Barça Igazolások 2008-09
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Grecki!
Én úgy emlékszem, hogy Rafa a 2006-os VB-n jobb oldali középső védőt játszott, tehát a jobbhátvéd posztjától eggyel beljebb. De, lehet, hogy rosszak az emlékeim, és Te emlékszel jól.
Én úgy emlékszem, hogy Rafa a 2006-os VB-n jobb oldali középső védőt játszott, tehát a jobbhátvéd posztjától eggyel beljebb. De, lehet, hogy rosszak az emlékeim, és Te emlékszel jól.

- Fernando
- Llegenda del Barça
30 méteres sehova nem szálló passzok?
Azért az érdekes
Szeritnem a legjobban ívelők egyike a csapatban. Kitűnő rúgótechnikája van.
Azért az érdekes

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Hírhozó-cikkíró
Márquez a mexikói válogatottban játszott már jobbhátvédet, sőt a 2006-os vbn is ha emlékeim nem csalnak. Beadni képtelen játékos? Szerintem meg pont hogy jó rúgótechnikája van, nem véletlenül rúgott jó pár szabadrúgásgólt is...visca el barca írta: marqueznél alkalmatlanabbat nem találnál arra posztra. rettentően lassú, és beadni képtelen játékos (láthattuk 30m-es, sehova nem szálló passzait). ő az a tipikusan jól helyezkedő, jól fejelő, középső játékos
Norbert, te meg szánalmas vagy a percenként változó listáiddal

Van 1 olyan érzésem h Drogba is esélyes h jöjjön
.
Ha Berba MU-ba megy,Adét nem tudjuk megszerezni valszeg marad.
Maradt Drogba.
Szal Berbatov vagy Drogba ez a kérdés.

Ha Berba MU-ba megy,Adét nem tudjuk megszerezni valszeg marad.
Maradt Drogba.
Szal Berbatov vagy Drogba ez a kérdés.
- visca el barca
- Presidente del Barça
marqueznél alkalmatlanabbat nem találnál arra posztra. rettentően lassú, és beadni képtelen játékos (láthattuk 30m-es, sehova nem szálló passzait). ő az a tipikusan jól helyezkedő, jól fejelő, középső játékosmatador írta:Piqué is eljátszhat ott, de én Márquezt is kipróbálnám ott, szerintem jól el tudna ott játszani, a képességei alapján ellenne ott...Varga Tamás írta: Márquez az életben nem játszott jobbhátvédet.
Az idén párszor Puyolt berakta Frank jobbhátvédnek, de nem jött be, mivel már rég volt, amikor ott tolta. Alves cseréje Piqué lesz a jobbon. Szerintem.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Piqué is eljátszhat ott, de én Márquezt is kipróbálnám ott, szerintem jól el tudna ott játszani, a képességei alapján ellenne ott...Varga Tamás írta: Márquez az életben nem játszott jobbhátvédet.
Az idén párszor Puyolt berakta Frank jobbhátvédnek, de nem jött be, mivel már rég volt, amikor ott tolta. Alves cseréje Piqué lesz a jobbon. Szerintem.
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
ha Berbatov jön, balra mindenképpen kéne Robinho, a MU-en keresztül megegyezhetnének vele, de ha Drogba vagy Villa jönne, melléjük Silva is elég. Az tényleg nem jó,hogy nem 24-27 éves csatárt akarnak, mivel Henry is 31 lesz, és marad 1 csatárunk 2-3 év mulva aki a Barcához szokott, Krkics, aki alacsony, vehet Guardiola ismét egy új magas csatárt..
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
-
- Barça C
Nem értem, mi a baj ezzel az Eto'o-val. A legjobb korban van, gólérzékeny, egyébként meg bronzlabdás. Akiket hozni akarnak, a cipőjét nem vihetik. Ha sértődött, és nem motivált, menjen, de egy nagyon jó futballistát fecsérelünk el. Emlékeim szerint ő nyilatkozta mindig, hogy címeket akar nyerni. Ez látszott is a játékán. Gondolom, az utolsó két év kicsinálta fejben. Semmi nem jött össze a csapatnak....
Visca el Barca!
Már csak 1 középcsatár kell.Az a kérdés h ki.
3 jelölt van még(realitás szerint)
-Berbatov
-Drogba
-Adebayor
Berbatov:Én nagyon jó csatárnak tartom őt ő spanyolba akar jönni.És a Tothenam is inkább külföldre adja el.Szal nekünk nagyobb az esély h megszerezzük,
Drogba:Ha ő jönne akk az 1-ik szemem sírna a másik nevetne.Erős,gólérzékeny csatár.Csak már öreg és könnyen elveszti a fejét.Jobb lenne ha maradna a Chelsea-ben.
Adebayor:Hát sztem őt feladhatjuk.Nagyon sokat kér érte az Arsenal ennyit senki sem ad érte.
3 jelölt van még(realitás szerint)
-Berbatov
-Drogba
-Adebayor
Berbatov:Én nagyon jó csatárnak tartom őt ő spanyolba akar jönni.És a Tothenam is inkább külföldre adja el.Szal nekünk nagyobb az esély h megszerezzük,
Drogba:Ha ő jönne akk az 1-ik szemem sírna a másik nevetne.Erős,gólérzékeny csatár.Csak már öreg és könnyen elveszti a fejét.Jobb lenne ha maradna a Chelsea-ben.
Adebayor:Hát sztem őt feladhatjuk.Nagyon sokat kér érte az Arsenal ennyit senki sem ad érte.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Márquez az életben nem játszott jobbhátvédet.matador írta:Én jobbhátvédként Alvesre és csereként Márquezre számítanék.henry&eto írta:Nóbival tutira egyetértek!minek ennyi hátvéd?amugy van több bevethető jobbhátvéd nem csak puYol!

Nekem komolyan mondom már mindegy csak jöjjön valaki...Bautista írta:szerintem meg tudnák szerezni de inkább ade jöjön vagy berbatov
- Nóbi
- Capitá del Barça
nemzetisporton olvastam. hát nem tudom valóban szükségünk van-e rá, tele vagyunk hátvéddel...zolee008 írta:hallotátok az új hírt mi szerint Gallast le akarjuk igazolni ??szerintem jó lenne amig fel nem épűl a G.Milito.

- baas11
- Entrenador del Barça
http://translate.google.com/translate?u ... &tl=en[url]
Hát a címe alapján lehet jó hír is, ha van időd fordítani kérlek oszd meg velem is a lényeget ![/url]
Hát a címe alapján lehet jó hír is, ha van időd fordítani kérlek oszd meg velem is a lényeget ![/url]
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
hallotátok az új hírt mi szerint Gallast le akarjuk igazolni ??szerintem jó lenne amig fel nem épűl a G.Milito.
Állítólag még egy védő érkezhet... újonnan Gallast is szóba hozták a Barcával, 5 millió fontért meg lehetne venni...szerintem ő nagyon jó védő, de elég öreg...olcsó lenne, de azért már van elég védőnk, én ennyit tudok hozzátenni.
/goal.com/
/goal.com/
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Aug.31-ig van nyitva a piacsoadroli írta:Most ha Eto'o-t eladjuk,kb 1 hét múlva,(remélem ez nem történik meg),akko mennyi időnk lesz egy csatár leigazolására??

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Most ha Eto'o-t eladjuk,kb 1 hét múlva,(remélem ez nem történik meg),akko mennyi időnk lesz egy csatár leigazolására??

De , én úgy tudom,hogy a Bolognához igazolt...G-Jay írta:Pavlyucsenkó már nem aláírt valahol Olaszországban egy szerződést?
G.