azok miért nem mentek el akkor mondjuk "megvédeni"? :roll:
Talán mert sokan úgy voltak vele, főleg az értelmesebbje, hogy nevetséges az egész, és az idióta fuerázós lázadóknál még a vasárnapi összcsaládi ebéd is izgalmasabb a nagyinál..
Lehet,h így gondolták de ennek ellenére belebukhatott volna Laporta a dologba.

Mindegy én örülök,h maradhat a jóöreg...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
gekkodan
Director del Fútbol

2008.07.06. 23:43:19

Ahogy ígértem: sok sikert Laportáéknak! Bizonyítsák be, hogy nem véletlen volt a mai "szűk" sikerük. Egy ilyen eredmény után azért levonnám a következtetéseket. Igaz, hogy nem eredményes az ellenkampány, de a többség mégis a távozást akarta. Persze jogilag ez még mindig nem jelent semmi, Laporta maradhat, de 10ből 6 ember nem ezt szeretné. És ilyen aránnyal nem lehetne már nyerni, Sorrianonak nem sok esélye lesz 2010-ben.

Egy bölcs vezető ilyenkor gondolkodik és vagy változtat a lépésein, vagy az átigazolások után a nyugodt szezonkezdet esetén beadja a lemondását. Persze nehezebb változtatni, de remélem sikerül nekik és eredményes 2 év jön!

A véleménnyilvánítás jogát továbbra is fentartom! Lehet majd késelni, de ha nem tetszik valami, ki fogom mondani, ahogy eddig is. De most ebben a kérdésben hallgatok egy ideig és várom Laporta lépéseit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2008.07.06. 23:44:23-kor.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
cps46
Entrenador del Barça

2008.07.06. 23:42:14

Szerintem hülyeség azon vitatkozni, hogy aki otthon maradt, az kire szavazott volna. Úgy néz ki, hogy kb 60% lesz az igen, vagyis elvileg Laportáék majd le fognak mondani, és lesz új választás hónapok múlva. Oda majd elmennek többen szavazni, aztán aki amúgy Laporta-párti volt, az szavazhat Soriano-ra. Amúgy aki nem ment el szavazni, az utólag csak magára vethet.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
danko94
Entrenador del Barça

2008.07.06. 23:41:55

lionelmessi19 írta:
Bányász írta:
Ezt én is így gondolom, mert csak azoknak volt fontos a szavazás akik Rosell pártján állnak....Egyébként pedig örülök h Laporta nyert hiszen így folytatódhatnbak az igazolások :!:
pokemon77
Barça B

2008.07.06. 23:41:55

Laporta marad, és majd 2010-ben újból értékelnek a tagok.
Mosquito

2008.07.06. 23:39:11

LG írta:Igen, de ha nem vállnak be az igazolások, és következő szezonban is olyan lesz a Barca mint idén :?:
És mi van akkor ha Laportáék befejezik az igazolásokat, lemondanak majd a csapat bajnok lesz vagy trófeákat nyer? Kinek lesz az érdeme?
Ezért szánalmas az egész. Jöhettek volna ezzel a szavazósdival jóval hamarabb és akkor dolgoztak volna meg az eredményekért, nem csak úgy beülni a készbe a tutiba vagy várhattak volna még 1 ki..szott évet mire sorra kerülnek.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.06. 23:38:56

Zozzy 5 írta:
Varga Tamás írta: Azért Zoli!
Te dolgoznál ott, ahol 10 emberből 6 utál? Én nem. És általában nem a többség szokott kussolni, hanem a kisebbség. Szerintem, ez így normális.
A nép úgy fogja lereagálni a dolgokat, ahogy a csapat teljesít. Rosellt is fújolnák ha nem menne a szekér. Egyébként mint elnök teljesen hidegen hagyna a fuérázósok mostani feszültséglevezetése, ha úgy érezném, hogy tudok még mit hozzátenni.
Legyen igazad, én szorítok érte. Mert bármennyire is nem úgy tűnik, örömömre szolgálna egy jó és eredményes szezon. Nekem az lenne az igazi öröm, ha bajnokok lennénk. Bízom benne, és támogatom Laportát, de a vélemény-nyilvánítás és a kritika megfogalmazásának a lehetőségét fenntartom magamnak. Amint ezt 21 óra magasságában már egyszer leírtam.
Viszont Adebayor ide ne jöjjön, mert akkor szívszélhűdést kapok.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.07.06. 23:38:50

Bányász írta:
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.07.06. 23:38:46

Johannes írta: Beválhat, de te láttál egyetlen apró hírt is, hogy igazán jo jatekost akarnának venni? Mert én Hlebet és Arsavint nem nevezném annak. Az hogy most van 6 belső védőnk, szerintem nem épp jó állapot.
Pedig mindketten klasszis játékosok, igaz nem éppen egy kisztijáójonáldók.
Az nem lenne jó állapot, ha szezonkezdésnél is így állna a keret. Felhívomnám a figyelmet, hogy Rosellnél valszeg így állna.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.06. 23:38:15

Varga Tamás írta:...
Félreértesz, én úgy írtam ezt, hogy közben bazsalyogtam, nem sértődtem meg, próbáltam érvelni, tudtam, hogy lesz aki nem ért egyet vele, de ez fórum, szóval te értsd jól, hogy miért írtam, s milyen hangnemben (a mosolyt képzeld oda), szvsz sértődének helye nincs (legalábbis ebben a kérdésben). Azonban te kissé feszültnek tűnsz, csupán azt tudom mondani jó szándékkal, hogy take it easy!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.07.06. 23:39:04-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Lezárt