Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
KicsiDumszi
Barça C

2008.07.15. 13:45:22

Nincs semmi értelme kapuskérédről beszélni hiszen Valdes jó kapus a múlt szezonban sem sok panasz érhette a háza táját.. Abban is biztos vagyok hogy kezdő lesz továbbra is ő áll majd a kapuban! Mindenkinek azt mondom egy kapus akkor jó, ha a védelem is olyan alőtte akiben megbízik és nagyon stabil.
Remélem mostmár sikerült minden üzletet véghezvinnni mert lassan le kell adni a nevezett játékozok nevét a BL selejtezőre, és még egy bal oldali játékos és egy középcsatár hiányzik a keretből......
bnorbi82
Barça B

2008.07.15. 13:38:58

depth írta:
Egy linket adjál, ahol Pep ezt nyilatkozta! Teljesen mindegy, ugyse tudsz.

ui.: Az a baj, h hiába vannak korlátozások, azt nem lehet korlátozni, h hülyék hülyeségeket írjanak be. Ez most nem Bautistára vonatkozott elsősorban.
Linket nem tudok, de Én is hallottam a BarcaTV-ben...
MR.Barca
Jugador del Barça

2008.07.15. 13:36:34

Titinho írta:Kapust nem fogunk cserélni ez biztos.
Ilyet amúgy sem nyilatkozott Pep, hogy ő nem számít Valdésre, csak egyszer egy Barça meccsen év vége fele a Sport1-2-n Horváth Feri benyögte, hogy ilyet nyilatkozott Pep. Nemtudom akkor honnan szedte. Azóta már biztos nyilatkozta volna, már nem egyszer állt a sajtó elé. :wink:

Lehet majd egyszer eljön a kapuskérdésnek is az ideje, de jelenleg nem ez legsürgetőbb posztunk azt hiszem.

Ronaldinhoval kapcsolatban pedig, szerintem meg fognak egyezni a Milan-nal és 24-25 milláért el is engedik. Csak már lenne vége ennek a hónapok óta húzódó mizériának. :?
Mark11 írta:A helyzetnél misebb egyértelmübb: Ronaldinho a Milanban...
Üdv a fórumon!
Csak szólok, hogy nem lehet mozgó alírás, sem avatar, se semmi. :)
Ezt olvasd el légyszí:
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758

További jó fórumozást. :wink:

Igazad van mint ha Horváth Feri monta volna most hogy mondod.
Titinho
Director del Fútbol

2008.07.15. 13:19:48

Kapust nem fogunk cserélni ez biztos.
Ilyet amúgy sem nyilatkozott Pep, hogy ő nem számít Valdésre, csak egyszer egy Barça meccsen év vége fele a Sport1-2-n Horváth Feri benyögte, hogy ilyet nyilatkozott Pep. Nemtudom akkor honnan szedte. Azóta már biztos nyilatkozta volna, már nem egyszer állt a sajtó elé. :wink:

Lehet majd egyszer eljön a kapuskérdésnek is az ideje, de jelenleg nem ez legsürgetőbb posztunk azt hiszem.

Ronaldinhoval kapcsolatban pedig, szerintem meg fognak egyezni a Milan-nal és 24-25 milláért el is engedik. Csak már lenne vége ennek a hónapok óta húzódó mizériának. :?
Mark11 írta:A helyzetnél misebb egyértelmübb: Ronaldinho a Milanban...
Üdv a fórumon!
Csak szólok, hogy nem lehet mozgó alírás, sem avatar, se semmi. :)
Ezt olvasd el légyszí:
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758

További jó fórumozást. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
fcbarca10
Jugador del Barça

2008.07.15. 13:09:33

Te jó ég!
Most olvastam a madridistán hogy a Real 5-6 milliót ajánl a Hamburgnak Van der Vaart-ért.
Hát ez mekkora hülyeség.
depth
Capitá del Barça

2008.07.15. 13:08:31

Bautista írta:Áruld már el, minek dobjunk ki egy kapusért euromilliókat, amikor Valdes megbízhatóan véd? Ezt:Valbali irta

Ez nem pont igaz elég sok potya gólja volt , és miután Guardiolát leigazolta a Barca ő meg mondta hogy nem Váldes fog védeni még akor se ha nem igazolnak egy új kapust!

