2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért nem biztos nézd meg a zaragoza tavalyi keretét: d. milito oliveira d'alexandro aimar. mekkora nevek és mégis kiestek mondjuk az atletivo nem biztos h kiesik de szerintem nem lesz bajnokesélyeslluisllach89 írta:Hát én elnézést szeretnék kérni h Intert meg Cselszkit erősnek vártamLampardot nem engedik, Quaresma cucc megrekedt, Kaká meg nem akar elmenni, meg Milan nem fogadta el 94 millás ajánlatot
Azt kell mondjam Atleticoval számolni kell!!! Heitinga, Újfalusi, Coupet, Sinama-Pongolle, Paulo Assuncao, Maniche is visszatért az Interből már sok vizet nem zavart, és most tárgyalnak Artétával szal bő, minőségi keretük lesz.
úgy nézki a Chelsea-nél is jelentős változások lesznek! Remélem jól meggyengülnek
http://www.calcio.hu/index.php?menu=hir ... hir_id=969LG írta:Tudja vki Lampardal hogy állnak
Jövőre lejárna a szerződése és nem sikerült megállapodni a hosszabbításról. Annyi pénzt kér, amit a Roma nem akar és nem is tud neki megadni. Emiatt akarják még az idén eldani, ezért ajánl érte ilyen pofátlanul keveset az a maffiózó morattitorrestoni írta: Másrészt, egy olyan játékos, aki csapatában az egyik legjobb, legértékesebb, s ismerjük hogy is játszik, 31 meccset kap a szezonban, rúg 8 gólt, az nem lehet ennyire olcsó. Nem értem a helyzetet.
2002-óta légióskodik Olaszországban, tehát már biztosan megkapta az EU-s állampolgárságot.depth írta:
Én mindig is sokkal jobbnak tartottam Silvanál és Arshavinnál, és ha az ára is ilyen alacsony, akkor egyértelműen ő lenne a favoritom. Vagy annyira az Interbe szeretne menni? Nemhiszem, h a Barca olyan rossz választás lenne. Vagy túl sok EU-n kívüli játékosunk lenne akkor? Vagy van neki EU-s útlevele? Túl sok a kérdés
Én mindig is sokkal jobbnak tartottam Silvanál és Arshavinnál, és ha az ára is ilyen alacsony, akkor egyértelműen ő lenne a favoritom. Vagy annyira az Interbe szeretne menni? Nemhiszem, h a Barca olyan rossz választás lenne. Vagy túl sok EU-n kívüli játékosunk lenne akkor? Vagy van neki EU-s útlevele? Túl sok a kérdéstorrestoni írta:Ezt a nemzeti sportban olvastam a minap. Én meglepődtem, mivel szerintem Mancini ára jóval magasabb, számomra nem kérdés, hogy amennyiben nyélbe ütik az üzletek, a Roma jár rosszul. Lehet, hogy semmi nem lesz az ügyletből, de kizárni sem lehet. Nem hinném, hogy ez kacsa.Közel a megegyezés az AS Roma szélsője, Mancini ügyében is. Múlt pénteken a fővárosi klub vezetői a játékos árát 15 millió euróról 13-ra csökkentették, míg az Inter egyelőre 10 milliót ajánl. Sejtések szerint 12 milliónál találkozhatnak az álláspontok.
Ezt a nemzeti sportban olvastam a minap. Én meglepődtem, mivel szerintem Mancini ára jóval magasabb, számomra nem kérdés, hogy amennyiben nyélbe ütik az üzletek, a Roma jár rosszul. Lehet, hogy semmi nem lesz az ügyletből, de kizárni sem lehet. Nem hinném, hogy ez kacsa.Közel a megegyezés az AS Roma szélsője, Mancini ügyében is. Múlt pénteken a fővárosi klub vezetői a játékos árát 15 millió euróról 13-ra csökkentették, míg az Inter egyelőre 10 milliót ajánl. Sejtések szerint 12 milliónál találkozhatnak az álláspontok.
Arról mit tudtok, hogy jelenleg milyen helyzetben van a klub (pénzügyi)?LG írta:Jó, de attól még idén lehet jó a Valencia, és sztem lesz is.
Csak Henryval az Arsenal nem a kiesés ellen küzdöttLG írta:Miután Onri elment az Arsenalban, róluk is mendenki azt gondolta, aztán megleptek mindenkit. Gondlom, ha Villaék mennének, vki jönne pótolni is őket. mondjuk Silvát nem lenne nehéz.noname írta:Valenciából sztem Villa és Silva is el fog menni, akkor pedig már egyáltalán nem lesz ütős a csapatuk.
Miután Onri elment az Arsenalban, róluk is mendenki azt gondolta, aztán megleptek mindenkit. Gondlom, ha Villaék mennének, vki jönne pótolni is őket. mondjuk Silvát nem lenne nehéz.noname írta:Valenciából sztem Villa és Silva is el fog menni, akkor pedig már egyáltalán nem lesz ütős a csapatuk.
Na azért tulzás, h alapillérek. Villa a csoportkörben rugott 4 gólt, aztán annyi, igazából 1 jó meccse volt.Ypsilon írta:Tavaly a Valencia velük együtt menekült a kiesés elöl, úgyhogy... De! Neked legyen igazad! Én csak örülnék, ha nem 4, hanem 6végső esélyes lenne!Etooka írta: Valencia:Marchena,Silva,VillaNincs potenciál?(EB győztes csapat pillérei)
A Sevillából ugyan elmentek páran,de érkezni is fognak és a Sevila sohasem sínylette meg,ha elvesztett egy jó játékost(pl.:Ramos)
Azért Puerta halála és Ramos távozása eléggé nehéz helyzetbe hozta őket... Sztem most nem lesz gödör, amiből ki kell jönni, így simán harcolhatnak akár az aranyért is (de BL-ért tuti).Ypsilon írta:Véleményem szerint a Valenciának idén akkor sem lesz esélye a bajnoki címre. Persze nem lesz annyira sz*r szezonjuk mint tavaly, de a Real, Barca, A.Madrid, Villerreal négyessel nem hinném, hogy fel fogják tudni venni a harcot. A Sevilla nálam most kakuktojás. Tavaly is megsínylették a távozók/érkezők miatti cserélődést, hiába gondolja valaki, hogy nem. Emlékezzetek vissza! kb. a szezon felénél kezdtek a 10.hely környékéről feljebb kúszni a tabellán!