Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mintha csak én mondtam volna...Nóbi írta:Na amennyiben valóban igazak a sport.es értesülései, akkor a Valencia 25 millót ajánlana Eto'o-ért.![]()
Remélem Laportáék csak akkor mennének bele egy transzferbe a Valenciával, ha érkezne Silva és Villa is. Mondjuk Eto'o + 20 milla = Villa + Silva.![]()
Egyébként mondanom sem kell, h nagyon sajnálnám, ha Samu távozna. De ha mégis, akkor ez a variáció tetszene
Én úgy tudom igenmatyi02 írta:Hleb és Henriqe ma jön meg ???:D
A goal.com szerint, ujra ráálltunk Arsavinra és Silvára. Nézz fel az aláírásomban lévő honlapra, ott gyártom a híreke Laci társunknak, mert felkért. Próbálok naprakész lennigekkodan írta:Mivan a többiekkel? Valami előrehaladás az igazolásokkal? Visszaolvastam a híreket, de ott inkább a vezetőség és R10 volt terítéken. Uh valaki meséljen pls.lionelmessi19 írta:Majd lesz nemsoká, vehetitek 100asra.
Amúgy már nem vagyok meggyőződve róla, de mintha holnap érkezne Henriquével együtt a tervek szerint.. orvosi visgálat aztán hagy lógjon az ő nyelvük is..
1-2 kósza híresztelés arról,hogy Silva-ért tárgyalunk majd a napokban,de csak híresztelés..gekkodan írta:Mivan a többiekkel? Valami előrehaladás az igazolásokkal? Visszaolvastam a híreket, de ott inkább a vezetőség és R10 volt terítéken. Uh valaki meséljen pls.lionelmessi19 írta:Majd lesz nemsoká, vehetitek 100asra.
Amúgy már nem vagyok meggyőződve róla, de mintha holnap érkezne Henriquével együtt a tervek szerint.. orvosi visgálat aztán hagy lógjon az ő nyelvük is..
Mivan a többiekkel? Valami előrehaladás az igazolásokkal? Visszaolvastam a híreket, de ott inkább a vezetőség és R10 volt terítéken. Uh valaki meséljen pls.lionelmessi19 írta:Majd lesz nemsoká, vehetitek 100asra.
Hivatalos megerősítés? valami?Perrero írta:a mienkgekkodan írta:Hey srácok!
Kicsit elutaztam, nem voltam netközelben. Valaki meséljen nekem hogy áll a Hleb-ügy? Ott maradtam le, hogy napokon belül bejelentik az érkezését. Erről valami?
köszi
Emlékszem rá, hogy hogy játszott télen a Napoli ellen Kákával és Patoval, Pato bemutatkozó meccsén, de ha annyira jó lett volna, akkor a Milan kínált volna neki új szerződést szvsz.Varatrix írta:BarátomValbali írta:-Milanban eddig Ronaldo és Rivaldo is 'befuccsolt'.
Rivaldonak valóban nem jött össze a Milan beli karier. Viszont Ronaldo jól játszott amíg thette. Nem az ő hibálya a sérülés.
Szóval szerintem nem "fuccsolt be" !
Nem írok semmi rosszat de, ezzel eléggé fel dühítettél! Hogyan tegyen ellene ha nem tud mozogni áruld már el, nem tud futni meg semmi...DaNNy írta:Az 1 dolog hogy megésrült. Látod,hogy néz ki? 20kiló felesleg van rajta kb.
Ez a baj.. megsérül és tesz az egészre..
Dinhoval is ez lesz. Lerúgják felszed 20kilót és padozik.
Ha jól tom ez a 3. nagy sérülése volt.NEked nemtom lenne-e még kedved 2 nagy visszatérés után hajtani mint az állat h még 1x visszatérhess, miközben már mindent megnyertél.DaNNy írta:Az 1 dolog hogy megésrült. Látod,hogy néz ki? 20kiló felesleg van rajta kb.
Ez a baj.. megsérül és tesz az egészre..
Dinhoval is ez lesz. Lerúgják felszed 20kilót és padozik.
Az 1 dolog hogy megésrült. Látod,hogy néz ki? 20kiló felesleg van rajta kb.Varatrix írta:BarátomValbali írta:-Milanban eddig Ronaldo és Rivaldo is 'befuccsolt'.
Rivaldonak valóban nem jött össze a Milan beli karier. Viszont Ronaldo jól játszott amíg thette. Nem az ő hibálya a sérülés.
Szóval szerintem nem "fuccsolt be" !