Szerintem Akinfejevet kéne leigazolni a CSZK Moszkvából, még csak 24 éves, és az EB-is jól védett!
Egy linket adjál, ahol Pep ezt nyilatkozta! Teljesen mindegy, ugyse tudsz.

ui.: Az a baj, h hiába vannak korlátozások, azt nem lehet korlátozni, h hülyék hülyeségeket írjanak be. Ez most nem Bautistára vonatkozott elsősorban.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára depth 2008.07.15. 13:10:12-kor.
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.07.15. 13:08:15

Bautista írta:még csak 24 éves
22
Bautista
Barça B

2008.07.15. 12:27:05

Áruld már el, minek dobjunk ki egy kapusért euromilliókat, amikor Valdes megbízhatóan véd? Ezt:Valbali irta

Ez nem pont igaz elég sok potya gólja volt , és miután Guardiolát leigazolta a Barca ő meg mondta hogy nem Váldes fog védeni még akor se ha nem igazolnak egy új kapust!

Szerintem Akinfejevet kéne leigazolni a CSZK Moszkvából, még csak 24 éves, és az EB-is jól védett!
Mark11
Barça C
Kapcsolat:

2008.07.15. 11:47:36

A helyzetnél misebb egyértelmübb: Ronaldinho a Milanban...
Xavinho
Capitá del Barça

2008.07.15. 11:37:55

matador írta:Ez igaz, de nézd meg a spanyoloknál is mindig volt fenn egy magas, jól fejelő csatár (Torres vagy Güiza), akik veszélyesek voltak fejjel is, Güiza fejelt is gólt, Torres kapufát... kell naz azért ennek a Barcának, hogy fejjel is veszélyesek legyenek
Szerintem Henry van olyan veszélyes fejjel,mint Torres vagy Güiza.
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.15. 11:23:29

A Valencia új elnöke elégg gazdag a válalkozásából és így nincsennek csődben, szal nem hiszem h Villát v Silvát eladják.Szélsőnek nemtom h kit igazolunk.Silván kívűl szélsőnek T. Neves van még ot. Középcsatár nem kell!Eto'o majd berobban Pep előtt is,bizonyít így legalább sikeréhes lesz.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.15. 11:19:52

per@z írta:Nem azt mondom, hogy Silva rossz, csak, hogy nem annyira technikás!
Nemhinném hogy Silva ne lenen technikás. Igazából egy bajom van vele: Rohadtul egylábas. Megijed ha hazsnálnia kell a jobbat, de ezen segíteni lehet gyakorlással.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
per@z
Barça B
Kapcsolat:

2008.07.15. 11:18:11

Nem azt mondom, hogy Silva rossz, csak, hogy nem annyira technikás!
Hajrá barcelona!!!!!!!!Messi a legjobb mindörökre!!!!!!44
matador
Jugador d'estrella

