Ami sehova se kapcsolódik
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Kössszépen!!! Majd ha lex időm elolvasom az egészet.qisy írta:http://qisy.atw.hu/html.rar Vagy töltsél le egy macromedia dreamweaver-t és azzal még egyszerűbben lehet csinálni

-
- Llegenda del Barça
ha esetleg opera a brózered, akkor csak egyszerűen húzd arrébb a képet a helyéről, erre átteszi egy új lapra, onnantól jobb gomb/kép mentése, stb... és működik a bugi.robegol írta:jobbgombot én is próbáltam,de ugy csak képet ment.![]()
kkor keresgélek...thx
PUYOL-XAVI-INIESTA
jobbgombot én is próbáltam,de ugy csak képet ment.
kkor keresgélek...thx

kkor keresgélek...thx
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Innen, jobb egér - mentés, vagy keresgetsz külföldi lapokon, forumokon. Nekem onnan van, Balboa7 saját maga csinálta.robegol írta:Nagyon menők a videjók amiket megjelenítetetek, de honnan tudnám őket letölteni magamnak??A Dinho csel meg a Rivaldo olló...

Nagyon menők a videjók amiket megjelenítetetek, de honnan tudnám őket letölteni magamnak??A Dinho csel meg a Rivaldo olló...
http://qisy.atw.hu/html.rar Vagy töltsél le egy macromedia dreamweaver-t és azzal még egyszerűbben lehet csinálni
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Srácok, nem tudja vki, hogy tudok feltölteni videjókat képeket stb 1 honlapra? Pl. atw.re. Tudom regelni kell, stb, de nem értek hozzá sajna... 
De elég ha vkinek van 1 kis ideje, és elmagyarázza hogy kell egy tök alap honlapot csinálni, vagy tudna adni 1 linket azt megköszönném.

De elég ha vkinek van 1 kis ideje, és elmagyarázza hogy kell egy tök alap honlapot csinálni, vagy tudna adni 1 linket azt megköszönném.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
hú énis pont most láttam a híradóban.gondolom valami műszaki hiba lehetett nem?redlions írta:Lezuhant egy MIG-29es Kecskeméten....Nagy gáz lehetett, mert Szabó "Topi" - 2003 a világ legjobb pilótája címet nyerte - vezette. Katapultált, miután kivitte a gépet a város fölül.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Lezuhant egy MIG-29es Kecskeméten....
Nagy gáz lehetett, mert Szabó "Topi" - 2003 a világ legjobb pilótája címet nyerte - vezette. Katapultált, miután kivitte a gépet a város fölül. 

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Gábor és retek, nem zavar benneteket hogy ugyanaz az avatarotok? Nem piszkálódni akarok csak kiváncsi lennék...
Szerintem másról beszélünk.
Én a 20. fordulós cuccra gondoltam, amit 3-0ra nyertünk. A végén azt írják ki zenéhez hogy Funeral for a Friend, ez egy amerikai punk együttes, de a számot nem tudom. Ha jól emlékszem nincs benne zongora. Ha esetleg le akarod tölteni, akkor a www.fcbarcerlonaclan.com-on még megtalálhatod, vagy érdeklődj pl Márkinhonál itt a fórumon vagy a weboldalán...

mondjátok már meg honnan tudom letölteni azta videót
Tudna valaki segíteni? Veszettül tetszik a zene a Barca-Santander fcbarcelonacaln-os összefoglalójának első része alatt. Hátul nem írják ki hogy mi ez de valahonnan meg kéne szereznem. Nem tudjátok a címét? Köszi! 

- balboa7
- Entrenador del Barça
Nekem meg nem mondta Yoda hogy a hülye Csuwakkával meg a Solo-val kell harcolnom szeretett édesapám ellen!Charlie írta:Ya elcsábított,de arról nem volt szó hogy ezt az idétlen,kényelmetlen maszkot kell viselnem!
C.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

- Charlie
- Öreg Harcos
Ya elcsábított,de arról nem volt szó hogy ezt az idétlen,kényelmetlen maszkot kell viselnem!balboa7 írta:Már leesett hogy miért csábított el a sötét erő!Charlie írta:Én is gondolkoztam rajta hogy bekéne törni Fort Nox-ba,és akkor éldegélnék vígan halálomig!
C.
C.
- balboa7
- Entrenador del Barça
Már leesett hogy miért csábított el a sötét erő!Charlie írta:Én is gondolkoztam rajta hogy bekéne törni Fort Nox-ba,és akkor éldegélnék vígan halálomig!
C.

- balboa7
- Entrenador del Barça
Az semmiség lesz...Charlie írta:Az jó móka a Gépészmérnök,csak ott pont van az előbb említett tantárgyKösz. Ha majd gázkitörést észlelek a lakás alatt feltétlen szólok! Még csak gimibe taposom a 2.at, valami műszaki pálya érdekelne. Gépész-mérnök esetleg! Majd meglátjuk!![]()
C.

Akkor diplomás munkakerülő páyát fogom választani...jól jövedelmez

- Charlie
- Öreg Harcos
Az jó móka a Gépészmérnök,csak ott pont van az előbb említett tantárgyKösz. Ha majd gázkitörést észlelek a lakás alatt feltétlen szólok! Még csak gimibe taposom a 2.at, valami műszaki pálya érdekelne. Gépész-mérnök esetleg! Majd meglátjuk!

C.