Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zozzy 5 írta: Következtetni tudni kéne...Nem egy meccsen játszott Oleguer és Damia se...
Adebayor: egy másik, célemberre épülő taktikában megfelelő lehet. Persze itt mindneki olyan okos, kívülről fújja Guardiola elképzelésit és tudja, hogy abba márpedig nem illik bele.
adjunk mindjárt 100at mert az olyan szép kerek számJoli17 írta:Sztem nem kell ide Adebayor! Eto'o megy vagy marad? Villa vagy Silva jön? Olvastam h az új edző azt közölte Valenciában hogy új csapatot épít és nem akar engedni senkit!Sztem meglöknék laportáék 80millió euróval engednék nem?????
Következtetni tudni kéne...Nem egy meccsen játszott Oleguer és Damia se...Xavinho írta: Én a meccsről beszéltem,csak el kell olvasni,grat
Igen,sokan leadnak az elvárásokból,pl.: akik Adebayort megfelelőnek tartják és úgy vélik,h kész a keret...
Miert nem erosodnenk? Nem az a lenyeg, hogy hires jatekosaink legyenek, hanem az, hogy tehetsegesek legyenek es hogy jol tudjanak focizniGomezinho írta:Ez a kerete ebben az évben semmire nem lesz jó! egyáltalán nem erősödünk csak gyengülünk! Egyetlen egy jó dolog volt a nyáron eddig az pedig Alves! Minek ide egy Orosz gyerek?
Én a meccsről beszéltem,csak el kell olvasni,gratZozzy 5 írta:Hát akkor abban a szezonban elég sokszor volt szerencsénk. Jól bemákoltuk azt a bajnokságot!
Egyesek nagyon leadnak az elvárásaikban...
Hát akkor abban a szezonban elég sokszor volt szerencsénk. Jól bemákoltuk azt a bajnokságot!Xavinho írta:És még azt sem értem,h egyesek mit vannak úgy elszállva,h a most véget ért Barca TV-s meccsen milyen jók voltunk kis nevekkel is...csakis a szerencsének köszönhetjük,h Eto'o gólt lőtt a 87. percben és nyerni tudtunk,sőt a Levante még egy érvényes gólt is lőtt,amit nem adtak meg,szal sztem ne nagyon kívánjuk,h a mostani Barca hasonló legyen
A mostani bajnokságban kevés olyan meccs volt,h Eto'o meg Messi együtt játszanak! R10,Deco meg Henry meg formán kívül voltak,az első kettő meg már a távozásra gondolt! Nem volt azért olyan nagy csapat ez az idei és ha elengedjük Eto'o-t és nem igazolunk egy Ronaldinho-t pótolni tudó játékost,akkor a 2008/2009-es sem lesz az! Azért most mondom,h ne lehessen azt mondani,h utólag könnyű! És még azt sem értem,h egyesek mit vannak úgy elszállva,h a most véget ért Barca TV-s meccsen milyen jók voltunk kis nevekkel is...csakis a szerencsének köszönhetjük,h Eto'o gólt lőtt a 87. percben és nyerni tudtunk,sőt a Levante még egy érvényes gólt is lőtt,amit nem adtak meg,szal sztem ne nagyon kívánjuk,h a mostani Barca hasonló legyenZozzy 5 írta:Érdekes, megnézném, hogy a mostani bajnokságban egy Osasuna ellen hogy álltunk fel és mennyire ment a játék...
Az miért fontos, hogy hol jár a karrierje? Úgy tudom a góllövés nincs karrierhez kötve. Egyébként Eto'o nem is biztos, hogy megy, és az se biztos, hogy nem érkezik vki helyette.