Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.16. 10:45:02

Maximum:
Eto'o+5 millió=Villa
vagy
Silva+10 millió=Eto'o

választhatnak :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Andris
Adminisztrátor

2008.07.16. 10:43:32

Nóbi írta:Na amennyiben valóban igazak a sport.es értesülései, akkor a Valencia 25 millót ajánlana Eto'o-ért. :?

Remélem Laportáék csak akkor mennének bele egy transzferbe a Valenciával, ha érkezne Silva és Villa is. Mondjuk Eto'o + 20 milla = Villa + Silva. :D

Egyébként mondanom sem kell, h nagyon sajnálnám, ha Samu távozna. De ha mégis, akkor ez a variáció tetszene :D
Mintha csak én mondtam volna... :)

Viszont most kételkednék a sport infoiban, a Valencia nincs abban a helyzetben, hogy bárkiért is ilyen összeget ajánljon szvsz.

Amúgy meg csak simán 25ért biztos nem adnák oda..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Nóbi
Capitá del Barça

2008.07.16. 10:41:04

Na amennyiben valóban igazak a sport.es értesülései, akkor a Valencia 25 millót ajánlana Eto'o-ért. :?

Remélem Laportáék csak akkor mennének bele egy transzferbe a Valenciával, ha érkezne Silva és Villa is. Mondjuk Eto'o + 20 milla = Villa + Silva. :D

Egyébként mondanom sem kell, h nagyon sajnálnám, ha Samu távozna. De ha mégis, akkor ez a variáció tetszene :D
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.16. 10:30:14

matyi02 írta:Hleb és Henriqe ma jön meg ???:D
Én úgy tudom igen :)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
matyi02
Entrenador del Barça

2008.07.16. 10:25:11

Hleb és Henriqe ma jön meg ???:D
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.07.16. 10:20:28

Kedves fórumozók!

A Barca Igazolások topik színvonala rendkívül visszaesett, így új kiegészítő szabályokat vezettünk be. Nagyon sokan linkelgetnek pletyka oldalakról, s ezekre rengeteg felesleges válasz jön, hogy kamu az egész, ilyen helyekről ne linkeljünk, stb... Ennek megakadályozására mostantól tiltva van a következőkben felsorolt oldalak belinkelése, híreinek idézése, és az azokra való hivatkozás. Minden ilyen jellegű hozászólást azonnal törölni fogunk. A topicba betenni kívánt hírt, információt, vagy akár idézetet pedig (félreértések elkerülése végett) megjelölt forrással szíveskedjetek beírni!

A "fekete lista":
www.tribalfootball.com
www.samsungsport.hu
www.topfoci.hu
www.stopli.hu
www.foci24.com
www.bulvarsport.hu
www.nb1.hu

Továbbá minden .gportal, .atw és .extra kiterjesztésű oldal tiltva van.

(A lista bövülni fog, ha hasonló új oldalak jelennének meg, az Észrevételek topikban ti is ajánlhatok oldalakat kitiltásra.
Ha a közeljövőben nem javul a helyzet, akkor egy rendkívül szigorú szabályzat léphet életbe az Igazolások topikban.)

Előre köszönjünk mindenkinek az odafigyelést!

Eurobarca Team

Szerk: Bármiféle információ beírásakor kéretik forrásmegjelölés, különben kapásból kiselejtezzük
:!:

szerk2: újfent elszaporodott a piramis (2nél több idézet), illetve a káromkodások. figyeljetek oda rá, mert akár egy fél oldalnyi értékés irományt is kitörölhet valamelyikünk, ha az első mondatban (akár az autocenzúrát kijátszó) káromkodás van, ezt főleg azok vegyék figyelembe, akikre már rászóltunk 1-2szer.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.07.16. 10:16:34

Crosas télleg jó kis játékos de középpályás!! Nem nagyon férne be ugye sokat a Bl utolsó csoportmeccsén játszott Stuttgart ellen, Lyon viszont nem akkora csapat mint a Barca, de elég jó nemzetközi szinten több esélye lesz ott beférni mint itt Xavi, Iniesta, Hleb mellett mert ez a szerepköre, kreatív középpályás, és ha Pep Keitát is inkább ilyen szerepkörben játszatja akkor pedig szinte semmi esélye.
aynas
Capitá del Barça

2008.07.16. 10:09:50

és mi lesz a perem emberekkel? Oleguer, Gudjohnsen, Ezquerro
betenne, ha a nyakunkon maradnának.

