Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
stefanl10
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.10. 13:32:43

lluisllach89 írta:Hát én elnézést szeretnék kérni h Intert meg Cselszkit erősnek vártam :D Lampardot nem engedik, Quaresma cucc megrekedt, Kaká meg nem akar elmenni, meg Milan nem fogadta el 94 millás ajánlatot :shock: Azt kell mondjam Atleticoval számolni kell!!! Heitinga, Újfalusi, Coupet, Sinama-Pongolle, Paulo Assuncao, Maniche is visszatért az Interből már sok vizet nem zavart, és most tárgyalnak Artétával szal bő, minőségi keretük lesz.
Azért nem biztos nézd meg a zaragoza tavalyi keretét: d. milito oliveira d'alexandro aimar. mekkora nevek és mégis kiestek mondjuk az atletivo nem biztos h kiesik de szerintem nem lesz bajnokesélyes
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
kudu
Entrenador del Barça

2008.07.10. 13:28:25

Ivan Klasnic a Nantes ajánlatát fogadta el :?
4 éves szerződést kötött a francia élvonal újoncával :?
nem értem...
pedig hívta a Wigan, Besiktas, és az Atletico Madrid is
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
the Legend
Barça B

2008.07.10. 12:39:24

Mehmet Aurelio
Fenerbache :arrow: Real Betis
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.07.10. 12:05:44

Hát én elnézést szeretnék kérni h Intert meg Cselszkit erősnek vártam :D Lampardot nem engedik, Quaresma cucc megrekedt, Kaká meg nem akar elmenni, meg Milan nem fogadta el 94 millás ajánlatot :shock: Azt kell mondjam Atleticoval számolni kell!!! Heitinga, Újfalusi, Coupet, Sinama-Pongolle, Paulo Assuncao, Maniche is visszatért az Interből már sok vizet nem zavart, és most tárgyalnak Artétával szal bő, minőségi keretük lesz.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.07.10. 11:55:51

Eugen Polanski :arrow: Getafe

A Mönchengladbach tehetséges,lengyel számrazású játékosa a madridi kiscsapathoz igazolt!A Getafe megint erős lesz!Én velük az 5-9. helyre számolok!

Frank Lampard lehet,hogy a Webster-szabály segítségével távozik a Chelseatől!(igen népszerű lett ez a szabály 8) )Megromlott a kapcsolata a Chelseavel és az Inter szeretné leigazolni!Mivel ők semmi áron nem akarják eladni,ez az egyetlen lehetősége Lampardnak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára B. Tamás 2008.07.10. 12:37:31-kor.
.
lopakodo
Capitá del Barça

2008.07.10. 11:36:56

Peter Crouch elhagyta a Liverpoolt. A hórihorgas csatár megegyezett a Portsmouth vezetőivel, miután a két angol klub már korábban megállapodott egymással egy nem közölt összegben. A lapok szerint 10 millió font körüli összegről van szó. Crouch így újra együtt játszhat Jermaine Defoe-val, akivel az angol válogatott legérdekesebb duóját alkotják, mivel Defoe a legalacsonyabb, Crouch pedig a legmagasabb támadója a háromoroszlánosoknak. A 27 éves Crouch a 2001/2002-es idényben már volt a Pompey tagja.

szerintem Crouch ennél többet érdemel.... :roll:
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.07.10. 11:11:54

úgy nézki a Chelsea-nél is jelentős változások lesznek! Remélem jól meggyengülnek :twisted: bár sajnos erre kicsi az esély :lol:
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.10. 10:27:04

Slobodan Rajkovic
Chelsea :arrow: Twente (kölcsön)

Szatmári Lóránt
Pécs :arrow: Reggina

Kevin Phillips
WBA :arrow: Birmingham

José Manuel Jurado
A. Madrid :arrow: Mallorca (kölcsön)

Claudio Maldonado
Santos :arrow: Fenerbahce

Rigobert Song
Galatasaray :arrow: Trabzonspor :shock:

Okan Buruk
Galatasaray :arrow: Istanbul BB

Ibrahim Kas
Besiktas :arrow: Getafe
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
PCsabi
aka Game90

2008.07.09. 18:29:54

LG írta:Tudja vki Lampardal hogy állnak :?:
http://www.calcio.hu/index.php?menu=hir ... hir_id=969

Illetve lenne egy Quaresma for Cruz + lóvé üzlet is.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.09. 18:04:58

Mancinit én is többre tartom, mint Silvát, Arshavint, vagy Maloudát. Csak kár, h mi nem is érdeklődünk iránta. De az Inter nem lesz gyenge...Mourinho nem kevéssel jobb edző, mint Mancini volt, + ehhez még minőségi játékosokat is vesznek. Tudja vki Lampardal hogy állnak :?:
Nóbi
Capitá del Barça

