Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Pocs írta:Jó ez így, hogy maradnak, mert kellenek az igazolások a megújuláshoz.
Teljesen egyetértek!Mosquito írta:
Már hónapokkal ezelőtt -talán már 1/2éve is van- kiderült, hogy nem nyerünk semmit. Miért nem akkor álltak elő ezzel? Az ég világon semmit nem változtatott volna a szezon kimenetelén, ha hamarabb cselekednek. Ezt már rossz pontként fel is véshetik a Rosell fanok a főnök neve mellé, tétlenkedés címszó alatt.
Laporta töketlen, tutyi-mutyi alak mert nem rugta ki időben Rijkaardot és a lézengő focistákat, de akkor Rosell is elkövette ezt a hibát amiért csak most 2 sikertelen év után váltatja le a vezetőséget. ejnye
Én elhiszem a fórumtárs megkérdezése nélkül isantiimperialista írta:Erre válaszolnom kell![]()
1. Én teljes mértékben laporta-ellenes vagyok, és nem Rosell-párti. Nekem mindegy, ki fogja vezetni a klubot, csak ne laporta. Sokan azt se bírják itt a fórumon felfogni, hogy attól, hogy valaki nem laportát akarja, még nem biztos, hogy Rosell miatt...
(A történeti hűség kedvéért azért hozzáteszem, hogy láttam az Inside Story-t, és a film alapján nekem Rosell szimpatikus volt, laporta pedig már akkor sem - ezt egy fórumtársunk is meg tudja erősíteni, ha kell.)
2. Szerintem igen, és ezt ez a vezetés már csak mélyíteni tudná (ld. az új vezetőedző személye és az igazolások).
Már hónapokkal ezelőtt -talán már 1/2éve is van- kiderült, hogy nem nyerünk semmit. Miért nem akkor álltak elő ezzel? Az ég világon semmit nem változtatott volna a szezon kimenetelén, ha hamarabb cselekednek. Ezt már rossz pontként fel is véshetik a Rosell fanok a főnök neve mellé, tétlenkedés címszó alatt.torrestoni írta:Az a gond, hogy nagyon sűrű a szezon, kevés a holt idő, bármikor is jönnek ilyyen húzással, utána nem lehet eldönteni hogy kinek mi az érdeme, mi lenne jobb, mi lett volna jobb. Most végképp rossz időben jött volna a változás.
Igen, erről már volt szó, Torrestonival ugyanerről beszéltünk. Mind2-en arra jutottunk, h nagy baj, ha igy gondolkodik vki, az nem igazi támogató, aki annyit nem képes megtenni, h elmennyen szavazni, holott Laporta maga kérte. Az ilyen emberek ellárulták Laportát, mert könnyen baj lehetett volna a lazaságukból. Ez olyan, mint egy focimeccsen az elibizés, én nem hajtok, minek, majd a többiek megnyerik a meccset.lionelmessi19 írta:Én egész komolyan gondolom.
Szerintem rengetegen gondolták, hogy majd úgyis a többiek szavaznak, és nemlesz kétharmados többség a túloldalon...
Na, azért ezt te sem gondolhatod komolyan. Azért ennek volt egy kis tétje..lionelmessi19 írta:Talán mert sokan úgy voltak vele, főleg az értelmesebbje, hogy nevetséges az egész, és az idióta fuerázós lázadóknál még a vasárnapi összcsaládi ebéd is izgalmasabb a nagyinál..Bányász írta:
Persze...de akik nem akarják leváltani azok miért nem mentek el akkor mondjuk "megvédeni"?
