2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azt azért elmondhatnád, hogy Eto'o mit tett le azelőtt az asztalra...olimpiai bajnok? Nagy szám. Elismertebb játékos most akár Adebayor vagy Berbatov, mint akkor volt Eto'o...Deco szerintem akkor annyira volt sztár, mint most Arshavin..ne becsüljük túl az akkori képességeiket, a Barcában lettek mindannyian igazi sztárokSaviola írta:
Jah,csak azt felejted el,hogy akik előtte ide jöttek [lsd. Deco,Ronaldinho,Eto'o] valamit letettek az asztalra,ha nem is voltak világsztárok.De ilyen 0 Berbatovok sosem alkottak kiemelkedőt,sőt..s ezzel akarunk mi csapatot építeni?Eto'o-t meg eladjuk..ez szerintem hatalmas hiba..Keitával semmi bajom,be is válhat akár..de Hlebet sosem tartottam nagy lövésnek,most sem tartom..nem hiszem,hogy a Portos Deco szintjén lenne..reménykedjünk.Nem várok nagy sztárokat,de Eto'o eladásával hatalmas baklövést követünk el..nem látok a helyére alternatívát..amíg ilyen Drogba,meg Berbatov nevek repkednek,elég nagy sz.rban vagyunk.
Ez most komoly??? Hány példa van rá, hogy nem csak a keret számít? Nézd meg, a Valenciáé volt tavaly a 3. legerősebb keret, majdnem kiestek, a Zaragozáé asszem az 5. legerősebb és kiestek...hagyjad már a hülyeségeidet, ez így szerintem egy egységes, jó cspat lesz, züllő sztárok nélkül...Barcsay írta:Meglepődnék,ha a Barca ezzel a játékoskerettel benne lenne az első ötben...Henry? Rosszabb formában volt,mint Ronaldinho...Ne vicceljünk már!Eto'ot is sikerül szépen lassan elüldözni...marad talán Messi!Ha nem tart két szuper góllövési periódus között két-három hónapnyi szünetet,talán ő!Szégyen,ahogy elherdálta a legjobbjait a csapat!
Deco annyira "leépült",hogy szinte az Eb egyik legjobb játékosa lett.A nagy haragszom rádban azt felejtette el mindenki,hogy kollektíven egy csapat egyszerre nem lehet .ar!De mindegy!
Nagyon el vagyok keseredve,mert nem lett volna szabad ezt,és főleg nem így!![]()
Jah,csak azt felejted el,hogy akik előtte ide jöttek [lsd. Deco,Ronaldinho,Eto'o] valamit letettek az asztalra,ha nem is voltak világsztárok.De ilyen 0 Berbatovok sosem alkottak kiemelkedőt,sőt..s ezzel akarunk mi csapatot építeni?Eto'o-t meg eladjuk..ez szerintem hatalmas hiba..Keitával semmi bajom,be is válhat akár..de Hlebet sosem tartottam nagy lövésnek,most sem tartom..nem hiszem,hogy a Portos Deco szintjén lenne..reménykedjünk.Nem várok nagy sztárokat,de Eto'o eladásával hatalmas baklövést követünk el..nem látok a helyére alternatívát..amíg ilyen Drogba,meg Berbatov nevek repkednek,elég nagy sz.rban vagyunk.Fernando írta: Ezzel teljesen egyet értek! Annyi olyan ember jár ide frumozni, aki elég keveset tud a labdarúgásról. Énsem gondolom, hogy sokat tudok róla, de többet mint egyesek. Valaki ha már nem hallja a Barca kezdő felsorolásánál Ronaldinho, Deco vagy Eto'o nevét és helyette hall egy Hleb, Keita vagy egy Berbatov nevet már rögtön sír, hogy hol vannak a nagy nevek... Itt kérem csapat formálódik, nem sztárgyülekezet. Véleményem szerint akik itt voltak nálunk meghatározó játékosok mikor idekerültek nem voltak világsztárok. Ronaldinho: sztár volt, egy jo játékos a francia bajnokságban, nálunk világsztár és a világ legjobbja lett, Eto'o: Mallorca, spanyol kiscsapat, átlagos gólerős afrikai csatár, nálunk világsztár lett. Deco: egy meglepetéscsapat kiemelkedő játékosa, portugáliában sztár, nálunk világsztárlett belőle. Úgyvélem, minél nagyobb nevek lettek nálunk annál rosszabbul teljesítettek. Szerintem jól igazoltunk idén. Hlebet Decohoz hasonlítanám. Mindenki jo játékosnak tartja, nálunk világsztár lehet, Keita egy nagy tehetség 28 éves kora ellenére, talán nálunk a világ egyik legbiztosabb középpályásává válik. Ennyia véleményem erről.