2008.07.15. 11:16:28

Xavinho írta:
matador írta:Szerintem egyáltalán nem lehet véletlen, hogy csak 4. számú szélső volt Quaresma portugál válogatottban...akkor inkább Nani vagy Simao...felvetettétek, hogy nem Barcás játék a fejelgetés...nos Rijkaard alapozta meg a lapospasszos gyors játékot, szélsőkkel, de ha megnézitek, az össze holland edző ilyen játékot játszat...Pep tuti h nem ezt fogja játszatni, erre mérget veszek, és nézzétek meg pl. a MU-t...tudnak gyoprsan laposan játszani, de fejjel is veszélyesek Ronaldo révén... tényleg több variációs lehetőség kell, nem lehet mondig ugyanazt a játékot erőltetni, kell egy jól fejelő játékos előre, dehát Henry tud fejelni, Eto'o is fejelt már gólt...igazából szerintem nem a jólfejelő játékos, hanem egy új játékszisztéma hiányzik, hogy be merjék adni a szélsők, a jól fejelő játékosok jól érkezzenek, ne csak a lapos passzokat erőltessék...megvannak a kellő játékosok, csak más felfogás kell
ezzel nagyrészt egyetértek,de szerintem a lapspasszos játék nem kiismerhető( pl.:Spanyolország is azt játszott az EB-n),nálunk az volt a baj az előző szezonban,h Messi és Eto'o sokat volt sérült, Deco meg R10 nem akart már a Barcában focizni és Henrynak még kellett legalább fél év a beilleszkedéshez és nem is a posztján játszott. Szóval nem a játékstílussal volt a baj,hanem a kulcsemberekkel.
Idén maradhatna a rövidpasszos játék,de én célszerűnek látnék egy 4-4-2-es felállást,h Henry is meg Eto'o is középcsatárt játszhasson.
Ez igaz, de nézd meg a spanyoloknál is mindig volt fenn egy magas, jól fejelő csatár (Torres vagy Güiza), akik veszélyesek voltak fejjel is, Güiza fejelt is gólt, Torres kapufát... kell naz azért ennek a Barcának, hogy fejjel is veszélyesek legyenek
Xavinho
Capitá del Barça

2008.07.15. 11:05:00

matador írta:Szerintem egyáltalán nem lehet véletlen, hogy csak 4. számú szélső volt Quaresma portugál válogatottban...akkor inkább Nani vagy Simao...felvetettétek, hogy nem Barcás játék a fejelgetés...nos Rijkaard alapozta meg a lapospasszos gyors játékot, szélsőkkel, de ha megnézitek, az össze holland edző ilyen játékot játszat...Pep tuti h nem ezt fogja játszatni, erre mérget veszek, és nézzétek meg pl. a MU-t...tudnak gyoprsan laposan játszani, de fejjel is veszélyesek Ronaldo révén... tényleg több variációs lehetőség kell, nem lehet mondig ugyanazt a játékot erőltetni, kell egy jól fejelő játékos előre, dehát Henry tud fejelni, Eto'o is fejelt már gólt...igazából szerintem nem a jólfejelő játékos, hanem egy új játékszisztéma hiányzik, hogy be merjék adni a szélsők, a jól fejelő játékosok jól érkezzenek, ne csak a lapos passzokat erőltessék...megvannak a kellő játékosok, csak más felfogás kell
ezzel nagyrészt egyetértek,de szerintem a lapspasszos játék nem kiismerhető( pl.:Spanyolország is azt játszott az EB-n),nálunk az volt a baj az előző szezonban,h Messi és Eto'o sokat volt sérült, Deco meg R10 nem akart már a Barcában focizni és Henrynak még kellett legalább fél év a beilleszkedéshez és nem is a posztján játszott. Szóval nem a játékstílussal volt a baj,hanem a kulcsemberekkel.
Idén maradhatna a rövidpasszos játék,de én célszerűnek látnék egy 4-4-2-es felállást,h Henry is meg Eto'o is középcsatárt játszhasson.
matador
Jugador d'estrella

2008.07.15. 10:55:45

Szerintem egyáltalán nem lehet véletlen, hogy csak 4. számú szélső volt Quaresma portugál válogatottban...akkor inkább Nani vagy Simao...felvetettétek, hogy nem Barcás játék a fejelgetés...nos Rijkaard alapozta meg a lapospasszos gyors játékot, szélsőkkel, de ha megnézitek, az össze holland edző ilyen játékot játszat...Pep tuti h nem ezt fogja játszatni, erre mérget veszek, és nézzétek meg pl. a MU-t...tudnak gyoprsan laposan játszani, de fejjel is veszélyesek Ronaldo révén... tényleg több variációs lehetőség kell, nem lehet mondig ugyanazt a játékot erőltetni, kell egy jól fejelő játékos előre, dehát Henry tud fejelni, Eto'o is fejelt már gólt...igazából szerintem nem a jólfejelő játékos, hanem egy új játékszisztéma hiányzik, hogy be merjék adni a szélsők, a jól fejelő játékosok jól érkezzenek, ne csak a lapos passzokat erőltessék...megvannak a kellő játékosok, csak más felfogás kell
Valbali
Capitá del Barça