Az a gond, hogy nagyon sűrű a szezon, kevés a holt idő, bármikor is jönnek ilyyen húzással, utána nem lehet eldönteni hogy kinek mi az érdeme, mi lenne jobb, mi lett volna jobb. Most végképp rossz időben jött volna a változás. Nem kellene ilyen szavazásokkal bajlódni, remélem ez a dolog nem fog úgy elfajulni, bárhogy is alakulnak a dolgok, mint például hazánkban a népszavazások. Angliában nincs ilyen gond, talán itt is változtani kellene, rövidebb időintervallumban elnök lenni, de akár három négy újraválasztással kitolni a mandátumot, viszont akkor hagy dolgozzanak.Mosquito írta:És mi van akkor ha Laportáék befejezik az igazolásokat, lemondanak majd a csapat bajnok lesz vagy trófeákat nyer? Kinek lesz az érdeme?LG írta:Igen, de ha nem vállnak be az igazolások, és következő szezonban is olyan lesz a Barca mint idén
Ezért szánalmas az egész. Jöhettek volna ezzel a szavazósdival jóval hamarabb és akkor dolgoztak volna meg az eredményekért, nem csak úgy beülni a készbe a tutiba vagy várhattak volna még 1 ki..szott évet mire sorra kerülnek.
Lehet,h így gondolták de ennek ellenére belebukhatott volna Laporta a dologba.lionelmessi19 írta:Talán mert sokan úgy voltak vele, főleg az értelmesebbje, hogy nevetséges az egész, és az idióta fuerázós lázadóknál még a vasárnapi összcsaládi ebéd is izgalmasabb a nagyinál..Bányász írta:
Persze...de akik nem akarják leváltani azok miért nem mentek el akkor mondjuk "megvédeni"?
Ezt én is így gondolom, mert csak azoknak volt fontos a szavazás akik Rosell pártján állnak....Egyébként pedig örülök h Laporta nyert hiszen így folytatódhatnbak az igazolásoklionelmessi19 írta:Talán mert sokan úgy voltak vele, főleg az értelmesebbje, hogy nevetséges az egész, és az idióta fuerázós lázadóknál még a vasárnapi összcsaládi ebéd is izgalmasabb a nagyinál..Bányász írta:
És mi van akkor ha Laportáék befejezik az igazolásokat, lemondanak majd a csapat bajnok lesz vagy trófeákat nyer? Kinek lesz az érdeme?LG írta:Igen, de ha nem vállnak be az igazolások, és következő szezonban is olyan lesz a Barca mint idén
Legyen igazad, én szorítok érte. Mert bármennyire is nem úgy tűnik, örömömre szolgálna egy jó és eredményes szezon. Nekem az lenne az igazi öröm, ha bajnokok lennénk. Bízom benne, és támogatom Laportát, de a vélemény-nyilvánítás és a kritika megfogalmazásának a lehetőségét fenntartom magamnak. Amint ezt 21 óra magasságában már egyszer leírtam.Zozzy 5 írta:A nép úgy fogja lereagálni a dolgokat, ahogy a csapat teljesít. Rosellt is fújolnák ha nem menne a szekér. Egyébként mint elnök teljesen hidegen hagyna a fuérázósok mostani feszültséglevezetése, ha úgy érezném, hogy tudok még mit hozzátenni.Varga Tamás írta: Azért Zoli!
Te dolgoznál ott, ahol 10 emberből 6 utál? Én nem. És általában nem a többség szokott kussolni, hanem a kisebbség. Szerintem, ez így normális.
Talán mert sokan úgy voltak vele, főleg az értelmesebbje, hogy nevetséges az egész, és az idióta fuerázós lázadóknál még a vasárnapi összcsaládi ebéd is izgalmasabb a nagyinál..Bányász írta:
Pedig mindketten klasszis játékosok, igaz nem éppen egy kisztijáójonáldók.Johannes írta: Beválhat, de te láttál egyetlen apró hírt is, hogy igazán jo jatekost akarnának venni? Mert én Hlebet és Arsavint nem nevezném annak. Az hogy most van 6 belső védőnk, szerintem nem épp jó állapot.
Félreértesz, én úgy írtam ezt, hogy közben bazsalyogtam, nem sértődtem meg, próbáltam érvelni, tudtam, hogy lesz aki nem ért egyet vele, de ez fórum, szóval te értsd jól, hogy miért írtam, s milyen hangnemben (a mosolyt képzeld oda), szvsz sértődének helye nincs (legalábbis ebben a kérdésben). Azonban te kissé feszültnek tűnsz, csupán azt tudom mondani jó szándékkal, hogy take it easy!Varga Tamás írta:...