Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kössszépen!!! Majd ha lex időm elolvasom az egészet.qisy írta:http://qisy.atw.hu/html.rar Vagy töltsél le egy macromedia dreamweaver-t és azzal még egyszerűbben lehet csinálni
ha esetleg opera a brózered, akkor csak egyszerűen húzd arrébb a képet a helyéről, erre átteszi egy új lapra, onnantól jobb gomb/kép mentése, stb... és működik a bugi.robegol írta:jobbgombot én is próbáltam,de ugy csak képet ment.![]()
kkor keresgélek...thx
Innen, jobb egér - mentés, vagy keresgetsz külföldi lapokon, forumokon. Nekem onnan van, Balboa7 saját maga csinálta.robegol írta:Nagyon menők a videjók amiket megjelenítetetek, de honnan tudnám őket letölteni magamnak??A Dinho csel meg a Rivaldo olló...
hú énis pont most láttam a híradóban.gondolom valami műszaki hiba lehetett nem?redlions írta:Lezuhant egy MIG-29es Kecskeméten....Nagy gáz lehetett, mert Szabó "Topi" - 2003 a világ legjobb pilótája címet nyerte - vezette. Katapultált, miután kivitte a gépet a város fölül.
Nekem meg nem mondta Yoda hogy a hülye Csuwakkával meg a Solo-val kell harcolnom szeretett édesapám ellen!Charlie írta:Ya elcsábított,de arról nem volt szó hogy ezt az idétlen,kényelmetlen maszkot kell viselnem!
C.
Ya elcsábított,de arról nem volt szó hogy ezt az idétlen,kényelmetlen maszkot kell viselnem!balboa7 írta:Már leesett hogy miért csábított el a sötét erő!Charlie írta:Én is gondolkoztam rajta hogy bekéne törni Fort Nox-ba,és akkor éldegélnék vígan halálomig!
C.
Már leesett hogy miért csábított el a sötét erő!Charlie írta:Én is gondolkoztam rajta hogy bekéne törni Fort Nox-ba,és akkor éldegélnék vígan halálomig!
C.
Az semmiség lesz...Charlie írta:Az jó móka a Gépészmérnök,csak ott pont van az előbb említett tantárgyKösz. Ha majd gázkitörést észlelek a lakás alatt feltétlen szólok! Még csak gimibe taposom a 2.at, valami műszaki pálya érdekelne. Gépész-mérnök esetleg! Majd meglátjuk!![]()
C.
Az jó móka a Gépészmérnök,csak ott pont van az előbb említett tantárgyKösz. Ha majd gázkitörést észlelek a lakás alatt feltétlen szólok! Még csak gimibe taposom a 2.at, valami műszaki pálya érdekelne. Gépész-mérnök esetleg! Majd meglátjuk!