Ezzel teljesen egyet értek! Annyi olyan ember jár ide fórumozni, aki elég keveset tud a labdarúgásról. Énsem gondolom, hogy sokat tudok róla, de többet mint egyesek. Valaki ha már nem hallja a Barca kezdő felsorolásánál Ronaldinho, Deco vagy Eto'o nevét és helyette hall egy Hleb, Keita vagy egy Berbatov nevet már rögtön sír, hogy hol vannak a nagy nevek... Itt kérem csapat formálódik, nem sztárgyülekezet. Véleményem szerint akik itt voltak nálunk meghatározó játékosok mikor idekerültek nem voltak világsztárok. Ronaldinho: sztár volt, egy jo játékos a francia bajnokságban, nálunk világsztár és a világ legjobbja lett, Eto'o: Mallorca, spanyol kiscsapat, átlagos gólerős afrikai csatár, nálunk világsztár lett. Deco: egy meglepetéscsapat kiemelkedő játékosa, portugáliában sztár, nálunk világsztárlett belőle. Úgyvélem, minél nagyobb nevek lettek nálunk annál rosszabbul teljesítettek. Szerintem jól igazoltunk idén. Hlebet Decohoz hasonlítanám. Mindenki jo játékosnak tartja, nálunk világsztár lehet, Keita egy nagy tehetség 28 éves kora ellenére, talán nálunk a világ egyik legbiztosabb középpályásává válik. Ennyia véleményem erről.LG írta:De ezt majd remélem megértik 1x a 10-12 éves pattanásos siránkozó kisgyerekek is.
henryt ne bátsd!Barcsay írta:Meglepődnék,ha a Barca ezzel a játékoskerettel benne lenne az első ötben...Henry? Rosszabb formában volt,mint Ronaldinho...Ne vicceljünk már!Eto'ot is sikerül szépen lassan elüldözni...marad talán Messi!Ha nem tart két szuper góllövési periódus között két-három hónapnyi szünetet,talán ő!Szégyen,ahogy elherdálta a legjobbjait a csapat!
Deco annyira "leépült",hogy szinte az Eb egyik legjobb játékosa lett.A nagy haragszom rádban azt felejtette el mindenki,hogy kollektíven egy csapat egyszerre nem lehet .ar!De mindegy!
Nagyon el vagyok keseredve,mert nem lett volna szabad ezt,és főleg nem így!![]()
Arshavin minek? ha jön akkor kezdő cserének felesleges.....mathiaß'4 írta:---------------------------------V.Valdes-------------------
D.Alves-----------Puyol(Pique)----------Caceres(G.Mil.)-----Abidal
---------------------------------Touré(Keita)---------------------------------------
-----------------------Xavi--------------------------Hleb(Arsavin)-----------------
---------------------------------Iniesta---------------------------------------------
---------------------Messi---------------------Henry(Bojan)-----------------------
cserék:Gai, Pique, Milito(Ha felépül), Arsavin, Keita, Bojan, Pinto
Ezt vázoltam fel énis naggyábólfcjoc írta:milito egy évig offos. szal egyértelmű hogy a helyén caceres fog játszani, vagyis az árábol kifolyólag. a középpálya jó, bár ini helyett egy igazi bal szélső kéne, és vele cserélgetni. elől pedig henry helye szerintem tuti, csak hát kétcsatáros rendszerben ki lesz mellette?! bojan csere szerintem, etoo megy-marad nem tudni, mer ha megy akkor jön valaki kezdőnek. etc