2008.07.09. 16:06:58

torrestoni írta: Másrészt, egy olyan játékos, aki csapatában az egyik legjobb, legértékesebb, s ismerjük hogy is játszik, 31 meccset kap a szezonban, rúg 8 gólt, az nem lehet ennyire olcsó. Nem értem a helyzetet.
Jövőre lejárna a szerződése és nem sikerült megállapodni a hosszabbításról. Annyi pénzt kér, amit a Roma nem akar és nem is tud neki megadni. Emiatt akarják még az idén eldani, ezért ajánl érte ilyen pofátlanul keveset az a maffiózó moratti :x
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.09. 16:02:17

depth írta:
Én mindig is sokkal jobbnak tartottam Silvanál és Arshavinnál, és ha az ára is ilyen alacsony, akkor egyértelműen ő lenne a favoritom. Vagy annyira az Interbe szeretne menni? Nemhiszem, h a Barca olyan rossz választás lenne. Vagy túl sok EU-n kívüli játékosunk lenne akkor? Vagy van neki EU-s útlevele? Túl sok a kérdés :)
2002-óta légióskodik Olaszországban, tehát már biztosan megkapta az EU-s állampolgárságot.
Szvsz a Barca, Guardiola-val az élen nem vele képzli el a jövőt.
Másrészt, egy olyan játékos, aki csapatában az egyik legjobb, legértékesebb, s ismerjük hogy is játszik, 31 meccset kap a szezonban, rúg 8 gólt, az nem lehet ennyire olcsó. Nem értem a helyzetet.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
depth
Capitá del Barça

2008.07.09. 15:56:08

torrestoni írta:
Közel a megegyezés az AS Roma szélsője, Mancini ügyében is. Múlt pénteken a fővárosi klub vezetői a játékos árát 15 millió euróról 13-ra csökkentették, míg az Inter egyelőre 10 milliót ajánl. Sejtések szerint 12 milliónál találkozhatnak az álláspontok.
Ezt a nemzeti sportban olvastam a minap. Én meglepődtem, mivel szerintem Mancini ára jóval magasabb, számomra nem kérdés, hogy amennyiben nyélbe ütik az üzletek, a Roma jár rosszul. Lehet, hogy semmi nem lesz az ügyletből, de kizárni sem lehet. Nem hinném, hogy ez kacsa.
Én mindig is sokkal jobbnak tartottam Silvanál és Arshavinnál, és ha az ára is ilyen alacsony, akkor egyértelműen ő lenne a favoritom. Vagy annyira az Interbe szeretne menni? Nemhiszem, h a Barca olyan rossz választás lenne. Vagy túl sok EU-n kívüli játékosunk lenne akkor? Vagy van neki EU-s útlevele? Túl sok a kérdés :)
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.09. 15:35:35

Közel a megegyezés az AS Roma szélsője, Mancini ügyében is. Múlt pénteken a fővárosi klub vezetői a játékos árát 15 millió euróról 13-ra csökkentették, míg az Inter egyelőre 10 milliót ajánl. Sejtések szerint 12 milliónál találkozhatnak az álláspontok.
Ezt a nemzeti sportban olvastam a minap. Én meglepődtem, mivel szerintem Mancini ára jóval magasabb, számomra nem kérdés, hogy amennyiben nyélbe ütik az üzletek, a Roma jár rosszul. Lehet, hogy semmi nem lesz az ügyletből, de kizárni sem lehet. Nem hinném, hogy ez kacsa.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.09. 15:14:24

LG írta:Jó, de attól még idén lehet jó a Valencia, és sztem lesz is. :P
Arról mit tudtok, hogy jelenleg milyen helyzetben van a klub (pénzügyi)?

Akkor kellett volna lépni, amikor a játékosokat, a csődhöz közeli állapot miatt jóval áron alul meg lehetett volna szerezni. Perxe ez nem tisztességes, én nem vagyok híve az ilyen "lopásnak", azonban Villa megérte volna, s nekem Silva is olyan játékos amiért irigylem a Valencia-t.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.09. 14:58:51

Jó, de attól még idén lehet jó a Valencia, és sztem lesz is. :P
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.09. 14:52:34

LG írta:
noname írta:Valenciából sztem Villa és Silva is el fog menni, akkor pedig már egyáltalán nem lesz ütős a csapatuk.
Miután Onri elment az Arsenalban, róluk is mendenki azt gondolta, aztán megleptek mindenkit. Gondlom, ha Villaék mennének, vki jönne pótolni is őket. mondjuk Silvát nem lenne nehéz.
Csak Henryval az Arsenal nem a kiesés ellen küzdött :D
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.09. 14:49:57

noname írta:Valenciából sztem Villa és Silva is el fog menni, akkor pedig már egyáltalán nem lesz ütős a csapatuk.
Miután Onri elment az Arsenalban, róluk is mendenki azt gondolta, aztán megleptek mindenkit. Gondlom, ha Villaék mennének, vki jönne pótolni is őket. mondjuk Silvát nem lenne nehéz.
noname
Llegenda del Barça