Egy szélsőt kéne még venni és annyi. Samu pedig kell ide, mint egy falat kenyér.
Crosast megkéne tartani. Ügyes srác, többet ér mint a fake Gudy
badboyracing
Barça B
Kapcsolat:

2008.07.16. 09:59:09

ha Eto'o marad, és esetleg Adebayort megtudnánk venni viszonylag olcson akkoris jol jönnénk ki, mivel nem biztos hogy Bojan megérett a kezdöre és Messi szerintem támadókp.nak is tökéletes.
Visca Barca,Visca Catalunya..!(L)

G.Dos Santos 4 év műlva újra velünk ..!
per@z
Barça B
Kapcsolat:

2008.07.16. 09:53:08

Adebayor sztem nem egy nagy sztár!!Eto1o sokkal jobb!!Ja és nem tuggyátok hol tudnám megnézni a közelgö Hilberniam-Barcelona meccset?Ha tuttok vmit légyszi szojjatok!!Kösz
Hajrá barcelona!!!!!!!!Messi a legjobb mindörökre!!!!!!44
ZsottaFCB
Jugador del Barça

2008.07.16. 09:07:23

Fölösleges lenne megvenni Adebayort 1 jó szezon után mert ha az emlékeim nem csalnak akkor elötte nem volt egy "hű de jó vegyük meg!"szintű játékos.Eto'o mindig is jól játszott a barcában ezért nem éri meg elkótyavegyélni
Drum and Bass makes my heart beat...

Barcelona! Mindenek felett!

Köszönöm,Köszönöm hogy Culénak születtem!
Rio Buscape
Barça B

2008.07.16. 00:18:02

Sajnálom Dinhot nagyon de nincs mit tenni el kellett engedni, remélem fogom látni úgy játszani mint hajdanán, egy ekkora játékos 1 hónap alatt is helyrerázhatja magát...
Ha ott sikeres lesz vakarni fogjuk a buksinkat, dehát nincs más választása a klubnak menni akart és "békével" távozott. Egy biztos még egy Ronaldinhonk nem lesz, nem tudom kinek a hibája hogy lecsúszott, de mindenképpen felelőtlen volt...
Új csapatot kell építeni új játékosokkal új ambícióval. Szerettem a Riijkard féle Barcát a Zsenyiális Dinhoval, mi játszottuk a legszebb focit amit valaha klubcsapat játzshatott.. Erőteljesen be kell kezdeni Pep-nek hogy a szívembezárjam

Jöjjön Ade és Silva és Rajt.
Van egy Messink azt ne felejtsük el. Remélem hogy Pep jól fogja őt motiválni és taktikailag használni..
djtrack
Capitá del Barça

2008.07.15. 23:55:15

világklasszisokat adtunk el és helyettük még senkit nem hoztunk ez a szégyen!! 4 védőt igazoltunk és 1 középpályást!! a végén lemaradunk mindenről mert verjük a garast a fogunkhoz! angy kaland lenne ha 1x veszteséges évet zárnánk,de minőségi játékosokkal töltenénk fel a keretet! mellesleg ami volt idén a nyereség bőven futná h játékosokat vegyünk!!!

Tutira lemaradunk Silváról is! ezek a barmok ETot- is el akarják adni és hozni helyette egy falábú csontkollrksönt!! arról nem is beszélve h DEcot is eladtuk és ki fog irányítani? Hleb? hát én nem vagyok benne biztos h megállná a helyét ott inkább szélen,de ha szélső lesz akko ki fog irányítani? Xavi? ahgyjuk már idén se tudott mit hozzátenni amikor Deco sérült volt. igaz az Eb-n fantasztikusan játszott,de ott van h mi van akkor ha csődöt mond. én azt Mondom h pici pézért VDV jöjjön!!! vele nagyot kaszálhatnánk!! akkor már csak egy csatár kellene!! :twisted: :twisted:
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.15. 23:15:37

gekkodan írta:
lionelmessi19 írta:Majd lesz nemsoká, vehetitek 100asra.