2008.07.15. 10:37:08

per@z írta:Jaja!!De a portoban mégis varázsol!!Itt nem vált be!!De mikor volt az?Fabregast is elatták, most az arsenál sztárja!!Quaresma meg a portoé!!Sztem meg 30-40 milliot is megér!!De mindegy mert igazábol quaresma nincs is napirenden a barcánál!!De sztem jo lenne!!De silva sem olyan nagy sztár sztem!!Vagy igen?
A Fabregas sztori már 1000x meg lett tárgyalva, úgyhogy ezt már hagyjuk mert lerágott csont. Nem hiszem, hogy olyan sokszor láttad volna Quaresmát játszani a Portoban, hogy ilyen véleményed legyen róla. 40 millióért meg inkább Silvát meg Huntelaart kéne megvenni. Az, meghogy Silváról ez a véleményed, azzal csak magadat minősíted. :)
matyi02 írta:Töben kérdeztétek Akinfejev kivásárlási árát én ugy tudom hogy kb:12-13milio
Sztem jó valdés de ha megvenénk akor sok kapusunk lene :Pinto,Valdés,Akinfejev,Jorquerarát ako agyuk el :D
Akkor már inkább Pintot adnánk el, már idős és Jorquera meg katalán, és saját nevelés. Egyébként meg semennyire sincs napirenden a kapuskérdés.
Kép
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.15. 10:35:54

Töben kérdeztétek Akinfejev kivásárlási árát én ugy tudom hogy kb:12-13milio
Sztem jó valdés de ha megvenénk akor sok kapusunk lene :Pinto,Valdés,Akinfejev,Jorquerarát ako agyuk el :D
Kép
per@z
Barça B
Kapcsolat:

2008.07.15. 10:27:01

Jaja!!De a portoban mégis varázsol!!Itt nem vált be!!De mikor volt az?Fabregast is elatták, most az arsenál sztárja!!Quaresma meg a portoé!!Sztem meg 30-40 milliot is megér!!De mindegy mert igazábol quaresma nincs is napirenden a barcánál!!De sztem jo lenne!!De silva sem olyan nagy sztár sztem!!Vagy igen?
Hajrá barcelona!!!!!!!!Messi a legjobb mindörökre!!!!!!44
Karashu
Jugador d'estrella

2008.07.15. 10:26:03

Ha nem Valdes, akkor csak Casillas! Én így vagyok vele!
Meg egy Igor Akinfejev nehogy már jobb legyen mint egy spanyol sztárkapus! Csakis a cserepadra venném meg!
"Tényleg elképesztően jó kapus, szívesen látnám a Barcaban csak iszonyat magas lehet a kivásárlási ára" - kb. 11 millió az ára
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.15. 10:24:54

Valbali írta:
per@z írta:Quaresma kéne ide!!!Ő is szélső tökéletes lenne vele a baloldal!!!Ő megoldana minden gondot!!!Gyors elegáns és elég technikás is!!!!!!Lehet hogy már játszott itt,de az már régen volt!!!!Azóta sokat fejlődött!!!
Felejtsd már el Quaresmát! Játszott már itt, és nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Meg különben is az Inter és Mourinho akarja. Meg az ára is 30-40 millió euró, ennyiért már inkább Silvát vegyük.

Valbali:Nagyon is egyetértek :D Silva kelene de azt olvastam a Valencia nem akarja elengedni :(
Kép
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.15. 10:23:09

Titinho írta:Mivel elég régen írtam ide, most elhatároztam, hogy mégiscsak leírom pár dologgal kapcsolatban a véleményemet:

- elsőként kezdeném Hleb leigazolásával. Én személy szerint egy 5-ös skálán 3,5-es értéket adnék arra, hogy mennyire örülök az ő jövetelének. Az biztos, hogy ezzel megnő a középpályás labdázgatás gyorsasága és pontossága, viszont a támadók helyzetbe hozatala nem annyira. Olyan szinten azért nincs mint, Deco aki nagyon jól szervezte a támadásokat. Remélem, hogy itt egy kicsit visszatér a Stuttgarti önmagához és a támadásokból többet kiveszi a részét, mind gólokkal, mind gólpasszokkal.