2008.07.09. 14:33:51

Az ATMA talán odaérhet az utolsó BL-helyre, bár én oda inkább a Sevillát várom.Valenciából sztem Villa és Silva is el fog menni, akkor pedig már egyáltalán nem lesz ütős a csapatuk.
A Sevilla most eladta 1-2 fontos emberét, a helyetük érkezők nem rosszak, én őket várom a 4. helyre. A tavalyi gyenge szereplésben azért Puerta halála nagyban benne volt.Azért ha tönkre van menve a csapatmorál, nem csoda h nem megy a játék úgy, ahogy kéne.
Villarreal meg tudta tartani a avalyi keretet + még a padot is alaposan megerősítették, én őket várom a 3. helyre!
A Fifa egy szégyen
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.07.09. 14:24:53

Güiza a Fenerbe szerződött, kár érte. Jó lett volna leigazolni, nem lett volna drága.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.07.09. 14:07:49

Én az Atletico MAdridot nem tartom akkora esélyesnek az első négybe.hogy megelőzze a Villarealt!Minden évben ugyanúgy bevásárolnak,aztán mégis valamiért nem megy nekik!Mondjuk,most a hátsó alakzatuk is eléggé megerősödött,szóval a játékoskeret alapján ott lehetnek,de valahogy valami mindig hibádzik!A Valencia-nál azt azért meg kell jegyezni,hogy akármennyire velük kerülték el a kiesést tavaly,de ez egy más csapat lesz!Most nyugalom van ott is,kezdenek kilábalni a válságból és megtartják a csapat sztárjait!Ja és az az Unay Emeri lesz az edzőjük,aki tavaly az Almeriát igazgatta!Szóval én a Valenciát is ugyanarra a szintre sorolom,mint a Villarealt és az Atletico Madridot!
A csoportból is tovább kellett jutni,az pedig nagyban köszönhető Villának,aki a Svédek ellen egy angyon fontos győztes gólt szerzett,és ha nem is alappillér,de egy nagyon fontos játékos volt!Marchena szerintem is egy favágó,most nagyot alakított,dehát ennyit tesz neki egy olyan szigorú edző,mint Aragones!ÉS ki tudja majd,mit hoz ki belőle Emeri!Silva nekem is kérdés,én talán úgy mondanám,hogy még rengeteget kell fejlődnie, és ő nekem inkább egy szélső,mint szervező kp.!Robotol,viszont technikás,de a szervezést nem bíznám rá!

Más:Manuel Neuer több hónapra megsérült!Sajnálom,jó kapus!
.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.09. 13:28:14

Ypsilon írta:
Etooka írta: Valencia:Marchena,Silva,Villa :arrow: Nincs potenciál?(EB győztes csapat pillérei)
A Sevillából ugyan elmentek páran,de érkezni is fognak és a Sevila sohasem sínylette meg,ha elvesztett egy jó játékost(pl.:Ramos) :!:
Tavaly a Valencia velük együtt menekült a kiesés elöl, úgyhogy... De! Neked legyen igazad! Én csak örülnék, ha nem 4, hanem 6végső esélyes lenne!
Na azért tulzás, h alapillérek. Villa a csoportkörben rugott 4 gólt, aztán annyi, igazából 1 jó meccse volt.
Silva :arrow: még mindig nem értem, mit láttok benne, a döntőben a bénaságának köszönhető, h csak 1-0 lett.
Marchena erre az EBra nagyon összekapta magát, nagyon jó volt. De sztem a Valenciában nem ezt a szintet fogja hozni.
barca99
Llegenda del Barça

2008.07.09. 12:48:18

Ypsilon írta:Véleményem szerint a Valenciának idén akkor sem lesz esélye a bajnoki címre. Persze nem lesz annyira sz*r szezonjuk mint tavaly, de a Real, Barca, A.Madrid, Villerreal négyessel nem hinném, hogy fel fogják tudni venni a harcot. A Sevilla nálam most kakuktojás. Tavaly is megsínylették a távozók/érkezők miatti cserélődést, hiába gondolja valaki, hogy nem. Emlékezzetek vissza! kb. a szezon felénél kezdtek a 10.hely környékéről feljebb kúszni a tabellán!
Azért Puerta halála és Ramos távozása eléggé nehéz helyzetbe hozta őket... Sztem most nem lesz gödör, amiből ki kell jönni, így simán harcolhatnak akár az aranyért is (de BL-ért tuti).
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.09. 12:43:06

Egyértelmű, nemvalószínű hogy lesz esélyük a PD-ben.

Valami ilyesfajta sorrendet várok

1. Barca/Real
3. Atlético Madrid
4. Villarreal

Szerintem felérhet még hozzájuk a Sevilla is ha jol elkapják a fonalat. A Valencia szerintem UEFA-Kupás induló helyen sem lesz. Olyan 10. helyet saccolok nekik.
Lezárt