Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hernanes és Thiago Neves talán, illetve, ha eladjuk Eto'ot, akkor valszeg egy csatárt.Varatrix írta:Még 2 igazolás, de mien posztra? Szerintem nincs túl sok emberünk a középályán.fcjoc írta:még 2 igazolás, és teljes a keret. remélem megfelelően döntenek, bár már annyi név felmerült..
off: örülök a "szigorításoknak"..(Gudjohnsen most megy, vagy nem?) Mert csatár kérdés is van Ezquero miatt...
Off: Szigorítás, nincs vele semmi baj. Még a végén normális topik lessz.
De awt az létezik, vagy ATW re gondoltatok?
Dede, köszi!
Még 2 igazolás, de mien posztra? Szerintem nincs túl sok emberünk a középályán.fcjoc írta:még 2 igazolás, és teljes a keret. remélem megfelelően döntenek, bár már annyi név felmerült..
off: örülök a "szigorításoknak"..
Mert aprópénzt adtak csak érte, bár nem is csoda. Jólesz keretfeltöltésnek..Saviola írta:Szerencsétlen izlandit miért nem tudtuk eladni..
Bizony, Hleb érkezése és Ronaldinho eladása nélkül -53 000 000 az átigazolási 'mérleg'. Ez persze r10 eladásával kicsit javulni fog, de még úgy is elképesztő összeg.Messa írta:Nemnem! Valbali az idei igazolásokra mondta, hogy mínuszban vagyunk, nem éves szinten.bty írta:nah ezt nem értem volt egy cikk miszerint a klub éves szintetn pluszban hacsak 10 millával is de szerintem ez hülyeség hogy minuszban vagyunk
Nemnem! Valbali az idei igazolásokra mondta, hogy mínuszban vagyunk, nem éves szinten.bty írta:nah ezt nem értem volt egy cikk miszerint a klub éves szintetn pluszban hacsak 10 millával is de szerintem ez hülyeség hogy minuszban vagyunk
nah ezt nem értem volt egy cikk miszerint a klub éves szintetn pluszban hacsak 10 millával is de szerintem ez hülyeség hogy minuszban vagyunkValbali írta:Arról nem is beszélve, hogy a bevételi oldal jóvabb kisebb,mint a kiadási, és még sztem R10 eladásával is minuszban vagyunk.
Los Banditos írta:Nem okoskodás, csak egy kis infó, aki nem tudná.:
Látom sokan már egyből látják azokat a pénzeket, amiket az eladott játékosokért kapunk. Silvára, Adebayorra, Villára attól még jelenleg nem lesz sokkal több pénz, mint amennyit most tudnánk rá áldozni. Mert ugyan a City 32 milliót fizethet majd R10-ért, de ezt természetesen nem egy részletben utalják át. Ez lehet akár 6-7 ütem is.