- Henrique. Ha már 10 millióért megvettük, akkor biztos látnak benne valamit, ami olyan egetrengető lehet. Egy év kölcsönadás, utána jöhet Marquez helyére.

- Csatárnak én csak egy cserecsatárt hoznék, ha már Eto'o elmegy. Szerintem azt amit Adebayornak szán a vezetés a csapaton belül azt Henry ugyanúgy el tudná végezni, sőt szerintem még jobban is. Nem kell ide a togói, Henry legyen a no.1. csatár és mögé kellene talán egy kiegészítő ember, annó mint Larsson volt, hogy akármikor beáll lendületet tud vinni a támadásokba valamint gólt tud szerezni a padról beállva is. Akkor örültem amikor szó volt az állítólagos 'Larsson-utódokról', mint pl. Julio Cruz. Guddy nem vált be, tőle meg kell szabadulni. Bojan pedig szerintem hasonló játéklehetőséget fog kapni mint idén, mind középen, mind pedig Messi cseréjeként.

- A bal szélre egyértelműen (ezt már tudja szinte mindenki :wink: ) David Silvát favorizálom az orosz "csodagyerekkel" szemben. Nem kell Arsavin a Barcának, nem ilyen játékosra van szükségünk. Komolyan mondom a sírás jön rám ha leigazoljuk az oroszt, viszont akkor is sírni fogok ha Silva érkezik, viszont az már örömkönnyek lesznek. :) Ha már 25 milla akkor inkább Silva mint Arsavin. Egyértelmű.

- Ez a Thiago Neves pedig szerintem talán kiegészítő embernek jöhetne, de komolyabb feladatot nem bíznék a srácra. Hallottam már régebben is a nevét, hogy szóba hozták nagyobb csapatokkal, de azért egy karmesteri pálcát a Barçánál nem bíznék rá. :wink:

Összegezve: remélem, hogy okosan fogja még a vezetőség ellőni ezt a két lehetőséget, mindenesetre én bízakodó vagyok ezzel az új Barçával kapcsolatban. Mást nem tudok, csak bízni, bízni, bízni és néha kritizálni. Remélem a következő szezon végén csak örülni és mosolyogni fogok! :)
Egyetértek de henriqét már kölcsön is adtuk ???:Dmert nyaraltam és róla nem tudtam :D
És sztem is Henry jó lene ot középen melete meg két fiatal és cserének meg ot lene Bojan,(ha megveszük akor Neves):Damugy Neves hány éves ??:D
Kép
Valbali
Capitá del Barça

2008.07.15. 10:23:09

per@z írta:Quaresma kéne ide!!!Ő is szélső tökéletes lenne vele a baloldal!!!Ő megoldana minden gondot!!!Gyors elegáns és elég technikás is!!!!!!Lehet hogy már játszott itt,de az már régen volt!!!!Azóta sokat fejlődött!!!
Felejtsd már el Quaresmát! Játszott már itt, és nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Meg különben is az Inter és Mourinho akarja. Meg az ára is 30-40 millió euró, ennyiért már inkább Silvát vegyük.
Kép
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.07.15. 10:16:23

Egyszer már volt itt akkor sem volt olyan rossz de most :lol:
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Varga
Capitá del Barça

2008.07.15. 09:48:43

bnorbi82 írta:
nem hiszem hogy az eb-n kivül látta volna játszani :lol:
mert 1 év múlva nem lesz jobb valdesnél 8)
Én láttam játszani a CSZKA-ban játszani, Casillas szintű kapus. Szerintem Ti láttátok csak az EB-n és nem tudjátok mire képes.
Ha Casillas szintű kapus akkor mit keres még a moszkvai csapatban?
Kép
Lezárt