Amúgy már nem vagyok meggyőződve róla, de mintha holnap érkezne Henriquével együtt a tervek szerint.. orvosi visgálat aztán hagy lógjon az ő nyelvük is.. :)
Mivan a többiekkel? Valami előrehaladás az igazolásokkal? Visszaolvastam a híreket, de ott inkább a vezetőség és R10 volt terítéken. Uh valaki meséljen pls.
A goal.com szerint, ujra ráálltunk Arsavinra és Silvára. Nézz fel az aláírásomban lévő honlapra, ott gyártom a híreke Laci társunknak, mert felkért. Próbálok naprakész lenni :wink:
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.07.15. 23:11:05

gekkodan írta:

Amúgy már nem vagyok meggyőződve róla, de mintha holnap érkezne Henriquével együtt a tervek szerint.. orvosi visgálat aztán hagy lógjon az ő nyelvük is.. :)
Mivan a többiekkel? Valami előrehaladás az igazolásokkal? Visszaolvastam a híreket, de ott inkább a vezetőség és R10 volt terítéken. Uh valaki meséljen pls.
1-2 kósza híresztelés arról,hogy Silva-ért tárgyalunk majd a napokban,de csak híresztelés..
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
gekkodan
Director del Fútbol

2008.07.15. 23:05:47

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Andris
Adminisztrátor

2008.07.15. 23:04:24

Majd lesz nemsoká, vehetitek 100asra.

- József Attila
gekkodan
Director del Fútbol

2008.07.15. 23:03:25

Perrero írta:
gekkodan írta:Hey srácok!

Kicsit elutaztam, nem voltam netközelben. Valaki meséljen nekem hogy áll a Hleb-ügy? Ott maradtam le, hogy napokon belül bejelentik az érkezését. Erről valami?

köszi
a mienk
Hivatalos megerősítés? valami? :)

Yaya Touré - a szikla.

gekkodan
Director del Fútbol

2008.07.15. 22:59:28

Hey srácok!

Kicsit elutaztam, nem voltam netközelben. Valaki meséljen nekem hogy áll a Hleb-ügy? Ott maradtam le, hogy napokon belül bejelentik az érkezését. Erről valami?

köszi

Yaya Touré - a szikla.

Valbali
Capitá del Barça

2008.07.15. 22:39:00

Varatrix írta:
Valbali írta:-Milanban eddig Ronaldo és Rivaldo is 'befuccsolt'.
Barátom :!:

Rivaldonak valóban nem jött össze a Milan beli karier. Viszont Ronaldo jól játszott amíg thette. Nem az ő hibálya a sérülés.

Szóval szerintem nem "fuccsolt be" !
Emlékszem rá, hogy hogy játszott télen a Napoli ellen Kákával és Patoval, Pato bemutatkozó meccsén, de ha annyira jó lett volna, akkor a Milan kínált volna neki új szerződést szvsz.
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.15. 22:23:06

DaNNy írta:Az 1 dolog hogy megésrült. Látod,hogy néz ki? 20kiló felesleg van rajta kb.
Ez a baj.. megsérül és tesz az egészre..
Dinhoval is ez lesz. Lerúgják felszed 20kilót és padozik.
Nem írok semmi rosszat de, ezzel eléggé fel dühítettél! Hogyan tegyen ellene ha nem tud mozogni áruld már el, nem tud futni meg semmi...

Bele se tudsz gondolni, hogy mien rossz lehet neki. De Ronie után minden szurkoló most paranoiás hogy szarik minderre...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
noname
Llegenda del Barça

2008.07.15. 22:22:47

DaNNy írta:Az 1 dolog hogy megésrült. Látod,hogy néz ki? 20kiló felesleg van rajta kb.
Ha jól tom ez a 3. nagy sérülése volt.NEked nemtom lenne-e még kedved 2 nagy visszatérés után hajtani mint az állat h még 1x visszatérhess, miközben már mindent megnyertél. :roll:
A Fifa egy szégyen
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.07.15. 22:12:01

Varatrix írta:
Valbali írta:-Milanban eddig Ronaldo és Rivaldo is 'befuccsolt'.
Barátom :!:

Rivaldonak valóban nem jött össze a Milan beli karier. Viszont Ronaldo jól játszott amíg thette. Nem az ő hibálya a sérülés.

Szóval szerintem nem "fuccsolt be" !
Az 1 dolog hogy megésrült. Látod,hogy néz ki? 20kiló felesleg van rajta kb.
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Lezárt