Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ocsi majd varj meg legalabb nehany meccset utana frocsogd tele a forumot az 1 golos meccsekkel...Féleg, hogy a világ egyik legjobb támadósorából Gardiola 'mit is' ? csinál! De majd jönnek az egy gólos meccsek!
Nekem úgy jobban tetszene ha Eto'ot elcserélnénk Villára a Realtól meg megvennénk Robit!DaNNy írta:Eto'o+30milla-->Silva+Villa ez tetszene nekem, jó üzlet lehetne.
matyi02 írta:lui1698 írta:Ó JEEE!!!
Megtaláltam a legjobb megoldást!
Eto'o-t elcseréljük a Valenciával Villara!
Plusz bal szélre megvesszük Diego Capelt!
Menjé játszani a footbal managerel
am nem olyan rosz ötlet az 1rész![]()
2....:DxD
hortobagyikrisz írta:Elgondolkoztatok azon, hogya klub elad mindenkit aki fazont adott a csapat játékának!!!!! Lassan azt lehet mondani, hogy a megszokot támadó futbal helyett a csapat beáll majd védekezni!! Mert idáig csak védőket és védekező középpályást igazoltunk!! Mellette távozott már két támadó középpályás, aki fazont adott eddig a csapatnak!!!! Most meg még Eto'o- t is elakarják adni???? Ki marad????
Henry: már lassan kiöregszik, folyamatosan a hátával sérült!!!!
Bojan: Túl fiatal ahoz, hogy cipelje a hátán a csapatot
Messi: Na Ő igen!!!! A világ legjobbja lehetne, ha nem lenne annyira sérülékeny a nővekedést elősegítő hormon tabletták miatt!!!!
Ezquerro: ne vicceljetek vele!!!!
Gudjonssen: ő sincs valami góllövő formában!!!
Kiket akarnak legazolni????
Adebayor: Egyszer kijött neki a lépés, de egy El Clasicot nem tudna eldönteni!!!!! Kisebb csapatok ellen lehet nyerő ember, de abból meg kevés van!!!!!
Xavi, Iniesta, Hleb: nekik nem a góllövés a feladatuk!!!!!
Küldj egy levelet az elgondolásodról a Barca vezetőinek...lui1698 írta:Ó JEEE!!!
Megtaláltam a legjobb megoldást!
Eto'o-t elcseréljük a Valenciával Villara!
Plusz bal szélre megvesszük Diego Capelt!
megkapjuk etoért a pénzt és megvesszük villátbogen írta:vagy egyszerűen egy az egybe a reallal?Zsolti írta:Kapunk Etoo-ért a Valenciától mondjuk 35 mihályt, megtartjuk Guddy-t harmadik számú csatárnak,és megvesszük Robinhot Dinho helyére a kapott összegekből,és kész is a keret jövőre....![]()
..én legalábbis ezt csinálnám!
Kell egy sztár igazolás!
vagy egyszerűen egy az egybe a reallal?Zsolti írta:Kapunk Etoo-ért a Valenciától mondjuk 35 mihályt, megtartjuk Guddy-t harmadik számú csatárnak,és megvesszük Robinhot Dinho helyére a kapott összegekből,és kész is a keret jövőre....![]()
..én legalábbis ezt csinálnám!
Kell egy sztár igazolás!
Én mondjuk 2004 nyarán is olvastam tőle ilyet..és akkor a kanyarban sem akartuk megszerezni!Mental_Theo írta:Mindig az a gyerekkori kedvenc akihez éppen mész. pár éve megszereztük majdnem Robinhot, akkor nyilatkozta ezt. aztán leigazolta a madrid,és azt m,ondta" Gyerekkorom óta a kedvenc csapatom a real madrid!"
ennek ellenére megvenném mint a huzat:)
na...ezt eddig nem is tudtamZsolti írta:Robinho régen lenyilatkozta csomószor,még Santosos korában,hogy a Barca a kedvenc csapata...![]()
Bár ez a mai világban nem jelent sokat...